Results 1 to 12 of 12
-
29-07-2019, 11:06 #1
Με μπλοκαρε η πρώην μου έπειτα από καβγά, τι να κάνω; Γνώμες.
Καλησπέρα είμαι 23 ετών και κάτοικος Αθήνας, φοιτητής.
Πριν από 2 μήνες ξεκίνησα να βγαίνω με μια συνομιλικη κοπέλα ή μάλλον καλύτερα ας πάρουμε τα πράγματα με τη χρονολογική τους σειρά.
Αρχίσαμε να μιλάμε από το ινσταγκραμ με τη συγκεκριμένη κοπέλα (αυτή μου έστειλε πρώτη), έπειτα από ανταλλαγή likes και ενώ πρώτα με είχε τσεκαρει 3-4 φορές εξω και όπως είπε της άρεσα από πριν ,πριν με γνωρισει δηλαδή.
Μιλούσαμε λοιπόν και αμέσως κανονίσαμε να βγούμε, με αφορμή και καλά κάποια μαθήματα.
Η αλήθεια είναι ότι εγω πήγαινα, την πρώτη φορά που θα την συναντούσα, τελείως αδιάφορα και ότι προκύψει, αλλά εκείνη το είχε πάρει πιο σοβαρά από πριν και ήθελε να με γνωρίσει με ερωτικό σκοπό (βέβαια δεν μου το έδειξε ,οι γυναίκες ποτέ δεν το δείχνουν πρώτες, απλά μου το εκμυστηρεύτηκε μετά όταν τα φτιαξαμε).
Βγήκαμε λοιπόν,μου άρεσε, και της είπα να ξανακανονισουμε μετά από 2 μέρες να έρθει και σπίτι μου και αυτη δέχθηκε μετά χαρας.
Ήρθε σπίτι μου , φιληθηκαμε, και έπειτα συναψαμε ερωτική σχέση.
Απλά υπήρχε ένα θέμα ,στις 2-3 βδομάδες που βγαίναμε και ειχαμε ερωτική σχέση, δεν είχαμε κάνει ακόμα σεξ.
Είχε κοιμηθεί σπίτι μου 2 φορές, και εγώ δίστασα να κάνω κίνηση, καθώς την έβλεπα λίγο επιφυλαχτηκή σ αυτό το θέμα (υπόψιν,δεν ήταν παρθένα), καθώς έλεγε ότι έχει περάσει δύσκολα και ότι πλέον είναι πολύ προσκετικη και διάφορα τέτοια σχετικά και στο κομμάτι του σεξ , ε και εγώ πιστευα ότι ήθελε τον χρόνο της για να προχωρησει με εμενα ακόμα. Ε και έτσι δεν είχα κάνει κίνηση, δεν ήθελα να την πιεσω.
Περνούσαμε πολύ ωραία και αυτή φαινόταν πραγματικά χαρούμενη μαζί μου και εγώ μαζί της.
Δεν άντεχα όμως 3 βδομαδες σχέση και ακομα όχι σεξ , και έτσι πήρα το θάρρος και της είπα ότι δεν μου αρέσει που δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα. Και ενώ περίμενα να ακούσω μια καλή δικαιολογία, άκουσα κάτι που ταραξε τα νερά ολόκληρα, και τώρα ουσιαστικά ξεκινάει η πραγματική ιστορία.
Μου είπε ότι πίστευε πως είμαι γκέι , επειδή λέει δεν είχα κάνει κίνηση , ενώ εγώ δεν είχα κάνει γιατί πίστευα πως αυτή δεν ήθελε(κοινώς, παρεξήγηση).
Μετά από αυτό που μου είπε έμεινα άφωνος, άναυδος, πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου ,δεν ήξερα που βρισκόμουν.
Με ενόχλησε παρά πολύ και μερικοί μπορεί να μου πουν, μα καλά γιατί σε ενόχλησε τόσο? Και όμως είναι πως το παίρνει κανείς, και εγώ το πήρα βαριά.
Έπειτα από αυτό ,το ίδιο βράδυ και ενώ προηγήθηκε ενας μικρός καβγάς με αυτό που μου είπε, προσπαθήσαμε να κάνουμε σεξ αλλά δεν καταφέραμε καθώς εγώ κομπλαρα , με βασάνιζαν οι σκέψεις για αυτό που μου είχε πει προηγουμένως και έτσι δεν μπορούσα να λειτουργήσω.
Το λες κακή ψυχολογία , αλλά με αυτό με το γκέι που μου πε, δεν μπορούσα και κομπλαρα.
Ήταν η πρώτη φορά που το παθαίνω, καθως με τις γυναίκες στο παρελθόν είχα θεαματικά αποτελέσματα, με αυτην κομπλαρα καθώς πήρα πολύ βαρια αυτό που μου είπε.
Δεν μου έβγαινε που λέμε.
Μετά από αυτό που έγινε θέλησε να χωρίσουμε αμέσως ( την επόμενη μέρα δηλαδή), καθώς έλεγε ότι αποτύχαμε στο κομμάτι σεξ ( μόνο μια φορά δοκιμή και έπειτα από καυγά και όσα μου είπε, εγώ δεν το λέω πως αποτύχαμε, ούτε καν προσπαθήσαμε ακόμα, αλλά οκ).
Είπε επίσης πως την ενοχλουσε ότι την πίεζα γενικά με ποιους μιλάει και τέτοια( σε αυτό είχε δίκιο, την πίεζα λίγο) και ήταν και αυτός ένας λόγος. Απλά όλα τα θυμηθηκε μετά από εκείνο το βραδυ.
Τελικά χωρίσαμε, ενώ πρώτα βγήκαμε να το συζητήσουμε με δικιά μου πρωτοβουλία (εφόσον εγώ δεν ήθελα να χωρίσουμε), παίχτηκε κάτι μεταξύ αλλά τελικά εκείνη ήταν αποφασισμένη να το τελειώσουμε.
Όσο και να μην ήθελα της είπα οκ, στεναχωρήθηκα αλλά τι να έκανα.
Απ'.οταν χωρίσαμε ακολούθησα την τακτική που ακολουθούν οι περισσότεροι, δεν μιλάω ξανά και δεν ξαναστελνω τίποτα ,μήπως και γυρίσει πίσω.
Και πραγματικά είδα αποτέλεσμα,από τότε που άρχισα να τη γράφω, μου έστελνε συνέχεια μόνη της και πάντα πρώτη και καλά να δει τι κάνω, έλεγε ότι με σκεφτόταν όποτε της εστελνα εγώ, ξαναρχισαμε να μιλάμε κανονικά μέσα στο καλοκαίρι και βγήκαμε και μια φορά πριν φύγω για Λειβαδιά (από εκεί είμαι,απλά σπουδάζω Αθήνα) ,χωρίς να γίνει κάτι βέβαια,απλά να με δει που έφευγα.
Μέσα στο καλοκαίρι μιλούσαμε συνέχεια, από κάποιο σημείο και μετά εγώ έστελνα τις περισσότερες φορές βέβαια, αλλά και αυτή.
Πίστευα ότι θα ξαναγινόταν κάτι μόλις γυρνούσα από Σεπτεμβρη και πιστεύω ότι και αυτής της είχε περάσει απ' το μυαλο το ίδιο.
Μέχρι που πριν λίγες μέρες, και ενώ μιλούσαμε κανονικά από αποσταση, με επιασε μια περίεργη ταση να της γκρινιάζω συνέχεια, σε ότι και να μου έλεγε και να μην της μιλάω και με τον καλύτερο τρόπο. Οσο της εστελνα για να διορθώσω την τελευταία κακή μου κουβέντα, τα έκανα χειρότερα. Δεν ξέρω πού οφείλεται αυτή μου η συμπεριφορά, ίσως επειδή μου έλλειπε ( θα μου πείτε τι σου έλλειπε, αφού δεν είχατε κάτι. Ναι ισχυει αλλά όταν θες κάποιον σου λείπει ούτως ή άλλως), ίσως επειδη ήθελα υποσυνείδητα να βγάλω τα απωθημένα μου, δε ξέρω γιατί.
Μέχρι που μια μέρα βαρέθηκε τη γκρίνια μου και με έβρισε (ε πόσο να αντέξει, διακοπές ήταν η κοπέλα).
Έπειτα από αυτό εγώ ,και ενώ είχα πιει και λιγάκι, της εγραψα κάτι πολύ άσχημο και την εθιξα. Αμέσως με μπλόκαρε από παντού.Θυμωσε αρκετά.
Την πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι αυτό που της είπα ήταν χοντρό και ασχημο, οτι νευρίασε και κουράστηκε και ότι δεν ήθελε να με ξανακουσει.
Της εστειλα μήνυμα και της ζήτησα συγγνώμη.
Την άφησα να ηρεμήσει, προσπάθησα μετά από 2 μέρες να επικοινωνήσω μαζί της αλλά 2-3 φορές που την πήρα μου το έκλεινε.
Δεν μπορώ να επικοινωνήσω δυστυχώς αλλού μαζί της διότι με έχει μπλοκ. Δε ξέρω αν βλέπει καν τα μηνύματα στο κινητό της κιόλας.Ελπιζω πως τουλάχιστον αυτά τα βλέπει.
Χρειάζομαι γνώμες επείγοντως.
Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω ώστε να με συγχωρέσει και να με κάνει να της ξαναμιλησω γιατί το θέλω πολύ. Και επίσης πως βλέπετε τη φάση γενικά.
Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις.
- 29-07-2019, 11:16 #2
Αν όντως της είπες κατι και την έθιξες λιγο χλωμό να γυρίσει πίσω. Ασε που μου φαίνεται αποφασισμένη για να σε μπλοκαρει απο παντου.Απο την αλλη και εσυ αν την ηθελες τοσο δε θα της ειχες φερθει έτσι. Εγω πιστεύω οτι πιο πολυ εγωισμός ειναι παρα κάψα για την κοπελα. Προχωρα μπροστά
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
29-07-2019, 11:35 #3
Ναι σωστά, απλά με μπλόκαρε επί τόπου τη στιγμή που της είπα αυτό το άσχημο πράγμα, δηλαδή πιο πολύ η ενέργεια μπλοκ σαν αντίδραση της στιγμής μου φαίνεται για αυτό που της είπα ,πάρα μια γενική της επιθυμία. Αν ηρεμήσει μπορεί και να το σκεφτεί αλλιώς. Αλλά δε ξέρω , σκέφτομαι να ξαναπροσπαθήσω να τηλεφωνήσω έπειτα από μια βδομάδα μήπως και έχει ηρεμήσει και θελει να με ακούσει, εφόσον με ακούσει πρώτα με συγχωρέσει και έπειτα ξανααρχισουμε να μιλάμε ή τουλάχιστον να Έχουμε απλά επαφες. Γιατί έτσι όπως γίναμε είναι κριμα και εγώ δεν θέλω....
29-07-2019, 11:44 #4
Δε συμφωνώ. Αν όντως θίχτηκε λογικό να σε μπλοκαρει εκείνη την ώρα. Δε σημαίνει οτι ηταν της στιγμής σημαίνει οτι ενοχλήθηκε πααααρα πολυ.Εφοσον τα εκανες σαλάτα και ξεκαθαρα φταις εσυ δεξου το και προχώρα μπροστά. Δε νομίζω η κοπελα να γυρίσει. Και στη τελική γιατί να το κάνει; Εξ αρχής δεν ειχες κανει κίνηση και σε περασε για γκει, την πιεζες όπως λες πολυ και γκρινιαζες, το ερωτικό δε σου βγήκε και προφανώς και εκείνη ξενερωσε και σα κερασακι στη τουρτα την έθιξες κιολας. Τι σε κάνει λοιπον να πιστεύεις οτι η κοπελα θα θέλει να εχει παρτιδες μαζι σου;
29-07-2019, 12:00 #5
Απ ότι καταλαβαινω πρέπει να είσαι γυναίκα απ' το ύφος σου, συγγνώμη αν κάνω λάθος.
Νομίζω δεν κατάλαβες κάποια πράγματα, δεν έκανα κίνηση καθώς η ίδια μου έδινε την εντύπωση, ίσως ηθελε να το παίξει συγκρατημενη σε αυτόν τον τομέα, ότι δεν ήταν έτοιμη ακόμα να προχωρήσει μαζί μου.
Να σου δώσω καποια παραδείγματα, την χουφτωνα και με κοίταζε ντροπαλά, πήγαινα να κλείσω τα παράθυρα για να κάνω κίνηση και με ρωτούσε κάπως φοβισμένα γιατί τα κλείνω, με προσκάλεσε σπίτι της να κοιμηθώ, που μένει μαζί με την αδερφή της και της είπα πάνω στη κουβέντα να την διώξει μπας και κάνουμε τίποτα παραπάνω, και μου απαντάει " όχι,δεν παει εκεί το μυαλο μου εμένα", όποτε προσπαθούσα να της μιλήσω για σεξ έκανε εσκεμμενα ότι δεν καταλάβαινε και μου υπενθύμιζε συνεχώς ότι πλέον σε αυτό το κομματι ειναι πολύ προσεκτική.
Ε και μετά από όλα αυτά εγώ θες να έκανα κίνηση? Ε μετά από όλα αυτά λέω δεν θέλει ακόμα.
Δεν ήταν λοιπόν ότι δεν έκανα κίνηση γιατί δεν ήθελα, εγώ μια χαρά ήθελα, απλά με όλα αυτά που μου έδειχνε, λεω δε θέλει η κοπέλα.
Τέλος πάντων.
Και ήρθε μετά να μου πει ότι με πέρασε για γκέι, κάτι το οποίο , όσο παράξενο και να φαίνεται, έναν άνδρα τον ενοχλεί πολύ.
Και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μου έβγαινε , γιατί ενοχλήθηκα από αυτό και μου έριξε την ψυχολογία.
Χωρίς ψυχολογία σεξ δε κάνεις δυστυχώς....δεν είμαστε μηχανές.
Και το κυριότερο προσπαθήσαμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΆ (!!!!) και υπό κακές ψυχολογικές συνθήκες, αμέσως μετά από αυτό που μου είπε.
Πχ είμαι σίγουρος πως αν ξαναπροσπαθουσαμε μετά από κάποιες μέρες που θα είχε ξεχαστεί το θέμα, μια χαρά θα τα κατάφερναμε, απλά αυτή δεν ήθελε.
Οπότε δεν νομίζω ότι υπήρχε τέτοιο θέμα γενικά.Ηταν απλά κάτι της στιγμής.
Τέλος πάντων γνώμες είναι αυτές και είναι καλοδεχούμενες, εξ άλλου για αυτό έγραψα εδώ κιολας.
29-07-2019, 12:05 #6
Γυναίκα ειμαι μεσα έπεσες. Κοίτα εδώ ακούμε μόνο τη δική σου πλευρά. Θεωρησα κ θεωρώ οτι για να έβγαλε συμπερασμα ότι είσαι γκει, καποια σήματα για να προχωρήσεις θα σου έδωσε που εσύ δε κατάλαβες. Αλλα μην εστιάζεις μόνο στο κομμάτι σεξ. Ολα μαζι ήταν μια μεγάλη αποτυχία οπότε μπορώ να τη καταλάβω πλήρως
29-07-2019, 12:13 #7
Κοίτα χαζός δεν είμαι ,ήταν πάντα πολύ επιφυλαχτηκη σε αυτό το κομμάτι και μετά ήρθε να ζητήσει και τα ρέστα.
Εγώ ήθελα πάρα πολύ να κάνω κίνηση και θυμωνα πολύ που αυτή δεν μου έδειχνε κάτι τέτοιο. Αλλά δε γύρισα να τη πω λεσβία ή κάτι τέτοιο.
Και ξέρεις, για εναν άνδρα που γνωριζει μια κοπέλα 3 βδομαδες και προσπαθεί να κάνει καλή εντύπωση, και γυρνάει και σου λέει πίστευα ότι είσαι γκει,εε πίστεψε με είναι ότι χειρότερο για τον άλλον και μετά από αυτό δεν του βγαίνουν κάποια πράματα, τουλάχιστον αμεσως.
Αποφασισμένη να με μπλοκάρει από παντού δεν θα το έλεγα, αν ήθελε θα το είχε κάνει πολύ νωρίτερα, απλά θύμωσε πολύ εκείνη τη στιγμή και το έκανε ως αντίδραση, πάνω στα νεύρα της.
Κοίτα επισης δεν θα το έλεγα πως όλα ήταν μια αποτυχία, καθώς όσο καιρό ήμασταν μαζί έδειχνε αρκετά ευτυχισμένη και εγώ επισης, και περνούσαμε τελεια.
Απλά ξεκίνησε ο καβγάς από αυτό που προανέφερα και από εκεί και πέρα ποτέ δεν καταφέραμε να τα βρούμε, και τωρα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε , σε πολύ δύσκολη κατάσταση.
29-07-2019, 12:18 #8
Επιμένεις να κολλας σε ενα πραγμα ενω σου εχω θίξει και αλλα πραγματα που εκανες. Δεν ειναι μονο το σεξ το θεμα στη '' σχεση'' σας. Ειναι η πίεση που της ασκούσες, που είτε έφταιγε ειτε οχι δε λειτούργησες στο σεξ άρα δεν ειχατε ολοκληρωμένη σχέση και το κυριότερο τη προσβαλες.
29-07-2019, 12:27 #9
Ναι συμφωνώ, απλά σου ξαναλέω στο κομμάτι σεξ δοκιμάσαμε μόνο 1 φορά(!!!!!!!!) που πήγα να κάνω αγγαρεία αμέσως μετά από τον καβγά μας ,και φυσικά δεν είχα όρεξη με αυτό που μου είχε πει και δεν μου βγήκε.
Με μια φορά και με κακές συνθήκες εγώ δεν το λέω αποτυχία, το λέω ούτε καν δοκιμή.
Τέλος πάντων.
Στα άλλα τα κομματια έχεις δίκιο, τα λαθη μου πιστεύω είναι 2 , το ένα ότι την πίεζα εντός σχέσης, και το άλλο ότι όταν μέσα στο καλοκαίρι ξανασκεφτοταν να τα βρούμε, εγώ άρχισα να της γκρινιάζω χωρίς λόγο, δεν ξέρω γιατί, ήρθε και το κερασακι στη τούρτα μετά που της μίλησα ασχημα...χέσε μέσα..
Αν δεν είχα κάνει αυτά πιστεύω θα ήταν καλύτερα τα πράγματα τώρα.
Και στο κομματι σεξ ήταν απλα μια παρεξήγηση ,αυτή νομιζε ότι δεν θέλω εγω , εγώ νόμιζα ότι δεν θέλει αυτή , κοινώς παρεξηγηση.
Απλά δεν μου μιλήσε ποτέ για αυτό ,και όταν της μίλησα εγώ μου είπε αυτό..
Τεσπα αυτό είναι το λιγότερο, μακάρι να γίνει κάτι και να μου ξαναμιλήσει, γιατί θέλω πολύ να της ξαναμιλησω....
29-07-2019, 16:49 #10
12-08-2019, 12:24 #11
Χαιρε αδελφε, αυτο που θα σε συμβουλευα εγω αδελφε μου ειναι να βρεις εναν πνευματικο ανθρωπο στην Ορθοδοξη Εκκλησια του Χριστου μας και να αρχισεις να εξομολογεισαι,αυτος θα σε βοηθησει και θα σου πει τι να κανεις. Ενας γεροντας καποτε μου ειχε πει οταν ειχα τα αναλογα προβληματα, μου λεει παιδι μου, ΑΓΑΠΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Ευχομαι ο Ιησους Χριστος να σε φωτισει να κανεις αυτο που σου ειπα για να βρεις την αληθινη αγαπη και χαρα.
08-09-2019, 13:05 #12
Προχωρά παρακάτω!
Και να ξαναγυρίσει (λέμε τώρα...)
Κάτι θα ξαναγίνει και θα την κάνει και πάλι.
Για κάποιο λόγο ξενέρωσε...όπως επίσης πιστεύω ότι την θες πίσω λόγο εγωισμού..(άποψη μου βέβαια... )
Αυτά :)
Έχεις να ζήσεις ακόμα πράγματα και θαύματα!!
Μην κολας και πάνε στην επόμενη ;)