ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1076
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1076 of 1380 FirstFirst ... 765769761026106610741075107610771078108611261176 ... LastLast
Results 16,126 to 16,140 of 20693
    Banned
    Προτιμώ την ανωνυμία της πόλης. Αυτό που δεν μου αρέσει στην πόλη είναι οι τύποι που μπαίνουν στα ΜΜΜ. Οι περισσότεροι δηλαδή.

Αλλά τώρα ρε φίλε άμα θέλω μια περιουσία για να πάω από τη Λαμία στη Θήβα, από τη Θήβα στη Χαλκίδα, κτλ (για να βλέπει και κάτι διαφορετικό το μάτι μου)

Edit: Τώρα που κατέβηκαν και δεν φοβάμαι μην τσεκάρουν το κινητό μου, να πω πόσο σιχαίνομαι τους τύπους που μιλάνε για μπάλα μέσα στα ΜΜΜ. Γενικά τους σιχαίνομαι, αλλά δεν φταίω σε τίποτα να ακούω τις συζητήσεις τους. Δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί έτρωγα και δε μπορούσα να αλλάξω θέση. Φυσικά αν ήμουν πιο ελεύθερος θα άλλαζα θέση να μην τους ακούω. Η ομορφιά των ΜΜΜ είναι να βλέπεις τους δρόμους και να πηγαίνεις από την μία περιοχή στην άλλη, και όχι να ακούς τις συζητήσεις του κάθε ανώμαλου, που πέρασε το λεωφορείο για καφετέρια.

Πραγματικά απορώ πως αντέχουν τον εαυτό τους. Πότε δεν κατάλαβα γιατί τόση μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού πορώνεται με την μπάλα.

Γιατί να μετακομίσεις αλήθεια; άραξε αθενς σιτυ και κάνε αποδράσεις όταν μένει λίγο ρευστό. Η επαρχία δεν έχει τον ρυθμό της έντασης της πολης. Ειναι όλα slow motion. Για κάποιον που θέλει ηρεμία είναι οκ.
    Νομίζω ότι στα ΜΜΜ ο κάθε ένας προσπαθεί να κρύψει την αμηχανία ή τα άγχη του ή τις φοβίες του εξου και οι άπειρες συζητήσεις στο κινητό ή τα μπουλουκια. Αναγκαστικά πάντοτε κάποιος μετακινείται όταν το κλίμα είναι απαλευτο. Να μετακομίσεις επαρχία για αυτό το λόγο δε λέει επουδενι. Εκεί θα ακούς συνέχεια παπατζες και θα πρέπει να χαμογελάς κιόλας.
    Last edited by Constantly curious; 01-07-2019 at 22:57.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Γιατί να μετακομίσεις αλήθεια; άραξε αθενς σιτυ και κάνε αποδράσεις όταν μένει λίγο ρευστό. Η επαρχία δεν έχει τον ρυθμό της έντασης της πολης. Ειναι όλα slow motion. Για κάποιον που θέλει ηρεμία είναι οκ.
    Εμενα με την ηρεμια με πιάνει χειρότερη κατάθλιψη.. Τη θελω την βαβούρα μου...μου αρεσει ο κόσμος της πολης και το βασικότερο δςν υπάρχει το κουτσομπολιό που υπάρχει σε μικρές κοινωνίες
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Νομίζω ότι στα ΜΜΜ ο κάθε ένας προσπαθεί να κρύψει την αμηχανία ή τα άγχη του ή τις φοβίες του εξου και οι άπειρες συζητήσεις στο κινητό ή τα μπουλουκια. Αναγκαστικά πάντοτε κάποιος μετακινείται όταν το κλίμα είναι απαλευτο. Να μετακομίσεις επαρχία για αυτό το λόγο δε λέει επουδενι. Εκεί θα ακούς συνέχεια παπατζες και θα πρέπει να χαμογελάς κιόλας.
    Δεν είπα πουθενά ότι θέλω να μετακομίσω επαρχία, ίσα ίσα. Απλά με ενοχλούν οι συζητήσεις περί ποδοσφαίρου. Αμέσως πέφτει στα μάτια μου ο άλλος άμα μάθω ότι ασχολείται με μπάλα. Ομοίως αντιπαθώ και τις θείτσες που κουβεντιάζουν για συνταγές και πως φτιάχνεται το κάθε τι, τους καμμένους gamers που συζητάνε για τα παιχνίδια που μόλις βγήκανε and so on. Η λέξη διακριτικότητα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. Προσωπικά ποτέ δεν μιλάω στο τηλ όταν είμαι σε ΜΜΜ, και άμα θέλω να κάνω ένα τηλ, θα βρω μια τουαλέτα και θα μιλήσω με την ησυχία μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Δεν είπα πουθενά ότι θέλω να μετακομίσω επαρχία, ίσα ίσα. Απλά με ενοχλούν οι συζητήσεις περί ποδοσφαίρου. Αμέσως πέφτει στα μάτια μου ο άλλος άμα μάθω ότι ασχολείται με μπάλα. Ομοίως αντιπαθώ και τις θείτσες που κουβεντιάζουν για συνταγές και πως φτιάχνεται το κάθε τι, τους καμμένους gamers που συζητάνε για τα παιχνίδια που μόλις βγήκανε and so on. Η λέξη διακριτικότητα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. Προσωπικά ποτέ δεν μιλάω στο τηλ όταν είμαι σε ΜΜΜ, και άμα θέλω να κάνω ένα τηλ, θα βρω μια τουαλέτα και θα μιλήσω με την ησυχία μου.
    Και απέξω ο κοσμος ουρα με φούσκες να σπάνε (σε πειραζω μη παρεξηγηθείς)

Senior Member
    Σημερα ο ντιλιβερι μου μιλούσε στον πληθυντικό... Πρεπει να τον περνάω μια 5ετια... Ηθελα να του ριξω κλωτσια να κουτρουβαλισει τη σκαλα.... [emoji35]

Α... Είχες απλά την απορία γιατί κάποιοι το θέλουν. Σορρυ νόμιζα ότι σε αφορούσε προσωπικά. Κοίτα πολλές φορές θέλουν να γλιτώσουν ενοίκια έξοδα κτλ. Σε επαρχία επιστρέφουν όσοι έχουν ένα δεδομένο σπίτι και ξέρουν τα κατατόπια. Συνήθως όταν σκέφτονται για οικογένεια φεύγουν.

Τον έπιασε αμηχανία ίσως επειδή είναι νέος στη δουλειά όχι επειδή μεγάλο δείχνεις.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 02-07-2019 at 12:46.

Ρώτησε τον μήπως είναι εντολή από το κατάστημα. Τι τραβάνε και αυτά τα παιδιά πάνω στις μηχανές πέρα δώθε φόβος τρόμος φανάρια ασυνείδητοι κτλ. Πάρε το παιδί με το καλό να χαμογελάσει τους εχουν στη τσίτα και τα απειλούν κιόλας ότι θα χάσουν τη δουλειά αν λίγο αργησουν. Εργασιακές συνθήκες = 0

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Σημερα ο ντιλιβερι μου μιλούσε στον πληθυντικό... Πρεπει να τον περνάω μια 5ετια... Ηθελα να του ριξω κλωτσια να κουτρουβαλισει τη σκαλα.... [emoji35]
    Α εμείς έχουμε αρκετά κοινά βλέπω. Και μένα μου τη σπάει να μου μιλάνε στον πληθυντικό. Όταν ο άλλος είναι υπάλληλος, ΟΚ το δέχομαι είναι υποχρεωμένος από τη δουλειά του. Αν όμως γίνει σε καμία στάση του λεωφορείου που δεν είναι στη δουλειά του ο άλλος, απλά γυρίζω την πλάτη και δεν απαντάω.

Π.χ. "Συγγνώμη (πόσο μου τη σπάει το συγγνώμη...πες στα ίσα τι θες ), να σας κάνω μια ερώτηση; "

Χωρίς να βγάλω μιλιά, γυρίζω την πλάτη μου μόλις ολοκληρώσουν τη φράση τους.

Senior Member
    Ρώτησε τον μήπως είναι εντολή από το κατάστημα. Τι τραβάνε και αυτά τα παιδιά πάνω στις μηχανές πέρα δώθε φόβος τρόμος φανάρια ασυνείδητοι κτλ. Πάρε το παιδί με το καλό να χαμογελάσει τους εχουν στη τσίτα και τα απειλούν κιόλας ότι θα χάσουν τη δουλειά αν λίγο αργησουν. Εργασιακές συνθήκες = 0
    Το αφεντικό όταν έρχεται δε βάζει γλωσσα μέσα.. Με έχει ρωτήσει τα πιο κουλά πράγματα. Μέχρι τατουατζη με ρώτησε αν ξέρω [emoji23][emoji23]

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Α εμείς έχουμε αρκετά κοινά βλέπω. Και μένα μου τη σπάει να μου μιλάνε στον πληθυντικό. Όταν ο άλλος είναι υπάλληλος, ΟΚ το δέχομαι είναι υποχρεωμένος από τη δουλειά του. Αν όμως γίνει σε καμία στάση του λεωφορείου που δεν είναι στη δουλειά του ο άλλος, απλά γυρίζω την πλάτη και δεν απαντάω.

Π.χ. "Συγγνώμη (πόσο μου τη σπάει το συγγνώμη...πες στα ίσα τι θες ), να σας κάνω μια ερώτηση; "

Χωρίς να βγάλω μιλιά, γυρίζω την πλάτη μου μόλις ολοκληρώσουν τη φράση τους.
    Εμενα μου κάνει εντύπωση που μου μιλάμε πολλές κοπελες στο δρόμο. Τι διαολο τόσο κοινωνική φαίνομαι;παίζει κάθε μερα να μου μιλάει και από μια.. Όσο για τα ντιλιβερι δε νομίζω να είναι από το κατάστημα γτ ειναι ο μονος που μιλαει στον πληθυντικό και είναι αστείο. Σήμερα το αγόρι μου μου ρίξε δούλεμα φυσικά γιατί ήταν παρόν.. [emoji35][emoji35][emoji35]Κλωτσια αύριο θα μετρήσει τα σκαλια ένα ένα [emoji12]

Banned
    αυτη τη φραση με το φτωχο πνευμα την ειχε πει ο χριστος για να προσεκλκυσει ατομα που ισως διεφεραν απ αυτον

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εμενα μου κάνει εντύπωση που μου μιλάμε πολλές κοπελες στο δρόμο. Τι διαολο τόσο κοινωνική φαίνομαι;παίζει κάθε μερα να μου μιλάει και από μια.. Όσο για τα ντιλιβερι δε νομίζω να είναι από το κατάστημα γτ ειναι ο μονος που μιλαει στον πληθυντικό και είναι αστείο. Σήμερα το αγόρι μου μου ρίξε δούλεμα φυσικά γιατί ήταν παρόν.. [emoji35][emoji35][emoji35]Κλωτσια αύριο θα μετρήσει τα σκαλια ένα ένα [emoji12]
    Άμα φοράς ακουστικά στο δρόμο (άσχετα αν όντως ακούς μουσική ή όχι) οι πιθανότητές να σου μιλήσουν είναι λιγότερες, γιατί ο άλλος διαβάζει ότι δε γουστάρεις κουβέντα.

Επίσης οι ειδικοί λένε ότι έχει να κάνει και με τη στάση του σώματος. Π.χ. αυτός που κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια είναι συνήθως λιγότερο κοινωνικός από αυτόν που τα έχει ελεύθερα.