Results 16 to 30 of 31
Thread: Ρατσισμος με την ψυχικη υγεια
-
05-08-2019, 10:26 #16
. Εκει ειχα παει για δουλεια σε αλλη πολη η δουλεια μου εχει ταξιδια η επιχειρηση ηταν σκατα αλλα χρειαζομουν τα λεφτα.Ειδα οτι δεν αντεχα γιατι μας ειχαν σε αθλιες συνθηκες και εστρεφαν τον εναν εναντια στον αλλο,ηθελα να ενεργοποιεισω την συμβαση μου και να φυγω οποτε ελεγε ηθελαν να δουλεψω και μετα εκτος συμβασεις οποιος εφευγε του εκαναν bulling οχι οτι δεν εκαναν πριν εδεινε διωρια ενος μηνα και μες το μηνα σου εβγαζαν το λαδι για εκδικηση.Δεν αντεξα ηθελα τρεις μερες και με ειχαν ισωπεδωση παω νοσοκομειο ζηταω αναρωτικη (ειχα οντως ξακανει την μεση μου)λεω την αληθεια και οτι ποναω και παρακαλαω για αναρωτικη ο παπαρας με βριζει και μου λεει να παω πισω και να περιμενω περιμενω μια ωρα ξεσπαω σε κλαματα ,ξαναερχετε η σειρα μου παω μου λεει οτι θες ακους δεν σου δινω φυγε.Εντωμεταξυ ειχα ηδη αρχιζει τον αυτοτραυματισμο δυο μηνες και ειχα τασεις αυτοκτονιας.Παω στην ψυχιατρικη λεω τι εγινε και μου λενε τα γνωστα μηπως ακουγες φωνες; μηπως νομιζες οτι σε κοροιδευουν(οι συναδερφοι ειχαν χουι να μιλανε μες στην μουρη σου και μετα να λενε οτι ειναι ιδεα σου)οχι δεν νομιζω λεω ,ναι αλλα ισως επειδη δεν ετρωγες μου λενε( η επιχειρηση ειχε υποσχεθει να τρωμε μεσα αλλα μονιμα ελεγαν δεν φτανει το φαγητο ουτε ομως εμεις ειχαμε αρκετα να τρωμε εξω)μπορει να δουλευαμε δωδεκα ωρες με λιγο ψωμι και τρεις καφεδες.Οταν με ρωτησα ειπα δεν ξερω μες στην συνχυση δεν μπορουσα να γυρισω πισω ηθελα να κερδισω αυτες τις τρεις μερες.Απο δω και περα σε αλλο ποστ οτι διαβασετε ειναι πως μπηκα μονο με αυτοκτονικες τασεις και με βγαλανε με σχιζοφρενεια
- 05-08-2019, 10:50 #17
Ναι αναφερωμε στο πως φερθηκαν οταν εμαθαν το γεγονος αλλα καλο ειναι να αρχισω να λεω την ιστορια μου γιατι εγιναν πολλα
05-08-2019, 12:01 #18
Ναι snow. Αν θέλεις ανοίγεις νεο thread ή τα γράφεις εδώ. Άλλωστε είσαι η θεματοθετρια. Όπως έγραψες είχες 2 μήνες που αυτοτραυματίζοσουν. Είχε ξεκινήσει από εφηβεία αυτό ή όταν βρέθηκες σε εκείνην την εργασία;; Φοβερά πιεστική και κλασσικά χωρίς ανθρωπιά.
"Make sure your worst enemy isn't you"
05-08-2019, 13:22 #19
. Εφηβεια καθολου ενηλικη ξεκινησα να πω εδω οτι ειχα τρια χρονια με αυτοτραυματισμους αλλα δεν πηγαινα σε γιατρους γιατι στον τελευταιο που πηγα δεν με βοηθησε μου πε απλα σταματα την κακη συνηθεια και μετα ξεμεινα απο λεφτα τρια χρονια ανεργη.Την δουλεια την χρειαζομουν γιατι εχω αδερφια ανηλικα στο σπιτι που δεχοντε λεκτικη βια και θελω να τα παρω μαζι μου.Κι εδω να προσθεσω ποσο μαλακας γιατρος εισαι να σου λεει η αλλη εχω δυο αδερφια που κακοποιουντε και αντι να παρεις προνοια η κατι τετοιο παιρνεις την οικογενεια που κακοποιει να την καρφωσεις; πηρε την μανα μου !
05-08-2019, 13:49 #20
Αν πήγες σε ψυχιατρο και το είπες εκείνοι συνήθως είναι λιτοι στα λόγια τους και κυρίως γράφουν φάρμακα. Ίσως επειδή είναι ανήλικα να σκέφτηκε μην σε έψαχνε η αστυνομία με τα παιδιά. Σιγουρα είσαι πιο ευαίσθητη σε αυτά που δεν δίνουν σημασία εύκολα οι περισσότεροι. Είπες ποτέ στους γονείς σου ότι ψυχικά σε καταστρέφει να φέρονται έτσι;; Είσαι εσωστρεφής; τα κρατούσες όλα μέσα σου και εκλαιγες κρυφά; Εγώ καταλαβαίνω ότι έκανες υπέρ προσπάθεια να τα βγάλεις πέρα και να σταθείς. Όλο αυτό που ήδη ζούσες μαζί με την αφόρητη δουλειά σε έφτασε στο δεν γίνεται άλλο. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να κάνεις δωρεάν συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε δημόσιο νοσοκομείο. Αργούν τα ραντεβού αλλά βοηθάει. Έπεσες σε γιατρό που μάλλον βιαζοταν και έγινε κακη αρχή. Καταλαβαίνω τον θυμό και την δυσπιστία σου απέναντι τους. Εσύ πιστεύεις πως δεν είσαι σχιζο; πιο σωστα πιστεύεις πως κάποια άλλη διαταραχή έχει συμβεί;
05-08-2019, 14:25 #21
. Συμπτωματα διπολικης μου ειχαν αρχικα διαγνωση γιατι ειχα διαθεσει καρδιοφημα οπως ειπε ο δευτερις γιατρος διαθεσει πολυ ψηλα πολυ χαμηλα.Ειμαι πια σε δημοσιο νοσοκομειο πηγαινω δηλαδη και παρακολουθουμε.Οπως θα παραθεσω σε αθλο θρεντ ο ιδιος ο γιατρος εκει που νοσηλευτικα πιστευε οτι λεω ψεματα ενω απλα αμα δεις σο σημειο που λεω για την συνεντευξη ποτε δεν ειπα οτι με παρακολουθουν η οτι φανταστικα κατι εκεινος το εισηγαγε στην κουβεντα.
05-08-2019, 14:30 #22
Οχι δεν εκλαιγα αυτοτραυματιζομουν για να κερδισω χρονο ,ποιος θα προσεχε τα αδερφια μου αν εγω αυτοκτονουσα;Ειμαι μητερα για αυτα εγω τα μεγαλωσα κι ακομη γιαυτα αντεχω
05-08-2019, 18:20 #23
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι αξιολογεις τους παντες με βαση οσους βλεπεις γυρω σου χωρις να ξερεις απο που ηρθαν και αν ολα αυτα τα κανουν βαση τεχνικης για να διαμορφωσουν τις αποψεις σου για ολα
05-08-2019, 19:17 #24
Δεν καταλαβα τι ενοεις
05-08-2019, 20:52 #25
Snow πράγματι ο αυτοτραυματισμος και η έντονη αλλαγή διάθεσης από ευφορία σε κατάθλιψη υπάρχει στη διπολική. Το ζήτημα είναι τότε ξεκίνησες αγωγή για διπολική; ελπίζω να διαβάσω το thread.Μπραβο που τα προσέχεις αλλά πρέπει να είσαι καλά πρώτα εσύ. Δεν είναι εγωιστικό. Είναι απαραίτητο. Βέβαια οι γονείς σου έχουν κανονικά την αποκλειστική ευθύνη. Προσπάθησε να σε βάλεις σε μια σειρά σιγά σιγά για να τους δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό χωρίς όμως να καταστραφείς.
05-08-2019, 22:19 #26
Οχι αυτον σταματησα λογο χρηματων οπως ειπα.Το thread το εγραψα αλλου
05-08-2019, 23:30 #27
Διάβασα τα thread σου αλλά έχω μπερδευτεί. Μετά τη διάγνωση λοιπόν διπολικής και ίσως απότομη διακοπής χαπιών. Βρέθηκε σε εκείνη τη δουλεια. Όταν νοσηλευτηκες πριν φύγεις κατά κάποιο τρόπο με αυτό που σου είπες εκείνος ψιθυριστά ήταν πως αν ξεμπροστιασεις την εταιρεία θα ξαναβρεθείς πίσω. Πλέον παίρνεις αγωγή για σχιζο. Λογικά μετά από ένα χρονικό διάστημα αν ξανά κάνεις κουβέντα με τον γιατρό στο δημόσιο πρέπει να πεις για την διπολική τα χαπια και τη διακοπή. Ίσως από τη διακοπή τους να πήγε κάτι στραβά.
06-08-2019, 01:38 #28
Tα zyprexa ειναι και για διπολικη γιαυτο εξαλου τωρα το συναισθημα μου ειναι σταθερο δεν εχω διακυμανσεις.Την διαγνωση της διπολικης μου την εκανε ο γιατρος αφου γυρισα εδω οχι πριν.Αρα πιστευεις οτι αυτα δεν γινανε και τα φανταστικα;Οχι αυτη η γυναικα με προειδοποιησε για το τι θα γινοταν στο καραβι που εγινε αργοτερα ενα περιστατικο.Στραβα πως ; δυο μερες μου τα εδωσαν δεν προλαβε να συνηθισει ο οργανισμος και μετα ενα χρονο ημουν μια χαρα δεν ειχα τιποτα
06-08-2019, 01:48 #29
Δεν ήξερα πόσο καιρό το έπαιρνες για αυτό και σκέφτηκα μήπως έφερε παρενέργειες. Με κάλυψες όμως. Δεν έχω λόγο να πιστέψω πως τα "φαντάστηκες". Ουσιαστικά ζεις την μια τραυματική εμπειρία μετά την άλλη. Το μόνο που χρειάζεσαι κυρίως νομίζω είναι να πάρεις τον χρόνο σου μετά από όλα αυτά και ταυτόχρονα να δεις πως θα διαχείριζεσαι το ζήτημα με τα αδέλφια σου.
06-08-2019, 02:00 #30
Αυτην την στιγμη επειδη ειμαι καλυτερα τελευταια ψαχνω για δουλεια τοπικα τα μικρα ειναι δεκαξι ειμαστε κοντα στην ενηλικιωση επιτελους.Σευχαριστω που με πιστεψες παντως