Πρωκτικό σεξ-θέλω αλλά δε μπορώ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 155
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Ειναι τραγικο, μια κοπελιτσα που δεν μπηκε καν στα 18, να δινει τον πρωκτο της
    ..... απο μιμητικοτητα (τι της ειπαν και τι της καρφωσαν στο μυαλο). Και ΝΑΙ ...
    δυστυχως συμβαινει. Στο δικο μου το μυαλο (το αντρικο) ΠΡΩΤΑ ξεμ@υνιαζεσαι
    (δηλαδη κατα φυση) και ΑΝ πληξεις .... τοτε ξεκ@λιαζεσαι (δηλαδη παρα φυση).
    Εδω μπορει να με γιουχαρουν (σιωπηρα) καποιες μικρουλες σε ηλικια ως παππου
    και αναχρονιστη. Δεν πειραζει, σε ορισμενα πραγματα θα παραμεινω αναχρονιστικος
    και γεροξεκουτης. Δεν εχω κανενα προβλημα. Ας μου πουν εδω μεσα ποσοι (και ποσες)
    ξεκινησαν να τρωνε καυτερες πιπεριες (τσουσκες) πριν ακομα δοκιμασουν MILCO ?
    Ειναι δυνατον το καψιμο της τσουσκας να θεωρειται ... φυσιολογικη πρωτη γευση,
    αυτοχειραφετηση, απεξαρτηση και εκμοντερνισμος απο την ηλικια των 12 η και 10 ?
    Ρητορικη η ερωτηση .... μην διανοηθει κανεις να απαντησει (θα φαει παντοφλα).

Eιμαι σε δυο αλλα forum (στο ενα απο το 2006 και στο αλλο απο 2010).
    Στο παρον φορουμ ηρθα γραφωντας στον Γουγλη "psychology forum".
    Γραψτο και θα δεις !

No comment (τα ειπες ολα ... αλλα ... σε καταλαβαν ΟΛΟΙ ? αμφιβαλλω ....
    γιατι πρεπει να προλαβεις να ζησεις και ορισμενα πραγματα σ'αυτην την
    ρημαδα την ζωη ... anyway ... πολυ καλα τα διατυπωσες, μακαρι καποιοι
    να καταλαβουν !)
    Δεν θέλω να κάνω πλύση εγκεφάλου σε κανέναν. Ούτε μπορώ να αναλώνομαι σε διαφωνίες άνευ λόγου. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, όποιος δεν μπορεί να ζητήσει επεξήγηση αλλά προτιμώ να απαντώ οταν υπάρχει Καλοπροαιρετη διάθεση και όχι ειρωνική ή αλλιώς το επικό τρολαρισμα που γίνεται στο διαδίκτυο. Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα πουριτανου οικογενειακού περιβάλλοντος. Όταν μου το εκμυστηρεύτηκε η κοπέλα απλά απόρησα πως δεν έχει την λογική να προστατέψει το σώμα της - την υγεία της τον αυτοσεβασμο για να μην τυχόν χάσει τον "γαμπρό". Δεν σχολίασα. Η ίδια η ζωή έφερε απαντήσεις σε εκείνην επί του θέματος. Πολλοί άρρενες παλαιας κοπής από ιστορίες γυναικών που εχω ακούσει θεωρούσαν αυτονόητο ότι λόγω γάμου έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν σε όποια τρύπα θέλουν. Κάπου εκεί άρχισα να θυμώνω με το αντίθετο φυλο και την εκ του ασφαλούς βιαιότητα εντος ενός ιερού κατ εμε μυστηρίου που ονομάζεται γάμος. Παρολαυτα σε κάποια άλλα ποστ σου διάβασα για το κορίτσι που εκπαιδεύουν μαφιοζικα. Δεν έχεις άδικο. Εμένα μου έλεγαν παντρέψου έναν πλούσιο να σωθείς και απαντούσα πως δεν είμαι αντικείμενο για πώληση. Βλέπω τις γυναίκες που έχουν κάνει αυτό πόσο "φτιαγμένες με αυτοπεποίθηση " φαίνονται και αναρωτιέμαι εαν η δική μου φιλοσοφία είναι μπούμερανγκ. Ποιος άντρας πράγματι εκτιμά μια ντομπρα γυναίκα; και για πόσο; Τόσα κατάλοιπα γενεών έχουν φτιάξει ένα μωσαϊκό με μίσος τεράστια αντιφατικοτητα και σχέσεις ανάφλεξης δευτερολέπτου με ένα παιδί ή 2 ή 3 στη μέση.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    στο είχε ζητήσει και το έκανες ή πήρες την πρωτοβουλία?
    και ας έχεις πλυθεί πριν μπορείς να κολλήσεις κάποιον έρπητα?
    Tι να ζητησει ? Σοβαρα μιλας ?
    Υπαρχει γυναικα που ΔΕΝ απογειωνεται με γλειφομ@υνι ?
    Τι ειναι αυτα που με ρωτας .... Παναγιοτατε !

Οσον αφορα τον ερπη, θα πρεπε να ειχα κολλησει ... ΔΕΝ κολλησα.
    Οσοι σου πουν να προσεχεις ... τι να προσεχεις ? Γινεται γλειψιμο
    με γλωσσα σε σακουλα ?

Senior Member
    Ο έρπης να ξέρετε μεταφέρεται απο στομα στα γεννητικα οργανα. Το οτι μπορει να μην έγινε με τη πρώτη δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει κίνδυνος. Και να ξέρετε είναι οτι χειρότερο εκεί γιατι ειναι πολυ επιθετικός. Ο φιλος μου εκανε έξι μήνες θεραπείας
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Παρολ αυτα σε κάποια άλλα ποστ σου διάβασα για το κορίτσι που εκπαιδεύουν μαφιοζικα.
    Τωρα εδω, σ'αυτο το περιστατικο, ενεχεται ο κινδυνος την ΜΙΑ περιπτωση να την προεκτεινα σε κανονα.
    Οταν ακουμε (η βλεπουμε) κατι τοσο δυσαρεστο ... ο φοβος μας, τεινει να το γενικευσει ως σιωπηρο status quo.
    Και η ΜΙΑ περιπτωση (μαφιοζικης διδασκαλιας) να γενικευεται ως ΚΑΝΟΝΑΣ. Κραταω μια επιφυλαξη ... μικρη !

Ποιος άντρας πράγματι εκτιμά μια ντομπρα γυναίκα; Και για πόσο;
    Εξαρταται !

Μπορει μια γυναικα να μην κανει αυτα που προβαλλονται κατα κορον στις τσοντες αλλα να εχει ενα ΣΕΞ-ΑΠΗΛ
    που να ανατιναζει τον ποθο στον αντρα. Δεν υπαρχουν συγκριμενες ιδιοτητες για αυτο το σεξ-απηλ. Ουτε και
    για το παθος της και πως το προβαλλει. Δυστυχως ! Απο την αλλη μπορει να υπαρχει μια κοπελιτσα σαν τα
    κρυα τα νερα, που τα δινει ολα (χωρις καν να αντιλαμβανεται τους κινδυνους) και να εχει μηδενικο σεξ-απηλ.
    Ειναι ενα περιεργο μιγμα απο βλεμμα, ποζα, λικνισμα, λεξουλες και "υποσχεση τρελλης ακολασιας".

Δεν υπαρχει operation manual για αυτο !

Στην Ιαπωνια λενε ... "η καλυτερη γκεϊσα ειναι αυτη που φτανει σε οργασμο εναν αντρα ... χωρις να τον αγγιξει".
    (δεν ξερω αν γινεται αυτο ... μην με ρωτατε !)
    Last edited by Del-meme290719b; 01-07-2019 at 01:31.

Διάβασα προσεκτικά την ανάλυση που έκανες. Δεν το ανέφερα ως κάτι το αρνητικό γιατί πράγματι υπάρχουν τέτοιου είδους γαλουχισμοι. Άσχετα από το τι αποφασίζει να κάνει η κοπέλα. Εμένα το ερώτημα μου ως προς το "ντόμπρα " εννοώ την γυναίκα που δεν είναι διπλωματική νιαου αλλά άμεση. Για το πακέτο που μιλάς Ε ναι ένας άντρας θέλει ένα σύνολο στοιχείων και όχι μόνο ένα.

Banned
    Τελικα, το "ντομπρα" το εννοουσες συνολικα (χαρακτηρας - συμπεριφορα - ψυχισμος).
    Επειδη ειχε αλλο τιτλο και στοχευση το νημα ... πηγε αλλου το μυαλο μου. My bad !

Θα σου πω κατι και ελπιζω να μην θιχτεις (που θα θιχτεις γιατι ειναι ευθεια βολη στο
    υποσυνειδητο, και το υποσυνειδητο δεν συγχωρει). Αλλωστε ειμαι νους χαοτικος και
    θυσιαζω τα παντα στον βωμο της αναζητησης και της σχετικης αληθειας (αλλα ... αληθειας).
    Οσοι με συμπαθησαν εδω μεσα, πολυ γρηγορα με αντιπαθησαν. Δεν κραταω ισορροπιες.

Μου αρεσει τρελλα η γυναικα νιαου-νιαου και δεν υπαρχει χαρακτηριστικοτερη εικονα
    απο αυτη της Brigitte Bardot στα 50s > http://www.artnet.com/WebServices/im...tte-bardot.jpg
    Δεν μου αρεσει η διπλωματια (και η γατοσυνη) αλλα μπροστα στα υπολοιπα χαρισματα
    (ελαφροτητα, σκερτσο, αφελεια, ελιγμος, εξωστρεφεια, take life as it comes) παρα πολλοι
    (οχι μονο εγω) που διαθετουμε τα ακριβως αντιστροφα χαρισματα (σοβαροτητα, ακαμψια,
    εγκρατεια, περισκεψη, εσωστρεφεια, life is a set of goals) .... το νιαου-νιαου ....
    ειναι οξυγονο απο τα λιγα ! Δινουμε οτι εχουμε και δεν εχουμε ... σε ενα ατομο
    που ξερουμε οτι θα μας προδωσει, δεν μας αξιζει, ειναι ακαταλληλο, συμφορα !

Αλλα ... και ποια ειναι η αλλη επιλογη ?
    Last edited by Del-meme290719b; 01-07-2019 at 02:05.

Senior Member
    Τελικα, το "ντομπρα" το εννοουσες συνολικα (χαρακτηρας - συμπεριφορα - ψυχισμος).
    Επειδη ειχε αλλο τιτλο και στοχευση το νημα ... πηγε αλλου το μυαλο μου. My bad !

Θα σου πω κατι και ελπιζω να μην θιχτεις (που θα θιχτεις γιατι ειναι ευθεια βολη στο
    υποσυνειδητο, και το υποσυνειδητο δεν συγχωρει). Αλλωστε ειμαι νους χαοτικος και
    θυσιαζω τα παντα στον βωμο της αναζητησης και της σχετικης αληθειας (αλλα ... αληθειας).
    Οσοι με συμπαθησαν εδω μεσα, πολυ γρηγορα με αντιπαθησαν. Δεν κραταω ισορροπιες.

Μου αρεσει τρελλα η γυναικα νιαου-νιαου και δεν υπαρχει χαρακτηριστικοτερη εικονα
    απο αυτη της Brigitte Bardot στα 50s > http://www.artnet.com/WebServices/im...tte-bardot.jpg
    Δεν μου αρεσει η διπλωματια (και η γατοσυνη) αλλα μπροστα στα υπολοιπα χαρισματα
    (ελαφροτητα, σκερτσο, αφελεια, ελιγμος, εξωστρεφεια, take life as it comes) παρα πολλοι
    (οχι μονο εγω) που διαθετουμε τα ακριβως αντιστροφα χαρισματα (σοβαροτητα, ακαμψια,
    εγκρατεια, περισκεψη, εσωστρεφεια, life is a set of goals) .... το νιαου-νιαου ....
    ειναι οξυγονο απο τα λιγα ! Δινουμε οτι εχουμε και δεν εχουμε ... σε ενα ατομο
    που ξερουμε οτι θα μας προδωσει, δεν μας αξιζει, ειναι ακαταλληλο, συμφορα !

Αλλα ... και ποια ειναι η αλλη επιλογη ?
    Να ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο;

Βγάζει νόημα ότι σου αρέσει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είσαι. Μια Ψυχή ανάλαφρη που δίνει φως και όχι κι άλλο σκοτάδι. Δεν θίγομαι εκτός και αν διαβάσω κάτι που με ταμπελοποιει γιατί απευθύνεται με χαρακτηρισμό σε εμένα. Έχεις δίκιο ότι το νήμα είναι άλλου ύφους και εγώ κάνω ερωτησεις σε άλλο. Έχεις γράψει πως όταν κάτι μοιάζει πολύ καλό και αληθινό το απωθείς. Το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν αδυνατώντας να καταλάβω το γιατί. Αν και ψυχανεμιζομουν τους λόγους. Κατανοητός είσαι σε ότι γράφεις. Είπαμε όταν δεν ξέρουμε πως τελικά εκφραζεται η αγάπη και η αποδοχή και οταν δεν την δείχνουμε στον εαυτο μας πως να την δεχθούμε από το άλλο φυλο. Κατά τα άλλα καλημέρα καλό μήνα.
    Last edited by Constantly curious; 01-07-2019 at 15:42.

Senior Member
    Tι να ζητησει ? Σοβαρα μιλας ?
    Υπαρχει γυναικα που ΔΕΝ απογειωνεται με γλειφομ@υνι ?
    Τι ειναι αυτα που με ρωτας .... Παναγιοτατε !

Οσον αφορα τον ερπη, θα πρεπε να ειχα κολλησει ... ΔΕΝ κολλησα.
    Οσοι σου πουν να προσεχεις ... τι να προσεχεις ? Γινεται γλειψιμο
    με γλωσσα σε σακουλα ?
    μπορει να μην θελει,δεν ξερεις ποτε,μπορει να φοβαται,για λογους ηθικης κλπ
    ενταξει αν εiσαι με την κοπελα σου νομιζω λιγοστευτουν οι πιθανοτητες για ερπητα απο το να πηγαινε μια για τις μιας στιγμης

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Να ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο;
    Παρακαλω ...

Κατά τα άλλα καλημέρα καλό μήνα.
    Καλο μηνα και απο μενα !

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    μπορει να μην θελει,δεν ξερεις ποτε,μπορει να φοβαται,για λογους ηθικης κλπ
    Ποια ηθικη απαγορευει το γλειφομ@υνι ? Αααααχ, αχ, αχ ... θα μασησω καγκελα !
    Μην το παρεις προσωπικα, αλλα θα μασησω καγκελα. Δεν μπορω ουτε για αστειο
    να ακουω τετοια πραγματα και θα θελα καποια ΘΕΟΥΣΑ να με κοντραρει σε ολες
    αυτες τις ξεγυρισμενες βλακειες.

Το να κανει κονξες και ναζακια (στην αρχη) δυστυχως οι περισσοτερες το κανουν.
    Τις πιανει σεμνοτυφια ... πιεζεις λιγο παραπανω και παραδιδονται ηδυπαθεστατα.
    Δηλαδη, αν φτασει η γλωσσα στην κλειτοριδα .... θα παρουν τηλ την αστυνομια ?
    Χαζομαρουλες γυναικειες (τουλαχιστον στις περισσοτερες περιπτωσεις).

Senior Member
    Παρακαλω ...
    Καλησπέρα κιόλας. Πως ανέβασες τη φωτογραφια στο ποστ σου;

Banned
    Πας εξω απο δω ... στο google images ... κανεις κλικ την φωτο που σε ενδιαφερει
    βλεπεις πανω στην μπαρα διευθυνσεων το αντιστοιχο λινκ, το κανεις αριστερο κλικ και copy
    επιστρεφεις εδω μεσα και το κανεις δεξι κλικ και paste, μεσα στο ποστ σου.

Senior Member
    Πας εξω απο δω ... στο google images ... κανεις κλικ στην φωτο που σε ενδιαφερει
    βλεπεις πανω στην μπαρα διευθυνσεων το αντιστοιχο λινκ, το κανεις αριστερο κλικ και copy
    επιστρεφεις εδω μεσα και το κανεις δεξι κλικ και paste μεσα στο ποστ σου.
    Δικες μσς φώτο μπορούμε να ανεβάσουμε εκτος google? Γνωρίζεις; οπως και να χει σε ευχαριστώ για την απάντηση

Senior Member
    Παρακαλω ...

Καλο μηνα και απο μενα !

Ποια ηθικη απαγορευει το γλειφομ@υνι ? Αααααχ, αχ, αχ ... θα μασησω καγκελα !
    Μην το παρεις προσωπικα, αλλα θα μασησω καγκελα. Δεν μπορω ουτε για αστειο
    να ακουω τετοια πραγματα και θα θελα καποια ΘΕΟΥΣΑ να με κοντραρει σε ολες
    αυτες τις ξεγυρισμενες βλακειες.

Το να κανει κονξες και ναζακια (στην αρχη) δυστυχως οι περισσοτερες το κανουν.
    Τις πιανει σεμνοτυφια ... πιεζεις λιγο παραπανω και παραδιδονται ηδυπαθεστατα.
    Δηλαδη, αν φτασει η γλωσσα στην κλειτοριδα .... θα παρουν τηλ την αστυνομια ?
    Χαζομαρουλες γυναικειες (τουλαχιστον στις περισσοτερες περιπτωσεις).
    δεν ξερω απο αυτα για αυτο ρωταω
    αν τις ζητησεις να σου κανει στοματικο θα κανει σε αντιθεση με το πρωκτικο?
    στο one night stand το γλειφομ@υνι ειναι επιτρεπτω?

Senior Member
    Mην ενοχλείστε τσεκαρω κατι

https://prntscr.com/o94ktw

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast