Είναι κανείς εδώ; - Page 172
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 172 of 323 FirstFirst ... 72122162170171172173174182222272 ... LastLast
Results 2,566 to 2,580 of 4834
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είπα να προσπαθήσω ν' απαντήσω σε κάτι που είναι ιδανικό στη φαντασία μπας και ηρεμήσω λίγο...
    Καταρχήν ιδανικό ραντεβού είναι ώρα που θα έχει ακόμα αρκετό φως αν είναι πρώτο ραντεβού γιατί το σκοτάδι με τρομάζει γενικά, ούτε στον ύπνο δεν σβήνω όλα τα φώτα... Καλύτερα για καφέ, είναι πιο χαλαρά... Πώς πρέπει να φέρεται τώρα... Να μιλάμε, να μπορεί να κάνει γενική συζήτηση να δούμε αν κολλάμε έστω στα βασικά... Ε, μετά αν βγούμε τρεις τέσσερις φορές και δούμε ότι πάει καλά τότε δεν πειράζει αν πέσει κανένα φιλί αλλά ως εκεί, παρακάτω θέλει πιο πολύ χρόνο κι εξαρτάται από πολλά όπως το αν εμπνέει εμπιστοσύνη... Δεν ξέρω αν τα λέω καλά γιατί δεν έχω συνέλθει ακόμα από την ταραχή, μάλλον οι αναμνήσεις μου την προκάλεσαν...

Σε site γνωριμιών μόνο σ' ένα είχα φτιάξει ένα προφίλ αλλά δεν έτυχε τίποτα ενδιαφέρον... Οι μισοί ούτε φωτογραφία δεν είχαν, δεν μου άρεσε και πολύ γενικώς, το θεωρούσα κάπως σοβαρό αλλά τελικά έπεφτε χειρότερο κουτσομπολιό κι από γυναίκες σε χωριό...
    Καλό ειναι που ένα περίπου ξέρεις τι ζητάς από ένα άντρα. Όμως όλο αυτό διαμορφώθηκε εξαιτίας αυτής της άσχημης εμπειρίας το οποίο δεν γνωρίζει αυτός που θα βγεις. Άρα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι κάποιος μπορεί να βιαστεί (σύμφωνα με σένα) και να τρομάξεις χωρίς να δώσεις ευκαιρία να τον γνωρίσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλό ειναι που ένα περίπου ξέρεις τι ζητάς από ένα άντρα. Όμως όλο αυτό διαμορφώθηκε εξαιτίας αυτής της άσχημης εμπειρίας το οποίο δεν γνωρίζει αυτός που θα βγεις. Άρα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι κάποιος μπορεί να βιαστεί (σύμφωνα με σένα) και να τρομάξεις χωρίς να δώσεις ευκαιρία να τον γνωρίσεις.
    Ωραία, εδώ θα ρωτήσω γιατί με πιάνεις αδιάβαστη και δεν είμαι σίγουρη αν σκέφτομαι σωστά... Τι να κάνω σε τέτοια περίπτωση για να μην στερήσω την ευκαιρία; Να πω ότι θέλω να το πάμε πιο αργά;

Και μια άλλη ερώτηση: γιατί όταν νιώθουμε άσχημα ψυχολογικά ή φοβόμαστε μας πιάνουν και σωματικά άσχημα συμπτώματα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Ωραία, εδώ θα ρωτήσω γιατί με πιάνεις αδιάβαστη και δεν είμαι σίγουρη αν σκέφτομαι σωστά... Τι να κάνω σε τέτοια περίπτωση για να μην στερήσω την ευκαιρία; Να πω ότι θέλω να το πάμε πιο αργά;

Και μια άλλη ερώτηση: γιατί όταν νιώθουμε άσχημα ψυχολογικά ή φοβόμαστε μας πιάνουν και σωματικά άσχημα συμπτώματα;
    Εγώ θεωρώ ότι αυτό που θα σε βοηθούσε θα ήταν να αρχίσεις πρώτα φιλική σχέση με τον άλλον. Θα σε βοηθήσει να είσαι πιο χαλαρή και άνετη μαζί του και μετά και δεν θα μετράς τόσο πολύ τις κινήσεις του. Θα τον γνωρίσεις αρκετά, θα τον εμπιστευτείς και μετά θα είναι πιο απλό για σένα να πάτε στο ερωτικό κομμάτι. Ακόμη, το να φλερταρεις έστω και με ένα άγνωστο θα σε ανεβάσει αρκετά ψυχολογικα γιαυτό και πρότεινα σαιτ γνωριμιών.

Όσο για τα ψυχοσωματικα είναι κάτι που περνάμε όλοι. Εγώ το είχα πιο έντονα στην αρχή της ψυχοθεραπείας όλο αυτό τώρα σχετικά είμαι καλύτερα. Μια μέρα ρώτησα την ψυχολόγο γιατί γίνεται όλο αυτό και μου είπε ότι το μυαλό μας, μας δημιουργεί αλλά προβλήματα (πόνος στο κεφαλι, αδυναμία, κτλ) γιατί αυτά μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε ενώ αυτό που μας βασανίζει δεν μπορούμε.

Senior Member
    Εγώ θεωρώ ότι αυτό που θα σε βοηθούσε θα ήταν να αρχίσεις πρώτα φιλική σχέση με τον άλλον. Θα σε βοηθήσει να είσαι πιο χαλαρή και άνετη μαζί του και μετά και δεν θα μετράς τόσο πολύ τις κινήσεις του. Θα τον γνωρίσεις αρκετά, θα τον εμπιστευτείς και μετά θα είναι πιο απλό για σένα να πάτε στο ερωτικό κομμάτι. Ακόμη, το να φλερταρεις έστω και με ένα άγνωστο θα σε ανεβάσει αρκετά ψυχολογικα γιαυτό και πρότεινα σαιτ γνωριμιών.

Όσο για τα ψυχοσωματικα είναι κάτι που περνάμε όλοι. Εγώ το είχα πιο έντονα στην αρχή της ψυχοθεραπείας όλο αυτό τώρα σχετικά είμαι καλύτερα. Μια μέρα ρώτησα την ψυχολόγο γιατί γίνεται όλο αυτό και μου είπε ότι το μυαλό μας, μας δημιουργεί αλλά προβλήματα (πόνος στο κεφαλι, αδυναμία, κτλ) γιατί αυτά μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε ενώ αυτό που μας βασανίζει δεν μπορούμε.
    Ίσως να έχεις δίκιο γι' αυτό που λες για τη φιλία...

Τώρα για τα ψυχοσωματικά εμένα με πιάνει δύσπνοια και μουδιάζουν τα χέρια μου, κυρίως αυτά τα συμπτώματα έχω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Την προηγούμενη βδομάδα είχα πάθει αυτό στα χέρια. Η τελευταια φορά που το είχα πάθει ήταν όταν πέθανε ένα δικό μου άτομο. Όχι ακριβώς μούδιασμα. Είναι σαν αίσθημα ανυπομονεσιας. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Έγινε κάτι και με έφερε πάλι σε τέτοιο σημείο.

Senior Member
    Την προηγούμενη βδομάδα είχα πάθει αυτό στα χέρια. Η τελευταια φορά που το είχα πάθει ήταν όταν πέθανε ένα δικό μου άτομο. Όχι ακριβώς μούδιασμα. Είναι σαν αίσθημα ανυπομονεσιας. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Έγινε κάτι και με έφερε πάλι σε τέτοιο σημείο.
    Όχι, εμένα είναι κανονικό μούδιασμα κι όταν με πιάνει πληκτρολογώ με κάποια δυσκολία...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Όχι, εμένα είναι κανονικό μούδιασμα κι όταν με πιάνει πληκτρολογώ με κάποια δυσκολία...
    Πως εισαι σήμερα κυκνε?
    Πως ήταν η συναυλία χθες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Πως εισαι σήμερα κυκνε?
    Πως ήταν η συναυλία χθες?
    Λίγο καλύτερα, ευχαριστώ...
    Μάλλον με τάραξαν οι αναμνήσεις χθες...

Η συναυλία σήμερα είναι, έχω μακιγιαριστεί και μόλις τελειώσω τον καφέ μου θ' αρχίσω να ντύνομαι...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Λίγο καλύτερα, ευχαριστώ...
    Μάλλον με τάραξαν οι αναμνήσεις χθες...

Η συναυλία σήμερα είναι, έχω μακιγιαριστεί και μόλις τελειώσω τον καφέ μου θ' αρχίσω να ντύνομαι...
    Εγώ έχω καταφέρει και έχω επιλεκτική μνήμη, θυμάμαι μόνο τα καλά η προσπαθώ τουλάχιστον
    Εύχομαι να περάσεις τέλεια, πες μας και εντυπώσεις αύριο!

george1520
    Guest
    Εγώ έχω καταφέρει και έχω επιλεκτική μνήμη, θυμάμαι μόνο τα καλά η προσπαθώ τουλάχιστον
    Για πες τον τρόπο.. Να το κάνουμε

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Για πες τον τρόπο.. Να το κάνουμε
    Πάντα το έκανα αυτό, δεν ξέρω πως για να σε βοηθήσω..
    Ίσως και αυτό να λειτουργεί ως ακόμη ένας τρόπος επιβίωσης

george1520
    Guest
    Πάντα το έκανα αυτό, δεν ξέρω πως για να σε βοηθήσω..
    Ίσως και αυτό να λειτουργεί ως ακόμη ένας τρόπος επιβίωσης
    Χρήσιμο όπλο για να επιβιώνει κάποιος

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Χρήσιμο όπλο για να επιβιώνει κάποιος
    Σωστά!
    Εκτός αν καμιά μέρα μου γύρισει όλο αυτό μπούμερανγκ

george1520
    Guest
    Αν θυμάσαι αυτά που πρέπει τότε δεν νομίζω.

Senior Member
    Καλημέρα...

Σ' ευχαριστώ... Ήταν καταπληκτικά!