Κόλλημα (και σχέσεις) με πολύ αδύνατες - φοβία πάχους - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 18 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 264
    Senior Member
    Ειναι πολλά τα σχόλια για να τα διαβάσω ολα αλλα η αλήθεια είναι ότι τα γούστα σου είναι ανθυγιεινά και επικίνδυνα και ναι θα δημιουργήσεις κόμπλεξ αν σε μια κοπελα θίξεις τα κιλα της... Σκέψου πολύ σοβαρά οτι σου έχουν πει
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αυτό εδώ λες?
    Μπραβο βρε γουαι
    Τα χει πει σε πολλά σημεία βέβαια, φροντίζει πάντα να ενημερώνει διακριτικά τα μέλη για τα γούστα του στις γυναίκες σε κάθε θέμα άσχετο ή σχετικό.
    Στο συγκεκριμένο που βρήκες πάντως λέει πως τα χαρακτηριστικά που του αρέσουν και τον ενθουσιάζουν τα έχουν λίγες και ΜΙΚΡΕΣ !!! χαχαχα δεν το θυμόμουν αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Let me explain you my thoughts.
    Πάνω σε αυτό το σχόλιο όμως.
    Το να περιποιείται κάποιος την εικόνα του,δεν σημαίνει ότι έχει τάσεις ντίβας ή φέρεται σαν ψώνιο κλπ.
    Ισα ίσα η περίποιηση είναι κάτι καλό.
    Οπως επίσης το ότι κάποιος/κάποια με σιδεράκια,γυαλάκια,η φανταστική απλότητα όπως είπες εσύ,είναι ότι καλύτερο και θα σου βγει κελεπούρι ως σύντροφος.Το ότι σε ελκύει ομως το ''αφημένο'' είναι κάπως...
    Στο σχόλιο που έκανα τόνισα την υπερβολή. Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά το περιποιείται είναι λίγο αόριστο. Η υπερβολή ναι με χαλάει. Τα υπόλοιπα δε κάνουν διάφορα. Δηλαδή εσένα κάνει τόση διαφορά αν κάποια φοράει σκουλαρίκια? Μπορεί να πεις αχ τι ωραία σκουλαρίκια, θα της την πέσω αλλιως θα μου ήταν αδιάφορη. Αυτό θέλω να πω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μπραβο βρε γουαι
    Τα χει πει σε πολλά σημεία βέβαια, φροντίζει πάντα να ενημερώνει διακριτικά τα μέλη για τα γούστα του στις γυναίκες σε κάθε θέμα άσχετο ή σχετικό.
    Στο συγκεκριμένο που βρήκες πάντως λέει πως τα χαρακτηριστικά που του αρέσουν και τον ενθουσιάζουν τα έχουν λίγες και ΜΙΚΡΕΣ !!! χαχαχα δεν το θυμόμουν αυτό.
    Ναι λέω ότι μου αρέσει η απλότητα αλλά δυστυχώς την έχουν οι μικρές συνήθως που δεν με ενδιαφέρουν και αυτό φαίνεται από το thread που έκανα πριν πολύ καιρό που λέω 30+ γυναίκες καθώς μικρότερες δε ψήνομαι.

Τι πάει να πει εκείνο το thread το ξεχάσαμε? Ααα ότι μας συμφέρει μόνο,? Χαχαχα

Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    1.70 42 ήταν λίγα και ξαναλέω, το είπα και πριν, την βοήθησα να πάει 45 που ήταν συνήθως. Αυτή ήταν μια που είχα σχέση, δεν είναι νούμερα που ψάχνω κτλ. Μετά έγινε 50 πάλι σούπερ ήταν.

Αποστολία νομίζω ότι 45 παλι αστέρι ήσουν. Δε το θεωρώ άρρωστο. Αλλά αν σε γνώριζα 45 και πήγαινες 55 , .. θα το είχα ήδη αναφέρει από τα 50 ότι δε θέλω να πας πιο πάνω [emoji14]
    Στα 39 είπα ήμουν αρρωστη στα 45 απλά ήμουν αδύνατη αρκετά. Στα 50 με ύψος 1.60 και παλι λεπτή είμαι λεπτά πόδια λεπτά χέρια λεπτή μεση οπότε θεωρώ είμαι Οκ κανονικη.
    Τώρα ένας άνθρωπος που ειναι άρρωστος είναι πολύ δύσκολο να συμβιωσει με κάποιον άλλον. Το ξέρω γιατί το έζησα κι αυτό ευτυχώς είχα τον φίλο μου που μου σταθηκε πολύ. Αλλά αν ήσουν με κάποια αρρωστη πχ με κάποια καταθλιπτικη είμαι σίγουρη πως θα δυσκολευοσουν πολύ μαζί της και θα έλεγες λίγες φορές να είναι κανονική η με παραπάνω κιλάκια παρα να τραβάς αυτό το μαρτύριο. Γιατί είναι πραγματικά μαρτυριο για κάποιον υγιη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ειναι πολλά τα σχόλια για να τα διαβάσω ολα αλλα η αλήθεια είναι ότι τα γούστα σου είναι ανθυγιεινά και επικίνδυνα και ναι θα δημιουργήσεις κόμπλεξ αν σε μια κοπελα θίξεις τα κιλα της... Σκέψου πολύ σοβαρά οτι σου έχουν πει
    Ανθυγιεινό το να έχει η άλλη χαμηλό υγείες βάρος? Εδώ όλοι οι γιατροί το λένε. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά ότι μου έχει πει η Αποστολία όντως :)

Τεσπα. Μη το κουράζουμε.

Senior Member
    Ανθυγιεινό το να έχει η άλλη χαμηλό υγείες βάρος? Εδώ όλοι οι γιατροί το λένε. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά ότι μου έχει πει η Αποστολία όντως :)

Τεσπα. Μη το κουράζουμε.
    Το να φαίνονται κόκαλα οπως εχεις χιλιοπει νσι ειναι ανθυγιεινο. Γιατί δε το δέχεσαι; εμεις σου απαντάμε σύμφωνα με οσα έχεις πει εσυ δε τα βγάζουμε απο το κεφάλι μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Στα 39 είπα ήμουν αρρωστη στα 45 απλά ήμουν αδύνατη αρκετά. Στα 50 με ύψος 1.60 και παλι λεπτή είμαι λεπτά πόδια λεπτά χέρια λεπτή μεση οπότε θεωρώ είμαι Οκ κανονικη.
    Τώρα ένας άνθρωπος που ειναι άρρωστος είμαι πολύ δύσκολο να συμβιωσει με κάποιον άλλον. Το ξέρω γιατί το έζησα κι αυτό ευτυχώς είχα τον φίλο μου που μου σταθηκε πολύ. Αλλά αν ήσουν με κάποια αρρωστη πχ με κάποια καταθλιπτικη είμαι σίγουρη πως θα δυσκολευοσουν πολύ μαζί της και θα έλεγες λίγες φορές να είναι κανονική η με παραπάνω κιλάκια παρα να τραβάς αυτό το μαρτύριο. Γιατί είναι πραγματικά μαρτυριο για κάποιον υγιη.
    Βρε μακάρι να είναι υγιείς φυσικά. Αλλά αν είχε θέμα και ήταν η γυναίκα της ζωής μου, δε θα την εγκατέλειπα. Αυτό λέω. Θα την στήριζα. Φυσικά θα κάναμε ότι έλεγε ο γιατρός.

Senior Member
    Ναι λέω ότι μου αρέσει η απλότητα αλλά δυστυχώς την έχουν οι μικρές συνήθως που δεν με ενδιαφέρουν και αυτό φαίνεται από το thread που έκανα πριν πολύ καιρό που λέω 30+ γυναίκες καθώς μικρότερες δε ψήνομαι.

Τι πάει να πει εκείνο το thread το ξεχάσαμε? Ααα ότι μας συμφέρει μόνο,? Χαχαχα
    Ναι αλλά οι μικρές έχουν αυτά που σε ενθουσιάζουν, αυτό λες. Μπορεί να μην τις επιλέγεις, και γιαυτό δυσκολεύεσαι να βρεις σύντροφο στην ηλικία σου γιατί προφανώς καμιά ή ελάχιστες 30+ έχουν τα χαρακτηριστικά που ΕΣΕΝΑ σε ενθουσιάζουν....γιατί πολύ απλά αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι γυναικεία, είναι σχεδόν παιδικά.

Senior Member
    Το να φαίνονται κόκαλα οπως εχεις χιλιοπει νσι ειναι ανθυγιεινο. Γιατί δε το δέχεσαι; εμεις σου απαντάμε σύμφωνα με οσα έχεις πει εσυ δε τα βγάζουμε απο το κεφάλι μας
    Διαφωνούμε απλά. Τα κόκαλα δεν είναι ανθυγιεινό να φαίνονται, έχω δώσει και σημεία που συμβαίνει και στο κανονικό βάρος.

Πλατη
    https://images.app.goo.gl/mvrYw56EcKFE9vYN6

Collarbone
    https://images.app.goo.gl/GwPBfdHbq6cfttG26

Μερικά παραδείγματα. Είναι θέμα σκελετού.

Βρε κορίτσια ηρέμηστε λίγο.μια κοπέλα 50 κιλά είναι λεπτή και ναι φαίνονται τα κόκκαλας της χωρίς να είναι άρρωστη.
    Και ναι υπάρχουν 30 χρόνων και βάλε λεπτές όπως τις θέλεις ο gewrgeww.
    Γιατί σας κάνει τόση εντύπωση και θεωρείται ότι δεν υπάρχουν?
    Υπάρχουν.τωρα το πως θα το χειριστεί ο θεματοθετης και πως θα της μιλήσει για να ξέρει ότι την γουσταρει λεπτη είναι άλλο θέμα.και άλλο θέμα αν θα το δεχτεί αυτή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ναι αλλά οι μικρές έχουν αυτά που σε ενθουσιάζουν, αυτό λες. Μπορεί να μην τις επιλέγεις, και γιαυτό δυσκολεύεσαι να βρεις σύντροφο στην ηλικία σου γιατί προφανώς καμιά ή ελάχιστες 30+ έχουν τα χαρακτηριστικά που ΕΣΕΝΑ σε ενθουσιάζουν....γιατί πολύ απλά αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι γυναικεία, είναι σχεδόν παιδικά.
    Το να μην ακολουθείς τη μόδα δεν είναι παιδικό. Μπορεί έτσι να σας έχουν πείσει αλλά άποψη μου ότι δεν είναι καθόλου παιδί μια γυναίκα 30 χρόνων που δε φοράει τακούνια και δε βάζει πολύ μεικαπ.

Μη τα μπερδεύουμε. Αν διαφωνείς οκ, δικαίωμα σου.

Senior Member
    Θυμάμαι πολυ καλα σε ενα ποστ μια φώτο που είχε ανέβει με μια πολύ αδύνατη κοπελα που ούτε καν ακουμπουσαν τα μπούτια μεταξύ τους και ο Γιώργος την ειχε πει παχιά και είχε πει οτι το6 αρέσουν πιπ αδύνατες. Και μιλαμε ότι η γυναίκα ηταν ήδη αδύνατη οποτε μη λεμε μαλακιες μεταξύ μας γιατί ανεβάζω πίεση.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θυμάμαι πολυ καλα σε ενα ποστ μια φώτο που είχε ανέβει με μια πολύ αδύνατη κοπελα που ούτε καν ακουμπουσαν τα μπούτια μεταξύ τους και ο Γιώργος την ειχε πει παχιά και είχε πει οτι το6 αρέσουν πιπ αδύνατες. Και μιλαμε ότι η γυναίκα ηταν ήδη αδύνατη οποτε μη λεμε μαλακιες μεταξύ μας γιατί ανεβάζω πίεση.
    Δωσε λίνκ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Βρε κορίτσια ηρέμηστε λίγο.μια κοπέλα 50 κιλά είναι λεπτή και ναι φαίνονται τα κόκκαλας της χωρίς να είναι άρρωστη.
    Και ναι υπάρχουν 30 χρόνων και βάλε λεπτές όπως τις θέλεις ο gewrgeww.
    Γιατί σας κάνει τόση εντύπωση και θεωρείται ότι δεν υπάρχουν?
    Υπάρχουν.τωρα το πως θα το χειριστεί ο θεματοθετης και πως θα της μιλήσει για να ξέρει ότι την γουσταρει λεπτη είναι άλλο θέμα.και άλλο θέμα αν θα το δεχτεί αυτή.
    Αχ πάλι μέσα στο θέμα είσαι και ας ξεφεύγουμε εμείς :)

Τώρα καταλαβαίνεις από την πλευρά μου πως είναι και το μπορεί να ακούσω απλά επειδή μου αρέσει η λεπτή.

Μα τόσο αμαρτία είναι ? :)

Τουλάχιστον εσύ κατάλαβες ακριβώς τι εννοώ. Φαντάσου τώρα με όλη αυτή τη νοοτροπία να πρέπει να πείσω την 39 κιλά ότι είναι κούκλα και όταν γίνει 45 θα είναι πάλι κούκλα και δε το λέω για να την καλοπιασω αλλά το πιστεύω. Να γιατί δε με πιστεύει μετά ;)

Page 13 of 18 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast