Με κοροιδεψε κανονικοτατα - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 30 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 440
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Και που θα ξέρουμε remedy μου ότι είναι παντρεμενοι?θα μυρίσουμε τα νύχια μας?και που ξέρουμε ότι και το παιδί που βγηκε η miliva ήταν ελευθερος?ανετα μπορεί να ήταν παντρεμένος η αρραβωνιασμενος η απλά να είχε κι άλλη σχέση. Και τώρα καθεται η κοπέλα και αναρωριεται τι να έκανε λάθος ενώ μπορει το λαθος να ήταν όλο δικό του.υποθέσεις κάνουνε όλοι εδώ. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε με τόσο απολυτο τρόπο ότι κάποιος είναι λάθος αν δεν γνωρίζουμε και την απέναντι πλευρα.
    μα φυσικα και μπορει να ηταν δεσμευμενος.
    κι αυτο το ειπα εξ αρχης.
    λεω οταν ειναι εν γνωσει σου, η αν σου εχει πει ψεματα ΜΟΛΙΣ το μαθεις, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ. δεν το διαπραγματευεσαι, αν ειναι πολυ η λιγο παντρεμενος κι αν θα θελε να σε παντρευτει μετα το διαζυγιο (που δεν θια παρει ποτε).

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ουτε θα του πεις οτι θελεις σχεση φυσικα!!! θα του πεις οτι εσυ δεν εχεις διαθεση για σεξ. απλα πραγματα.
    θα παει παρακατω. ε γιατι να μην παει;;; αφου θελετε αλλα πραγματα!
    μπορει και να μην παει απρακατω ομως και να σου πει οτι αφου δεν θες σεξ, ας κανετε παρεα.
    Δεν είπα ότι δεν έχω διάθεση για σεξ .......Δεν θέλω να τους πω αυτό....Είναι ψέματα....θα τους πω ψέματα και λογικό μετά να μην ξανά βγούν μαζί μου γιατί θα νομίζουν ότι θέλω να είμαστε φίλοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Η σχέση που έχω τωρα μου ζήτησε σχεση με αποκλειστηκοτητα πριν ολοκληρώσουμε. Μην εισαι κάθετη σε αυτα που λες. Το σεξ δεν ειναι το παν
    δεν ειπα ποτε οτι ειναι το παν. αλλα οτι ειναι απαραιτητο σε μια σχεση ερωτικη.
    αν ειναι φιλικη η ξεκινησει σαν φιλικη, αλλαζει.
    ειπα οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να το θελησει καποιος γρηγορα αν σε γουσταρει. κι αν σε γουσταρει ακομα πιο πολυ, μπορει και να σε περιμενει οσο θελεις.

μα φυσικα και μπορει να ηταν δεσμευμενος.
    κι αυτο το ειπα εξ αρχης.
    λεω οταν ειναι εν γνωσει σου, η αν σου εχει πει ψεματα ΜΟΛΙΣ το μαθεις, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ. δεν το διαπραγματευεσαι, αν ειναι πολυ η λιγο παντρεμενος κι αν θα θελε να σε παντρευτει μετα το διαζυγιο (που δεν θια παρει ποτε).
    Εδω όμως μιλάμε για αγνοια της κοπέλας. Ο τυπος.ήρθε και έφυγε χωρίς καμία εξηγηση.
    Γι αυτό λέω ότι δεν χρειάζεται να την 《κατηγορουμε》τόσο.ίσως να μην είναι το φταιξιμο δικός της και να μη χειριστηκε τίποτε λαθος.

Senior Member
    δεν ειπα ποτε οτι ειναι το παν. αλλα οτι ειναι απαραιτητο σε μια σχεση ερωτικη.
    αν ειναι φιλικη η ξεκινησει σαν φιλικη, αλλαζει.
    ειπα οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να το θελησει καποιος γρηγορα αν σε γουσταρει. κι αν σε γουσταρει ακομα πιο πολυ, μπορει και να σε περιμενει οσο θελεις.
    Ειπες οτι αν δεν κανεις σεξ δεν σου ζητάει ο αλλος σχέση και ανέφερα το δικο μου παράδειγμα που ζητησε δίχως νσ έχουμε ολοκληρώσει
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν είπα ότι δεν έχω διάθεση για σεξ .......Δεν θέλω να τους πω αυτό....Είναι ψέματα....θα τους πω ψέματα και λογικό μετά να μην ξανά βγούν μαζί μου γιατί θα νομίζουν ότι θέλω να είμαστε φίλοι
    οχι για σεξ γενικα.
    οτι δεν εχεις διαθεση για σεξ ΑΜΕΣΑ. περι αυτου δεν προκειται;
    αν δεν θελεις, δεν χρειαζονται δικαιολογιες. λες απλα, εγω παλι θελω να σε γνωρισω καλυτερα.
    και σ οποιον αρεσει.

Senior Member
    Ειπες οτι αν δεν κανεις σεξ δεν σου ζητάει ο αλλος σχέση και ανέφερα το δικο μου παράδειγμα που ζητησε δίχως νσ έχουμε ολοκληρώσει
    Ε δεν είναι και ο κανόνας πάντως αυτό. Μάλλον εξαίρεση.
    Και μένα μου χει τύχει να μου ζητήσει άνθρωπος σχέση χωρίς να έχουμε βρεθεί καν, χωρίς να με έχει δει, επειδή έτυχε και μιλήσαμε κάποιες φορές στο τηλέφωνο για κάποιο κοινό θέμα που είχαμε. Αυτό τι σημαίνει; Οτι οι άνθρωποι ζητάνε σχέση χωρίς να έχουν ειδωθεί; Κάποιοι ζητάνε και γάμο χωρίς να έχει προηγηθεί σχέση.

Senior Member
    Τώρα σοβαρά, πιστεύετε ότι ένας άντρας που είναι πχ ένα χρόνο μόνος του ( γιατί αν πραγματικά ψάχνει σχέση θα του πάρει τουλάχιστον τόσο) θα βρει την κοπέλα που του κάνει και θα την εγκαταλείψει επειδή δε του κάθησε μετά από 5 ραντεβού ή 2-3 μήνες; Χαχαχα πλάκα κάνετε. Καλύτερα να τον χάσεις αυτόν, τόσο χαζο άνδρα δε θες :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ε δεν είναι και ο κανόνας πάντως αυτό. Μάλλον εξαίρεση.
    Και μένα μου χει τύχει να μου ζητήσει άνθρωπος σχέση χωρίς να έχουμε βρεθεί καν, χωρίς να με έχει δει, επειδή έτυχε και μιλήσαμε κάποιες φορές στο τηλέφωνο για κάποιο κοινό θέμα που είχαμε. Αυτό τι σημαίνει; Οτι οι άνθρωποι ζητάνε σχέση χωρίς να έχουν ειδωθεί; Κάποιοι ζητάνε και γάμο χωρίς να έχει προηγηθεί σχέση.
    Θεωρω οτι δεν ειναι και τόσο σπάνιο γιατί μου έχει συμβεί τις περισσότερες φορές.

Senior Member
    Ποστ για αρρώστιες-ενοχλήσεις-πόνους 1-5 σελίδες. Ποστ για σχέσεις-σεξ-μπακουριά κλπ ήδη 18 σελίδες και αυξάνεται συνεχώς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Τώρα σοβαρά, πιστεύετε ότι ένας άντρας που είναι πχ ένα χρόνο μόνος του ( γιατί αν πραγματικά ψάχνει σχέση θα του πάρει τουλάχιστον τόσο) θα βρει την κοπέλα που του κάνει και θα την εγκαταλείψει επειδή δε του κάθησε μετά από 5 ραντεβού ή 2-3 μήνες; Χαχαχα πλάκα κάνετε. Καλύτερα να τον χάσεις αυτόν, τόσο χαζο άνδρα δε θες :)
    Βρε george αλήθεια έχεις κατάλαβει οτι είσαι εκτός θέματος τόση ώρα;;

Ποιος είπε ότι ένας άντρας θα βρει την κοπέλα που θέλει αλλά θα την αφήσει επειδή δεν έκαναν σεξ στο δευτερο ή στο τρίτο ραντεβου; Αλήθεια τώρα, πεςμου πού το είδες αυτό να το αναφέρει κάποιος.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ποστ για αρρώστιες-ενοχλήσεις-πόνους 1-5 σελίδες. Ποστ για σχέσεις-σεξ-μπακουριά κλπ ήδη 18 σελίδες και αυξάνεται συνεχώς!
    Έλα ντε .....τι μαλακιες μας τραβάνε και σκοτωνόμαστε .......Είμαστε για κλάματα ......

Senior Member
    Θεωρω οτι δεν ειναι και τόσο σπάνιο γιατί μου έχει συμβεί τις περισσότερες φορές.
    Τι να πω...ίσως. 'Εγώ βασικά για να είμαι ειλικρινής μετά το δημοτικό δεν μου έχει τύχει γενικά να μου ζητήσουν πολλοί σχέση. Απλά πρόεκυπτε όταν ήταν να προκύψει. Δεν θυμάμαι να κάναμε κι ολόκληρη συζήτηση γιαυτό το θέμα δηλαδή ή να υπέγραφε αίτηση ο άλλος.

Senior Member
    Βρε george αλήθεια έχεις κατάλαβει οτι είσαι εκτός θέματος τόση ώρα;;

Ποιος είπε ότι ένας άντρας θα βρει την κοπέλα που θέλει αλλά θα την αφήσει επειδή δεν έκαναν σεξ στο δευτερο ή στο τρίτο ραντεβου; Αλήθεια τώρα, πεςμου πού το είδες αυτό να το αναφέρει κάποιος.
    Στο #254 στο τέλος. Αλλά και σε πολλά άλλα σημεία , υποψιάζεται μην είναι αυτό το πρόβλημα. ( Που φυσικά της λέμε ότι δεν είναι)

Senior Member
    Τι να πω...ίσως. 'Εγώ βασικά για να είμαι ειλικρινής μετά το δημοτικό δεν μου έχει τύχει γενικά να μου ζητήσουν πολλοί σχέση. Απλά πρόεκυπτε όταν ήταν να προκύψει. Δεν θυμάμαι να κάναμε κι ολόκληρη συζήτηση γιαυτό το θέμα δηλαδή ή να υπέγραφε αίτηση ο άλλος.
    Εγω ξεκαθαριζα πάντα ότι δεν ενδιαφερομουν για κατι ελεύθερο οποτε ο αλλος μπορεί να περίμενε και ενα μηνα. Μέσα σε αυτόν τον μηνα οταν τον αλλον τον βλέπεις κάθε μέρα καλο ειναι να βάλεις τη ταμπέλα της σχέσης για να ξέρεις οτι ανήκεις καπου και δεν εισαι πλέον ελεύθερος να κανεις ότι θες

Page 18 of 30 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast