Παιδιά βοήθεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Έχεις κάνει εξετάσεις για θυροειδη? Μην ανησυχείς δεν θα λιποθυμησεις από την αϋπνία.
    Ναι πριν 6-7 μήνες και ήταν όλα τέλεια.. τώρα θα ξανά πάω αλλά λες να ανέβασα θυροειδή από άγχος ?

Quote Originally Posted by thanosP View Post
    εγω νομιζω οτι δεν εχεις ξεπερασει τα προηγουμενα με τα lucid dreams και τ σχετικα που χες ανεβασει πιο παλια....γ αυτο σ σκαει παλυ το αγχος γ τον υπνο
    Φίλε αυτό με τα lucid dreams το έχω ξεπεράσει απλώς το μόνο που είχα κάτι σαν εμμονή ήταν ο ύπνος αν με πάρει και τέτοια και πάντα με έπαιρνε.. τώρα δεν ξέρω γιατί δεν με παίρνει τι να σου πω

Quote Originally Posted by Γιάννης Βάγιας View Post
    Ναι πριν 6-7 μήνες και ήταν όλα τέλεια.. τώρα θα ξανά πάω αλλά λες να ανέβασα θυροειδή από άγχος και τέτοια?
    Μην ανησυχείς δεν κάνει τέτοια το άγχος. Δεν θα πάθεις τίποτα. Αφού όλα ήταν τέλεια δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα. Και άμα δεις με τον ύπνο έχεις θέμα πήγαινε στο φαρμακείο και ζητά τι μπορώ να πάρω για τον ύπνο από αυτά που είναι με βαλεριάνα. Εμενα με βοήθησαν στον ύπνο. Άμα δεν παίρνεις κάποιο άλλο φάρμακο για το άγχος.

Δεν ξέρω μπορεί να έχω και θυροειδή για αυτό θα πάω να το ξανά κοιτάξω πριν κάτι μέρες είχα έκτακτες όλη την ώρα και ο καρδιολόγος μου είπε πως δεν έχω πρόβλημα με την καρδιά να πάω να κοιτάξω θυροειδή.. η βαλεριάνα είναι μικρό χάπι? Άσε έχω και με τα χάπια φόβο να μην μου κολλήσει κανένα στο λαιμό χεχε.. ξέρω είμαι υπερβολικός...

Δεν ξέρω μπορεί να έχω και θυροειδή για αυτό θα πάω να το ξανά κοιτάξω πριν κάτι μέρες είχα έκτακτες όλη την ώρα και ο καρδιολόγος μου είπε πως δεν έχω πρόβλημα με την καρδιά να πάω να κοιτάξω θυροειδή.. η βαλεριάνα είναι μικρό χάπι? Άσε έχω και με τα χάπια φόβο να μην μου κολλήσει κανένα στο λαιμό χεχε.. ξέρω είμαι υπερβολικός...
    Μου βγήκε και εμένα το Πάσχα αυτό με τα χάπια να μην μπορώ να τα καταπιώ. Αυτό που έπαιρνα εγώ είναι μικρά. Έχει Μελατονινη για γρηγορότερο ύπνο και Βαλεριάνα για καλύτερη ποιότητα ύπνου

Χαχα απαπα ξέρω ότι σε καμία περίπτωση δεν γίνεται ένα χάπι να μου κολλήσει στο λαιμό.. αλλά φοβάμαι χαχα.. βαλεριάνα έπαιρνες εσύ?

Χαχα απαπα ξέρω ότι σε καμία περίπτωση δεν γίνεται ένα χάπι να μου κολλήσει στο λαιμό.. αλλά φοβάμαι χαχα.. βαλεριάνα έπαιρνες εσύ?
    Όχι καθαρά βαλεριάνα. Ήταν συνδυασμός από Βαλεριάνα και Μελατονινη. Σου έγραψα παραπάνω. Έπαιρνα ένα κάθε βράδυ μισή ώρα πριν κοιμηθώ, έπαιρνα και ένα βιβλίο διάβαζα και μετά νύσταζα και κοιμόμουν. Και επειδή βλέπω ότι πήγε 2 θα αφήσω το κινητό για να κοιμηθώ. Χαλάρωσε άκου μουσική και άσε το κινητό και θα μιλήσουμε πάλι αύριο. Καληνύχταααααααααα

Senior Member
    Από χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου διότι το πρωί είχα σχολείο.. προσπάθησα να κοιμηθώ νωρίς αλλά τζιφος ο ύπνος δεν με πήρε ειπα θα κοιμηθώ μόλις γυρίσω το μεσημέρι πήγα σχολείο μετά πήγα με τους φίλους μου για ένα καφέ μετά γύρισα το μεσημέρι και ούτε πάλι (μπορεί να ήταν και από τον καφέ) και τώρα είμαι εδώ προσπαθώ να κοιμηθώ 1.5 ώρα νυστάζω ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟ
    καλημερα.
    εχεις ανοιξει κι αλλο θεμα για την αυπνια, με πολλες σελιδες συζητησης.
    γιατι δεν συνεχιζεις εκεινο το θεμα και ανοιγεις νεο , σαν να μην εχει συζητηθει;

Έχεις δίκιο αλλά δεν μπορούσα ήμουν και είμαι σε μια κατάσταση που δεν ξέρω ελπίζω να με καταλαβαίνεις

Έχεις δίκιο αλλά δεν μπορούσα ήμουν και είμαι σε μια κατάσταση που δεν ξέρω ελπίζω να με καταλαβαίνεις
    Ακόμα είσαι χάλια?

Χθες δεν κοιμήθηκα ούτε πάλι σήμερα το μεσημέρι κοιμήθηκα αλλά κοιμήθηκα όπως ναναι δεν με έπαιρνε πάλι δηλαδή ήμουν όλοι την ώρα ξύπνιος με κλειστά τα μάτια.. αλλά μετά από 1-2 ώρες με πήρε για κάνα 1-2 ώρες μετά ξανά ξύπνησα και μετά ξανά κοιμήθηκα άλλη μια ωρα

Ας γύρναγα πάλι στα 17 και ας ημουν ενα μηνα ξυπνιος .. Ελα Γιάννη μην μασάς . Τσίτωσε ο οργανισμός σου με κάτι , μόλις ηρεμήσει λίγο το μυαλό σου θα ξανακοιμάσαι μια χαρά . Σημερα πιστευω το βραδυ θα πέσεις ξερός

Χαχα γιατί έτσι? Εγώ νυστάζω όλοι μέρα αλλά παρόλα αυτά δεν με παίρνει με τίποτα... Κάτι θα με ενοχλεί σίγουρα, η σκέψη μου είναι όλη την ώρα εάν με πάρει ο ύπνος δεν ξέρω αν είναι απ'αυτό όμως.. τώρα νυστάζω και ελπίζω το βράδυ να κοιμηθώ καλά επιτελουςςςςςς

Χαχα γιατί έτσι? Εγώ νυστάζω όλοι μέρα αλλά παρόλα αυτά δεν με παίρνει με τίποτα... Κάτι θα με ενοχλεί σίγουρα, η σκέψη μου είναι όλη την ώρα εάν με πάρει ο ύπνος δεν ξέρω αν είναι απ'αυτό όμως.. τώρα νυστάζω και ελπίζω το βράδυ να κοιμηθώ καλά επιτελουςςςςςς
    Γιάννη το ότι νυστάζεις τώρα είναι καλό σημάδι , αρχίζει και χαλαρώνει το μυαλό σου και πλέον θα μπορείς να κοιμάσαι όπως παλιά . Μπορεί να αγχώθηκες με την επανέναρξη των μαθημάτων . Κι εγώ κάθε Σεπτέμβρη όταν άνοιγε το σχολείο ήμουν σε βαριά κατάθλιψη ... αλλά και άγχος .

Ναι η αλήθεια είναι επειδή κοιμόμουν το καλοκαίρι τα πρωινά άρχισα να σκέφτομαι και για το σχολείο τι ώρα θα κοιμάμαι και τέτοια τώρα δεν ξέρω τι να σου πω χθες μπορεί να με πείραξε και ο καφές .. αλλά και παλι σήμερα που νυστάζα άργησε να με πάρει ο ύπνος και πάλι...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast