Κέρατο;ή όχι; - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 158 of 158
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο δεν θα το εξηγησει, γιατι δεν ισχυει.
    αν μπορουσε να τον στειλει, θα τον εστελνε και τωρα.
    θα του πει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ. κι αυτο ειναι οτι εχει την αναγκη να εχει δραστηριοτητες και να σταθει στα ποδια της. το ΑΝ θα εχει την διαθεση να τον διωξει ΑΝ ποτε σταθει στα ποδια της, δεν το ξερει κανεις. το ξερεις εσυ;
    η μηπως θελεις να μου πεις οτι οσοι ανθρωποι ειναι ειλικρινεις και σωστοι στην σχεση τους κι οχι απατεωνες σαν αυτον, λενε και την παραμικρη τους σκεψη που ειναι στο πισω μερος του μυαλου τους, γιατι αν το πεις θα ειναι μεγαλο ψεμα...
    εδω ο αλλος την κερατωνει, την εκμεταλλευεται, και λεει αρες μαρες κουκουναρες κι εσυ θεωρεις οτι πρεπει να του πει ειλικρινα οτι ΑΝ μπορεσει στο ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ νοιωσει δυνατη και οχι εξαρτημενη, ΙΣΩΣ του δωσει τον πουλο;
    μας δουλευειες;

τωρα, αν ο ιδιος με αυτες τις δηλωσεις κι αυτες τις κινησεις υποψιαστει οτι η λιλιαν την κανει σιγα-σιγα, τοσο το καλυτερο για την λιλιαν. αν ανησυχησει θα αρχισει να φερεται καλυτερα, κι ας ειναι καφρος. τωρα τον εχει δεμενο τον γαιδαρο...
    κι ομως ξερω εναν ανθρωπο που λεει και την παραμικρη του σκεψη στη σχεση του.εμενα δηλαδη οσο ψεμα και να σου ακουγεται.
    τωρα για την λιλιαν δεν καταλαβες μαλλον τι ειπα.
    ειπα οτι αφου μεσα της εχει παρει την αποφαση να τον διωξει καποια στιγμη να μην καθεται να κοροιδευει τον εαυτος της αλλα και αυτον γιατι τοτε θα γινει ιδια με αυτον.
    δηλαδη ασχετα με αυτα που της εκανε αυτος αυτη πρεπει να φερθει ετσι?αν εχει αξιοπρεπεια πρεπει να φυγει τωρα.και οχι στεκομαι στα ποδια μου πρωτα βρισκω αλλη δουλεια αλλα ενδιαφεροντα και πιθανον αλλον γκομενο και μετα αποχωρω.δεν νομιζεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    κι ομως ξερω εναν ανθρωπο που λεει και την παραμικρη του σκεψη στη σχεση του.εμενα δηλαδη οσο ψεμα και να σου ακουγεται.
    ειπα οτι αφου μεσα της εχει παρει την αποφαση να τον διωξει καποια στιγμη να μην καθεται να κοροιδευει τον εαυτος της αλλα και αυτον γιατι τοτε θα γινει ιδια με αυτον.
    δηλαδη ασχετα με αυτα που της εκανε αυτος αυτη πρεπει να φερθει ετσι?αν εχει αξιοπρεπεια πρεπει να φυγει τωρα.και οχι στεκομαι στα ποδια μου πρωτα βρισκω αλλη δουλεια αλλα ενδιαφεροντα και πιθανον αλλον γκομενο και μετα αποχωρω.δεν νομιζεις?
    Αυτο που εννοεί μάλλον η ρεμ είναι ότι η λιλιαν δεν έχει πάρει ήδη την απόφαση μέσα της. Μπορεί να το λεει, αλλα αν είχε παρει την αποφαση θα το έκανε ήδη. Μάλλον περισσότερο ΕΛΠΙΖΕΙ πως αμα δυναμώσει θα μπορέσει να τον χωρίσει.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτο που εννοεί μάλλον η ρεμ είναι ότι η λιλιαν δεν έχει πάρει ήδη την απόφαση μέσα της. Μπορεί να το λεει, αλλα αν είχε παρει την αποφαση θα το έκανε ήδη. Μάλλον περισσότερο ΕΛΠΙΖΕΙ πως αμα δυναμώσει θα μπορέσει να τον χωρίσει.
    Δεν κατηγορω την λιλιαν.το αντίθετο μάλιστα.μπορώ να καταλάβω απόλυτα πως νιώθει γιατί είμαι και εγώ σε μια σχέση που δεν θα ήμουν αν πατούσα και εγώ στα πόδια μου καλα και δεν είχα καποιες ανασφαλειες που εχω.
    Απλά είπα το σωστό πιο θα ήταν. Ξέρω στην πράξη πόσο δύσκολο είναι.
    Μακαρι να μπορέσει να ξεφύγει από αυτη την τοξικη σχέση.

Senior Member
    Δεν κατηγορω την λιλιαν.το αντίθετο μάλιστα.μπορώ να καταλάβω απόλυτα πως νιώθει γιατί είμαι και εγώ σε μια σχέση που δεν θα ήμουν αν πατούσα και εγώ στα πόδια μου καλα και δεν είχα καποιες ανασφαλειες που εχω.
    Απλά είπα το σωστό πιο θα ήταν. Ξέρω στην πράξη πόσο δύσκολο είναι.
    Μακαρι να μπορέσει να ξεφύγει από αυτη την τοξικη σχέση.
    Ναι κατάλαβα πως το λες. Βρίσκεις ανέντιμο ίσως τον ώμο τρόπο που το εκφράζει. Οτι θα βρω δουλειά, ενδιαφέροντα, να δυναμώσω λίγο και μετά θα τον στείλω. Κι εγώ το βρίσκω λίγο ανέντιμο να πω την αλήθεια. Δεν κρατάμε τους άλλους για πατερίτσες μέχρι να γιανεί το πόδι μας. Αλλά με τον συγκεκριμένο...ποιος μπορεί να την κατηγορήσει κιόλας;;;

Ναι κατάλαβα πως το λες. Βρίσκεις ανέντιμο ίσως τον ώμο τρόπο που το εκφράζει. Οτι θα βρω δουλειά, ενδιαφέροντα, να δυναμώσω λίγο και μετά θα τον στείλω. Κι εγώ το βρίσκω λίγο ανέντιμο να πω την αλήθεια. Δεν κρατάμε τους άλλους για πατερίτσες μέχρι να γιανεί το πόδι μας. Αλλά με τον συγκεκριμένο...ποιος μπορεί να την κατηγορήσει κιόλας;;;
    Τα λεω σε αυτή για να τα ακούσω και εγώ αυτά γιατί και εγώ ανεντιμα φερθηκα.αλλα δεν βλέπω να υστερεί κάπου το κοριτσι για να μην τον στείλει από τωρα.αντε ας βρει μια δουλειά πρώτα και μετά δεν νομίζω να έχει θέμα με κάτι άλλο. Απλά όπως είπες και εσύ το λέει στα λόγια αλλά δεν νομίζω να το κάνει γιατί αν ήταν θα το είχε κάνει ήδη.

Senior Member
    οχι, δεν νομιζω...
    δεν το βρισκω καθολου αναξιοπρεπες να παρει τον χρονο του καποιος και να φυγει οταν νοιωθει ετοιμος
    αυτο που ειναι αναξιοπρεπες ειναι να εξαπατα, να κερατωνει και το πιο αναξιοπρεπες απ ολα, ειναι να τον κοροιδευει μεσα στα μουτρα του και να τον βγαζει τρελο για τα παραπονα του.

κανεναν δεν κοροιδευει. καθεται γιατι εχει ακομα αισθηματα γι αυτον. οταν δεν θα εχει, θα φυγει (αν φυγει).

εγω δεν ζητησα ΕΝΑΝ. εγω ζητησα να μου δειξεις ανθρωπους που το κανουν αυτο. αν κανεις κατι τετοιο και δεν ειναι ψεμα, κακως το κανεις, γιατι μεσα στις "παραμικρες σου σκεψεις" ειναι ενα σωρο πραγματα πουσ τεναχωρουν και πληγωνουν τον αλλον. δλδ εσυ, επτας οτι ακτεβασει το εκφαλι σου στα μουτρα του αλλου, για να νοιωθεις "ειλικριννης" και δεν σε νοιαζει αν τον κανεις δυστυχισμενο με αυτα που του λες;;; "αγαπη μου, εχεις κανει κοιλια/φαλακρα/κρεμασες. εγω σε αγαπω, αλλα να ξερεις οτι με ξενερωνει η κοιλια σου και δεν την βρισκω και τοσο μαζι σου πια. χθες ειδα στον υπνο μου οτι εκανα σεξ με τον μπαμπη που πραγματικα ειναι πολυ ωραιοτερος σου"....

Senior Member
    οπως και ελπιζει οτι παρα τα φαινομενα ισως κατι διορθωθει

Super Moderator
    Λόγω καθυστέρησης στον έλεγχο του παρόντος τόπικ, το κλειδώνω προσωρινά προκειμένου να το... μελετήσω.

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011