Είναι κανείς εδώ; - Page 175
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 175 of 323 FirstFirst ... 75125165173174175176177185225275 ... LastLast
Results 2,611 to 2,625 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Και εγώ σήμερα το απόγευμα θα πάω για ψώνια, θέλω να πάρω και μπότες ψηλές με τακούνι αλλά δεν ξέρω αν ακόμη έχουν βγάλει τα μαγαζιά. Λες να έχει;

Είναι λογικό να σου λείπουν αυτά άμα τα έχεις ανάγκη και χρόνια να τα ζήσεις..
    Δεν θέλω να λες κυκνε ότι είσαι μεγάλη, ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν ηλικία, ναι όσο μεγάλουμε είναι όλο και πιο δύσκολο αλλά ποτέ δεν είναι απίθανο.
    Χαίρομαι που έμαθες να αγαπάς περισσότερο τον ευατο σου και να τον φροντίζεις, αυτό είναι σημαντικό..
    Δεν σου κάνει καλό όμως να σκέφτεσαι τον πρώην σαν πρόσωπο.. Είναι κάτι που τελείωσε. Σκέψου ό κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και θα μπορούσες να είσαι με κάποιον άλλον πολύ πιο χαρούμενη.
    Δεν θυμάμαι να είδα κάτι τέτοιο τουλάχιστον στην βιτρίνα του συγκεκριμένου καταστήματος...

Κοίτα, είμαι 41 χρονών, δεν με λες και κοριτσάκι γι' αυτό το είπα γιατί νομίζω πως οι άντρες κοιτάν περισσότερο τις μικρούλες...

Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου γι' αυτό μου λείπουν...

Τον πρώην μου επιτρέπω να τον σκέφτομαι γιατί όσο είμαι μόνη μου δεν είναι κοροϊδια προς κάποιον άλλον κι αφού οι αναμνήσεις που έχω απ' αυτόν με ανακουφίζουν και με βοηθάν να κοιμάμαι δεν βλέπω που το κακό...
    Αν υπήρχε κάποιος άλλος που θα μου φέρονταν καλά εννοείται πως δεν κατέφευγα σ' αυτό...
    Τον πρώην μου επιτρέπω να τον σκέφτομαι γιατί όσο είμαι μόνη μου δεν είναι κοροϊδια προς κάποιον άλλον κι αφού οι αναμνήσεις που έχω απ' αυτόν με ανακουφίζουν και με βοηθάν να κοιμάμαι δεν βλέπω που το κακό...
    Αν υπήρχε κάποιος άλλος που θα μου φέρονταν καλά εννοείται πως δεν κατέφευγα σ' αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Και εγώ σήμερα το απόγευμα θα πάω για ψώνια, θέλω να πάρω και μπότες ψηλές με τακούνι αλλά δεν ξέρω αν ακόμη έχουν βγάλει τα μαγαζιά. Λες να έχει;

Είναι λογικό να σου λείπουν αυτά άμα τα έχεις ανάγκη και χρόνια να τα ζήσεις..
    Δεν θέλω να λες κυκνε ότι είσαι μεγάλη, ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν ηλικία, ναι όσο μεγάλουμε είναι όλο και πιο δύσκολο αλλά ποτέ δεν είναι απίθανο.
    Χαίρομαι που έμαθες να αγαπάς περισσότερο τον ευατο σου και να τον φροντίζεις, αυτό είναι σημαντικό..
    Δεν σου κάνει καλό όμως να σκέφτεσαι τον πρώην σαν πρόσωπο.. Είναι κάτι που τελείωσε. Σκέψου ό κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και θα μπορούσες να είσαι με κάποιον άλλον πολύ πιο χαρούμενη.
    Έχει έχει. Σας το λέω εγώ κορίτσια. Πήρα χθες κόκκινες. Μου πάνε.. Χαχαχα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχει έχει. Σας το λέω εγώ κορίτσια. Πήρα χθες κόκκινες. Μου πάνε.. Χαχαχα.
    Χα χα χα χα χα χα, καλό!!!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν θυμάμαι να είδα κάτι τέτοιο τουλάχιστον στην βιτρίνα του συγκεκριμένου καταστήματος...

Κοίτα, είμαι 41 χρονών, δεν με λες και κοριτσάκι γι' αυτό το είπα γιατί νομίζω πως οι άντρες κοιτάν περισσότερο τις μικρούλες...

Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου γι' αυτό μου λείπουν...

Έχουν περάσει πολλά χρόνια που τελείωσε η σχέση με τον πρώην σου;
    Εγώ, ειμαι άλλης νοοτροπίας, ότι τελείωσε σημαίνει ότι τελείωσε για κάποιον λόγο το αφήνουμε στο παρελθόν και προχωράμε μπροστά.
    Κρατάμε τις καλές στιγμές σαν ανάμνηση, αλλά δεν κρατιομαστε από αυτές.. Η ζωή είναι μπροστά..

Senior Member
    Έχουν περάσει πολλά χρόνια που τελείωσε η σχέση με τον πρώην σου;
    Εγώ, ειμαι άλλης νοοτροπίας, ότι τελείωσε σημαίνει ότι τελείωσε για κάποιον λόγο το αφήνουμε στο παρελθόν και προχωράμε μπροστά.
    Κρατάμε τις καλές στιγμές σαν ανάμνηση, αλλά δεν κρατιομαστε από αυτές.. Η ζωή είναι μπροστά..
    Αν πάψω να τις φέρνω στο μυαλό μου θα δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο να κοιμηθώ, γιατί να δυσκολέψω κι άλλο το παρόν μου; Ήδη δυσκολεύομαι, δεν θέλω να γίνουν χειρότερα τα πράγματα...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Αν πάψω να τις φέρνω στο μυαλό μου θα δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο να κοιμηθώ, γιατί να δυσκολέψω κι άλλο το παρόν μου; Ήδη δυσκολεύομαι, δεν θέλω να γίνουν χειρότερα τα πράγματα...
    Δεν θα προτιμούσες να τις ζεις, παρά να τις αναπολείς;
    Ίσως υποσυνείδητα μένεις κολλημένη σε εκείνες τις στιγμές και αυτό σε εμποδίζει να προχωράς μπροστά.
    Εντάξει, 41 χρόνων είσαι βρε Κύκνε μου δεν σε πήραν και τα χρόνια..
    Μην χαραμισεις τα επόμενα σου χρόνια το ίδιο με τα προηγούμενα..

Senior Member
    Δεν θα προτιμούσες να τις ζεις, παρά να τις αναπολείς;
    Ίσως υποσυνείδητα μένεις κολλημένη σε εκείνες τις στιγμές και αυτό σε εμποδίζει να προχωράς μπροστά.
    Εντάξει, 41 χρόνων είσαι βρε Κύκνε μου δεν σε πήραν και τα χρόνια..
    Μην χαραμισεις τα επόμενα σου χρόνια το ίδιο με τα προηγούμενα..
    Φυσικά αλλά δεν υπάρχει κάποιος στη ζωή μου αυτό το διάστημα οπότε πώς να τις ζήσω;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Φυσικά αλλά δεν υπάρχει κάποιος στη ζωή μου αυτό το διάστημα οπότε πώς να τις ζήσω;
    Άμα όντως το θέλεις, πρέπει να το επιδιώξεις..
    Εχεις κάποιο χόμπι; αν όχι ξεκινά να κάνεις κάτι που σου αρέσει για να κοινωνικοποιηθεις..

george1520
    Guest
    Ή μπορείς να βρεις και κάποιον από το φόρουμ.. Δεν είναι κακό.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ναι, σωστή η συμβουλή του Γιώργου

george1520
    Guest
    Το κάνουν τόσοι και τόσοι. Σε κάποιους μπορεί να τυχει.. Οι άλλοι το ψάχνουν..

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Εντάξει Γιώργο, για να το λες κάτι θα ξέρεις..
    Δεν θα σε αμφισβητήσω!

Ελπίζω Κυκνε να βρεις αυτό που ψάχνεις είτε εδώ μέσα είτε έξω..

Senior Member
    Εντάξει Γιώργο, για να το λες κάτι θα ξέρεις..
    Δεν θα σε αμφισβητήσω!

Ελπίζω Κυκνε να βρεις αυτό που ψάχνεις είτε εδώ μέσα είτε έξω..
    Σ' ευχαριστώ!

Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το κάνουν τόσοι και τόσοι. Σε κάποιους μπορεί να τυχει.. Οι άλλοι το ψάχνουν..
    george1520 ψαχνω τροπο να σου στειλω μυνημα αλλα δεν δεν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by delos View Post
    george1520 ψαχνω τροπο να σου στειλω μυνημα αλλα δεν δεν...
    Δεν μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα μέχρι να συμπληρώσεις πενήντα μηνύματα στο φόρουμ δημόσια...
    Σου λείπουν μερικά ακόμα...