Φιλος που παρεξηγει τα λόγια μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 88
    george1520
    Guest
    Τι εννοείς "αφήνεις έναν άνθρωπο για δεύτερη φορά στα κρύα του λουτρού"; του λες ότι τον βλέπεις μόνο φιλικά και περιμένεις κι από αυτό το ίδιο.. Αν δεν μπορεί να το ελέγξει τέλος. Του προσφέρεις την φιλιά σου, δεν τον αφήνεις έτσι. Εξήγησε του, δώσε του μια ευκαιρία να δεις πως θα φερθεί και μετά πράττεις ανάλογα. Το να απομακρυνθεις χωρίς εξηγήση νομίζω δεν θα βοηθήσει. Εσύ πες του τα για είσαι καλά με τον εαυτό σου και από αυτόν θα εξαρτηθούν όλα. Εκτός και αν όλο αυτό σε ανεβάζει.. Εδώ δεν μπορώ να πω κάτι..

Senior Member
    Έχεις δίκιο.. θα του μιλησω..Αν Κ ξερω οτι θα αντιδράσει κ θα με κάνει να νιώσω οτι εγω οντως φταιω..
    Λίγο χειριστικο κιολας θα ελεγα απο μέρους του..Τώρα το συνειδητοποιώ.ποσο χειριστικο είναι..
    Είναι κ γω αγαθιαρα μερικές φορές...
    Αλλά ναι θα του μιλησω κ ας παει στο διαολο που λένε.
    Θα του εξήγησω τι εννοούσα καταρχάς με τα λόγια μου "χαιρομαι που θα έχεις κ συ μια σύντροφο "..
    Αλλά κ πάλι δυσκολευομαι τι λέξεις να χρησιμοποιήσω..Τελικά μου δημιουργεί αγχος αυτος ο άνθρωπος...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Εχω κ αλλους φιλους ναι ..δεν έχω θέμα.. Εχω κ τον αντρακο μου Επίσης, επίσης να πω οτι αυτος με γούσταρε ενω ημουν ηδη σε σχέση με τον αντρα μου...με διεκδίκησε τρομερα σε σημείο άρρωστο...
    Ναι συμφωνώ με αυτό που λες οτι δεν πρεπει να κανουμε παρεα...Αλλά κ τι να κανεις?αφήνεις εναν ανθρωπο για δεύτερη φορά στα κρύα του λουτρού?
    Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αραίωσω λιγο...το οτι μπορει ακόμα να τρέφει ελπίδες για εμας με κάνει να πιστευω οτι οκ δεν πάει καλά.μαλιστα μου έχει πει οτι μια φορα ερωτεύθηκε στην ζωη του κ δεν θα υπάρξει αλλη, με εμένα.
    Ακραίο του ειπα, ποτε μη λες ποτέ.. θα έρθει η ώρα που θα ξαναερωτευθεις κ θα σαι χαρούμενος.
    Κ όμως είναι κάθετος.. λεει οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση..
    Νιώθω ότι μου δίνει κ αγαπη σαν αδερφός ενα πραμα.
    Επίσης νευριάζει οταν μου την πεφτουν κ μου το πετάει σαν σπόντα..
    Τελικά οσο γράφω εδώ τοσο ανακαλύπτω πραματα που εκανα πως δεν τα βλέπω.. Κ σας ευχαριστω γι αυτο.
    Τώρα δεν μου μιλάει πολυ αυτες τις μερες επειδη μονος του οπως σας ειπα παρεξηγήθηκε,λέγοντάς ολα αυτα με αφορμή που του είπα ότι θα χαρώ αν κανεις μια σχεση κ συ.
    Έχει θυμώσει κ μου είπε ότι θα πάρει την τάδε που φιληθηκαν να πανε για ψώνια.. Ενώ του ειχα πει εγω να παμε για ψώνια..
    Εμένα δεν με πειραζει, απλα παρατηρώ ποσο ανωριμες αντιδράσεις εχει Κ είναι κ 40 χρονων...φέρεται σαν 15χρονο.
    Άσε πως φέρεται αυτός και κοίτα πως θα φερθεις εσύ σχετικά με τη "σχέση" σας....

Καταρχάς όπως σου είπαν και παραπάνω δεν έχει κανένας υποχρέωση να κάνει κάποιον παρέα.....Δεν είσαι μαμά του ούτε έχεις ευθύνη προς αυτόν.....Ούτε ως προς κανέναν...Ούτε του κάνεις χάρη που του χαρίζεις τη παρέα σου

Φυσικά και είναι σημαντικός λόγος διάλυσης μιας φιλικής σχέσης όταν ο ένας από τους δύο βλέπει ερωτικά τον αλλο......

Γιατί αυτός σε γουστάρει ακόμα...απλά επειδή έχει παντελή έλλειψη αυτοπεποίθησης αρκείται με το να κάνει παρέα μαζί σου γιατί δεν πιστεύει πως μπορεί να έχει αυτή που θέλει.....

Πραγματικά δεν θεωρώ ότι προσφέρεις κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο όπως νομίζεις....αντιθέτως δεν τον αφήνεις να προχωρήσει παρακάτω και εκμεταλλεύεσαι τα ερωτικά συναισθήματα του για να γεμίζεις δικά σου κενά.....

Προσπαθείς να του επιβάλλεις ένα πλαίσιο υποτιθέμενης "φιλίας" και να ορίσεις τη σχέση σας έτσι ώστε να επωφελεισαι από τα καλα του....

Τον άλλον όμως τον πιέζεις γιατί δεν θέλει καταβαθος ακριβως κάτι τέτοιο και το ξέρεις...γι αυτό το λόγο κάτι σου "χτυπάει" στη "φιλίας" σας....

Νομίζω πως έχεις επίγνωση των πραγμάτων οπότε είναι ξεκάθαρα συ Ο χέρι σου πως θα το αντιμετωπίσεις

Senior Member
    Σε τι να με ανεβάζει ρε παιδια? Δεν ψάχνω επιβεβαίωση.. Εχω αρκετή μεσα μ..δεν είχα ανάγκη καποιον να είναι κολλημένος 500 χρονια μαζι μου..
    Επίσης είναι ανθρωπος "εγω εχω παντα δίκιο " καποτε του ειχα πει "αν είμασταν μαζί θα είχαμε σκοτωθεί.. παλι καλα που δεν Είμαστε"
    Φρικαρε κ ειπε οτι δεν ειναι ετσι κ οτι στην σχέση του ειναι διαφορετικός...
    Έχω αρχίσει κ σιχαίνομαι κ κουραζομαι...βαρέθηκα που λένε τελικα Κ αυτό βγαινει σιγα σιγα..
    Προσπαθώ να είμαι καλουλα αλλα καποια στιγμη ισως μου βγει ένα αι σου διαολο παλιομαλακα...
    Όπως βλέπετε εχω ανάμεικτα συναισθήματα... Κ νομίζω πως ήταν αναμενόμενο..
    Το μόνο σίγουρο που υπάρχει είναι ότι δεν θα μπορούσα με τπτ να ημουν με έναν τέτοιο άνθρωπο.. βλεπω οτι εχει τεράστια θέματα ψυχολογικα κ θα πρεπε να κάνει ψυχοθεραπεια..
    Αλλά το μόνο που κυνηγάει ειναι πως θα βγάλει περισσότερα χρήματα από τα πτυχία του..
    Τώρα νιωθω θυμωμένη...

Miliva21
    Guest
    Έχεις δίκιο.. θα του μιλησω..Αν Κ ξερω οτι θα αντιδράσει κ θα με κάνει να νιώσω οτι εγω οντως φταιω..
    Λίγο χειριστικο κιολας θα ελεγα απο μέρους του..Τώρα το συνειδητοποιώ.ποσο χειριστικο είναι..
    Είναι κ γω αγαθιαρα μερικές φορές...
    Αλλά ναι θα του μιλησω κ ας παει στο διαολο που λένε.
    Θα του εξήγησω τι εννοούσα καταρχάς με τα λόγια μου "χαιρομαι που θα έχεις κ συ μια σύντροφο "..
    Αλλά κ πάλι δυσκολευομαι τι λέξεις να χρησιμοποιήσω..Τελικά μου δημιουργεί αγχος αυτος ο άνθρωπος...
    Αυτά παθαίνεις όταν θεωρείς τα λάθος άτομα φίλους σου....Και προσπαθείς να τους επιβάλλεις αυτό που θες και έχεις στο μυαλό σου...(βέβαια φταίει και αυτός γιατί μονος του προσφέρθηκε να το παίξει φίλος.... αλλα έχει και ένα ελαφρυντικό ότι έχει αισθήματα)

Δεν ενδιαφέρεσαι για το καλό του καταβαθος........

Αν ενδιαφεροσουν μόνο και μόνο από την αρχή που ήξερες ότι σε γουστάρει θα έπρεπε να του το ξεκόψεις

Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε................

Miliva21
    Guest
    Σε τι να με ανεβάζει ρε παιδια? Δεν ψάχνω επιβεβαίωση.. Εχω αρκετή μεσα μ..δεν είχα ανάγκη καποιον να είναι κολλημένος 500 χρονια μαζι μου..
    Επίσης είναι ανθρωπος "εγω εχω παντα δίκιο " καποτε του ειχα πει "αν είμασταν μαζί θα είχαμε σκοτωθεί.. παλι καλα που δεν Είμαστε"
    Φρικαρε κ ειπε οτι δεν ειναι ετσι κ οτι στην σχέση του ειναι διαφορετικός...
    Έχω αρχίσει κ σιχαίνομαι κ κουραζομαι...βαρέθηκα που λένε τελικα Κ αυτό βγαινει σιγα σιγα..
    Προσπαθώ να είμαι καλουλα αλλα καποια στιγμη ισως μου βγει ένα αι σου διαολο παλιομαλακα...
    Όπως βλέπετε εχω ανάμεικτα συναισθήματα... Κ νομίζω πως ήταν αναμενόμενο..
    Το μόνο σίγουρο που υπάρχει είναι ότι δεν θα μπορούσα με τπτ να ημουν με έναν τέτοιο άνθρωπο.. βλεπω οτι εχει τεράστια θέματα ψυχολογικα κ θα πρεπε να κάνει ψυχοθεραπεια..
    Αλλά το μόνο που κυνηγάει ειναι πως θα βγάλει περισσότερα χρήματα από τα πτυχία του..
    Τώρα νιωθω θυμωμένη...
    Κάτσε ρε anxious περίμενε.....

Φίλους λες έχεις.....έχεις και άντρα...Όλα καλά....
    Για ποιον λόγο τοτε αποφάσισες να ονομασεις φίλο σου κάποιον που σε γούσταρε;;;; απο την αρχη ηταν ξεκαθαρος μαζι σου....δεν κατάλαβες ότι ήταν προφαση να γίνει φίλος σου έστω μα σε έχει έτσι στη ζωή του;;

Σε αυτή τη περίπτωση ξεκοβουμε

Γιατί επιμένεις και απαιτήσεις να σε δει ως φίλη από τη στιγμη που δεν μπορεί;

Τον λυπάσαι λες.....Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα σου τονώνει την αυτοπεποίθηση καταβαθος εκτός και αν δεν έχεις αλλους φίλους ...Και είπες ας πιαστώ από αυτόν

Senior Member
    Μολις μιλησα με μια κοινή μας φιλη η οποία μου είπε ότι της κανει παράπονα οτι εγω δεν τον εκτιμώ.. Κ ότι δεν ασχολείται πια μαζι του γτ δεν καταλαβαίνει ότι κ να του πεις.
    Κ ότι είναι βέβαιη ότι Κ να του μιλησω παλι θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα κ δεν θα καταλαβει..
    Αυτό το οτι δεν τον εκτιμώ μου το χτυπαει κ μενα απειρες φορες..
    Πιθανόν προσπαθεί να ικανοποιήσει μια ανικανοποίητη πλευρά του που δεν ικανοποίησε με μένα.. επειδη δεν τον ηθελα ερωτικά ποτε.
    Άρα καταλήγω στο ότι είναι πολύ κομπλεξικός η απλα παρανοϊκός...
    Δεν κάνω πλάκα...Αν του πω πχ εισαι ωραίος άντρας που το εχω πει για να τον τόνωσω..διαστρεβλώνει αμέσως τα λόγια μου κ θα πει "ειπες οτι ειμαι μέτριος "
    Κάτι που εγω ποτε δεν ειπα....άπειρες φορές εχει συμβει αυτο.
    Διαστρεβλώνει εντελως τα λόγια μου κ με φέρνει σε αδιέξοδο καθώς εγω προσπαθω με ζορι να εξηγήσω ότι αλλο ειπα..
    Νομίζω ότι είναι καμμένοι χαρτι η φαση...καμια ωρα θα τον σκυλοβρισω κ θα εξαφανιστώ οπως παλια..

Miliva21
    Guest
    Επίσης και από άλλα θέμα σου εδώ στο φόρουμ μου βγάζεις γυναίκα με πολύ ανασφάλεια μεσα της ......παρά την καλή φυσική σου κατάσταση όπως επικαλείσαι.......
    Μου βγάζεις μια γυναίκα που θες να σε ζηλεύουν και να σε θαυμάζουν για να σε ανεβάζει αυτό

Δεν σε κρίνω αλλα ζητάς μια γνώμη ερχόμενη εδώ......Δεν μπορώ να σου πω ψέματα ούτε να σου γλείψω τα αυτιά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κάτσε ρε anxious περίμενε.....

Φίλους λες έχεις.....έχεις και άντρα...Όλα καλά....
    Για ποιον λόγο τοτε αποφάσισες να ονομασεις φίλο σου κάποιον που σε γούσταρε;;;; απο την αρχη ηταν ξεκαθαρος μαζι σου....δεν κατάλαβες ότι ήταν προφαση να γίνει φίλος σου έστω μα σε έχει έτσι στη ζωή του;;

Σε αυτή τη περίπτωση ξεκοβουμε

Γιατί επιμένεις και απαιτήσεις να σε δει ως φίλη από τη στιγμη που δεν μπορεί;

Τον λυπάσαι λες.....Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα σου τονώνει την αυτοπεποίθηση καταβαθος εκτός και αν δεν έχεις αλλους φίλους ...Και είπες ας πιαστώ από αυτόν

Δε ξερω γτ τον κανω παρεα τελικα μετα απο ολα αυτα..
    Όσο για την επιβεβαίωση εχω πάρει αρκετή θα ελεγα κ δεν ειμαι ανασφαλές άτομο γενικα..
    Θεωρώ ότι εχω δουλέψει πολύ με τον εαυτο μου μιας κ κανω ψυχοθεραπεια απειρα χρονια κ γενικά προσπαθω πάντα να διατηρώ τον έλεγχο στις σχέσεις μου κ να μην έχουμε ντραβαρα..
    Απλα κάποτε τον πλήγωσα πολυ..Κ νιωθω οτι ισως του χρωστάω, αν Κ ξερω οτι δεν πρεπει να νιώθω έτσι γτ that's fuckin life...ασυνειδητα νιωθω οτι δεν θελω να τον πλήγωσω ξανα..πολυ απλα γτ θελω να μαι καλουλα κ να μην πληγωνω ανθρώπους..
    Επίσης θα ελεγα οτι τον φοβαμαι κ λίγο.. μη κανει καμια μαλακια γτ οταν δεν μιλάγαμε επαθε καταθλιψη κ δεν έτρωγε κ ειχε αδυνατίσει κλπ..κ μου εχει πει ποσο πολυ πονουσε.
    Ειμαι λοιπον σε δύσκολη θεση.
    Η θα αδιαφόρησω κ καλα ολα καλα δεν τρέχει κ κατι, η θα τα πω κ θα φύγω παλι.

Miliva21
    Guest
    Μολις μιλησα με μια κοινή μας φιλη η οποία μου είπε ότι της κανει παράπονα οτι εγω δεν τον εκτιμώ.. Κ ότι δεν ασχολείται πια μαζι του γτ δεν καταλαβαίνει ότι κ να του πεις.
    Κ ότι είναι βέβαιη ότι Κ να του μιλησω παλι θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα κ δεν θα καταλαβει..
    Αυτό το οτι δεν τον εκτιμώ μου το χτυπαει κ μενα απειρες φορες..
    Πιθανόν προσπαθεί να ικανοποιήσει μια ανικανοποίητη πλευρά του που δεν ικανοποίησε με μένα.. επειδη δεν τον ηθελα ερωτικά ποτε.
    Άρα καταλήγω στο ότι είναι πολύ κομπλεξικός η απλα παρανοϊκός...
    Δεν κάνω πλάκα...Αν του πω πχ εισαι ωραίος άντρας που το εχω πει για να τον τόνωσω..διαστρεβλώνει αμέσως τα λόγια μου κ θα πει "ειπες οτι ειμαι μέτριος "
    Κάτι που εγω ποτε δεν ειπα....άπειρες φορές εχει συμβει αυτο.
    Διαστρεβλώνει εντελως τα λόγια μου κ με φέρνει σε αδιέξοδο καθώς εγω προσπαθω με ζορι να εξηγήσω ότι αλλο ειπα..
    Νομίζω ότι είναι καμμένοι χαρτι η φαση...καμια ωρα θα τον σκυλοβρισω κ θα εξαφανιστώ οπως παλια..
    Ναι παρεξηγείται... και λέει ότι δεν τον εκτιμάς γιατί του ΕΡΙΞΕΣ ΧΥ-ΛΟ-ΠΙ-ΤΑ!!!!

Παρεξηγει τα λόγια σου γιατί αυτο που θέλει είναι να τον ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕ! Και να του το δείχνεις με το να τον θαυμάζεις και να του κάνεις κοπλιμέντα

Senior Member
    Δε ξερω ρε τι ειναι αυτα που μου λες..ειμαι όποια ειμαι κ δεν ενοχλώ κανεναν, τι φταιω αν κάποιοι κολλάνε η κόλλησαν?πλακα μας κάνεις? Ειμαι σε σχεση 10 χρονια κ απολυτα τυπική..
    Ότι υπάρχει κολλημα απο κάποιους αυτομάτως αυτο δεν με κάνει νάρκισσο..
    Επίσης ολο αυτο δεν με βοηθάει σε κατι που μου λες στην περίπτωση μου..το οτι ειμαι ευαισθητη κ θελω να διαχειρίζομαι με ευγένεια τους κολληματιες δεν με κάνει κ αυτάρεσκη...
    Δεν μπορείς να με ξέρεις.. οποτε ας αφήσουμε τα συμπεράσματά αυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι παρεξηγείται... και λέει ότι δεν τον εκτιμάς γιατί του ΕΡΙΞΕΣ ΧΥ-ΛΟ-ΠΙ-ΤΑ!!!!

Παρεξηγει τα λόγια σου γιατί αυτο που θέλει είναι να τον ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕ! Και να του το δείχνεις με το να τον θαυμάζεις και να του κάνεις κοπλιμέντα
    Ναι οκ καταλαβα ..εχω πιο σαφη εικονα τωρα που με βοηθήσατε κ σας ευχαριστω απειρα που ασχοληθήκατε..ειχα μεγαλη αναγκη να ακούσω απόψεις απο τρίτους γτ καπου καπου μπερδεύομαι ..να στε καλα!!!

Miliva21
    Guest
    Δε ξερω ρε τι ειναι αυτα που μου λες..ειμαι όποια ειμαι κ δεν ενοχλώ κανεναν, τι φταιω αν κάποιοι κολλάνε η κόλλησαν?πλακα μας κάνεις? Ειμαι σε σχεση 10 χρονια κ απολυτα τυπική..
    Ότι υπάρχει κολλημα απο κάποιους αυτομάτως αυτο δεν με κάνει νάρκισσο..
    Επίσης ολο αυτο δεν με βοηθάει σε κατι που μου λες στην περίπτωση μου..το οτι ειμαι ευαισθητη κ θελω να διαχειρίζομαι με ευγένεια τους κολληματιες δεν με κάνει κ αυτάρεσκη...
    Δεν μπορείς να με ξέρεις.. οποτε ας αφήσουμε τα συμπεράσματά αυτα.
    Καταρχάς ηρέμησε!!..Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είσαι τόσο ευθικτη..

γράφεις για να πάρεις απόψεις.....!
    Γι αυτο ήρθες εδώ....

Τώρα αν θες να βλέπεις μόνο τα λάθη των άλλων και δεν θες να δεις δικά σου ενδεχομένως λαθη άλλο θέμα ....

Δεν είπα ότι δεν είσαι τυπική στη σχέση σου με τον άντρα σου ούτε ότι σε κάνει ναρκισσο το γεγονός ότι κάποιος σε γουστάρει....

το να τον κρατας όμως τόσο καιρό στη ζωή σου και να έχεις και απαιτήσεις από αυτόν...Δεν σημαίνει ότι τον λυπάσαι και κάνεις το καλό...

Αν τον λυποσουν μόνο....και είχες επίγνωση της κατάστασης του δεν θα είχες την απαίτηση να σου φέρεται άψογα ως φίλος ....θα έλεγες "έλα μωρέ ας του μιλήσω γτ αν δεν το κάνω μπορεί να αυτοκτονήσει εξαιτίας μου και θα έχω τύψεις....αλλα δεν περιμενω και κτ απο αυτον σε αυτη τη κατασταση που ειναι"

Εδώ όμως εσύ θυμώνεις μαζί του....απαιτείς και περιμένεις να σου φέρεται όπως θες εσύ .....άψογα και τέλεια....άρα προσπαθείς να του επιβάλλεις τη φιλία.

όλοι οι άνθρωποι (είτε άντρας είτε γυναικα) καταβαθος θα γούσταρε να έχει κάποιον και να λέει " Αχοουυ μωρέ το καημένο....με γουστάρει τρέλα εδώ και χρόνια και δεν ξέρω τι να κανω και το λυπάμαι " γτ αυτό ουσιαστικά λες και ετσι τον αντιμετωπίζεις.....

Σου τονίζει την αυτοπεποίθηση και το ξέρεις....όποιου και να του τύχαινε θα του την τονιζε...αν ισχυριστει το αντίθετο ή είναι ψεύτης ή πολύ απλά δεν ξέρει τι του γίνεται!!

Έχεις πλάσει μια συγκεκριμένη εικόνα του εαυτού σου ότι " αχου μωρέ εγώ είμαι η γλυκιά..... εγώ είμαι μόνο ευαίσθητη εγώ είμαι το θύμα συνεχεια"
    Όμως δεν είσαι μόνο αυτό!!

Είσαι και άνθρωπος...έχεις αδυναμίες κάνεις λαθη.....Μπορεί να "εκμεταλλεύτεις" ανθρώπους εσκεμμένα η εν αγνοία σου κάποια στιγμή....Όπως όλοι και δεν είναι κακο ....

Αν θες να βλέπεις τον εαυτό σου μόνο από τη πλευρά του θύματος δικαίωμα σου....Μετά μη ψάχνεις όμως να δεις τι φταίει

Senior Member
    Οχι οχι καταλαβαινω πως το εννοείς, απλα διαφωνώ γτ ομως?
    Γτ αυτος επεμενε να τα λεμε κ γω ναι ειπα οτι κριμα είναι να μη τα λεμε κ δεν ηθελα να τον πληγωσω..
    Δισταζω μερικες φορες να απομακρυνω άνθρωπους κ οχι επειδη μαρεσει που τους αρεσω..απλα επειδη νιωθω υπαιτια που πληγωνονται..κ μετα κανω αγχος κ στενοχωριεμαι.
    Σιγουρα θα το επεξεργαστώ κ με την ψυχοθεραπευτρια μου.
    Οταν ο αλλος μου λεει σε βλεπω σαν αδερφη μου παει κ Τελος, δεν θελω να τον κανω να νιωσει αμηχανα λεγοντας του "ψεμματα λες κ τελος"..απλα προσπαθω να παιξω το παιχνιδι του καθαρα απο αλτρουισμό..
    Λεω οτι οκ αστον να γουστάρει δεν πειραζει..ας μη τον πληγωσω γτ Νιωθω οτι ειναι ιδιαζουσα περιπτωση.
    Δεν ειπα οτι ειμαι τέλεια, πανω σε ολο αυτο σιγουρα κανω κ λαθη απο λαθος χειρισμο..
    Κ ισως πρεπει να γινω πιο σκληρη με τους αλλους κ πιο κοφτη.
    Δε ξερω αν θα τα καταφερω γτ κ γω δυσκολα αλλαζω κ ειναι μια δυσλειτουργικη συμπεριφορα που σιγουρα πρεπει να δουλεψω...

Senior Member
    Ειμαι αρκετά ενοχικη σαν ανθρωπος...φορτωνομαι ενοχες αλλων κ κανω αγχος..
    Κ το αγχος μου με πεθαινει οποτε για να αποφυγω τις συγγρουσεις γινομαι συγκαταβατικη..ξερω ειναι λαθος..θελει δουλειά αυτο.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast