Ξηροστομια-καψιμο γλωσσας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    stai γεια χαρα!!! Ξεκινησα εγω zoloft και φαντασου 25 mg πολυ χαμηλα και δεν αντεξα παρα λιγες μερες. Ειχα απιστευτη ξηροστομια που δεν περνουσε με τιποτα, δεν ετρωγα ,δεν μπορουσα να κοιμηθω. Σαφως και και πηρα τη γιατρο και της ειπα οτι τα διακοπτω. Τι μου έδωσε? τιποτα απολυτως , θα την ξαναδω τωρα μετα το πασχα . Της ειπα οτι εχω ευαισθησια στο στομαχι αλλα μου ειπε οτι ειναι ασχετο με την ξηροστομια .
    Οποτε να μην τρελαινομαι υπαρχουν κ αλλοι....σ ευχαριστω ανακουφιζομαι να νιωθω οτι ειναι νορμαλ(λεμε τωρα...χαχα) συμπτωμα!

Quote Originally Posted by teatree View Post
    εσυ εκανες και αφαιρεση λεμφαδενων? και ιωδιο? ελπιζω οχι!
    Η λαρυγγοσκοπηση γίνεται κ απο μυτη κ απο στομα.οτι κ αν ειχες στομα φαριγγα λαρυγγα θα το ειχαν δει στην επεμβαση σιγουρα.στο λεω διοτι εγω ειχα καρκινο κ φοβηθηκα κ ρωτησα τα παντα για την περιοχη τραχειας στοματος κλπ.Απλα ειχα ασχημη ψυχολογια κ παιρνω χαπια πριν μαθω για καρκινο οποτε με αυτο αποτελειωθηκα.Νιωθω μετα το χειρουργειο απαισια στο στομα ξηρο στιφο τσουξιμο κλπ.ελπιζω να περασει.θα μπω για ιωδιο 20.5. Κ λενε οτι το ιωδιο προκαλει ξηροστομια....χαχαχαχα θα παρω πολλα ζαναξ για να την παλεψω δεδομενου οτι θαμαι κ σε απομονωση....Παντως εφοσον τελειωσες με επεμβαση μην αγχωνεσαι ειναι μεχρι να σου ρυθμισουν ορμονες κ θα στανιαρεις!Ευχομαι οτι καλυτερο

Senior Member
    Ευχαριστώ.

εχω διαβασει για την διαδικασια με το ιωδιο και την απομόνωση και ναι, ειναι ολίγον τι απαίσια εμπειρια.Σου ευχομαι να το περασεις ανώδυνα. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό.

Να σε ρωτησω κατιν.. επειδη κι εγω εχω θυρεοειδη. Υποθβρεοειδισμο και hashimoto. Γνωριζεις αν ο θυρεοειδης αν και ευθμισμενος μπορει να δινει καποια συμπτωματα? Ο γιατρος μου λεει οτι ο ρυθμισμςνος δεν δινει συμπτωματα. Αλλα εγω εχω διαβασει σε αρθρα οτι μπορςι και να δινει. Τι να κανω,? Δεν ξερω ποιο να πιστεψω

Ευχομαι να πανε ολα καλα. Καλη δυναμη να εχεις και ταχεια αναρρωση

Quote Originally Posted by antaveri View Post
    Ευχομαι να πανε ολα καλα. Καλη δυναμη να εχεις και ταχεια αναρρωση
    Χριστός Ανέστη!Φυσικά κ δίνει.Σιγουρα ρυθμίζοντας τον νιωθεις καλυτερα....ομως ποτε δεν ρυθμιζεται απολυτα!Να τον παρακολουθεις κ κυριως αν εχεις οζους!

Junior Member
    Stai πως είσαι σήμερα;

Page 2 of 2 FirstFirst 12