Υποχωρήσεις στη σχέση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Senior Member

Υποχωρήσεις στη σχέση

Έχει εδώ και λίγη ώρα που η μνήμη μου γύρισε στο παρελθόν σε κάποιες αναμνήσεις με την σημαντικότερη παλιά μου σχέση κι αυτό με έκανε ν' αναρωτηθώ κάποια πράγματα... Ρωτάω κυρίως τις γυναίκες του φόρουμ χωρίς να είναι απαγορευτική κι η απάντηση από άντρες αν κάποιος θέλει να σχολιάσει κάτι σχετικό...
    Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Κορίτσια, θα κάνατε υποχωρήσεις στο σεξ για να μην σας αφήσει ο σύντροφος σας; Απαντήστε σ' αυτό και μετά θα αναλύσω περισσότερο το θέμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Τι εννοεις με τον ορο "υποχωρήσεις";

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι εννοεις με τον ορο "υποχωρήσεις";
    Εννοώ την αποδοχή ερωτικών συμπεριφορών που να μην μας αρέσουν και πολύ ή ακόμα και το να δεχτούμε την επαφή ακόμα κι αν δεν έχουμε όρεξη τη δεδομένη στιγμή ώστε να μην δυσαρεστήσουμε τον σύντροφο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    καλησπερα.

Δεν θα εκανα υποχωρησεις στο σεξ γιατι θα αισθανόμουν σαν να με βιαζει ο συντροφος μου.Οτιδήποτε γινεται κατω απο ψυχολογικη βια (οταν υποχωρεις ειτε στο σεξουαλικο κομματι ειτε σε αλλους τομεις για να μην χασεις τον αλλο αποτελει μορφη ψυχολογικης βιας)ειναι λαθος.

Γενικα το να κανεις υποχωρησεις για να μην σε αφησει ο αλλος δειχνει οτι η σχεση δεν ειναι ισοτιμη ...

Senior Member
    με την τελευταια εκανα καποια πραγματα που ηθελε απλα για να τα δοκιμασω ας το πω και ετσι της ειπα και της εδειξα οτι δεν μου αρεσαν και οκ δεν τα ξανα καναμε. με αλλους δεν θα το εκανα. και δεν το εκανα οσο και να ζητουσαν παραπανω πραγματα. πρεπει να στα βγαλει ο αλλος και αν τα δοκιμασεις και δεν σου αρεσουν να το λες και αν υπαρχει κατανοηση πιστευω θα ειναι ολα καλα. το σεξ ειναι απολαυση ο καθενας συμφωνα με αυτα που του αρεσουν θα πρεπει ετσι να το κανει αλλα μονο τα κοινα με το ταιρι αλλιως για μενα τουλαχιστον θα θεωρειται καταναγκασμος και μη πω πιο βαρια βιασμος. αλλο να δοκιμασεις αν σου το βγαλει ο αλλος και μετα βλεπεις αν τελικα σου αρεσε η οχι και αλλο να το κανεις αναγκαστικα επειδη το απαιτει ο αλλος. ετσι το εννοω.

george1520
    Guest
    Στην σεξουαλική επαφή συμμετέχουν και οι δυο αρα πρέπει να το απολαμβάνουν και οι δυο.. Αν ο σύντροφος θελει κατι διαφορετικό που η κοπέλα δεν θελει, τοτε δεν θα γίνει.. αν στην πορεία της βγεις είναι αλλη κουβέντα.. Δεν υπάρχουν υποχωρήσεις σε τέτοια θέματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by teatree View Post
    καλησπερα.

Δεν θα εκανα υποχωρησεις στο σεξ γιατι θα αισθανόμουν σαν να με βιαζει ο συντροφος μου.Οτιδήποτε γινεται κατω απο ψυχολογικη βια (οταν υποχωρεις ειτε στο σεξουαλικο κομματι ειτε σε αλλους τομεις για να μην χασεις τον αλλο αποτελει μορφη ψυχολογικης βιας)ειναι λαθος.

Γενικα το να κανεις υποχωρησεις για να μην σε αφησει ο αλλος δειχνει οτι η σχεση δεν ειναι ισοτιμη ...
    Καλησπέρα...

Νομίζω ότι κατάλαβα πως το εννοείς... Άρα να μην μετανιώνω που δεν υπέκυψα στους όρους του...

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    με την τελευταια εκανα καποια πραγματα που ηθελε απλα για να τα δοκιμασω ας το πω και ετσι της ειπα και της εδειξα οτι δεν μου αρεσαν και οκ δεν τα ξανα καναμε. με αλλους δεν θα το εκανα. και δεν το εκανα οσο και να ζητουσαν παραπανω πραγματα. πρεπει να στα βγαλει ο αλλος και αν τα δοκιμασεις και δεν σου αρεσουν να το λες και αν υπαρχει κατανοηση πιστευω θα ειναι ολα καλα. το σεξ ειναι απολαυση ο καθενας συμφωνα με αυτα που του αρεσουν θα πρεπει ετσι να το κανει αλλα μονο τα κοινα με το ταιρι αλλιως για μενα τουλαχιστον θα θεωρειται καταναγκασμος και μη πω πιο βαρια βιασμος. αλλο να δοκιμασεις αν σου το βγαλει ο αλλος και μετα βλεπεις αν τελικα σου αρεσε η οχι και αλλο να το κανεις αναγκαστικα επειδη το απαιτει ο αλλος. ετσι το εννοω.
    Κατάλαβα... Χαίρομαι που ακούω τέτοιες απόψεις γιατί αμφέβαλλα για το αν έκανα καλά...

Senior Member
    Στην σεξουαλική επαφή συμμετέχουν και οι δυο αρα πρέπει να το απολαμβάνουν και οι δυο.. Αν ο σύντροφος θελει κατι διαφορετικό που η κοπέλα δεν θελει, τοτε δεν θα γίνει.. αν στην πορεία της βγεις είναι αλλη κουβέντα.. Δεν υπάρχουν υποχωρήσεις σε τέτοια θέματα.
    Χαίρομαι που όλοι έχετε την ίδια άποψη που σημαίνει ότι μάλλον η δική μου σκέψη ήταν λάθος...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χαίρομαι που όλοι έχετε την ίδια άποψη που σημαίνει ότι μάλλον η δική μου σκέψη ήταν λάθος...
    Το έχουμε ξαναπει... Η δική σου σκέψη ήταν λαθος :)

Senior Member
    Το έχουμε ξαναπει... Η δική σου σκέψη ήταν λαθος :)
    Ναι, αλλά ήθελα ν' ακούσω και γυναικείες απόψεις... :)

Άργησα ν' απαντήσω γιατί η μαμά μου βρήκε ένα άρρωστο γατάκι και το πήγαμε σε κτηνίατρο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο αλλά είναι σοβαρά μας είπαν κι έχω αγωνία για το αν θα τα καταφέρει, το ελπίζω αλλά όσο να 'ναι η αγωνία υπάρχει... Αλλά μάλλον μπορώ να είμαι αισιόδοξη αφού δεν μας έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο με άσχημα νέα...

Senior Member
    Δεν κάνουμε ποτέ τίποτα που δεν θέλουμε στο σεξ απλά και μόνο για να ευχαριστήσουμε τον /την σύντροφο μας.
    Το σεξ οφείλει να είναι απόλαυση και για τους δύο.
    Οτιδήποτε μας φέρνει σε δύσκολη θέση, δεν μας αρέσει, δεν το απολαμβάνουμε κτλ, το σταματάμε αυτομάτως. Δεν χωράνε ούτε χάρες ούτε υποχωρήσεις σε αυτό το θέμα.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα ( ή και άντρας) που θα σου πει κάτι διαφορετικό σε αυτό το θέμα Κυκνε, είναι λάθος να σκέφτεσαι ότι έπρεπε να κάνεις πράγματα που δεν ήθελες για να κρατήσει μια σχέση. Η σχέση που αξίζει να κρατηθεί είναι αυτή που δεν αναγκαζόμαστε να κάνουμε "θυσίες" για αυτήν.

Banned
    για να ευχαριστησεις καποιον πρεπει να κανεις οτι σου λεει παντως μια ο ενας και μια ο αλλος αποδιδει καλυτερα κατα τη γνωμη μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν κάνουμε ποτέ τίποτα που δεν θέλουμε στο σεξ απλά και μόνο για να ευχαριστήσουμε τον /την σύντροφο μας.
    Το σεξ οφείλει να είναι απόλαυση και για τους δύο.
    Οτιδήποτε μας φέρνει σε δύσκολη θέση, δεν μας αρέσει, δεν το απολαμβάνουμε κτλ, το σταματάμε αυτομάτως. Δεν χωράνε ούτε χάρες ούτε υποχωρήσεις σε αυτό το θέμα.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα ( ή και άντρας) που θα σου πει κάτι διαφορετικό σε αυτό το θέμα Κυκνε, είναι λάθος να σκέφτεσαι ότι έπρεπε να κάνεις πράγματα που δεν ήθελες για να κρατήσει μια σχέση. Η σχέση που αξίζει να κρατηθεί είναι αυτή που δεν αναγκαζόμαστε να κάνουμε "θυσίες" για αυτήν.
    Καλημέρα Ελισάβετ, ήλπιζα ότι θ' απαντήσεις κι εσύ... :)

Με κάνουν να νιώθω καλύτερα αυτά που λες γιατί χθες σκεφτόμουν ότι ίσως αν είχα υποχωρήσει να ήμασταν ακόμα μαζί κι ένιωθα άσχημα, ότι έχασα την ευκαιρία από δική μου χαζομάρα και λάθος και μ' ανακουφίζει που βλέπω ότι δεν είναι έτσι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Ελισάβετ, ήλπιζα ότι θ' απαντήσεις κι εσύ... :)

Με κάνουν να νιώθω καλύτερα αυτά που λες γιατί χθες σκεφτόμουν ότι ίσως αν είχα υποχωρήσει να ήμασταν ακόμα μαζί κι ένιωθα άσχημα, ότι έχασα την ευκαιρία από δική μου χαζομάρα και λάθος και μ' ανακουφίζει που βλέπω ότι δεν είναι έτσι...
    Όχι δεν είναι έτσι Κύκνε, δεν γίνεται να πιέζουμε τον εαυτό μας σε αυτά τα θέματα.

Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να λύσεις όσο μπορείς τις δικές σου ανασφάλειες και φοβίες όσον αφορά στο σεξ ώστε να μπορείς να το απολαμβάνεις ΕΣΥ και να το θες. Όποιος είναι μαζί σου θα πρέπει να δεχτεί αυτή σου την "ιδιαιτερότητα"και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου αλλά σε καμιά περίπτωση αυτό δεν μπορεί να γίνει εκβιαστικά... ότι πρέπει να κάνω αυτό για να κρατήσω την σχέση γιατί τότε θα έχει προφανώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό που περιγράφεις πχ είναι στα όρια του βιασμού. Άρα δεν γίνεται να κατηγορείς τον εαυτό σου για το ότι δεν δέχτηκες τον βιασμό.

Page 1 of 3 123 LastLast