Results 76 to 90 of 101
-
10-05-2019, 23:11 #76
Εγω αυτές τις μερες εχω σπασμούς στην καρδιά κ σε αλλα σημεία. Βάρος στο στήθος έντονο και πόνοι πάνω απο το στήθος αριστερά. Μούδιασμα στο σαγονι και πριν ήμουν στο αυτοκίνητο επαθα μια έκτακτη μεγάλη και μετα βάρος στο στήθος μαζι με πόνο φοβήθηκα για έμφραγμα. Αλλα διάβασα οτι και το ανεύρυσμα εχει τέτοια συμπτώματα και πολλα αλλα. Δεν ξερω τι απο ολα ειναι μπορεί να μην ειναι και τιποτα!
- 10-05-2019, 23:14 #77
10-05-2019, 23:25 #78
10-05-2019, 23:28 #79
Εκτός αυτού με βλέπουν νέο και επιμένουν οτι δεν εχω τιποτα. Αλλα ο γιατρος μου μου εκανε τα πάντα όλες τις εξετάσεις και ειπε οτι ολα ειναι καλα δεν τρέχει θέμα. Τα παθαίνω πολυ καιρο αυτα δεν ειναι νέα πραγματα για μενα!
11-05-2019, 01:09 #80
εγω που έπαθα παράλυση στα χερια τι να πω..... δεν ξέρω αν είναι άγχος... περνώ xanax αλλα δεν περνάει... έχω μόνιμα μυϊκή αδυναμία μα κάποιες φορες δεν μπορώ να μετακινήσω το δεξί χέρι άλλες φορες και τα 2..... είναι βασανιστήριο αυτή η κατάσταση αλλα δεν το βάζω κάτω.....!
ταυτοχρονα με αυτο πονοκεφαλος 24ωρος απο χτες και καθε μερα ζαλαδα φουλ....... γιατροι μου λενε δεν εχεις τπτ.. πηγα σε κορυφαιο γιατρο καθηγητη εκανε καποιες εξειδικευμένες εξέτασης μετά με έστειλε σε νευρολόγο.. του ζήτησα εγώ ο ίδιος να μου γράψει μια μαγνητική που με το ζόρι το έκανε... αλλα τελικά έγραψε... ούτε καν με εξέτασε ο νευρολόγος επειδή του είπα ότι έχω άγχος κλπ...... h μαγνιτικη ηταν οκ... απλα η ζαλαδα ρε γαμωτο να φυγει.... πινω 8 καφεδες την ημερα για να αντεχω........ δεν μπορω με αυτο το πραγμα...
η διαθεση μου μια χαρα ειναι περα απο ολα αυτα που περναω... καλα ειμαι γενικα...! δεν με εχει ριξει ολο αυτο... εχω μαθει να παλευω και ας εχω ολα αυτα......
11-05-2019, 01:25 #81
Και εγω το παλεύω φιλε. Ειδικα αυτές τις μερες είχα ηρεμήσει. Αλλα απο χθες πάλι με έπιασε σφίξιμο στο στήθος σαν πλάκωμα και μούδιασμα αριστερά στο σαγονι κ το κεφάλι μου κάπως κ ταχυπαλμίες λίγες μικρές. Σημερα είχα σπασμούς στο στήθος στο στέρνο κ λιγο αριστερά μετα είχα έκτακτες γενικά σημερα η καρδιά μου δεν ξερω τι φάση. Ενώ είχα ηρεμήσει αλλα τωρα παλι με έπιασε ετσι στο ξαφνιμο. Δεν ξερω μπορεί να φταίει η αλλαγή του καιρού μπορεί κ όχι αλλα στο άκυρο τα παθαίνω αυτα. Τωρα ειμαι ξάπλα πριν είχα έκτακτες αλλα η μια η μεγάλη πριν στο αμάξι με τάραξε μετα είχα σφίξιμο και λιγο πόνο κ τρόμαξα πολυ. Μακάρι να φύγει να γίνω όπως ήμουν αυτές τις μερες. Μια χαρά!!
11-05-2019, 04:46 #82
εγώ έφαγα τρελή φρίκη εδώ και λίγη ωρα η μισή δεξιά πλευρά του σώματος μου έχει μουδιάσει απο το κεφάλι-χερι-ποδι αμέσως σκευτικα το εγγεφαλικο δεν το έχω νιώσει ποτε ξανά αυτό έχω πάθει διάφορα τρέλα αλλά αυτό με έχει τρομάξει υπερβολικά προσπαθώ να ηρεμήσω χωρίς να πάρω Xanax αλλά δεν βλέπω οτι περνάει και φρικαρω ολο και πιο πολύ παρόλαυτα το περίεργο ειναι οτι νιώθω καλα από διάθεση αλλα αυτό τώρα με ενοχλεί απίστευτα... περνώ εδώ και 2 χρόνια Xanax σε καθημερινή βάση και έχω το φόβο μην μου έκανε καπια νευρολογική ζημιά... ο γιατρός μου λεει δεν παθενω τπτ επιδει περνώ μονο 0.25 εγώ πάλι όμως με αυτό τώρα δεν μπορώ και να ηρεμήσω εύκολα...
11-05-2019, 05:56 #83
11-05-2019, 06:00 #84
Παιδια γεια σας. Δεν εχω εκτακτες αλλα μηπως να βλέπατε κανενα αρρυθμιολόγο?
11-05-2019, 12:21 #85
Καλησπέρα παιδιά. Πριν λιγο ξύπνησα μετα απο αρκετές ωρες υπνου. Πραγματικά δεν μπορούσα να σηκωθώ ήμουν έτοιμος να πέσω κάτω και ακομα εχω αυτή την περίεργη αίσθηση οτι θα πέσω κάτω η θα πάθω κατι. Σηκώθηκα αμέσως απο το κρεβάτι να παω τουαλέτα αλλα ήμουν πολυ χαλια. Τωρα ειμαι ξαπλωμένος και νιώθω πολυ χαλια και δεν ξερω γιατι. Με την καρδιά εχει να κανει αυτο νιώθω πολυ περίεργα σε εκείνο το σημείο και οι ανάσες μου δεν μου φτάνουν. Πραγματικά νιώθω οτι θα σβήσω κάπως ετσι.
11-05-2019, 12:34 #86
πήγαινε σε ένα φαρμακείο να σου πάρουν την πίεση και να σου μετρήσουν το οξυγόνο για να σου φύγει το άγχος. Και προπάντων..ηρέμησε!
"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
11-05-2019, 12:55 #87
Εχω πιεσόμετρο σπιτι πολυ καλο απο τους παππούδες μου το δανείστηκα. Λες να την μετρήσω; Όποτε την μετράω και ειναι χαμηλή πάντα αγχώνομαι περισσότερο. Τωρα αυτο με το σαγονι κ ολα αυτα με αγχώνουν αλλα όταν σηκώθηκα ήμουν έτοιμος να πέσω κάτω ενα αίσθημα οτι σβήνεις κάπως ετσι. Φιλε μου ειμαι πολυ ήρεμος δεν ειμαι σε πανικό. Απλώς τα γράφω εδω για να τα πω κάπου να μη κουράζω συνέχεια και τους γύρω μου. Πιστεύω με καταλαβαίνουν οι περισσότεροι εδω. Εχω ξεκινήσει ομοιοπαθητική και τις πρώτες μερες ήμουν τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετα την αλλαγή του καιρού όμως άρχισαν παλι αυτα. Ακομα δεν πέρασε το 20ημερο που μου ειπε ο γιατρος για να δούμε πως παει και απλά τωρα κανω υπομονή. Εκτός αυτού εχω κάποια χαπάκια που μου έδωσε για τις ζαλάδες τους πονοκεφάλους και αυτο βοηθάει και στην ταχυπαλμία αλλα απο τοτε που πηγα δεν ξαναεπαθα ταχυπαλμία. Πραγματικά ο λόγος που πηγα ήταν η ταχυπαλμία πιο πολυ και αυτο έφυγε. Τωρα ολα τα αλλα λεει ειναι θέμα χρόνου και οτι θα φύγουν. Άρα εσυ φιλε μου προτείνεις να μετρήσω πίεση. Θα παω να το κανω μπορεί ίσως να ειναι πολυ χαμηλή!
11-05-2019, 14:22 #88
απο χτες το βράδυ τα ίδια... αδυναμία στην μια πλευρά... δεν δίνω σημασία δεν ξέρω αν ειναι ανχος πάντως πήρα Xanax δεν πέρασε.. είναι σπαστικό αυτο που νιώθω.. πάντως προσπαθώ να σκεφτώ θετικά και να το αφήσω να περάσει μόνο του... γτ αν παω νοσοκομείο το σίγουρο ειναι θα γελάνε... η το χειρότερο να νε κρατήσουν για εξετάσεις δεν τα μπορώ εγώ αυτά. .
11-05-2019, 14:25 #89
Και εγω φιλε το παλεύω. Μου είπες χθες να παω άμεσα νοσοκομείο αλλα το εχω περάσει πολλές φορές και όταν πηγα δεν έκαναν και κατι της προκοπής. Επίσης πηγα σε εξωτερικό γιατρο και τα έψαξα ολα εκει. Προσπαθούμε να το παλέψουμε οτι και να έχουμε. Επίσης με τα ζαναξ και με αυτα εγω δεν τα παω καλα δεν εχω παρει ποτε και το παλεύω μονος μια χαρά πίστεψε με. Με την ομοιοπαθητική εχει μειωθεί κατα πολυ η ολη κατάσταση απλά εχει δυο μερες τωρα που με έχουν πιασει λιγο τα κουφα μου και εμένα και ειμαι κάπως αλλα το παλεύω μονος φιλε. Αν δω οτι το θέμα προχωράει παρά πολυ και δεν αντέχω αλλο τοτε θα παρω τον γιατρο μου να μου πει ο ίδιος τι να κανω. Υπομονή φιλε και αν δεν φεύγει με τιποτα τοτε να καλέσεις τον γιατρο σου να σου πει τι να κανεις.
11-05-2019, 18:12 #90
μα ρε συ δεν περνω απο φαρμακα τπτ.. μονο xanax 0.25 ο γιατρος μου θα μου πει κατσε αραξε δεν θελει να παρω κανενα αλλο φαρμακο...! μονο xanax λεει μεχρι να με πιασει το CBD... το μουδιασμα δεν φευγει με τπτ....! δεν ξερω αν ειναι ανχος γιατι απο διαθεση ειμαι σουπερ...... αλλα αυτο το μουδιασμα ειναι σε ολη την δεξια πλευρα... το google με εβγαλε με εγγεφαλικο χαχαχαχαχαχαχα αν ειναι να παθω εγγεφαλικο απο τα 27 μου τοτε θα ειναι γάματα......
δεν ξερω παντως νοσοκομιο δεν παω με τπτ.... αν δεν παθω κατι πολυ σοβαρο δεν παω εγω σε νοσοκομιο....! αν δω οτι δεν μπορω για παραδειγμα να περπατησω τοτε οκ να παω.... αλλα οχι και ετσι... :P
παντως εχω παραλυση πολλες φορες για 2 ωρες... δεν μπορουσα να πατησω τα ποδια μου.... ανχος ηταν μου ειπαν.... τι να πω....