ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 183
    george1520
    Guest
    Να δεις ότι δεν έχεις κάτι.. Και να θες να πας αλλού κι αλλού.. Επειδή γράφουμε στο θέμα άρρωστο φοβία. Είναι μια συμπεριφορά κι αυτή.

Όχι αυτό θα κοιτάξω. Πιστεύεις ότι μπορεί να είναι κάτι άλλο?
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Να δεις ότι δεν έχεις κάτι.. Και να θες να πας αλλού κι αλλού.. Επειδή γράφουμε στο θέμα άρρωστο φοβία. Είναι μια συμπεριφορά κι αυτή.

Member
    Ναι καπως ετσι
    Εσυ πιστευεις οτι χρειαζεται να παω και για αλλη μαγνητικη παρολο που εκανα πριν 6 μήνες?
    Ζητω τη γνωμη σου γιατι φαίνεσαι αρκετα λογικος

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by rania86 View Post
    Όχι αυτό θα κοιτάξω. Πιστεύεις ότι μπορεί να είναι κάτι άλλο?
    Πιστεύω ότι είναι άγχος και μόνο άγχος.. Πρέπει λίγο να δουλέψεις με τον εαυτό σου, να φτιάξεις λίγο την σχέση που έχεις με εαυτόν.. Μην γεμίζεις τον εαυτό σου με αρνητικές σκέψεις. Κάνε την εξέταση για να το επιβεβαιώσεις και μετά ασχολήσου με το κομμάτι της ψυχολογίας σου.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Alexandramaria96 View Post
    Ναι καπως ετσι
    Εσυ πιστευεις οτι χρειαζεται να παω και για αλλη μαγνητικη παρολο που εκανα πριν 6 μήνες?
    Ζητω τη γνωμη σου γιατι φαίνεσαι αρκετα λογικος
    Αυτό που μεγαλοποιει το κάθε μας θέμα είναι το μυαλό μας.. Όταν του δίνεις τον χώρο θα σκεφτεί και το χειρότερο σενάριο. Έρχεται μια φοβία, ασχολησε μαζί της. Πνιγεσαι κάποια στιγμή ηρεμας και τσουπ ξεπηδαει άλλη. Όταν δεν ασχοληθείς με το πραγματικό πρόβλημα έτσι γίνεται. Επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα. Σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός;

Member
    Αυτό που μεγαλοποιει το κάθε μας θέμα είναι το μυαλό μας.. Όταν του δίνεις τον χώρο θα σκεφτεί και το χειρότερο σενάριο. Έρχεται μια φοβία, ασχολησε μαζί της. Πνιγεσαι κάποια στιγμή ηρεμας και τσουπ ξεπηδαει άλλη. Όταν δεν ασχοληθείς με το πραγματικό πρόβλημα έτσι γίνεται. Επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα. Σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός;
    Λοιπον γενικα παντα ημουν πολυ αγχώδης και αρκετα ψυχαναγκαστικη μπορω να πω
    Πριν ενα 6μηνο ομως ξεκινησε μια κατασταση εκτος ελεγχου
    Ειχα καποια μουδιασματα και μπηκα στο ιντερνετ
    Ε φυσικα μου εβγαλε σκπ εννοειται και απο τοτε ειχα ολα τα συμπτώματα
    Μετα απο ολα αυτα ξεκινησε ενας φαυλος κυκλος εξετασεων
    Απο απλες αιματος μεχρι μαγνητική εγκεφαλου,καρκινικους δεικτες και αντιπυρηνικα αντισωματα
    Παρολο που εκανα τα παντα δεν ηρέμησα
    Εκανα 7 συνεδριες αν θυμαμαι καλα με μια ψυχολογο ομως δεν ειδα βοηθεια και επειδη σταματησα τη δουλεια λογω σχολης για καποιο διαστημα καταλαβαινεις τη δεδομενη στιγμη δε γίνεται δυστυχς να επισκεφθώ καποιον γιατρο
    Αυτα εγω
    Πολυ περιλιπτικα

george1520
    Guest
    Γενικά στην ζωή σου πως ήσουν; με την οικογένεια σου κτλ;

Το ίντερνετ μην το συμβούλευσε.. Να ξέρεις πως πάντα στο τέλος θα σου λέει ότι θα πεθάνεις. Δεν έχει χειρότερο σύμβουλο από το Google.
    Με 7 συνεδρίες περιμένεις θαύματα;; εγώ κάνω από αρχές του 2018. Κάθε βδομάδα.. Και ακόμη έχω τα θέματα μου. Ακόμη και στο θέμα με τις αρρώστιες. Η κάθε περίπτωση φυσικά είναι διαφορετική. Απάντησε μου στις ερωτήσεις

Απλά σε ρωτάω γτ όντως όπως είπες μπήκα Google και διάβασα για την χολή ότι έχει τα ίδια συμπτωματα και πόνο εκεί που πονάω και ξέρεις τώρα τι μου έχει μπει στο μυαλό ε? Εσύ είχες πολύ πόνο?
    Πιστεύω ότι είναι άγχος και μόνο άγχος.. Πρέπει λίγο να δουλέψεις με τον εαυτό σου, να φτιάξεις λίγο την σχέση που έχεις με εαυτόν.. Μην γεμίζεις τον εαυτό σου με αρνητικές σκέψεις. Κάνε την εξέταση για να το επιβεβαιώσεις και μετά ασχολήσου με το κομμάτι της ψυχολογίας σου.

george1520
    Guest
    Εγώ μόνο που μυριζα έντονες μυρωδιές πονουσα. Σε τέτοιο βαθμό. Άλλες φορές ήθελα να κάνω και εμετό.. Ούτε έγκυος να ήμουν. Λες να είμαι; θα το ψάξω στο ίντερνετ.

Χαχαχαχαχααχα α ρε Γιώργο με έκανες και γέλασα. Όντως από την μυρωδιά πόναγεσ? Αυτό τώρα είναι το λεγόμενο νεύρωση στομάχου που λέμε? Και το είχες καιρό τον πόνο?
    Εγώ μόνο που μυριζα έντονες μυρωδιές πονουσα. Σε τέτοιο βαθμό. Άλλες φορές ήθελα να κάνω και εμετό.. Ούτε έγκυος να ήμουν. Λες να είμαι; θα το ψάξω στο ίντερνετ.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by rania86 View Post
    Χαχαχαχαχααχα α ρε Γιώργο με έκανες και γέλασα. Όντως από την μυρωδιά πόναγεσ? Αυτό τώρα είναι το λεγόμενο νεύρωση στομάχου που λέμε? Και το είχες καιρό τον πόνο?
    Με το στομάχι μου είχα θέμα πολλααααααα χρόνια. Ανά διαστήματα.. Όταν άρχισα να πέφτω ψυχολογικά και ο φόβος για τις αρρώστιες είναι το μονο όργανο που δεν ασχολήθηκα. Λέω αν ήταν να χαιρετήσω τον πλάτανο θα τον χαιρετουσα τόσο καιρό. Δεν ξέρω ορολογίες.. Αν είναι νεύρωση ή οτιδήποτε άλλο. Δεν καθησα να ασχοληθώ ποτέ τόσο πολύ. Ξέρω πως έκανα θεραπεία και ηρεμησα. Ξέρω πως πήγα ψυχολόγο, άρχισα ασκήσεις να ηρεμώ το μυαλό μου και έγινα καλά. Και ξέρω πως τώρα το πονω πάλι γιατί έγινε κάτι και με έριξε. Όταν ξέρεις δεν έχεις ανάγκη το ίντερνετ.

Έχεις δίκιο. Πόσο χρονών είσαι? Τώρα είσαι πάλι με nexium ε? Θα στρώσει πάλι σιγά σιγά. Απλά ξέρω ότι το στομάχι θέλει χρόνο για να επανέλθει. Πωωωωω δεν θα άντεχα χρόνια να έχω πρόβλημα, να είμαι έτσι δηλαδή
    Με το στομάχι μου είχα θέμα πολλααααααα χρόνια. Ανά διαστήματα.. Όταν άρχισα να πέφτω ψυχολογικά και ο φόβος για τις αρρώστιες είναι το μονο όργανο που δεν ασχολήθηκα. Λέω αν ήταν να χαιρετήσω τον πλάτανο θα τον χαιρετουσα τόσο καιρό. Δεν ξέρω ορολογίες.. Αν είναι νεύρωση ή οτιδήποτε άλλο. Δεν καθησα να ασχοληθώ ποτέ τόσο πολύ. Ξέρω πως έκανα θεραπεία και ηρεμησα. Ξέρω πως πήγα ψυχολόγο, άρχισα ασκήσεις να ηρεμώ το μυαλό μου και έγινα καλά. Και ξέρω πως τώρα το πονω πάλι γιατί έγινε κάτι και με έριξε. Όταν ξέρεις δεν έχεις ανάγκη το ίντερνετ.

george1520
    Guest
    Είμαι 28. Ναι πίνω nexium. Σήμερα ήπια το 14ο χάπι..

Να σου πω όμως κάτι? Δεν νιώθω αγχωμένη αυτή την περίοδο για να με έχει πιάσει τοσο
    Είμαι 28. Ναι πίνω nexium. Σήμερα ήπια το 14ο χάπι..

george1520
    Guest
    Ίσως να έγινε κάτι που σε έριξε.. Δεν ξέρω. Κάνε την εξέταση και βλέπεις πως προχωράς.

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast