Results 106 to 120 of 138
Thread: Δεν ξέρω τί νιώθει
-
25-04-2019, 11:53 #106
Καλημερα Remedy, δεν αναφερόμουν σε εσένα. Αλλά,όπως και να χει, απλώς εκδήλωσα την άλλη όψη καθώς δεν είχε ακουστεί από κάποιον. Όλοι με τις συμβουλές σας με βοηθήσατε, οποιες και να ήταν, γιατί είδα τα πράγματα πιο σφαιρικά και με έκανε να αντιληφθώ πράγματα που ασυνείδητα είχα πετάξει εκτός . Ειδικά σε μια φάση που δεν ήθελα να μιλήσω ακόμη σε κάποιον δικό μου, πέρα από μια συμφοιτητρια που κάνω παρέα και το αντιλήφθηκε από τη συμπεριφορά μας στη σχολή. Οπότε ήταν ακόμη πιο σημαντικές οι απαντήσεις του καθενος άσχετα με το τι θα κρατήσω στο τέλος. Και ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Σας ευχαριστώ όλους παρα πολύ γι αυτό.
- 25-04-2019, 16:44 #107
Είχαμε νέα! Με πήρε τηλέφωνο και μου μίλησε για την εκδρομή που λεγαμε ότι θα πηγαίναμε μέσα στο Πάσχα. Του είπα πως μιας και ζήτησε χρόνο να σκεφτεί θεώρησα ότι ακυρώθηκε! Είπε πως θα βοηθουσε να πηγαίναμε εκδρομή ώστε να του λυθούν οι αμφιβολιες και να αποφασίσει. Με ρώτησε για πόσες μέρες να πάμε και του απάντησα πως πρέπει να το σκεφτώ αστειευόμενη ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Τον ρώτησα εκείνος τι προτείνει και είπε ότι δεν ξερει, είπα να με ξαναπάρει το απόγευμα αν θέλει για να το συζτησουμε και δεν είπε κάτι μετά.
Last edited by Rania-7; 25-04-2019 at 19:58.
25-04-2019, 16:46 #108
Ακούστηκε στεναχωρημένος πάντως και απ ότι έμαθα από άλλο πρόσωπο (δεν ρώτησα αλλά εκεινο επικοινωνησεμαζί μου) ήταν άσχημα τις προηγουμενες μέρες και δεν βγήκε καθόλου ούτε συζήτησε για το τί έχει
26-04-2019, 09:17 #109
μηπως εφαγε καμια χιλοπιτα και στεναχωρηθηκε και θελει να παει εκδρομη να ξεχαστει;
λεω εγω τωρα...
η κυκλοθυθυμια τους σχετικα με το τι θελει απο την σχεση σας, εμενα μου κανει μπαμ οτι ψαχνεται αλλου και δεν του βγαινει.
αν ψαχνοταν αλλου και δεν ηθελε εκεινος, μετανοιωνε για την γνωριμια του κλπ, δεν θα ηταν στεναχωρησμενος, θα ηταν χαρουμενος και σιγουρος οτι θελει να προχωρησετε μαζι.
αυτες οι στεναχωριες και η αναποφασιστικοτητα, χιλοπιτα μυριζουν...
εσυ κανε οτι λεει η διαθεση σου. αν δεν θες να χασεις την εκδρομη, πηγαινε.
26-04-2019, 09:20 #110
26-04-2019, 12:30 #111
Ήταν στεναχωρημένος από τη Δευτέρα μετά τη συνάντηση μας απ ότι έμαθα και αν και είχε προτάσεις για να βγει αυτές τις μέρες έμεινε σπίτι. Τελικά χθες με ξαναπήρε μετά από 1 ώρα και αποφασίσαμε να πάμε. Στο δεύτερο τηλεφωνημα δεν ήταν διστακτικός και κάπως όπως στο πρώτο, η διάθεση του είχε αλλάξει και ήταν ευδιάθετος, έκανε πλάκα για την επιλογή του ξενοδοχείου και γενικά με πειραζε. Κανονίσαμε ένα τριήμερο για την άλλη βδομάδα, αν και μου χε πει πως αν δεν μπορούσα τότε θα ακύρωνε τις διακοπές με το πατέρα του για να πάμε μαζί (φεύγει σήμερα και γυρίζει Τρίτη του Πάσχα). Το βράδυ αργά μου στείλε μήνυμα και άνοιξε συζήτηση (όχι βέβαια για το θέμα μας)
26-04-2019, 12:36 #112
Επίσης αυτό με την εκδρομή, δηλαδή το να μην ακυρώσουμε τα εισιτήρια, μου το χε πει από την αρχή και όχι τη Δευτέρα που σκάσε αυτό περί ιδεολογίας των σχέσεων. Ισως θέλει να τσεκάρει αν μπορεί να με εμπιστευτεί (αν θα του γκρινιαξω, πως θα το χειριστώ κτλ)?
Δε νομίζω ότι θα επέμενε στην εκδρομή με σκοπό να αλλάξει γνώμη σε μένα. Η αλήθεια είναι ότι έχω χαρεί από χθες και ελπίζω να μην φάω τα μούτρα μου πάλι..
26-04-2019, 12:38 #113
26-04-2019, 12:53 #114
Επίσης αν παιζόταν κάτι με άλλη έχω την αίσθηση ότι ένα μήνυμα στο φμπ θα στέλνανε ο ένας στον άλλο...ή έστω τηλέφωνο.. και γνωρίζω 100% ότι δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο ούτε γενικά αλλά ειδικά αυτές τις μέρες.. Δηλ πως σκατα επικοινωνούν?
Βέβαια θα μου πεις αυτό δεν αποκλείει ότι μπορεί να ενδιαφέρθηκε κάποια γι αυτόν και να τον επηρέασε..αυτό δεν το ξέρω.. το ότι φέρεται κυκλοθυμικα δεν μου φαίνεται περίεργο μιας και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για πάσης φύσεως θέματα. Σίγουρα νιώθει σύγκρουση γιατί θεωρεί πως πληγώθηκε η εμπιστοσύνη που μου είχε καιως τον τελευταίο καιρό περιοριζόταν και αδικήθηκε πολλές φορές από τη στάση μου. Και από την άλλη νομίζω ότι η φάση που περναγαμε τελευταία δεν ήταν ικανή να τον ξενερώσει γι αυτό και αλλάζει γνώμη στο τι θέλει γιατί δεν θέλει και να χωρίσουμε. Και όπως λέτε μπορεί να υπάρχει και τρίτος παράγοντας είτε με συγκεκριμένο πρόσωπο είτε γενικά η ιδέα του να έχει εμπειρίες. Έτσι το ερμηνεύω, αλλά η χυλόπιτα που λες δεν είναι απίθανη..αλλά θα το καταλάβω αν παίζει κάτι τέτοιο και δεν είναι άνθρωπος που θα με κοροϊδέψει και θα υποσχεθεί σχέση επειδή έφαγε μια χυλόπιτα και θέλει να νιώσει θαλπωρή ή μέχρι να βρει άλλες.. Το ότι υπόσχεται στο τέλος πράττει,από το λίγο που τον ξέρω, το έκανε πάντα.
Βέβαια με πείραξε κάπως που πρότεινε την εκδρομή ενώ δεν έδωσε απάντηση πρώτα.. αλλά δεν είχε νόημα να το πω ή να δειξω κάπως.. Το γιατί την πρότεινε με τρώει...
26-04-2019, 13:03 #115
26-04-2019, 13:18 #116
Ναι σίγουρα θα κάνουμε και έχω την αίσθηση ότι θα το επιδιώξει και εκείνος. Αλλά γενικά έχω αγχωθεί κάπως. Νιώθω όπως την πρώτη φορα που φύγαμε για διακοπές και δεν ήξερα πως θα πάει, πως θα μαςταν τόσες ώρες μαζί, τι να κάνω για να μαι ενδιαφέρουσα, τι να μην πω ή κάνω και πολλές ακόμα χαζές σκέψεις..
26-04-2019, 13:32 #117
Απλά θα πας για να περάσεις καλά. Θα τον δεις κι εκείνον πως είναι και θα καταλάβεις. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι για να είσαι ενδιαφέρουσα. Αν δεις ότι δεν του βγαίνει να μιλήσει από μόνος του, μπορείς να τον βοηθήσεις εσύ. Πρώτα απ' όλα θα σκέφτεσαι ότι είναι ο άνθρωπος που είστε δύο χρόνια μαζί και όχι κάποιος που θέλει να σε κοροϊδέψει. Δε γίνεται να έχει αλλάξει τόσο. Όλο αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν θα προστατέψεις κι εσύ τον εαυτό σου.
26-04-2019, 13:50 #118
06-05-2019, 01:04 #119
Επιστρέψαμε από την εκδρομή, είχαμε συναντηθεί και την παραμονή της αναχώρησης μας, όπου δεν έκανε λόγο για ελεύθερη σχέση. Στα της εκδρομησ...είπε πως με αγαπάει και ότι του έλειψα αρκετά. Ότι νιώθει πιο χαλαρός καθώς δεν υφίσταται πίεση και ότι θέλει να είμαστε μαζί. Ρώτησα για ποιο λόγο ειπώθηκαν αυτά και είπε πως έτσι ένιωθε τότε και ότι απλώς μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μου. Τον ρώτησα αν όσες μέρες ήμασταν χωρια συνάντησε ή μίλησε με κάποια άλλη και μου είπε πως όχι και μάλιστα γέλασε. Ανεφερε ότι τα αισθήματα του δεν έχουν αλλάξει για μένα και πως δεν θέλει να πάει με κάποια άλλη καθώς αισθάνεται πλήρης σε αυτό τον τομέα μαζί μου. Μέσα ατη συζήτηση και λέγοντας του ότι με ξάφνιασε αυτή η αλλαγή του είπε πως με έχει ανάγκη και του είμαι απαραίτητη σε πολλούς τομείς στη ζωή του και ότι αν και δε νιώθει πάντα τέλεια μαζί μου (καθώς μερικές φορές τσακωνόμασταν το τελευταίο διάστημα και δεν τον καταλάβαινα πάντα όπως ισχυρίζεται) ακόμη και τότε νιώθει καλύτερα από το να μην είμαστε μαζί και ότι δεν το αντέχει. Είπα πως οι διαφωνίες μας είναι κυρίως για ασήμαντους λόγους και συμφώνησε σε αυτό αλλά είπε πως τον κάνουν να αμφισβητεί ότι είμαι και είναι το τέλειο ο ένας για τον άλλο και αυτό τον ανησυχεί και δεν θέλει να συμβαίνει, δηλ να πέφτω στα μάτια του κάποιες φορές. Ωστόσο, η χημεία μας και αυτό που τον κάνω να αισθάνεται δεν το έχει ξανανιώσει αλλά λέει δεν έχει καλό μέτρο σύγκρισης καθώς δεν είχε άλλη ολοκληρωμένη σχέση πριν από μένα. Είπε πως πέρασε όμορφα στην εκδρομή και γενικά ήταν πολύ χαρούμενος που με έβλεπε και περάσαμε χρόνο μαζί και πως θα ήθελε να έχει αυτή την αίσθηση όταν είμαστε μαζί. Μου ξεκαθάρισε ότι δεν πρότεινε την εκδρομή για να επωφεληθεί από ενδεχόμενο σεξ και ότι αν ήθελε κάτι τέτοιο δεν θα το ζήταγε από μένα και ούτε με τέτοιο τρόπο. Από τη στιγμή που με είδε ήταν πολύ διαχυτικός μαζί μου (παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να με βλέπει στη σχολή ή οπουδήποτε και να μην με σκέφτεται ερωτικά και οτι δεν μπορεί να συγκρατηθεί) και ερωτικός πριν καν συζητήσουμε όλα αυτά αλλά δεν προχώρησα σε κάτι πριν τα ξεκαθαρίσουμε. Θέλει να είμαστε μαζί ,λοιπόν, όμως αν και είπα ναι τώρα νιώθω κάπως περίεργα. Χάρηκα πολύ την 1η μερα της εκδρομής και ήμουν χαρούμενη δίπλα του. Όμως, έπειτα σιγά σιγά άρχιζα να νιώθω ότι ίσως πρέπει να του πω να πάρει λίγο χρόνο ακόμη ή να τον αφησω καθώς αυτό το «δεν είμαστε το τέλειο του αλλου» δεν μου φαίνεται καλός οιωνός γιατί κρύβει αμφιβολία και δυσπιστία. Και εθιξα και αυτά περί να πηγαίνουμε με αλλουσ και πως τα πρότεινε αφού αισθάνεται έτσι.. απάντησε ότι δεν θέλει κάτι τέτοιο τώρα αλλά τον εκνεύρισε που τα θεώρησα «χαζα» και ότι αφού θέλει να είναι μαζί μου και δεν έχει ανάγκη από κάτι άλλο θέλει και σχέση μιας και είναι αυτό που επιζητώ και από την πλευρά μου(δεν τον πιέζει λέει κάτι τέτοιο). Και αφού σταμάτησα να μαι ελεγκτική μαζί του άλλαξε εντελώς αυτό που εισέπραττε. Ήμουν περίεργη να δω τι θα απαντούσε στο αν θα τον πειραζε να πάω με άλλον και είπε πως όχι αν του το ζήταγα και το είχα ανάγκη, απαντησα πως δεν τον πιστεύω αν οντωσ ισχύουν τα όσα νιώθει(όμως την επόμενη μερα του κανα πλάκα συγκρίνοντας τον με κάποιον λεγοντασ ότι είναι πιο γκρινιάρης και τον πείραξε). Και κάτι ίσως σημαντικό.. διέκρινα μια επιμονή στο «τώρα» όχι μόνο όταν μίλαγε για μένα αλλά και γενικότερα. Βλέπω ότι αγχώνεται στη δέσμευση και γενικά έχει μια ανασφάλεια στο ο,τι έχουν οι άλλοι ότι είναι πιο σημαντικό από ο,τι έχει εκείνος. Περίεργο για ένα έξυπνο και ικανό άτομο. Χθες που επιστρέψαμε ήταν την ίδια μερα καλεσμένος σε ένα πάρτυ φίλου και δεν θέλησε να τον συνοδεύσω κάτι που δεν με ενθουσίασε...
Δεν ξέρω αν θέλω ή και μπορώ τελικά να συνεχίσω αν δε νιώθω ότι είναι 100% σίγουρος και αυτό το «δεν είμαστε το τέλειο» μου γκρεμίζει όλα τα υπόλοιπα που λέει...
06-05-2019, 10:56 #120Miliva21Guest