Results 91 to 102 of 102
Thread: Holter SOS
-
23-11-2019, 19:08 #91Antonis8Guest
Φανταζομαι δεν έχεις καρδιοφοβια. Εγω έχω καρδιοφοβια κοντά στον ενάμιση χρόνο,οποτε όταν ήρθε η ορθοστατικη, τρομαξα πολυ. Τώρα εχω αρχισει να το συνηθιζω αλλά το ψαχνω έτσι κι αλλιώς ακόμα με τους γιατρους.
Χθες δεν κοιμήθηκα, μόνο ένα τριωρο,δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την εμμενουσα αυπνια. Αλλά σήμερα ήμουν πολύ δραστηριος, μαγειρεψα,καθαρισα και ταισα και όλα τα γατια,περπατησα κι ολας και μάλιστα σε ανηφορα γιατί έμεινε το πατινι απο μπαταρια και το εσυρα μέχρι πάνω με ψώνια πανω. Σταμάτησα στην κορυφή της ανηφορας και έκανα καρδιογραφημα,είχα 120 παλμους,όχι πολλους δηλαδή σε σχέση με αλλες φορες. Μακαρι να φυγει. Αν είναι κάτι στο έντερο οπως υποψιαζομαι ,θα μου δώσουν αγωγή και ίσως με τον καιρό σταματήσει.
- 23-11-2019, 19:21 #92george1520Guest
Εμένα οι παλμοί μου συνήθως ειναι στους 85.. Είχα ένα διάστημα καρδιοφοβια.. Μετρούσα τους παλμούς μου όλη μέρα.. Όπως και την πίεση μου.
Ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του παλμούς και κάθε φορά θα πρέπει να τους συγκρίνει με αυτούς και όχι με τους παλμούς που έχει ο διπλανός του ή αυτούς που γράφει το ίντερνετ. Το ίδιο ισχύει και για την πίεση.
23-11-2019, 19:38 #93Antonis8GuestΕγώ πριν την ορθοστατικη είχα 45-65 παλμούς καθιστός και 70-85 όρθιος. Είναι εντελώς ξένο στον οργανισμό μου να έχω αυξημένους παλμούς.
23-11-2019, 19:47 #94george1520GuestΌταν είχα το συγκεκριμένο θέμα. Δηλαδή να ασχολούμαι με τους παλμούς μου και την πίεση μου.. Αποφάσισα μια μέρα να κάνω την άσκηση που μου έμαθε η ψυχολόγος με τις ανάσες. Το έκανα και μετρηθηκα. Οι παλμοί μου ήταν οι φυσιολογικοί για μένα παλμοί. Το ξανα έκανα την επόμενη μέρα και ήταν το ίδιο. Τότε κατάλαβα ότι το άγχος ήταν αυτό που τους ανέβαζε και σταμάτησα να ασχολούμαι.
Εσύ ασχολησε με τους παλμούς σου για να "προλάβεις" το κακό;
23-11-2019, 19:50 #95Antonis8GuestΕίναι πραγματικά πολύ κουραστικό να μπαίνει κάποιος να γράψει κάτι χιλιοειπωμενο όταν δεν έχει διαβάσει όλο το θρεντ. Ξαναλέω για χιλιοστή φορα;: Έχω καρδιοφοβια εδώ και ένα χρόνο. Είχα πάντα χαμηλούς παλμούς, φοβόμουν την χαμηλή πίεση και τη βραδυκαρδια που είχα. Έκανα ψυχοθεραπεία, μπλα μπλα μπλα, έκανα υπεραναλυτικο τσεκ απ, μέχρι που ξεκίνησε το καλοκαίρι και το ξεπέρασα σε μεγάλο βαθμό. Και φτάνουμε στο Σεπτέμβρη που διαγνώστηκα με σύνδρομο ορθοστατικης ταχυκαρδίας το οποίο δεν προκαλείται από άγχος,είναι υπαρκτό σύνδρομο και το οποίο το ψάχνω. Μετράω τους παλμούς όταν δεν νιώθω καλά και πρωί και βράδυ για να ξέρω πού βρίσκομαι.
23-11-2019, 19:54 #96george1520GuestΆκουσε φίλε μου.. Το γεγονός ότι μπήκα να σου πω για μένα ήταν για να σου δώσω λόγους για να μην βασανίζεσαι. Απολογούμαι που δεν διάβασα και τις 7 σελίδες και σου είπα ότι είπαν οι άλλοι.. Αλλά να ξέρεις πως το έκανα για να σε βοηθήσω και όχι για να μου την πεις. Καλή συνέχεια.
23-11-2019, 19:59 #97Antonis8GuestΚαι φαίνεται ότι ούτε και την παραπάνω παράθεση διάβασες. Καλή συνέχεια επίσης.
23-11-2019, 20:02 #98george1520Guest
23-11-2019, 20:08 #99Antonis8GuestΕσυ είχες δεικτικο ύφος και είπες να μην συγκρίνουμε μετρήσεις με άλλους και να μην βλέπουμε τι γράφει στο ίντερνετ. Ουδέποτε το έκανα αυτό, με βάση τον δικό μου οργανισμό κρίνω.
23-11-2019, 20:09 #100
24-11-2019, 00:22 #101
Εγω ξες που κολλάω; Στο οτι τα παθαίνω σχεδόν καθημερινά για ενα χρόνο τουλάχιστον με περιόδους που ειμαι καλύτερα και άλλες χειρότερα. Κανα μηνα μονο να ήμουν τελείως καλα μπορεί κ λιγότερο και μετα παλι τα ίδια. Τωρα πριν ξαπλώσω ειπα να πιω ενα τσάι όπως κανω τις περισσότερες φορές. Εκει που καθόμουν με έπιασε ταχυπαλμία με ανυσιχια η οποία δεν κράτησε πολυ. Ούτε ένα λεπτό. Απλά ολη μερα εχω Ζαβλακωμαρα καινε τα αφτια μου ειμαι κάπως δεν ξερω. Οι ενοχλήσεις στο στήθος σαγόνια κτλ δεν φεύγουν. Τωρα ξάπλωσα ελπίζω να χαλαρώσω αλλα δεν το βλέπω. Δε ξερω σημερα με έπιασε αυτή η ζαλάδα η βαρεμάρα και μαζι με αυτα ζεστάθηκε το πρόσωπο μου. Χίλια δυο. Τωρα για τις εξετάσεις μου είχε πει οτι ειναι πολυ καλές δεν εχω κατι και για τις εξετάσεις αίματος. Το μονο που ειναι εκτός Ορίων και ειναι χαμηλότερο απο το φυσιολογικό ειναι ενα LDH 135-225 ειναι το φυσιολογικό εγω εχω 131. Ολα τα αλλα ήταν πολυ καλα χωρίς κατι κακό. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα να σου πω τις τιμές γιατι εγω με αυτα δεν τα παω καλα και δεν ξερω. Πάντως ειμαι εντός Ορίων και σε καλο επίπεδο πιστευω! Αλλα ρε συ Αντώνη αν ήταν να πάθω κατι δεν θα το είχα πάθει; Τοσο καιρο μονο συμπτώματα; Ολα τα εχω με καρδιά κεφάλια ιστορίες μουδιασματα πόνους τσιμπήματα ολα! Δεν ξερω. Αυτο σκέφτομαι και ηρεμώ κάπως.
24-11-2019, 06:52 #102
εδώ μιλάμε για crp 130 και οχι 0.1 κλπ θεωριτικα μπορείς να πάρεις αντικαθλιπλιτικα απλά εγω προσωπικά δεν θέλω για την ώρα να επιβαρύνω την κατάσταση... θέλω πρώτα βα κάνω κάποιες ρευματολογικεςσ εξειδικευμένες εξετάσεις και μετα να ξεκινήσω το αντικαθλιπτικο... τώρα οσο αφορά το Xanax η δοσολογία 0.25 mg για 2 εβδομάδες καθημερινά είναι ικανή να κάνει εθισμό σωματικό και ψυχολογικό και η διακοπή τους μπορεί να πάρει απο 2 μήνες έως και χρόνια... και δεν αναφέρομαι μόνο στο Xanax αλλα σε όλες της βενζοδιαζεπίνες...
προφανώς ο γιατρός σου δεν σου λεει την αλήθεια... να αλλάξεις γιατρό.... οταν λες μικρή δόση; εκοβες το 0.25 στην μέση? αν ναι τότε όντως είναι μικρή δόση αλλά αυτό δεν σημαίνει τπτ... και εμένα με πιάνει το μισό απο το 0.25 αυτό αρκούσε να φτάσω βα χρειάζομαι 0.5 την ημέρα.... αν δεν το πάρω εχω σπασμούς και έντονο ανχος χωρις λόγο .. γι'αυτό πρόσεχε με της βενζοδιαζεπίνες... τα πλασάρουν ως ασφαλή φάρμακα πράγματι όμως ειναι πιο ασφαλές απο το να περνεις καθημερινά παυσίπονα αλλά το πρόβλημα δεν είναι οταν το περνεις αλλα οταν το κόβεις.. η παρενέργειες που έχουν η βενζοδιαζεπίνες δεν είναι τπτ μπροστά σε άλλα φάρμακα οπως αντιψυχωσικα,αντικαθλιπτι� �α απλά οταν περνεις καθημερινά το Xanax μετα φτάνεις σε ενα επίπεδο να το χρειάζεστε πρωί-βραδυ με αποτέλεσμα να εθιστης η γιατροί δυστυχώς λένε ακόμα και σε εμένα που το περνώ μακροχρόνια να το κόψω απότομα δεν θα εχω τπτ μου λέγαν το δοκίμασα και και ουτε 10 ώρες δεν άντεξα... με αποτέλεσμα να πάρω στο τέλος 1mg Xanax.... γι'αυτό οσο ειναι νωρίς μακριά απο της βενζοδιαζεπίνες......