Πως νιώθουν όσοι δεν έχουν σχέση με τον Θεό? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 23 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 345
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν διαβασετε την αποκαλυψη λεει (περιπου αλλα το νοημα ειναι το ιδιο) οσοι προσκηνησουν το θηριο και το χαραγμα του θα πιουν απο το κοκκινο ποτηρι του θυμου του θεου και δε θα βρουν αναπαυση ποτε ελευθερια το λετε αυτο?

καταρχην μη μπερδευεστε δε σας ζητησε κανενας να ειστε αγιοι πχ ο χριστος εδωσε χαρη στο ληστη που ηταν διπλα του στο σταυρο σας ζητησε να ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ χωρις να περιμενετε αποδειξεις οτι ναι να ο θεος τοσο δυσκολο ειναι αυτο δηλαδη?

πριν μερες διαβασα ενα δημοσιευμα που ελεγε ο Χριστος ειναι η ελπιδα μας γιατι συγχωρει

τωρα αν αναρωτιεστε γιατι ο χριστος ειπε αυτη τη φραση με τη καμηλα και τη καρφιτσα και τους πλουσιους ηθελε απλα να δοκιμασει τη πιστη τους θα το πιστεψετε? θα γινει
    Ελευθερία είναι ναι, γιατί αν προσκυνήσεις το θηρίο θα είσαι σου λέει σκλάβος και ανάπαυση μακριά από τον Χριστό δεν υπάρχει.

Ε πλούσιος σημαίνει έχει πολλά λεφτά άρα μπορεί να βοηθήσει, αν δε το κάνει δε σημαίνει ότι αγαπάει παραπάνω τα λεφτά του από τους υποφεροντες? Αν βοηθήσει όμως, δε θα του μείνουν λεφτά ;) Διαλέγεις δρόμο, γι'αυτό είναι δύσκολο. Λίγοι το κάνουν.
    Όχι, έχω 2 εκατομμύρια και δινω 1000 ευρώ , δεν αρκεί. Ψίχουλα είναι.

Banned
    Κανενας δημιουργος δεν θα εμφυσουσε την παραμικρη υποψια τιμωρητικης διαθεσης
    σε ανυσηχα πνευματα που ΔΕΝ δεχονται πραγματα που αντικεινται στην λογικη τους.
    Τοτε γιατι τα οπλισε με λογικη ? Για να χουν διαρκως προβλημα ποτε θα ισχυει ....
    και ποτε δεν θα ισχυει ?

Ειναι σαν να εχω ενα PC και πανω που φορτωνω το λειτουργικο και αυτο τρεχει
    την X εφαρμογη ... παταω reset ! Eγω ο ιδιος ! Τοτε τι ακριβως κανω με το PC ?
    Το πηρα για να παταω reset ? Η κατι αλλο χρησιμοτερο ? Και ποιες εφαρμογες
    επιτρεπεται να τρεχω (για να μην το περιπλεξω ακομα περισσοτερο και ρωτησω
    ποια λειτουργικα συστηματα, γιατι αυτο περιπου ειναι οι θρησκειες, σημερα) ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Κανενας δημιουργος δεν θα εμφυσουσε την παραμικρη υποψια τιμωρητικης διαθεσης
    σε ανυσηχα πνευματα που ΔΕΝ δεχονται πραγματα που αντικεινται στην λογικη τους.
    Τοτε γιατι τα οπλισε με λογικη ? Για να χουν διαρκως προβλημα ποτε θα ισχυει ....
    και ποτε δεν θα ισχυει ?

Ειναι σαν να εχω ενα PC και πανω που φορτωνω το λειτουργικο και αυτο τρεχει
    την X εφαρμογη ... παταω reset ! Eγω ο ιδιος ! Τοτε τι ακριβως κανω με το PC ?
    Το πηρα για να παταω reset ? Η κατι αλλο χρησιμοτερο ? Και ποιες εφαρμογες
    επιτρεπεται να τρεχω (για να μην το περιπλεξω ακομα περισσοτερο και ρωτησω
    ποια λειτουργικα συστηματα, γιατι αυτο περιπου ειναι οι θρησκειες, σημερα) ?
    Δεν είναι τιμωρητική διάθεση, είναι ο δρόμος που οδηγεί δίπλα στο Θεό, τι ακριβώς αντίκειται στην λογική σου?

Οι υπολογιστές δεν έχουν ελεύθερη βούληση, όσο ΤΝ και να βάλεις ... δε θα έχουν , ( έχω μάστερ στην ΤΝ ξέρω πως δουλεύει) ο άνθρωπος έχει την ελεύθερη βούληση ως Θείο δώρο. Σου λέει ..αν θέλεις έλα σε Εμένα , αυτός είναι ο δρόμος, δεν είναι ροδοπέταλα τουλάχιστον όχι σε αυτή την μικρή ζωή.

Σκέψου να σου έλεγε κάποιος , θα σε βάλουμε στην τουαλέτα για 5 λεπτά και θα πρέπει να τραγουδάς για αυτά τα λεπτά, όταν βγεις θα σου δώσουμε τα πάντα , μπαίνεις εσύ μέσα ... και λες, μα καλά 5 ολόκληρα λεπτά? Πώς θα αντέξω, ούτε να κατουρήσω να πιω νερό κτλ ... 5 λεπτά είναι η ζωή μας.

Banned
    ξερω τι λες αλλα επειδη μπορει να ειναι σοκαριστικο αποφευγω να το δημοσιευσω

δεν σου ειπε κανενας να μην εχεις λεφτα σου ειπε να μην εξαπατασαι οτι τα λεφτα θα ειναι αυτα που θα σε φερουν κοντα στο θεο

πχ ειναι πολυ πιθανο να πιστεψει καπιος οτι με τα λεφτα θα εχει τα παντα και να ξεχασει οτιδηποτε αλλο

Banned
    για να φτασει στο σημειο ο θεος να γινει απορριπτικος με τους ανθρωπους θα πρεπει να απειληθουν οι πιστοι του αλλιως δε πρεπει να τον φοβουνται οι ανθρωποι

πχ το διαβολο τον απεριψε επειδη ηθελε να βλαψει τους πιστους του

Banned
    ο ανθρωπος που ειναι αγιος μια και το αναφερατε θα δοξαστει αλλα αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο

Banned
    Oποιος ΔΕΝ πιστευει στον Θεο, χωρις να ειναι κακος ανθρωπος, ΔΕΝ κληρονομει παραδεισο.
    Αυτο ξερω.

ΑΝ ημουν Θεος, θα χαιρομουν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αν τα κτισματα μου ηταν τοσο αγερωχα σκεπτομενα
    ωστε αμφισβητουσαν μια υπαρξη που δεν βλεπουν.

Απλα πραγματα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    για να φτασει στο σημειο ο θεος να γινει απορριπτικος με τους ανθρωπους θα πρεπει να απειληθουν οι πιστοι του αλλιως δε πρεπει να τον φοβουνται οι ανθρωποι

πχ το διαβολο τον απεριψε επειδη ηθελε να βλαψει τους πιστους του
    Λόγω υπερηφάνειας νομίζω έφυγε από τον παράδεισο, και ήταν πριν δημιουργηθεί ο άνθρωπος αν δε κάνω λάθος. Και φυσικά επειδή δε μετανόησε ποτέ. Δεν απορρίπτει ο Θεός, ο άνθρωπος απορρίπτει, με τις πράξεις του. Δηλαδή αν σου πει ο άλλος έλα σπίτι μου να φάμε αλλά να ξέρεις θα πρέπει να έχουμε καθαρά ρούχα για να μπει κάποιος και πας εσύ και εγώ με λερωμένα, ... Και πάλι σου λέει , δε πειράζει, ζητά συγνώμη και έλα να μπεις στο μπάνιο να τα καθαρίσουμε για να καθήσουμε στο τραπέζι, και λέμε πάλι όχι, είναι λερωμένα ναι... θα κάνουμε κίνηση να τα καθαρίσουμε ή θα λέμε μου αρέσει όπως είναι ?

Senior Member
    Oποιος ΔΕΝ πιστευει στον Θεο, χωρις να ειναι κακος ανθρωπος, ΔΕΝ κληρονομει παραδεισο.
    Αυτο ξερω.

ΑΝ ημουν Θεος, θα χαιρομουν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αν τα κτισματα μου ηταν τοσο αγερωχα σκεπτομενα
    ωστε αμφισβητουσαν μια υπαρξη που δεν βλεπουν.

Απλα πραγματα !
    Από πού το ξερεις αυτό φίλε μου? Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, άλλο να μεγάλωσες στη Ζιμπάμπουε κιαλλο στην Ελλάδα, φυσικά και πολλοί άνθρωποι της Αφρικής θα πάνε στον παράδεισο με τόσα που περνάνε και ας μη τους είπε ποτέ κανείς για τον Θεό.

Banned
    ο παραδεισος δεν εχει σχεση με αυτη τη γη οποτε δε μπορω να συγκρινω αυτη τη γη με το παραδεισο ειναι οπως η μερα με τη νυχτα

Banned
    Εικαζω, οτι ...
    ο παραδεισος ειναι μια κατασταση ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ (η Ψυχης).
    Aκομα και μεσα σε μια φυλακη-κολαστηριο, μπορεις να τον βιωσεις.
    Τον κουβαλας μεσα σου. Δεν χρειαζεται να πας πουθενα !

(το ιδιο και η κολαση ... μπορεις να την βιωνεις ακομα και σε μια παραλια στα εξωτικα Bora-Bora)

Senior Member
    Εικαζω, οτι ...
    ο παραδεισος ειναι μια κατασταση ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ (η Ψυχης).
    Aκομα και μεσα σε μια φυλακη-κολαστηριο, μπορεις να τον βιωσεις.
    Τον κουβαλας μεσα σου. Δεν χρειαζεται να πας πουθενα !

(το ιδιο και η κολαση ... μπορεις να την βιωνεις ακομα και σε μια παραλια στα εξωτικα Bora-Bora)
    Πολύ σωστά, αυτοί που έχουν πλησιάσει το Θεό και άστεγοι, φυλακισμένοι ή κάτω από βασανιστήρια να είναι νιώθουν μια χαρά, ενώ οι αλλοι δε πα να τα χουν όλα δε νιώθουν καλά και πλήρεις και ζητάνε όλο και περισσότερα

Banned
    Φανταζομαι μια εποχη (πολυ απιθανη) οπου ολοκληρη η ανθρωποτητα εχει πειστει
    οτι δεν υπαρχει τιποτα μετα τον οργανικο θανατο. Πως θα ηταν μια τετοια εποχη ?
    Καταθλιπτικη .... η .... απελευθερωτικη ?

Senior Member
    Εντελώς ψεύτικη και απαρηγόρητη. Κρίμα δεν είναι μετά από τα τόσα δώρα που μας έκανες ο Θεός , μετά τη θυσία του Χριστού να φτάσουμε σε κάτι τέτοιο? Ελευθερία πιστεύω είναι όταν όλοι θα είμαστε σίγουροι για το ότι υπάρχει Θεός και θα μας Ελεησει και ζούμε όπως Αυτός θέλει μακριά από αμαρτία και θάνατο. Γιορτή κάθε μέρα γιατί ο Χριστός κατήργησε τον θάνατο, ελευθερία από πάθη και φτηνές επιθυμίες.

Senior Member
    Τι σημαίνει το "τίποτα" που λες για σένα;
    Ένας άνθρωπος έρχεται στην ζωή, ας υποθέσουμε ότι έχει μια όμορφη ζωή με τις δυσκολίες της που πάνω κάτω είναι κοινές για όλους, έρχεται κοντά με άλλους, αγαπάει, αγαπιέται, δίνει, μοιράζεται. Μέσα από αυτό το "πάρε δώσε" της ζωής του αλλάζει στο ελάχιστο κάποιους άλλους. Δίνοντας κομμάτια του εαυτού του. Πώς γίνεται πεθαίνοντας να μην μένει τίποτα; Αυτά που έδωσε που πήγαν;

Θέλω να πω, περνώντας κάποιος την ζωή του με αγάπη , τι άλλο χρειάζεται να μένει εκτός της αγάπης αυτής; Ποια άλλη απόδειξη χρειαζόμαστε για το ότι δεν υπάρχει το "τίποτα";

Φαντάζομαι με το "τίποτα" εννοούσες παράδεισους κτλ και στο πήγα λίγο αλλού αλλά θα με ενδιέφερε το τι σκέφτεσαι επί του θέματος.

Page 6 of 23 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast