Results 226 to 240 of 264
-
25-08-2019, 18:32 #226george1520Guest
Δεν σχολίασα το γούστο σου ή το γούστο του οποιουδήποτε!! Στο είπα 50 φορές.. Το τι αρέσει στον καθένα είναι καθαρά δικό του θέμα!!!!!!!!!! Αυτο που σχολιάζω απο το πρώτο μου ποστ είναι η συμπεριφορα και οι απαιτήσεις που έχεις όταν η κοπέλα που σαρεσει (με κοκκαλα; με κοκκαλα!!) πρεπει σώνει και καλά να μείνει έτσι.. ότι την σκανάρεις συνεχώς (δεν λέω ότι το κάνεις επίτηδες) και είσαι κάθετος στο να μην βάλει κιλα. Ολο αυτό είναι άγχος για την κοπέλα που θα είναι μαζι σου γιατί για σένα αυτό έχει σημασία .. Να μείνει η κοπέλα στα ίδια κιλά που την επέλεξες! Αυτά είπες.. Σχολιάζω τα αρχικά σου σχόλια και όχι το τι έλεγες μετά..
Αν δεις τις απαντήσεις που δίνω γενικά, δεν συνηθίζω να τρολάρω ούτε να προκαλώ. Προσπαθώ όσο μπορώ να μεταφέρω τις σκέψεις μου με ευγενικό τρόπο στους άλλους.. Δεν έχω πάντα δίκαιο και είμαι ανοιχτός να ακούσω και την άλλη άποψη. Απο την στιγμή όμως που η γνώμη μου είναι η ίδια με όλους όσους έγραψαν εδώ τότε αυτο και μόνο επρεπε να σε προβληματίσει.Last edited by george1520; 25-08-2019 at 18:33. Reason: διορθωση
- 25-08-2019, 18:36 #227
25-08-2019, 18:37 #228
Δε βλέπω όλοι να συμφωνούν μαζί σου και να διαφωνούν μαζί μου αλλά τεσπα, αυτό δεν έχει σημασία, είναι μικρό το δείγμα. Άλλωστε δήλωσα ότι συμφωνώ 100% με Αποστολία.
Στην ουσία. Δεν είπα ότι την σκαναρω συνέχεια. Το ερώτημα μου είναι αν εσύ είσαι με κάποια, παραμελείς τον εαυτό σου ώστε να γίνεις χοντρός και δε σε νοιάζει τι θέλει η άλλη? Δεν έχει για σένα σημασία το τη αρέσει στην γυναίκα σου? Αυτό με προβληματίζει να σου πω την αλήθεια.
25-08-2019, 23:29 #229
μα αυτο ακριβως εκανε.
μαλλον μπερδευτηκες επειδη η κοπελα εκεινη ηταν 10 ποντους ψηλοτερη απο εσενα, επομενως οταν εγινε (παχαινοντας) 45 κιλα(!!) ηταν οπως θα ησουν εσυ στα 35!!!! γιατι εσυ εισαι 1.60. δεν εισαι 1.70 σαν εκεινη.
εκεινη αρχικα ηταν 42 , δλδ οπως θα ησουν εσυ στα 32!!!
και ο γιωργος το εβρισκε ιδανικο.....
επισης να σου θυμισω, οτι η νοσηρη που επισης ειναι στο υψος σου και 50 κιλα και νοιωθει λεπτη (και οντως ειναι) ο τζ. την αποκαλεσε παχουλη.
καταλαβες τωρα για τι μιλαμε;;;;
τωρα παει να τα μπουρδουκλωσει για να μην δειχνει κακοποιητικος, αλλα τι να μαζεψει...
και για να το επαναλαβουμε αλλη μια φορα τζ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ κι ετσι τις κανεις δυστυχισμενες...
25-08-2019, 23:34 #230
και να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας με αγωνια και καθεσαι και συζητας μηπως και παρεις την απαντηση που θα σε απαλαξει απο τις δυσαρεσκειες και τα κομπλεξ που προκαλεις στις γυναικες που γνωριζεις.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ που ψαχνεις να βρεις, απλουστατα γιατι το αγχος δεν τους το δημιουργει ο τροπος που το λες (που ειμαι βεβαιη οτι ειναι προσεγμενος). το αγχος τους το δημιουργει η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ η ιδια.
κι αυτην δεν μπορεις να την κρυψεις, γιατι ακριβως γι αυτο το κανεις. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
και μονο που το ξερουν τους προκαλεις αγχος κι αν ειναι και λιγο ευαισθητες, απο διαταραχες, μεχρι καταθλιψη, αν ειναι λιγο ισορροπημενες, τασεις φυγης...
25-08-2019, 23:42 #231
τωρα πες μου , γιατι δειχνεις λογικος ανθρωπος.
αυτο το απλο πραγμα που του λες, δεν μπορει να το καταλαβει, η κανει τον κινεζο;
εντυπωση μου κανει αν δεν το αντιλαμβανεται, οτι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.
26-08-2019, 00:43 #232
αυτη που ελεγες οτι σου αρεσει ειναι ιδια σχεδον με αυτη που ηξερα αλλα οσες ειναι αυτου του στιλ θα το κανουν αυτο ετσι και αλλιως τους το πει η οχι
26-08-2019, 00:44 #233george1520Guest
26-08-2019, 01:00 #234
Ρε Georgewww, στην εμφάνιση δίνεις την μεγαλύτερη βαρύτητα σε μια σχέση; Θα πρέπει τότε να αναρωτηθείς για τον εαυτό σου γιατί έχεις τόση ρηχότητα κρίσης και συναιθημάτων. Οι άνθρωποι δεν είναι αντικείμενα. Αν διαλέξεις σύντροφο με μόνο κριτήριο την εμφάνιση μετά μην κλαίγεσαι του τύπου: "δεν με καταλαβαίνει, ...είναι στον κόσμο της,... με κερατώνει, ....είναι τρελλή, ..είναι έτσι,....είναι αλλιώς..." Αυτά που ζητάς παίρνεις
26-08-2019, 01:52 #235
26-08-2019, 09:10 #236
26-08-2019, 09:13 #237
26-08-2019, 09:28 #238
Αυτό που πας να γενικεύσεις και να παρουσιάσεις ότι όλοι οι άντρες είναι σαν και σένα είναι γελοίο.
ΕΣΥ το χαρακτήρισες ΚΟΛΛΗΜΑ με τα κιλά αυτό που έχεις και ΦΟΒΙΑ πάχους και έκανες ολόκληρο θέμα για να σου πούμε τρόπους που θα χειρίζεσαι την γυναίκα σου χωρίς να δυσαρεστείται!!!
Δεν έχουν όλοι οι άντρες κολλημα και φοβία, εσύ έχεις.
Και πας να παρουσιάσεις ότι συμφώνησες και με την Αποστολία που και καλά είναι η μόνη γνώμη που έχει βαρύτητα γιατί έχει εμπειρία (τι εμπειρία εννοείς άραγε; Οτι ήταν άρρωστη και είχε φτάσει στα 39 κιλά;;;) ενώ η Αποστολία σου ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ δέχεται από τον σύντροφο της να της πει πόσα κιλά να είναι και ότι πιστεύει πως ο καθένας πρέπει να είναι όσα κιλά νιώθει ο ΙΔΙΟΣ καλά.
Μακριά από γυναίκες μέχρι να πας σε ψυχολόγο και να το λύσεις φίλε μου, είσαι επικίνδυνος!
26-08-2019, 09:55 #239
Μακριά από άντρες καλή μου γιατί είσαι επικίνδυνη. Φυσικά και συμφώνησα με την Αποστολία όσο και αν δε σου αρέσει.
Αν θέλει σκυλάκια για να τους χειρίζεσαι, δικαίωμα σου , αλλά κρίμα. Τι να κάνουμε , κάποιοι τη σχέση μας τη βάζουμε πάνω από το εγωισμό μας. Δικαίωμα σου να βάζεις εσύ τον εαυτό σου πάνω από όλους, αλλά μη μου ζητάς να συμφωνήσω ότι αυτό είναι σωστό και ότι όλοι οι άλλοι θέλουμε ψυχο επειδή δε συμφωνούμε.
Αν νομίζεις ότι ο άντρας σου θα είναι αναγκασμένος να δέχεται να τον γράφεις γιατί αλλιώς τον θεωρείς ότι σε χειρίζεται, πάλι καλά κάνεις, αλλά προσωπικά διαφωνώ.
Φιλικά πάντα, ο καθένας είναι ξεχωριστός άνθρωπος και πρέπει να τον σεβόμαστε, το να προσπαθείς να επιβάλεις ότι εσύ είσαι η σωστη δε τιμα, μπορείς απλά να πεις αυτή είναι η άποψη μου και τέλος. Άλλωστε δεν είσαι ειδική ούτε και εγώ και λέμε απλά απόψεις.
Φιλικά πάντα, εύχομαι και προσεύχομαι για το σεβασμό των απόψεων όλων από όλους. Δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση με σκοπό να αποδείξει κάποιος σε άλλους ότι έχει δίκιο. Απλά απόψεις.
26-08-2019, 10:07 #240
Πάλι προβάλλεις σε μένα αυτό που κάνεις ΕΣΥ.
Σου ξαναλέω η Αποστολία είπε ότι δεν δέχεται από τον σύντροφο της να της πει αν θα χάσει ή θα πάρει κιλά θεωρεί ότι αυτό το ξέρει καλύτερα ο καθένας για τον εαυτό του και ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΣ του πόσα κιλά θέλει να είναι. Θεωρεί επίσης πως ότι κάνουμε στο σώμα μας πρέπει να το κάνουμε για τον εαυτό μας όχι για να ευχαριστήσουμε τον σύντροφο μας. Συμφωνείς με αυτό ή διαφωνείς;;;;