Συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 189
    Antonis8
    Guest
    Ο,τι να ναι. Για ποιο λόγο θεωρείς πως εγώ ως νοσοφοβικος θα μπω εδώ μέσα και θα θέλω οπωσδήποτε να ακούσω ότι έχω κατι; Το ακριβώς αντίθετο ισχύει,με βάση τη λογική και μονο. Έχω ερωτήματα που με βασανίζουν ομως. Λέω, προφανώς να πιστέψω τις δύο φυσιολογικές μετρήσεις εφόσον αριθμητικά υπερτερούν; Δεν καταλαβαίνω πώς έβγαλες συμπέρασμα για τα υπόλοιπα. Εκτός του ότι εσύ μου έκανες παράθεση και σου έθεσα κάποιες ερωτήσεις γιατί λες ότι έχεις γνώσεις στο θέμα.

Senior Member
    Α ρε Αντώνη, στο λένε όλοι άλλοι με το μαλακό άλλοι πιο απότομα....εκεί στα δικά σου εσύ.

Έτσι όπως το πας, όντως θα κάνεις ζημιά στην υγεία σου απ΄το τίποτα.

Φαγώθηκες να λες ότι έχεις πεσμένο αιματοκρίτη και τώρα προσπαθείς να βρεις πρόβλημα που βγήκε φυσιολογικός.

Και επιμένεις να λες το ίδιο και το ίδιο. Οτι πάντα είχες άγχος. Πάντα μπορεί να είχες αλλά διαφορετικά λειτουργεί μέσα στο χρόνο και επίσης το άγχος λειτουργεί αθροιστικά. Όσο συνεχίζεις να αφήνεις άλυτα ψυχολογικά σου, τόσο πιο έντονα συμπτώματα σωματικά θα εμφανίζεις.

Senior Member
    Μη του μιλατε θα σας αναφερει [emoji23][emoji23]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 07-10-2019 at 16:43.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Α ρε Αντώνη, στο λένε όλοι άλλοι με το μαλακό άλλοι πιο απότομα....εκεί στα δικά σου εσύ.

Έτσι όπως το πας, όντως θα κάνεις ζημιά στην υγεία σου απ΄το τίποτα.

Φαγώθηκες να λες ότι έχεις πεσμένο αιματοκρίτη και τώρα προσπαθείς να βρεις πρόβλημα που βγήκε φυσιολογικός.

Και επιμένεις να λες το ίδιο και το ίδιο. Οτι πάντα είχες άγχος. Πάντα μπορεί να είχες αλλά διαφορετικά λειτουργεί μέσα στο χρόνο και επίσης το άγχος λειτουργεί αθροιστικά. Όσο συνεχίζεις να αφήνεις άλυτα ψυχολογικά σου, τόσο πιο έντονα συμπτώματα σωματικά θα εμφανίζεις.

Θεωρώ πως ξέρω τον εαυτό μου και όλα αυτά δεν είναι σύμπτωμα άγχους. Το είπε και ο παθολόγος μου. Το POTS δεν έχει ως αιτία το άγχος. Μακάρι να είναι μόνο άγχος. Απλά δεν βλέπω γιατί να προτρεχω τη στιγμή που ακόμα εκκρεμουν οι εξετάσεις μου.

Δεν έχω αλυτα τα ψυχολογικά μου,έχω κάνει ψυχοθεραπεία,ξέρω ακριβώς ποια είναι τα θέματα μου. Η αγωγή ίσως βοηθούσε αλλά όχι αυτή τη στιγμή και όχι πριν βγει ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν είναι κάτι ορμονικό. Τα αντικαταθλιπτικά επηρεάζουν την πίεση,ρίχνουν το νάτριο στο αίμα,θα ήταν εντελώς ανεύθυνο να τα αρχίσω πριν μου δώσει το οκ ο καρδιολόγος μου. Εκείνος μου είπε να βγουν οι ορμονικές και μετά να πάω από το ιατρείο μου να δούμε .

Senior Member
    Κακώς περιμένετε να βγαλετε άκρη με τον Αντώνη. Ειναι πορωμενος ειναι επιθετικός και δε δέχεται να του λες ότι είναι καλα. Θελει με το ζορι να έχει κατι...δε το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα ειλικρινά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Εσύ είσαι επιθετική. Μάλιστα μου επιτέθηκες και σε άλλο τοπικ χωρίς καν να σου απευθύνω το λογο. Με χαρακτηρισες,με έβριζες και έκανες και αυθαίρετες διαγνώσεις. Τι να πω, δεν έχω λόγια για τόσο κακοτροπη συμπεριφορά.
    Θα σου πω πολύ φιλικά και χωρίς καθόλου κακή διάθεση να αφήσεις τις εξετάσεις και να αρχίζεις να ζεις. Ασχολείσαι καθε μερα όλη μερα με την εμμονή σου και χάνεις στιγμές. Εκτός απο μη φυσιολογικό δεν ειναι κ καλό για σενα. Δλδ σκυ αρέσει ολο αυτο το πράγμα; ζεις για να κάνεις εξετάσεις; τι φαση ρε αντωνη

Antonis8
    Guest
    Ναι, έχεις δίκιο, θα αγνοήσω τις οδηγίες των γιατρών μου και θα ακούσω εσένα. Είναι ανεύθυνες τέτοιες προτροπές.

Senior Member
    Ναι, έχεις δίκιο, θα αγνοήσω τις οδηγίες των γιατρών μου και θα ακούσω εσένα. Είναι ανεύθυνες τέτοιες προτροπές.
    Βλέπεις ότι παρότι μιλάω φιλικά απαντάς σαν μακακας; δεν ειπα πουθενα να μην ακολουθείς τις οδηγίες των γιατρών αλλά ειναι κ λογικό οταν τους Κλαίγεσαι ολη την ωρα να πάνε με τα νερα σου για να μην πάρουν ευθύνη πάνω τους. Συνηθισμένη τακτική ιατρών

Antonis8
    Guest
    Και συνεχιζεις και τις προσβολές και τις αυθαίρετες υποθέσεις. Ναι ,το βρήκες κλαίγομαι στους γιατρούς και μου γράφουν εξετάσεις. Δεν προεκυψε από τη φυσική εξέταση πρόβλημα. Δεν υπάρχουν διάφορες με τα προηγούμενα καρδιολογικά ευρήματα. Πραγματικά ,τα θες και τα λες; Μακάρι να μην είχα POTS και να συνέχιζα τη ζωή μου. Αλλά έχω και δεν φεύγει με τις συμβατικές οδηγίες του γιατρού μου, π καρδιολόγος μου θέλει να δει και τις ορμονικές γιατί υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποια διαταραχή που θα εξηγούσε και την πίεση μου που το προηγούμενο διάστημα ήταν πάρα πολύ χαμηλή χωρίς να μου δημιουργεί συμπτωματα. 7 πίεση με 4 δεν είναι φυσιολογική πίεση. Επιτρέψε μου να εμπιστευτώ τον καρδιολόγο μου και όχι εσένα.

Senior Member
    Οταν ειρωνευεσαι ενώ εχω πολυ φιλική διάθεση ναι θα σε προσβάλω. Γινε άνθρωπος επιτελους

Antonis8
    Guest
    Με ειρωνευεσαι και με βριζεις από προχθές χωρίς να σου δίνω σημασία. Λίγη αξιοπρέπεια επιτέλους.

Senior Member
    Με ειρωνευεσαι και με βριζεις από προχθές χωρίς να σου δίνω σημασία. Λίγη αξιοπρέπεια επιτέλους.
    Ειδα κ οταν σου μιλάω καλα την άθλια στάση που κρατάς οπότε συγγνώμη αλλα αυτή η συμπεριφορά σου αξίζει.

Antonis8
    Guest
    Έκανες προτροπές να μην κάνω τις εξετάσεις που μου ζήτησε ο καρδιολόγος μου και να ακούσω εσένα αντί του ειδικού. Χαρακτήρισα την προτροπή αυτή ανεύθυνη,γιατί είναι, και επίσης αντιβαίνει τους κανονισμούς. Όσο για την "ευγένεια " σου , το αφήνω ασχολιαστο. Δεν μπορείς να με βριζεις και να με ειρωνευεσαι επί τρεις μέρες και ξαφνικά επειδή μου δίνεις μια προτροπή που έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες του γιατρού μου,να πρέπει να την δεχτώ με ενθουσιασμό. Αυτά από μένα, κούρασες.

Senior Member
    Έκανες προτροπές να μην κάνω τις εξετάσεις που μου ζήτησε ο καρδιολόγος μου και να ακούσω εσένα αντί του ειδικού. Χαρακτήρισα την προτροπή αυτή ανεύθυνη,γιατί είναι, και επίσης αντιβαίνει τους κανονισμούς. Όσο για την "ευγένεια " σου , το αφήνω ασχολιαστο. Δεν μπορείς να με βριζεις και να με ειρωνευεσαι επί τρεις μέρες και ξαφνικά επειδή μου δίνεις μια προτροπή που έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες του γιατρού μου,να πρέπει να την δεχτώ με ενθουσιασμό. Αυτά από μένα, κούρασες.
    Αν κουράστηκες πεσε ξάπλωσε.[emoji23][emoji23][emoji23]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast