Σπάστε πλακα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    δεν ειμαι κολημενος, ψαχνω κοπελα και εδω, μου εχει πει οτι δεν εχει καποια σχεση στη ζωη της, ειναι μονη,
    ουσιαστικα τωρα τερματιστικε η ιστορια, δεν νομιζω οτι εχει αξια να συνεχισουμε κατι...... την αγαπαω λιγο παντως

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    δεν ειμαι κολημενος, ψαχνω κοπελα και εδω, μου εχει πει οτι δεν εχει καποια σχεση στη ζωη της, ειναι μονη,
    ουσιαστικα τωρα τερματιστικε η ιστορια, δεν νομιζω οτι εχει αξια να συνεχισουμε κατι......
    Σκέψου πάντως ότι για σένα υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που σου έφτανε αυτή η σχέση έστω με το ένα τηλέφωνο για τόσα χρόνια και είναι λόγοι που εκείνη δεν ξέρει όπως τα θέματα υγείας που αντιμετώπισες. Θεωρώ ότι και για εκείνη θα υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που αρκέστηκε σε αυτή την επικοινωνία και πιθανόν να μην γνωρίζεις. Γιατί δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να κρατά μια σχέση με αυτά τα δεδομένα για τόσο μεγάλο διάστημα. Προφανώς κι εκείνη καλυπτονταν από αυτό. Τώρα που εσύ είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, εκείνη μπορεί να μην είναι ακόμα.

Είναι κρίμα πάντως να σου μείνει πίκρα από όλο αυτό. Γιατί όπως λες αυτή η σχέση όντως σε βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια. Η δική μου οπτική θα προσπαθούσα να είναι ότι μέχρι εδώ μπορούσε, τόσα είχε να μου προσφέρει, ας πάω παρακάτω. Δηλαδή θα προσπαθούσα να ηρεμήσω μέσα μου, να μην της κρατήσω κακία ακόμα και αν ο εμετός ήταν δικαιολογία και να συνεχίσω.

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    .. έκανα τετρακόσια χιλιόμετρα και ειπια καφέ μόνος μου.......
    Τετρακόσια χιλιόμετρα σημαίνει είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί της! Τα χρόνια που σπουδάζατε μαζί, που την είχες δλδ στα χέρια, γιατί δεν έκανες την αποφασιστική κίνηση?
    γιάννης

Senior Member
    στο τελος γνωριστηκαμε, ειχαμε αλλες σχεσης γιαννη, τα τελευταια δυο χρονια στη σχολη, οπου πηγαινωερχομουνα δεν εμενα μονιμα ανεβαινα εναμηνα εξεταστικη καναμε παρεα, μετα στην επομενη εξεταστικη κλπ τοτε τελειωσε αδοξα και αυτη μια σχεση που ειχαι και καναμε παρεα..... μετα εφυγα.....

άμα επιτέλους της έδωσες να καταλάβει ότι την θες τότε μπορείς να το παλέψεις, έστω από τετρακόσια χιλιόμετρα.
    γιάννης

Senior Member
    πολυ περιεργα φερθηκε βρε παυλο, για κοπελα που ειχατε ΗΔΗ γνωριμια και μαλιστα σχεση μεταξυ σας...
    δλδ, θα το καταλαβαινα αν δεν ειχατε γνωριστει ποτε, ειτε απο αμφιβολιες για σενα, ειτε απο συστολη, κατι τετοιο..
    αλλα σε εναν ανθρωπο που ειχε σχεση παλια και τα λενε τοσα χρονια, πραγματικα ακατανοητη συμπεριφορα.

αν δεν ισχυει η ΕΛΑΧΙΣΤΗ πιθανοτητα να ηταν οντως αρρωστη, μηπως εχει περισσοτερα ψυχικα προβληματα απο εσενα η κοπελα, παυλο;
    τη μερα που ησουν αθηνα για να βρεθειτε, σε αυτες τις συνεννοησεις οπου σου ακυρωνε, μιλουσατε κανονικα στο τηλεφωνο η στελνατε μηνυματα;
    απο τοτε που επεστρεψες επικοινωνησε για καποια εξηγηση η κατι;

...κάποτε μια κοπέλα όταν καταλαβαίνει ότι η συνάντηση γίνεται για να αποτελέσει την αρχή για σοβαρό σκοπό, αγχώνεται και χάνεται, έστω και αν μέσα της δεν θα απέκλειε να γνώριζε καλύτερα τον άλλο για τέτοιο σκοπό. Επειδή λείπει η χαλαρότητα. Μήπως τέτοια εντύπωση της έδωσες Παύλο?
    γιάννης

Senior Member
    κανονικα μιλουσαμε, μετα που πηγα πλοιο δεν το σηκωνα γιατι νευριασα λιγακι.....

Page 2 of 2 FirstFirst 12