μείζων καταθλιπτικο επεισόδειο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Αυτο ισχυει θανο και συμφωνω με τον Μακ. Η εμφανιση κατ εμε συναδει και με την αισθηση αυτο εικονας αυτο εκτιμησης και κατοπιν υγειας οργανων. Για παραδειγμα με το ρεμερον ειχα ακορεστη πεινα αλλά τελικα δεν σκεφτηκα να δουλεψω με τον μεταβολισμο μου και με το Ladose παρολο που μου ανεστειλε την αποφευκτικοτητα αμεσα παρουσιασα ευαισθησια στο πεπτικο με αποτελεσμα να κατεβαινω επικυνδηνα στη ζυγαρια. Επελεξα να ρισκαρω εστω και με ενα λιγοτερο δυνατο παρα να τρεχω μετα σε γαστρεντερολογο. Στη τελικη ειναι χημεια η κατασταση. Εχει επιπτωσεις. Αρα εκανα συμβιβασμους.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αυτο ισχυει θανο και συμφωνω με τον Μακ. Η εμφανιση κατ εμε συναδει και με την αισθηση αυτο εικονας αυτο εκτιμησης και κατοπιν υγειας οργανων. Για παραδειγμα με το ρεμερον ειχα ακορεστη πεινα αλλά τελικα δεν σκεφτηκα να δουλεψω με τον μεταβολισμο μου και με το Ladose παρολο που μου ανεστειλε την αποφευκτικοτητα αμεσα παρουσιασα ευαισθησια στο πεπτικο με αποτελεσμα να κατεβαινω επικυνδηνα στη ζυγαρια. Επελεξα να ρισκαρω εστω και με ενα λιγοτερο δυνατο παρα να τρεχω μετα σε γαστρεντερολογο. Στη τελικη ειναι χημεια η κατασταση. Εχει επιπτωσεις. Αρα εκανα συμβιβασμους.
    ναι καταλαβαινω τι λετε.απο σσρι ποια εχεις δοκιμασει?και ηταν ανεκτα απ τον οργανισμο

Member
    Γεια σου θα ηθελα ν σε ρωτησω αν ειχες μονοπολικη καταθλιψη η διπολικη? και ποσο καιρο εκανες ψυχοθεραπεια και αν πηγες σε ιδιωτη ψυχοθεραπευτή?

Marin αν απευθυνεσαι σε εμενα, δεν μου αποσαφηνισε τι ακριβως συμβαινει με την διπολικη μου. Ως επεισοδιο Μανιακο μπορω να κατανοησω τις στιγμες αισθησης παντοδυναμιας ευφοριας αλλά με γρηγορη διαδοχη σε πληρη αυτοκταστροφικη επιθυμια. Να το πω ξεκαθαρα. Εχω χτυπησει εντονα συνειδητα το κεφαλι μου και επισης σε διαστηματα φασματος απελπισιας μου προκαλουσα ασφυξια. Με το lithiofor κοπηκαν αυτα!!! Ειδα αποτελεσμα. Ψυχοθεραπεια συστηματικα 1χρονο. Ακαμπτη σε πολλα ζητηματα ημουν αλλά κερδισα παρα πολλα. Μακαρι να συνεχισω συντομα διοτι εχω ανοιξει δυσκολα μετωπα.
    *** ναι ειναι σοκαριστικα επωδυνο το να ξεστομιζεις οτι το κανεις αυτο σε ειδικο. Ειχα αντιληψη του οτι ειμαι επικυνδηνη για τον εαυτο μου. Παρολαυτα οταν υπεφερα ειχαν νοημα.

Member
    ναι Constantly curious εσενα ρωτησα. σορρυ ειμαι καινουργια κ δεν ξερω περι φορουμ. ηθελα ν μαθω αν εσυ νιωθεις πως εχεις ξεπερασει την καταθλιψη?

Quote Originally Posted by Marin View Post
    ναι Constantly curious εσενα ρωτησα. σορρυ ειμαι καινουργια κ δεν ξερω περι φορουμ. ηθελα ν μαθω αν εσυ νιωθεις πως εχεις ξεπερασει την καταθλιψη?
    Κανενα προβλημα Marin βιοχημικα δεν ειμαι ετοιμη να κοψω την αγωγη μου. Η ψυχοθεραπεια μου εδωσε μια νεα οπτικη εαυτου και της σχεσης μου με τον εαυτο μου ( ανοριοθετητη κακοποιητικη ) με την κοινωνια φοβισμενη. Λαθος προσδοκιες λαθος επενδυσεις. Εβαλα τεραστιο πεισμα προ ετων να με αλλαξω γιατι ειχα φτασει πατο. Απο τη στιγμη που βγαζω εις περας καθημερινα τις υποχρεωσεις μου χωρις αυτοκτ. Ιδεασμο ή σοβαρη παραμεληση βασικων συνθηκων περιποιησης εαυτου νομιζω πως ειμαι σε ενα σχετικα καλο επιπεδο. Καθε μερα ειναι αγωνας. Αυτο δεν αλλαζει μεσα μου. Ειμαι περιπου 10 χρονια γυρω απο τις διαταραχες.

Member
    Κανενα προβλημα Marin βιοχημικα δεν ειμαι ετοιμη να κοψω την αγωγη μου. Η ψυχοθεραπεια μου εδωσε μια νεα οπτικη εαυτου και της σχεσης μου με τον εαυτο μου ( ανοριοθετητη κακοποιητικη ) με την κοινωνια φοβισμενη. Λαθος προσδοκιες λαθος επενδυσεις. Εβαλα τεραστιο πεισμα προ ετων να με αλλαξω γιατι ειχα φτασει πατο. Απο τη στιγμη που βγαζω εις περας καθημερινα τις υποχρεωσεις μου χωρις αυτοκτ. Ιδεασμο ή σοβαρη παραμεληση βασικων συνθηκων περιποιησης εαυτου νομιζω πως ειμαι σε ενα σχετικα καλο επιπεδο. Καθε μερα ειναι αγωνας. Αυτο δεν αλλαζει μεσα μου. Ειμαι περιπου 10 χρονια γυρω απο τις διαταραχες.
    Constantly curious α οκ. ετσι να εισαι πεισμωμενη παντα!!

Σε ευχαριστώ πολυ για την ευχη σου. Ευχομαι απο πλευρας μου να βρεις απαντησεις σε αυτο που σε προβληματιζει.

Senior Member
    Αυτο με την περιποιηση του εαυτου που λετε, μια μού παει καλα, ξυριζομαι, ντυνομαι ωραια, μια λεω δε με νοιαζει τιποτα. Ακομα και τωρα που λογω υποχρεωσεων πρεπει να ειμαι καπως περιποιημενος, νιωθω την απογοητευση να μου λεει μη σηκωνεσαι απ το κρεβατι.

Θελει στη κοντρα ομως Ορεστη. Απειρες φορες ενιωθα ματαιοτητα αλλά ελεγα ξεκινησε σηκω και στο τελος θα νιωσεις καλα. Γιατι πρεπει. Γιατι απο εσενα εξαρταται. Πλυνε δοντακια. Κανε μπανιο. Αυτα που για αλλους ειναι βρε παιδι μου αυτονοητα εγω με εσερνα με το ζορι. Επιμονη στην επιμονη εγινε πιο ευκολο.

Senior Member
    Σινεμα και τετοια πηγαινεις;

Καλημερα Ορεστη. Τωρα που εχουν μειωθει οι κρισεις πανικου κατα πολυ παω σχεδον παντου. Οταν τα βιωνα στην αρχη λογω υποχρεωσεων ηθελα δεν ηθελα πηγαινα παρα τις ενοχλησεις. Μετααα εκανα shut down δεν ηθελα να παω πουθενα. Μεχρι που ξανα πηρα μπρος και ξεμυτισα.
    Στην αρχη ειχα ολα τα συμπτωματα εκλυσης υψηλων επιπεδων αγχους ειχα φτασει σε σημειο να παθαινω κ μεσα στο σπιτι. Οταν ξεκινησα αγωγη οκ ηρεμησα καπως. Με το επεισοδιο εγινα πολυ χειροτερα και αργοτετα με βηματα χελωνας εβαζα μικρους στοχους. Πολυετης διαδικασια. Το συστημα επιβραβευσης ανταμοιβης ειχε ακυρωθει απο το πολυχρονο υπερ αγχος αλλά με σωστη αγωγη και υπομοοονηηη και προσπααθεια ε καπως ξανα μπηκα στη ζωη.

Senior Member
    Καλημερα Ορεστη. Τωρα που εχουν μειωθει οι κρισεις πανικου κατα πολυ παω σχεδον παντου. Οταν τα βιωνα στην αρχη λογω υποχρεωσεων ηθελα δεν ηθελα πηγαινα παρα τις ενοχλησεις. Μετααα εκανα shut down δεν ηθελα να παω πουθενα. Μεχρι που ξανα πηρα μπρος και ξεμυτισα.
    Στην αρχη ειχα ολα τα συμπτωματα εκλυσης υψηλων επιπεδων αγχους ειχα φτασει σε σημειο να παθαινω κ μεσα στο σπιτι. Οταν ξεκινησα αγωγη οκ ηρεμησα καπως. Με το επεισοδιο εγινα πολυ χειροτερα και αργοτετα με βηματα χελωνας εβαζα μικρους στοχους. Πολυετης διαδικασια. Το συστημα επιβραβευσης ανταμοιβης ειχε ακυρωθει απο το πολυχρονο υπερ αγχος αλλά με σωστη αγωγη και υπομοοονηηη και προσπααθεια ε καπως ξανα μπηκα στη ζωη.
    CU το εχω σκεφτει κι εγω αυτο με το συστημα επιβραβευσης ανταμοιβης. Οι φυσιολογικοι ανθρωποι σκεφτονται τι εχουν να κερδισουν. Εγω συνηθως σκεφτομαι τι εχω να χασω. Αλλα και οταν σκεφτομαι τι εχω να κερδισω, νιωθω ενοχες, σκεφτομαι οτι κανω μια τρελα, κατι περιεργο, ας ειναι κατι που κανουν και αλλοι ανθρωποι.

Μιλας για μια πολυετη διαδικασια, αλλα στο μεταξυ γερναμε, ευκαιριες που μας ηταν διαθεσιμες χανονται οριστικα, η ζωη τελειωνει. Ρωταω τον εαυτο μου, αν οχι σημερα, ποτε;

Το θετεις ευστοχα. Το ζητημα ειναι το εφαρμοζεις;;;

Senior Member
    Το θετεις ευστοχα. Το ζητημα ειναι το εφαρμοζεις;;;
    Οχι. Ελαχιστες φορες.

Page 2 of 2 FirstFirst 12