Results 16 to 30 of 64
Thread: Τον θέλω αλλά..
-
26-08-2019, 00:04 #16
νομιζω οτι ρητορικα ρωτουν ολοι το τι θελεις, γιατι ειναι φανερο απο οσα λες, οτι εσυ θα ηθελες να εχετε σχεση.
εκεινος ομως στο ξεκαθαρισε οτι δεν θελει.
επομενως δεν θα κερδισεις τπτ αν του το προτεινεις ειτε ευθεως, ειτε πλαγια. απλα θα φας μια αποριψη ευθεως...
για εμενα, δεν μπορεις να το δεις οπως αυτος, δλδ χαλαρα, λιγη φιλία και λιγο σεξ. το ΛΙΓΟ τονισμενο, γιατι μια φορα τον μηνα, δεν ειναι οτι σου λυνει και το σεξουαλικο σου.
θες περισσοτερο και θες και περισσοτερα.
επομενως, αντι να μαζοχιζεσαι με το μαρτυριο της σταγονας στον χρονο που διαθετει για σενα, καλυτερα να απομακρυνεθις, να βρεις την ησυχια σου και να ψαξεις για εναν ανδρα που θα θελετε τα ιδια ο ενας απο τον αλλον.
με αυτον θελετε διαφορετικα πραγματα και αυτη που ταλαιπωρειται εισαι ΕΣΥ. εκεινος δεν ασχολειται..
- 26-08-2019, 00:05 #17
Δηλαδή τι πρέπει να κάνω αν θέλω σχέση, τι στάση πρέπει να κρατήσω;
26-08-2019, 00:07 #18
26-08-2019, 00:10 #19
Ναι με αδειάζει αυτό το πράγμα, το ξέρω, αλλά ταυτόχρονα με ενθουσιάζει πριν.. Από την αρχή κάθε φορά ένιωθα χάλια μετά, να μην μπορώ να σκεφτώ, να μην μπορώ να κάνω το πρόγραμμά μου την επόμενη μέρα..
26-08-2019, 00:14 #20
Σοφια ειμαι απολυτος συμφωνω με το τελευταιο σχολιο του ρεμεντυ...περι ρητορικης ερωτησης!ολο το σχολιο με βρισκει συμφωνο!
Εσυ απλα πρεπει να κρατησεις σταση προς ευρεση σχεσης σε αλλον ανθρωπο κ οχι σε αυτον!αυτος ειναι αυτος που ειναι,στο εχει ξεκαθαρισει κ παει τελειωσε!
Αυτο που πρεπει να προσθεσεις ως χαρακτηριστικο σου ειναι στην επομενη σχεση σου...να μιλας!οχι να σιωπεις κ να καθεσαι μεσα σε μια σχεση απο συνηθεια!χτες μια σχεση ενος κ δυο ετων...αυριο κατι παραπανω...κ τι τελος κ φτου απο την αρχη?!κουβεντα...μονο ετσι θ
Θα γλυτωσεις απο την ρουτινα της σχεσης!
26-08-2019, 00:28 #21
έχετε δίκιο, δεν ξέρω πως επέτρεψα στον εαυτό μου κάτι τέτοιο να συμβεί.. εννοείται ότι έχω ενοχές, τύψεις και δεν νιώθω καλά με την κατάσταση αυτή, ούτε και με τον εαυτό μου..βέβαια στο παρελθόν που του είχα πει ότι δεν είμαι για τέτοια έλεγε και καλά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες κλπ, να δούμε πως θα εξελιχθεί..το σωστό είναι να απομακρυνθώ εφόσον δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα
26-08-2019, 00:34 #22
δεν χρειαζεται να εχεις ουτε τυψεις, ουτε ενοχες.
δεν εισαι ρομποτ.
οι πραξεις σου εχουν συνεχεια. εκανες την γνωριμια, κανατε οσα κανατε, αν ειδες οτι δεν σου κανει η κατασταση, αποχωρεις.
δεν εφταιξες καπου, δεν κοροιδεψες κανενα, δεν χωθηκες σε δεσμευμενο..
το προβλημα ειναι οτι βασανιζεσαι μονο εσυ, ενω εκεινος πεταει αετο.
και εχει δικιο οτι δεν βαζουμε ταμπελες και ειδικα σε κατι καινουργιο, εκεινος ομως μια χαρα εβαλε την ταμπελα οτι δεν ειναι σχεση αυτο που εχετε, επειδη δεν θελει.
επισης ομως, και χωρις ταμπελα, βλεπεις στην πορεια αν κολλαει το πραγμα, αν θελετε τα ιδια πραγματα, αν θελετε να πυκνωνετε τις συναντησεις κι οχι αν τις αραιωνετε, και τοτε μπαινουν οι ταμπελες μονες τους...
αφου δεν οδηγηθηκατε σε κατι πιο εντονο αλλα παραμενετε στο χαλαρο, ενω το θελει μονο εκεινος ετσι, ενω εσυ θελεις αλλα πραγματα, εσυ που βασανιζεσαι πρεπει να παρεις αποφασεις. εκεινος δενε χει κανενα προβλημα για να το λυσει..
26-08-2019, 00:57 #23
ναι δεν λέω ισχύει αυτό με τις ταμπέλες, αλλά έχει περάσει καιρός..γενικά με ρωτάει αν θέλω να τα λέμε πιο συχνά όποτε συναντιόμαστε και με ρωτάει τι θέλω εγώ ως προς αυτό που έχουμε, χωρίς συνήθως να παίρνει σαφή απάντηση από εμένα.. δεν θέλω να δεσμευτώ σοβαρά γενικά προς το παρόν, θέλω να δω πως θα ήμασταν μαζί
26-08-2019, 01:48 #24
Σου αρέσει που σε απορρίπτει? Δεν έχω καταλάβει αν θέλεις να βολευτείς μαζί του σε μια σχέση μέχρι να βαρεθείς, αν είσαι drama queen και υφέρπει κάτι σαδομαζοχιστικο , ή είσαι απλώς τρομερά ανασφαλής για να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις πραγματικά, εφόσον παρακάτω λες πως ο τύπος σε ρωτάει τι θέλεις, φοβουμενη την απόρριψη.
Μπορείς να του ζητήσεις να βρίσκεστε συχνότερα, να πάτε κανένα σινεμά, για καφέ, βολτ με το αμάξι, οτιδήποτε. Μπορεί να θέλει κι αυτός το ίδιο, το ότι οι άνθρωποι στα 30 τους θέλουν να δώσουν περισσότερη ενέργεια στη δουλειά τους δεν σημαίνει πως δεν έχουν ανάγκη Ν περνάνε και χρόνο προσωπικό.
Το ότι δεν θέλει ταμπέλες εγώ προσωπικά το βρίσκω σωστό. Και να λες "έχω σχέση" αν σου πει οκ τα έχουμε κ συνεχίσει η φάση στο ίδιο μοτίβο, τι νόημα μπορεί να έχει?
Γενικότερα, σκέψου τι καλύπτει εσένα, κάνετε σεξ εδώ και κάμποσο καιρό, αν δεν ανοιχτεις πραγματικά να πεις θέλω 5 πράγματα τότε γιατί Ν υπάρχει απλώς μια ταμπέλα? Εάν δεν μπορείς να εκφραστείς σε κάποιο άτομο, τη σχέση τι ν την κάνεις? Επειδή είναι όμορφος κι δουλευταρας? Καν τον συνάδελφο, με τους οποίους πρέπει να είμαστε και τυπικοί, δεν είναι απαραίτητο να εκφραζόμαστε συναισθηματικά.
Επίσης, διαφωνώ με την ρεμεντη πως ο τύπος πετάει αετό. Αυτό το λες εσύ, αυτός λες πως σε ρωτάει για το τι περιμένεις. Εσύ σαφή απάντηση δεν δίνεις, από την πλευρά του, απολύτως λογικά μπορεί να σκεφτεί πως εσύ πετάς αετό.
Τέλος, πως εννοείς το θέμα σχέση? Να μπορείς να τον παίρνεις τηλέφωνα, να σου δίνει αναφορά, να τον "κάνεις ότι θέλεις"? Ή απλώς να τον γνωρίσεις καλύτερα?
Άποψη μου είναι να του ξεκαθαρίσεις τη θέση σου ως προς τις επιθυμίες σου. Για να σου φύγει η ανασφάλεια, παρ τον αργά κ ζήτησε του να πάτε βόλτα ξέρω γω. Το να ξεκοψεις στο ξεκάρφωτο ειναι κάπως λάθος.
Επίσης, όλο το διάστημα που βρίσκεστε, αυτός έχει βγει με άλλη? Εσύ με άλλον?
26-08-2019, 02:19 #25
Δεν μου αρέσει η απόρριψη προφανώς, μου αρέσει το σεξ και ο χρόνος που περνάμε μαζί, όταν συμβαίνει αυτό.. πέφτω σε μελαγχολία όταν ξέρω ότι δεν θα μιλήσουμε πάλι σύντομα.. ανασφαλής είμαι γιατί δεν μπορώ να διεκδικήσω αυτό που θέλω επειδή φοβάμαι ότι θα με απορρίψει ξανά..γιατί αρχικά είχα διεκδικήσει και πει ξεκάθαρα ότι θέλω κάτι παραπάνω αλλά είχε αρνηθεί (πριν από δύο χρόνια)..τις τελευταίες φορές ρώτησε τι θα ήθελα εγώ..και το θέμα είναι με ρωτάει για να δει τις προθέσεις μου για να ξέρει να απομακρυνθεί; είναι κάποιο παιχνίδι; Γι' αυτό είμαι επιφυλακτική..
Αυτός είχε πει ότι δεν έχει βγει με άλλη όταν κάποια φορά ρώτησα, πριν καιρό όμως..αλλά και να έβγαινε δεν θα μου το έλεγε πιστεύω, δεν έχουμε σχέση οπότε αποφεύγω τέτοιες ερωτήσεις..εγώ είχα μια σχέση πριν γίνει κάτι με αυτόν η οποία ήταν δυσλειτουργική, με τσακωμούς και φωνές η οποία όμως έληξε λόγω αυτών των θεμάτων αλλά και επειδή αισθανόμουν ερωτευμένη με τον συγκεκριμένο
26-08-2019, 02:43 #26
Περιμένω από εκείνον να δείξει κάποιο ενδιαφέρον παραπάνω..Δεν θέλω να βολευτώ σε μια σχέση χωρίς νόημα, να δω εάν ταιριάζουμε και σε άλλα θέματα, εάν είχαμε περισσότερο χρόνο μαζί θα μπορούσα να καταλάβω περισσότερα
26-08-2019, 02:51 #27
Το να του στείλεις ένα μήνυμα να βρεθείτε εκτός προγράμματος ή για να δεις τι κάνει δεν είναι τόσο τρομερό. Σε φίλους δεν στέλνεις μηνύματα? Βολιδοσκοπησε την κατάσταση κάπως. 2 χρόνια βγαίνετε, αν είχε κάνει σχέση θα ήταν πολύ ότι να ναι να βρίσκετε κ μαζί σου.
Δεύτερον, πιστευω πως σου αρέσει αυτό, υποσυνείδητα σου αρέσει. Τύπου νιώθεις υποταγμενη? Ότι είναι πιο "δυνατός" από εσένα? Ότι δεν σου χαρίζει την ψευδαίσθηση της ασφάλειας με την ταμπέλα μιας σχέσης για να τον θεωρήσεις δεδομένο? Κάτι υπάρχει, αλλα ακριβώς, μόνο εσύ ξέρεις τι.
Επιμενω, πως εάν όντως είναι σημαντικό για σένα να γνωρίσεις καλύτερα αυτόν τον άνθρωπο και να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί του επειδή αυτό θα σε έκανε ευτυχισμένη, και δεν είναι απλά ένας μαζοχισμός που σου βγαίνει, πρέπει να πεις ακριβώς τι θες. Πριν 2 χρόνια ήταν άλλη η κατάσταση τώρα, είναι άλλη. Επίσης, βάλε τον ίδιο να εκτεθεί, λέγοντας σου τι θέλει ο ίδιος εάν σε ξαναρώτησει. Αυτό το έχεις κάνει πρόσφατα;
Επίσης εάν έχετε σχέση, θα ρωτήσεις εάν βγαίνει με άλλη? Τώρα δεν έχετε τίποτα, είναι δίκαιο Ν βγει με οποία θέλει, εφόσον δεν τον δεσμεύει κάτι μαζί σου. Εάν κάνετε σχέση θα τον ρωτάς αν βγαίνει με άλλες;
Τέλος, του έχεις πει ή έχεις σκεφτεί ποτέ πως χωρίσεις και εξαιτίας του και περιμένεις κάτι ως αντάλλαγμα ας πούμε;
26-08-2019, 02:53 #28
Συγνώμη αν γίνομαι έντονη ή επιθετική. Προσπαθώ να καταλάβω τι σκέφτεσαι και γι αυτο γράφω σε αυτό τον τόνο
26-08-2019, 03:33 #29
Γενικά του στέλνω μηνύματα, τι κάνει κλπ αλλά σπάνια.. Απαντάει αμέσως και πρόθυμα, αλλά μόνος του δεν παίρνει την πρωτοβουλία να στείλει εύκολα πρώτος..
Εμ αν μου έλεγε τι θέλει καλά θα ήταν, μου δείχνει ότι θέλει σεξ, αυτό είναι εμφανές. Φυσικά την έχω κάνει την ερώτηση "εσύ τι θέλεις; " σε συνέχεια δικής του ερώτησης, αλλά δεν πήρα ούτε εγώ σαφή απάντηση. Λες και εξαρτάται το τι θέλει αυτός από το τι θέλω εγώ..
Για το εάν έχει βγει με άλλη όσο καιρό συμβαίνει κάτι μεταξύ μας, απάντησα απλώς ότι δεν ξέρω (λογικά ναι πιστεύω), μου είχε πει πως όχι πριν από καιρό που είχα ρωτήσει.
Δεν περιμένω αντάλλαγμα από εκείνον για κάτι. Να τον διεκδικήσω θέλω με τον πιο σωστό τρόπο γιατί έτσι αισθάνομαι..
26-08-2019, 03:42 #30