Είναι κανείς εδώ; - Page 174
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 174 of 323 FirstFirst ... 74124164172173174175176184224274 ... LastLast
Results 2,596 to 2,610 of 4834
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, ήταν πριν από πολλά χρόνια... Αλλά γενικά δυσκολεύομαι να ελέγξω την αναπνοή μου όταν είμαι αναστατωμένη...
    Μετράς από μέσα σου.. Είναι εύκολο. Όταν πας πες του να σου δείξει. Και να μη τα καταφέρεις μπροστά του δεν πειράζει.. Μόνη σου θα σου βγει. Εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ. Επαναφέρεις το μυαλό σου.. Να μην αρχίζει τα δικά του σενάρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μετράς από μέσα σου.. Είναι εύκολο. Όταν πας πες του να σου δείξει. Και να μη τα καταφέρεις μπροστά του δεν πειράζει.. Μόνη σου θα σου βγει. Εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ. Επαναφέρεις το μυαλό σου.. Να μην αρχίζει τα δικά του σενάρια.
    Δεν έχω πια τον ίδιο, έφυγε στο εξωτερικό... Θα ρωτήσω το γιατρό μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Δεν έχω πια τον ίδιο, έφυγε στο εξωτερικό... Θα ρωτήσω το γιατρό μου...
    Όλοι ξέρουν. Θα δεις. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές. Εμένα αυτή με βοήθησε. Άλλες οχι.

Senior Member
    Όλοι ξέρουν. Θα δεις. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές. Εμένα αυτή με βοήθησε. Άλλες οχι.

Κι εσυ , george δινεις ωραιες συμβουλες , παρα το νεαρο της ηλικιας σου ........μπραβο .....

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά...

Έχει λίγες μέρες που μ' έχει πιάσει νοσταλγία για το παρελθόν στο οποίο υπήρξα ευτυχισμένη κι αναρωτιέμαι αν θα ξανανιώσω έτσι ποτέ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κι εσυ , george δινεις ωραιες συμβουλες , παρα το νεαρο της ηλικιας σου ........μπραβο .....
    Σε ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να βοηθάω κιόλας.

george1520
    Guest
    Καλημέρα παιδιά...

Έχει λίγες μέρες που μ' έχει πιάσει νοσταλγία για το παρελθόν στο οποίο υπήρξα ευτυχισμένη κι αναρωτιέμαι αν θα ξανανιώσω έτσι ποτέ...
    Όλοι το παθαίνουμε και είναι φυσιολογικό. Εγώ κάποιες φορές σκέφτομαι την ζωή που έκανα όταν ήμουν μαθητής... Το μόνο πράγμα που μου την έσπαγε ήταν ότι έπρεπε να σηκωθώ νωρίς. Κανένα άγχος.

Το πως θα γίνει κάποιος ευτυχισμένος εξαρτάται παντα από τις ανάγκες που έχει εκείνη την στιγμή που το σκέφτεται. Για σένα τι είναι ευτυχία;

Senior Member
    Όλοι το παθαίνουμε και είναι φυσιολογικό. Εγώ κάποιες φορές σκέφτομαι την ζωή που έκανα όταν ήμουν μαθητής... Το μόνο πράγμα που μου την έσπαγε ήταν ότι έπρεπε να σηκωθώ νωρίς. Κανένα άγχος.

Το πως θα γίνει κάποιος ευτυχισμένος εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες που έχει εκείνη την στιγμή που το σκέφτεται. Για σένα τι είναι ευτυχία;
    Το μόνο που μου λείπει για να νιώθω ευτυχισμένη είναι η αγάπη, το παρελθόν που αναπολώ είναι η περίοδος που ήμουν με τον πρώην μου επειδή έπαιρνα αγάπη... Κι αναρωτιέμαι αν θα ξαναζήσω κάτι τέτοιο γιατί δεν είμαι και μικρή...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Καλημέρα παιδιά...

Καλημέρα κυκνε μου!

Ότι όμορφο περάσαμε στο παρελθόν δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε και να μας στεναχωρεί αλλά να μας μένει σαν μια γλυκιά ανάμνηση.
    Ποτε δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα!
    Σήμερα τι έχει το πρόγραμμα σου; τα γατάκια σου τι κάνουν;
    Εγώ σήμερα το πρωί σηκωθηκα να ταισω τα αδέσποτα και είδα ότι το ένα μικρό έχει θέμα με το ματάκι του, είχε πρηστεί πάρα πολύ.
    Και το πήγα στον κτηνίατρο μου είπε φλεγμονή, μου έδωσε αντιβίωση και τώρα το έχω σπίτι γιατί δεν μπορώ να το αφήσω έξω το λυπάμαι..

george1520
    Guest
    Το μόνο που μου λείπει για να νιώθω ευτυχισμένη είναι η αγάπη, το παρελθόν που αναπολώ είναι η περίοδος που ήμουν με τον πρώην μου επειδή έπαιρνα αγάπη... Κι αναρωτιέμαι αν θα ξαναζήσω κάτι τέτοιο γιατί δεν είμαι και μικρή...
    Το παρελθόν είναι παρελθόν... Το παρόν ποιος το ζει; το να κλαίμε για το τι έγινε παλιά είτε καλό είτε κακό δεν μας εξυπηρετεί. Ευτυχία δεν είναι πάντα να έχεις ένα άνθρωπο να είσαι μαζί του.. Έχει τόσα πράγματα που μπορεί να είναι κάποιος ευτυχισμένος..
    για να βρεις όμως ένα άνθρωπο να σε αγαπήσει και να αγαπήσει αυτό που είσαι πρέπει πρώτα να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου. Δυστυχώς αυτό περνά στον άλλον και δεν είναι ελκυστικό. Έχεις χίλιους λόγους λόγους να τον αγαπάς και εσύ τι κάνεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Καλημέρα κυκνε μου!

Ότι όμορφο περάσαμε στο παρελθόν δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε και να μας στεναχωρεί αλλά να μας μένει σαν μια γλυκιά ανάμνηση.
    Ποτε δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα!
    Σήμερα τι έχει το πρόγραμμα σου; τα γατάκια σου τι κάνουν;
    Εγώ σήμερα το πρωί σηκωθηκα να ταισω τα αδέσποτα και είδα ότι το ένα μικρό έχει θέμα με το ματάκι του, είχε πρηστεί πάρα πολύ.
    Και το πήγα στον κτηνίατρο μου είπε φλεγμονή, μου έδωσε αντιβίωση και τώρα το έχω σπίτι γιατί δεν μπορώ να το αφήσω έξω το λυπάμαι..
    Γλυκιά είναι η ανάμνηση αλλά μου λείπει η αγάπη, το χάδι, η αγκαλιά... Δεν είμαι ευτυχισμένη χωρίς αυτά...

Τα γατάκια μου σήμερα κάνουν αταξίες και με εκνευρίζουν... Δεν μου φτάνουν τα χάλια μου που σέρνομαι έχω και τις τρέλες τους (έχει δυο μέρες που ξυπνάω πολύ νωρίς κι αυτό με κουράζει)... Περαστικά στο γατάκι! ♥

Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο στο πρόγραμμα εκτός από το να πάω ν' αλλάξω κάτι παπούτσια που πήρα...

Senior Member
    Το παρελθόν είναι παρελθόν... Το παρόν ποιος το ζει; το να κλαίμε για το τι έγινε παλιά είτε καλό είτε κακό δεν μας εξυπηρετεί. Ευτυχία δεν είναι πάντα να έχεις ένα άνθρωπο να είσαι μαζί του.. Έχει τόσα πράγματα που μπορεί να είναι κάποιος ευτυχισμένος..
    για να βρεις όμως ένα άνθρωπο να σε αγαπήσει και να αγαπήσει αυτό που είσαι πρέπει πρώτα να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου. Δυστυχώς αυτό περνά στον άλλον και δεν είναι ελκυστικό. Έχεις χίλιους λόγους λόγους να τον αγαπάς και εσύ τι κάνεις;
    Δεν κλαίω, απλά όπως λέω και στην πες το μου κι αυτό μου λείπει η αγκαλιά κι η αγάπη για να είμαι ευτυχισμένη, τα υπόλοιπα πράγματα δεν με καλύπτουν αρκετά συναισθηματικά...

Τον αγαπάω ως ένα βαθμό τον εαυτό μου και τον φροντίζω όσο καλύτερα μπορώ, παλιότερα τον κακομεταχειριζόμουν κι έχω μεγάλη διαφορά από τότε, εσύ δεν ήσουν μέλος ακόμα τότε για να δεις τι έγραφα...

george1520
    Guest
    Δεν κλαίω, απλά όπως λέω και στην πες το μου κι αυτό μου λείπει η αγκαλιά κι η αγάπη για να είμαι ευτυχισμένη, τα υπόλοιπα πράγματα δεν με καλύπτουν αρκετά συναισθηματικά...

Τον αγαπάω ως ένα βαθμό τον εαυτό μου και τον φροντίζω όσο καλύτερα μπορώ, παλιότερα τον κακομεταχειριζόμουν κι έχω μεγάλη διαφορά από τότε, εσύ δεν ήσουν μέλος ακόμα τότε για να δεις τι έγραφα...
    Καλό είναι αυτό. Για να δεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται. Να ξέρεις πως ο έρωτας έρχεται όταν σταματήσεις να τον ψάχνεις. Ιδιοτροπίες βλέπεις. Θα πρέπει να βγαίνεις έξω πιο συχνά. Σπίτι είναι δύσκολο να βρεις κάποιον.

Senior Member
    Καλό είναι αυτό. Για να δεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται. Να ξέρεις πως ο έρωτας έρχεται όταν σταματήσεις να τον ψάχνεις. Ιδιοτροπίες βλέπεις. Θα πρέπει να βγαίνεις έξω πιο συχνά. Σπίτι είναι δύσκολο να βρεις κάποιον.
    Προσπαθώ να βγαίνω με κάθε ευκαιρία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κάτι που να ενδιαφέρει κι εμένα (και λέω κι εμένα γιατί με φλέρταρε και μου πρότεινε να πάμε για καφέ ένας άντρας στην ηλικία του πατέρα μου αν όχι μεγαλύτερος κι αρνήθηκα ευγενικά... Αν ήταν κάποιος που να μου άρεσε ίσως δεχόμουνα)...

Πρέπει να ετοιμαστώ σιγά σιγά να πάω να αλλάξω τα παπούτσια... Γράψτε εσείς τι σκέφτεστε και θ' απαντήσω όταν γυρίσω...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Γλυκιά είναι η ανάμνηση αλλά μου λείπει η αγάπη, το χάδι, η αγκαλιά... Δεν είμαι ευτυχισμένη χωρίς αυτά...

Τα γατάκια μου σήμερα κάνουν αταξίες και με εκνευρίζουν... Δεν μου φτάνουν τα χάλια μου που σέρνομαι έχω και τις τρέλες τους (έχει δυο μέρες που ξυπνάω πολύ νωρίς κι αυτό με κουράζει)... Περαστικά στο γατάκι! [emoji813]

Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο στο πρόγραμμα εκτός από το να πάω ν' αλλάξω κάτι παπούτσια που πήρα...
    Και εγώ σήμερα το απόγευμα θα πάω για ψώνια, θέλω να πάρω και μπότες ψηλές με τακούνι αλλά δεν ξέρω αν ακόμη έχουν βγάλει τα μαγαζιά. Λες να έχει;

Είναι λογικό να σου λείπουν αυτά άμα τα έχεις ανάγκη και χρόνια να τα ζήσεις..
    Δεν θέλω να λες κυκνε ότι είσαι μεγάλη, ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν ηλικία, ναι όσο μεγάλουμε είναι όλο και πιο δύσκολο αλλά ποτέ δεν είναι απίθανο.
    Χαίρομαι που έμαθες να αγαπάς περισσότερο τον ευατο σου και να τον φροντίζεις, αυτό είναι σημαντικό..
    Δεν σου κάνει καλό όμως να σκέφτεσαι τον πρώην σαν πρόσωπο.. Είναι κάτι που τελείωσε. Σκέψου ό κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και θα μπορούσες να είσαι με κάποιον άλλον πολύ πιο χαρούμενη.