Results 16 to 30 of 41
Thread: τρίο ή και λίγο παραπάνω !
-
13-09-2019, 14:33 #16Junior Member
Ελεησον ! Αποστολια ... Η " κριση "προερχεται απο αντιδραση απο ανασφαλεια απο ελλειψη πολλων πραγματων και σπανια προερχεται απο γνωση Αν διαβαζες λιγο καλυτερα αυτο που εγραψα θα εβλεπες " οι περισσοτεροι ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ αλλα καταδικαζουν " και φυσικα κανενας δεν μπορει να ειναι κριτης χωρις να του ζητηθει και χωρις να ξερει Εδω γινεται διαλογος και ανταλλαγη αποψεων . Φανταζομαι οτι θα εχεις ακουσει τι σημαινει ΔΙΑΛΟΓΟΣ. Επισης Αποστολια ο γαμος δεν ειναι εννοια ειναι ενας κοινωνικος νομος - θεσμος που καλα κρατει μεν αλλα θεσπιστηκε για πρωτογονες κοινωνικες δομες και δεν εχει εκσυχρονιστει Το " δίνεσαι σωμα και ψυχη " παραπέμπει σε άλλες σφαίρες που θα θελαμε πολλες σελιδες και ωρες για να το αναλυσουμε Στο forum μπηκα γιατι μου αρεσει να ακουω αποψεις και απο αμορφωτους και απο μορφωμενους με ή και χωρις εμπάθεια Οσο τελος αφορα το " ξεσκιζεσαι " νομιζω οτι ο τροπος που εκφραζεται καποιος προδιδει και τα προβληματα του και το μεγεθος τους !
- 13-09-2019, 15:00 #17Senior Member
[QUOTE=alexmtatsag;1067365]Ελεησον ! Αποστολια ... Η " κριση "προερχεται απο αντιδραση απο ανασφαλεια απο ελλειψη πολλων πραγματων και σπανια προερχεται απο γνωση Αν διαβαζες λιγο καλυτερα αυτο που εγραψα θα εβλεπες " οι περισσοτεροι ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ αλλα καταδικαζουν " και φυσικα κανενας δεν μπορει να ειναι κριτης χωρις να του ζητηθει και χωρις να ξερει Εδω γινεται διαλογος και ανταλλαγη αποψεων . Φανταζομαι οτι θα εχεις ακουσει τι σημαινει ΔΙΑΛΟΓΟΣ. Επισης Αποστολια ο γαμος δεν ειναι εννοια ειναι ενας κοινωνικος νομος - θεσμος που καλα κρατει μεν αλλα θεσπιστηκε για πρωτογονες κοινωνικες δομες και δεν εχει εκσυχρονιστει Το " δίνεσαι σωμα και ψυχη " παραπέμπει σε άλλες σφαίρες που θα θελαμε πολλες σελιδες και ωρες για να το αναλυσουμε Στο forum μπηκα γιατι μου αρεσει να ακουω αποψεις και απο αμορφωτους και απο μορφωμενους με ή και χωρις εμπάθεια Οσο τελος αφορα το " ξεσκιζεσαι " νομιζω οτι ο τροπος που εκφραζεται καποιος προδιδει και τα προβληματα του και το μεγεθος τους 

Reply With Quote

Υποστήριξη στην φίλη μου
04-11-2025, 16:50 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία