Τον θέλω αλλά.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 64 of 64
    Member
    Το θέμα είναι ότι δέχτηκα αρχικά να τα λέμε καμιά φορά φιλικά (τι να έλεγα..; δεν ήθελα να επιβαρύνω κι άλλο το κλίμα) , το θέμα ειναι πώς να του το φέρω ότι δεν γίνεται να βγαίνουμε καμιά φορά φιλικά.. Αυτό είναι πολύ σωστό, θα νιώθω άσχημα αν τα λέμε πού και πού φιλικά. Αμέσως όμως άρχισε να μου προτείνει φιλίες και να βγαίνουμε βόλτες ως φίλοι..

Όσο για το πώς το έφερα στη συζήτηση, εκείνη τη στιγμή μου βγήκε έτσι, δεν νομίζω να άλλαζε κάτι... Του είπα ότι θα ήθελα να τα λέμε περισσότερο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sophia123 View Post
    Το θέμα είναι ότι δέχτηκα αρχικά να τα λέμε καμιά φορά φιλικά (τι να έλεγα..; δεν ήθελα να επιβαρύνω κι άλλο το κλίμα) , το θέμα ειναι πώς να του το φέρω ότι δεν γίνεται να βγαίνουμε καμιά φορά φιλικά.. Αυτό είναι πολύ σωστό, θα νιώθω άσχημα αν τα λέμε πού και πού φιλικά. Αμέσως όμως άρχισε να μου προτείνει φιλίες και να βγαίνουμε βόλτες ως φίλοι..

Όσο για το πώς το έφερα στη συζήτηση, εκείνη τη στιγμή μου βγήκε έτσι, δεν νομίζω να άλλαζε κάτι... Του είπα ότι θα ήθελα να τα λέμε περισσότερο..
    αυτο ειναι το μονο ευκολο.
    - μα, ειπες οτι μπορουμε να τα λεμε ποτε-ποτε σαν φιλοι.
    - εκανα λαθος. δεν ειμασταν φιλοι και δεν μπορω να σε δω φιλικα. προτιμω να μην τα λεμε καθολου.

Member
    Ναι, λύνεται αυτό.. Το να είμαστε φίλοι δεν θα με βοηθήσει σε τίποτα.. Μπορεί να στεναχωρήθηκα αρκετά, αλλά τουλάχιστον ένιωσα ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω μου.. Βέβαια θα προτιμούσα να μου έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει και για ποιον λόγο, αλλά σημασία έχει ότι κατάλαβε και συμφώνησε κι εκείνος ότι θέλουμε άλλα πράγματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sophia123 View Post
    Ναι, λύνεται αυτό.. Το να είμαστε φίλοι δεν θα με βοηθήσει σε τίποτα.. Μπορεί να στεναχωρήθηκα αρκετά, αλλά τουλάχιστον ένιωσα ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω μου.. Βέβαια θα προτιμούσα να μου έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει και για ποιον λόγο, αλλά σημασία έχει ότι κατάλαβε και συμφώνησε κι εκείνος ότι θέλουμε άλλα πράγματα
    ο λογος ειναι οτι δεν υπαρχει μονο ξεκαθαρο θελω/δεν θελω. αν ηταν ξεκαθαρο, θα εφευγε εκεινος.
    ηθελε, αλλα ηθελε τοσο οσο ειχατε. δεν ηθελε παραπανω. εκεινος προσπαθησε να το κρατησετε εκει.
    οταν δεν σου εφτανε πλεον και διαμαρτυρηθηκες, σε αφησε να φυγεις.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345