Results 16 to 30 of 33
Thread: Παιδια βοιθεια
-
04-11-2019, 18:31 #16
αν δεν γελας δεν θα ξεπερασεις το προβλημα....... οχι οχι οσο για τα ομοιοπαθητικα που λες οτι ειναι placebo Μονο placebo δεν ειναι αφου πριν 9 χρονια αποκτησα ολα μου τα προβληματα απο ενα ομοιοπαθητικο φαρμακο....... και δεν ειναι ιδεα μου.... μου το εχουνε πει γιατροι.........
περα απο αυτο με το να φοβασαι οτι θα παθεις κατι δεν ζεις.....
οσο για οσους πηραν καρδιογραφο στο σπιτι απλα να πω πως ειναι πολυ αστειο να εισαι κατω απο 30 και να καθεσαι καθε μερα να μετρας παλμους και να κανεις ελενχο στην καρδια σου.... πραγματικα μονο που το σκευτομαι ναι γελαω.... δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα... λολ
- 04-11-2019, 18:32 #17
Φιλε μου εγω πιστεύω εισαι μια χαρά. Όπως εγω και εσυ φοβάσαι οτι κατι εχεις. Φοβία έχουμε. Εγω πριν λιγο ξάπλωσα Αποτωμα μου κόπηκε η ανάσα και απο τοτε εχω χεστει πάνω μου νομιζω κατι εχω. Ασε που ανέβηκαν και οι παλμοί απο το άγχος. Ετσι είμαστε Δυστυχώς! Θα βρεθεί τρόπος όμως και θα κανει τον κύκλο του! Εφόσον εισαι και αθλητής μη φοβάσαι τιποτα. Εγω ήμουν κάποτε τωρα ειμαι 24 και φουλ αγύμναστος! Εγω πρέπει να φοβάμαι πιο πολυ απο εσένα.
04-11-2019, 18:35 #18
Βασικα θα κλισω ραντεβου σε εναν καρδιολογο να μου πει τι γινετε
04-11-2019, 18:37 #19
04-11-2019, 18:37 #20
ψαχνεις να εχεις προβλημα στην καρδια εσυ......
αν εχεις συσκευη σπιτι.... πετα το ρε φιλε σοβαρα..... κατσε αραξε και μην καθεσαι να λες οτι εχεις κατι στην καρδια..... εχεις κανει ολες της εξετασεις και ακομα το ψαχνεις τι να σου πω..... αυτο εχει καταντηση εμμονη ιδεα....... και το βλεπεις και ο ιδιος......
04-11-2019, 18:39 #21
Πριν ενα χρονο εκανα
04-11-2019, 18:49 #22
Αν πιστεύεις οτι όντως εχεις κατι τοτε πάνε κάνε ενα καλο Τσεκ απ μιας και εισαι αθλητής να τα δεις ολα. Τεστ κόπωσης τριπλεξ αιματολογικές και καρδιογράφημα! Εγω πιστεύω εισαι μια χαρά απλά εισαι σαν και μενα! Φοβόμαστε με την καρδιά Ειδικα εγω το έχω νο1 φόβο! Αν πιστεύεις οτι κατι δε παει καλα πήγαινε και δες το. Αλλιώς κάτσε άραξε όπως λεει ο φίλος!
04-11-2019, 20:04 #23
Δεν υπάρχει καμία βάση επιστημονική για τα ωφέλη της ομοιοπαθητικής. βασίζεται στο placebo effect και σε αλλαγές τρόπου ζωής (πχ κόψε τον καφέ, βγες περπάτα κλπ). Μου το είχε πει και ένας φαρμακοποιός πελάτης μου που πούλαγε ομοιοπαθητικά ότι λειτουργούν έτσι.
Τώρα για το τι έπαθες εσύ από σκεύασμα δεν είπα ποτέ πως όλα δεν έχουν καμία παρενέργεια. Και από ποιο σκεύασμα την έπαθες? Να το ξέρουμε σαν πληροφορία.
Όσο για το αστείο του θέματος, θα σου άρεσε εσένα να αστειεύομαι με τις δικές σου συμπεριφορές για τα θέματα σου? Δε νομίζω..."Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
04-11-2019, 22:48 #24
δεν θυμαμαι πιο σκευασμα πανε πολλα χρονια τωρα.....
δεν θα ειχα θεμα να κανουν λιγο χαβαλε σε καπιο θεμα μου...... και πραγματικα οταν βλεπω νεα παιδια να περνουν συσκευες για να κανουν καρδιογραφημα στο σπιτι δεν ειναι αστειο? οταν εχεις παει 100 φορες σε καρδιολογο και ολα ειναι οκ? λεω κατι παράλογο πανω σε αυτο?
δηλαδη θελεις να πεις οτι τα βοτανα που εχουν στην ομοιοπαθητικη οτι ειναι ολα placebo? και ταυτοχρονα λες <<δεν είπα ποτέ πως όλα δεν έχουν καμία παρενέργεια>> δηλαδη με λιγα λογια ειναι placebo και η παρενεργειες? χαχα
με παρεξήγησες όμως..... έκανα λίγο χαβαλέ από την άποψη ότι δεν ύπαρxει λόγος να αγχωνόμαστε και να είμαστε όλη μέρα με ένα παλμογράφο/πιεσόμετρο/ηλεκτροκαρδιογράφημα κλπ... με λίγα λόγια αν σκεφτεί κάποιος λογικά είναι αστείο χωρίς να έχεις πρόβλημα να ψάχνεις να βρείς με το ζόρι πρόβλημα......
αν καποιος θελει να ειναι καλα πρεπει να κανει κατι γιαυτο....! να αλλαξει τροπο ζωης και απο την στιγμη που η εξετασεις ειναι οκ γιατι να φοβαται ακομα? θα μου πεις αυτο ειναι το προβλημα της αρωστοφοβιας.... το περασα και εγω και δεν πιστευα τους γιατρους..... μεχρι που καταλαβα και λεω καλα τι κανω....? και ετσι βρηκα τον ευατο μου.....! η δυναμη του μυαλου ειναι μεγαλο βημα για ολους...!!!
04-11-2019, 23:19 #25
Ποια συσκεβη ρε παιδια? Δεν πηρα καμια συσκεβη απλα εδω που μενω σου κανι καρδιογραφημα η νοσοκομα και μετα το βλεπει η γιατρος
04-11-2019, 23:22 #26
Και ουτε μετραω τους παλμους μου απλα ενα τσεκ εκανα οπος κανω καθε χρονο για προλιπτικους λογους απλα ειδα αυτο που εγραφε και αγχοθηκα παρα πολυ
04-11-2019, 23:34 #27
04-11-2019, 23:35 #28
γενικα το λεω φιλε μου... γιατι πολλα ατομα εχουν που εχουν φοβο μπορει να τα βλεπεις να μετρανε την πιεση τους καθε 1 ωρα.... και αυτο ειναι προβλημα.... εχω δει και ατομο φιλο μου να εχει σπιτι του συσκευη για καρδιογραφημα... και γελαγα.. .... γιατι ειναι μια χαρα υγιεις... εδω αλλα ατομα που εχουνε σοβαρα προβληματα δεν μετρανε ουτε καν την πιεση τους.... οταν καποιος ομως εχει αρωστοφοβια φτανει στο σημειο να μετραει την πιεση του 50 φορες την ημερα.... και νομιζω πως εκτος απο αστειο ειναι και προβλημα αλλα στο τελος αποκτας αλλον ενα φοβο...!
04-11-2019, 23:44 #29
Ακριβώς. Εγω την μετρούσα όταν μου ειπε ο γιατρος μετα δε τη ξαναμέτρησα πατα μονο όταν δεν ένιωθα καλα και αυτο πήγαινα σε φαρμακείο να μου τη μετρήσουν! Όταν το εχεις σπιτι σου και τη μετράς συνέχεια αγχώνεσαι πιο πολυ! Ποσο μαλλον με ενα μηχάνημα για καρδιογράφημα στο σπιτι. Φαντάσου ποσο θα αγχωθείς αν δεις κατι που δεν το θεωρείς εσυ φυσιολογικό! Μπορεί να βγάλει κατι που να μην ειναι τιποτα αλλα να σε τρομάξει η μπορεί να κανει και λαθος! Μετα απο το άγχος θα εισαι πολυ χειρότερα. Εγω αγχώνομαι και χωρίς αυτα και αν τα είχα θα ήμουν πολυ χειρότερα. Δε τα χρειάζομαι γιατι ξερω τον εαυτό μου και θα ειμαι ολη μερα πάνω απο αυτα!
04-11-2019, 23:50 #30
Ναι παιδια απλα ρωτησα την γνωμη σας αν ξερετε τι ειναι παλια ειχα παει να ξανακανω και μου εβγαλε miocardio damage και πηγα σε καρδιολογο με εξετασε και ολα τελια