Results 76 to 90 of 116
Thread: POTS
-
10-10-2019, 18:15 #76Antonis8Guest
Ναι μπορείς γενικά να κάνεις πολλές τροποποιήσεις και η ταχύτητα αλλάζει εύκολα γιατί συνήθως τα έχουν μέχρι 30 χιλιόμετρα. Απλά με την αλλαγή της ταχύτητας μειώνεται πιο εύκολα η ισχύ της μπαταρίας, αλλά ντάξει αν αλλάξεις και μπαταρία είσαι κομπλέ. Εδώ βολεύει πολύ , ειδικά το καλοκαίρι που έχει πολλά αμάξια και τουρίστες, κινείσαι πιο άνετα.
- 10-10-2019, 23:41 #77
Εδω εχει ανεβασει βιντεακια. https://www.youtube.com/channel/UCgb...O7UOPmC0HUJDJw
Εχει πολυ πλακα αλλα αν ανεβω εγω σε τετοιο θα σπασω κεφαλια, ποδια
Ειμαι ατσουμπαλος και γκαντεμης.
11-10-2019, 13:59 #78Antonis8GuestΕίμαι πάρα πολύ άσχημα. Το φάρμακο για το στομάχι το σταμάτησα. Υποφέρω. Έχω δυσπεψία. Πήρα ένα φυτικό που βοηθάει στη χώνεψη αλλά και αυτό πρέπει να το κόψω γιατί έχει γλυκοριζινη και μπορεί αυτο να μου προκαλεί τα συμπτώματα. Σηκώνομαι και έχω 130 παλμούς. Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο αυτό. Ούτε σήμερα πήγα να ταισω τα γατιά και ούτε δουλειά πήγα. Έχει διαλυθεί η ζωή μου.
12-10-2019, 00:25 #79Antonis8GuestΑς γραψω τα κατορθώματα μου. Ενιωθα χαλια απο το πρωί οπως έγραψα. Στην πορεια έγινε χειρότερο και ζαλιζομουν. Κάλεσε το γιατρό μου αλλά θα αργούσε. Επαθα κρίση ππανικού,τρεις φορες ανέβηκαν οι παλμοι μου γύρω στους 160, νομιζα ότι αυτό ήταν. Καλεσα και το εκαβ,στο τέλος ήρθαν όλοι μαζί. Το εκαβ έφυγε,με είδε ο γιατρός μου,όλα βγήκαν οκ, η πίεση αρχικά ήταν 12.5 με 8.5 άλλες μετά επεσε σε 9 με 6.
Δεν αντεχω άλλο. Μου έχει αναστατωσει τη ζωή αυτό το ππράγμα. Φοβαμαι ότι θα ανέβουν πολυ οι παλμοι μου όταν περπαταω.
Τα γατια παλι δεν τα ταισα.
12-10-2019, 00:59 #80
Φίλε Αντώνη σημρρα και εγω ήμουν χαλια. Σηκώθηκα με τρεμουλο.. Μου έλεγαν όλοι οτι δεν με βλέπουν καλα κ οτι ετρεμα πολυ και μου εσκασε κ μενα κρισαρα πανικού.. Το ηξερα βέβαια και ελεγα μεσα μου κανε υπομονή να περάσει... Όντως πηρε λίγη ωρα αλλα πέρασε. Ήμουν σε ημιλιποθυμη κατάσταση, δε ξέρω τι με στρεσαρς τόσο.. Μάλλον οτι η θεραπεία δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε. Εγω τα γατια τα ταισα δυο φορές σήμερα.. Και ειχα απίστευτη γκρίνια..
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
12-10-2019, 01:07 #81Antonis8GuestΣτις κρίσεις πανικού τι παθαίνεις; ανεβαίνουν οι παλμοι σου; εμένα στις μεγαλες ναι, μιμείται το έμφραγμα.
Ταισε της γειτονιας η αδερφή μου αλλά ταιζω και λίγο πιό πάνω και με περιμενουν συγκεκριμένη ώρα. Και δυστυχώς τα σκοτώνουν συνέχεια.
12-10-2019, 01:09 #82
12-10-2019, 09:11 #83
Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πας σε έναν ψυχολόγο ακόμα κι αν πιστεύεις ότι το θέμα είναι αλλού. Δες το σαν ανακούφιση των συμπτωμάτων και μέρος της θεραπείας βρε αδερφέ! Αφού βλέπεις ότι όσο πιο χάλια είσαι ψυχολογικά όλο και χειροτερεύεις. Σε όλες τις σοβαρές ασθένειες (που επιμένω ότι δεν έχεις, αλλά ας πούμε ότι έχεις), η ψυχολογική υποστήριξη είναι πολύ σημαντική. Έχει ο άλλος καρκίνο, σκλήρυνση, άνοια, aids, οτιδήποτε, οι ίδιοι οι γιατροί που τον παρακολουθούν τον παραπέμπουν και σε ψυχολόγο. Δεν θες ψυχίατρο, δεν θες φάρμακα, ΟΚ. Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο για αρχή βρε παιδί μου κι άσε τις αναβολές, τα βλέπεις τα χάλια σου, καθημερινότητα είναι αυτή που έχεις;
12-10-2019, 09:35 #84Antonis8GuestΜα πηγαινω σε ψυχολόγο. Εκανα τοσους μηνες ψυχοθεραπεια. Δεν με βοηθησε ιδιαιτερα. Σήμερα θα με δει ξανά. Δεν με βοηθάει ομως γιατί ολα αυτά ειναι ο χειρότερος εφιλατης μου. Αν δεν φύγει το POTS δεν θα μου φύγει το άγχος.
Και σε ψυχίατρο πάω κάθε μήνα. Δεν έχω πάει αυτό το μήνα λόγω όλων αυτών γιατί δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.
12-10-2019, 09:44 #85
Αν δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα, ψάξου και βρες άλλον ψυχολόγο όπως ψάχτηκες και σε ένα σωρό καρδιολόγους/παθολόγους κτλ.
Αφού πας σε ψυχίατρο, για να σε βοηθήσει πρέπει και να ακούς τις συμβουλές του, αλλιώς πως να σε βοηθήσει;
12-10-2019, 10:41 #86Antonis8GuestΔεν συμφωνω. Ενας γιατρός μπορεί να σου πει ππολλά τα οποια δεν ταιριάζουν στην περιπτωση σου. Το να παρω ζολοφτ τη δεδομένη συγκυρία,που προκαλει ταχυκαρδιας και ριξιμο της πιεσης,οπως και τα περισσσοτερα αντικαταθλιπτικά,το θεωρώ απλα αφέλεια. Σε οποιον ψυχίατρο και να παω , καποιο παρομοιο φάρμακο θα μου βρει. Αν δεν είχαν σοβαρές παρενέργειες,θα τα επαιρνα χθες. Αλλά έχουν. Θα παω σε μια που έχω ακούσει ότι προσεγγιζει το θέμα πιό εναλλακτικά, αλλά δεν έχω το χρόνο ουτε το μέσο αυτή τη στιγμή. Καλω γιατρούς στο σπιτι.
12-10-2019, 14:00 #87
Όταν λες εναλλακτικά ελπίζω να μην εννοείς ρέικι ενέργειες και ομοιοπαθητική
"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
12-10-2019, 15:02 #88
Οταν καταλαβες οτι παθαινεις κριση πανικου γιατι δεν πηρες ζαναξ;
12-10-2019, 15:04 #89
12-10-2019, 18:56 #90Antonis8GuestΓια μένα δυστυχώς μπορεί να είναι και δευτερολεπτα. Νιώθω πχ κάτι,ένα σωματικό ερεθισμαπου ερμηνευει λάθος ο εγκέφαλος και αμέσως μοαιν σε κατάσταση πανικου,ανεβαίνουν βολίδα οι παλμοι, σηκωνομαι κσι πεφτω κάτω . Μετά όντας στο πάτωμα δεν είχα το κουράγιο να φτασω τα ηρεμιστικα και νομιζα και ότι παθαινω κάτι στην καρδιά,οπότε δεν πήρα κάτι.
Σήμερα πήρα το μισό του 0.25 το μεσημέρι. Συμπτώματα λόγω POTS έχω κλασικα , αλλά ας πουμεπως είμαι κσπως πιό ηρεμος. Φοβαμαι να παιρνω συνέχεια ζαναξ ομως.
Η ψυχολόγος μου είπε ότι ίσως οι παλμοι να είναι αντίδραση του οργανισμού στην ομαλόποιηση της πιεσης. Το θεωρείτε πιθανο; Εκεί δηλαδή που λειτουργούσα με 8 και 5, τώρα τουλάχιστον είναι 9.5 6.5 σε καθιστη θέση και ίσως ακολουθούν και οι παλμοι μεχρι να προσαρμοστει το σώμα; Το θεωρείτε πιθανο; Μου ακουγεται καπως απλοικο ως εξήγηση.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....