αρρυθμίες - αγχος??? - Page 111
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 111 of 132 FirstFirst ... 1161101109110111112113121 ... LastLast
Results 1,651 to 1,665 of 1975
    Senior Member
    αφού για την ώρα δεν έχει βρεθεί κάτι με τέτοια συμπτώματα, δεν θα βρεθεί ούτε στο μέλλον επειδή απλά είναι ΓΑΔ.
    Ο πατέρας μου δεν ήταν αγχώδης, ούτε είχε έκτακτες, ούτε ταχυπαλμίες. Είχε όμως καρδιακή ανεπάρκεια και "φαινόταν" ακόμα και με την απλή ακρόαση με το στηθοσκόπιο από παθολόγο.
    Δεν ζητάω να γράψεις δημόσια τα προσωπικά σου προβλήματα, απλά ξέχασες πάλι να γράψεις αν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί, κάτι ή κάποια θέματα που σου προκάλεσαν το 200αρι και όλες τις κρίσεις πανικού.

Τωρα ειμαι με χολτερ ρυθμου αυριο το βγαζω και θα βγουν τα αποτελεσματα.. Θα ενημερωσω σχετικα παιδια ναστε καλα

Senior Member
    βγήκαν τα αποτελέσματα?

Senior Member
    Καλά μου παιδιά, είμαι μόλις 29 ετών και εδω και 1μιση χρόνο έχω πόνους στο στήθος, ταχυπαλμίες, πόνους στην καρδιά, μούδιασμα, μου κόβεται η ανάσα κλπ. Έχω χρόνιο αλλεργικό άσθμα και ο πατέρας μου πέθανε από καρδιακή ανακοπή. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο φοβάμαι μην έχω και εγώ τίποτα παθολογικό. Μάλιστα φέτος το 15αύγουστο έπαθα και ένα επεισόδιο υπεραερισμού (μούδιασαν τα χέρια μου, παράλυσαν λες και είχα εγκεφαλικό και στράβωσε το στόμα μου, η δέ καρδιά μου ένιωθα ότι πετάει έξω από το στήθος μου). 'Ολα αυτά δυστυχώς είναι από συσσωρευμένο στρες και άγχος. Κάνω χρόνια συνεδρίες με ψυχολόγο, έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα και όσο μπορώ προσπαθώ να το παλέψω με διαφραγματικές αναπνοές και διαχείρηση άγχους αλλά πάλι μπορεί να εμφανιστεί λόγω της εξαιρετικά στρεσογόνου δουλειάς μου. Το πρώτο που μου ειπε η ψυχολόγος και προσπαθώ να βάλω καλά στο μυαλό μου είναι να μην γίνω αρρωστοφοβική. Προς το παρόν πάω μόνο σε ένα γενικό γιατρό και έχω κάνει μια γενική αίματος (που όλα έιναι τέλεια φυσικά). Σε καρδιολόγο αποφάσισα συνειδητά να μην πάω γιατί ήδη μετά το επεισοδιο υπεραερισμού μου κάναν καρδιογράφημα και δεν έδειξε κάτι. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας ότι έχετε κάτι παθολογικό. Ξέρω πόσο κουραστικό είναι να φοβάσαι ότι θα πάθεις κάτι ή δεν είναι καλά η υγεία σου. Το μυαλό μας όμως σε περιπτώσεις πανικού-άγχους μιμείται με εξαιρετική ακρίβεια συμπτώματα που είναι παθολογικά, χωρίς να έχουμε όντως κάτι παθολογικό. Σας εύχομαι καλό κουράγιο!!!

Senior Member
    κουκλα εισαι 29 εγω ειμαι 40 εχω 20 χρονια προβλημα και δε μιλαω σαν παππουσ αυτα που σου γραφω τωρα θα τα πεισ στο γιατρο σου πρεπει να παρεισ μυοχαλαρωτικο κορτιζονη αλγκοφρεν η νουροφεν και συμπληρωματα διατροφησ οπωσ βιταμινεσ πρωτεινεσ και ωμεγα 3 αυτα θα πρεπει να τα παρουν ολοι ανω τισ 5ετιασ για να ειστε τελεια εγω δουλευω εχω τρια παιδια ειμαι χωρισμενοσ κι εχω δικη μου επειχηρηση δεν σου κανω επειδειξη απλα σου λεω εγω εχω τον ιδιο γιατρο 12 χρονια παει να πει οτι με θελει καλα εγω ειναι σαν να μην το εχω αυτα ολα θα συννενοειθειτε με το γιατρο σασ οποιοσ με ξερει ασ παρει τηλ τον γιατρο μου εγω δεν μπορω να προτεινω αυτα για να ειστε τελεια ειναι ολα αντιμετωπισιμα πριν 15 χρονια δεν ηταν καλη επιτυχια στην προσπαθεια σασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    με ελιεσ ειναι η επειχηρηση αγροτησ βελτιωμενοσ με πτυχιο μη νομιζεισ οτι σου κανω επειδειξη διαφημιση κανω ποσο καλα μπορειτε να ειστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Για το μόνο που έχω ένσταση είναι ότι μας προτρέπετε να πάρουμε μυοχαλαρωτικά, κορτιζόνη και παυσίπονα (αλγκοφρεν και νιουροφεν εκεί ανήκουν). Αυτά δεν βοηθούν στο άγχος ή τον πανικό.

Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    βγήκαν τα αποτελέσματα?
    Καλησπερα σας,

Πριν απο λιγο πηρα τα αποτελεσματα του Holter 24ωρου.

Βασικος ρυθμος φλεβοκομβικος
    37 μονηρεις εκτακτες συστολες απο τις οποιες 5 υπερκοιλιακες και 32 κοιλιακες. Δεν παρατηρηθηκαν ισχαιμικες αλλοιωσεις. Μ.Ο. παλμων : 71 (παιρνω ομως 1 tenormin 25mg την ημερα, ειμαι 1.88 υψος 100 κιλα)
    Να συμπληρωσω πως τις περισσοτερες εκτακτες τις παθαινω οταν ειμαι ξαπλωμενος και λιγο πριν τις παθω παθαινω ενα αισθημα παλμων. Παθαινω και ορθιος αλλα λιγο λιγοτερες. Ο καρδιολογος δεν συνεστησε περαιτερω καρδιολογικο ελεγχο γιατι οπως ειπε ειναι καθαρα καλοηθεις αρρυθμιες πιθανοτατα προερχομενες απο αγχος.. Παρολα αυτα για σιγουρια σκεφτομαι για μαγνητικη καρδιας η αξονικη στεφανιογραφια. Ποια ειναι η γνωμη σας?
    Να συμπληρωσω οτι οταν παω να κοιμηθω και λιγο πριν με παρει ο υπνος ξεκινανε και δεν με αφηνουν με τιποτα με αποτελεσμα πολλα βραδια να μην μπορω να κοιμηθω.

Quote Originally Posted by panospeggy View Post
    Καλησπερα σας,

37 μονηρεις εκτακτες συστολες απο τις οποιες 5 υπερκοιλιακες και 32 κοιλιακες. Δεν παρατηρηθηκαν ισχαιμικες αλλοιωσεις. Μ.Ο. παλμων : 71 (παιρνω ομως 1 tenormin 25mg την ημερα, ειμαι 1.88 υψος 100 κιλα)
    Να συμπληρωσω πως τις περισσοτερες εκτακτες τις παθαινω οταν ειμαι ξαπλωμενος και λιγο πριν τις παθω παθαινω ενα αισθημα παλμων. Παθαινω και ορθιος αλλα λιγο λιγοτερες. Ο καρδιολογος δεν συνεστησε περαιτερω καρδιολογικο ελεγχο γιατι οπως ειπε ειναι καθαρα καλοηθεις αρρυθμιες πιθανοτατα προερχομενες απο αγχος.. Παρολα αυτα για σιγουρια σκεφτομαι για μαγνητικη καρδιας η αξονικη στεφανιογραφια. Ποια ειναι η γνωμη σας?
    Να συμπληρωσω οτι οταν παω να κοιμηθω και λιγο πριν με παρει ο υπνος ξεκινανε και δεν με αφηνουν με τιποτα με αποτελεσμα πολλα βραδια να μην μπορω να κοιμηθω.
    Οχι φιλε δεν ειναι αναγκη να κανεις μαγνητικη ή αξονικη . Απο τη στιγμη που σου ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα μεινε εκει.

Senior Member
    Οτι κ αν κανεις το αποτελεσμα θα ειναι ενα ΑΓΧΟΣ!!!προσπαθεισαι να το αποδεχτεις συζητα με το γιατρο σ να βρεις μια αγωγη π θα σε βοηθησει στη καθημερινοτητα κ ολα θα πανε καλα.

Senior Member
    panospeggy στα είπαν και οι άλλοι ομοιοπαθείς, όλα είναι θέμα άγχους. Βρες εναν γενικό γιατρό να έχεις ως αναφορά και να σε παρακολουθεί ώστε όταν σου παρουσιάζεται κάτι σωματικό (πόνο κλπ) να μπορείς να ρωτήσεις και φυσικά εφόσον αγαπάς και προσέχεις τη σωματική σου υγεία τόσο τότε ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να δείχνεις ενδιαφέρον και για την ψυχική σου υγεία και να απευθυνθείς σε ένα ψυχολόγο για διαχείρηση άγχους. Δεν θυμάμαι αν διάβασα πιο πάνω αν πας σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο (που για εμένα δεν είναι το ίδιο), σίγουρα ένα ψυχολόγος θα σε βοηθήσει πιο πολύ από έναν ψυχίατρο γιατί ο δεύτερος είναι γιατρός άρα θα δώσει φάρμακα ενώ ο πρώτος θα σου πει και κανέναν πρακτικό τρόπο να αντιμετωπίσεις το άγχος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by panospeggy View Post
    Καλησπερα σας,

Καλησπέρα,
    να ακολουθήσεις την εντολή του καρδιολόγου. Αυτός είναι καρδιολόγος, αυτός κάνει την διάγνωση! Όχι εσύ! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιβαρύνεις το σώμα σου τζάμπα με ακτινοβολία κάνοντας μαγνητική ή αξονική στεφανιογραφία. Αυτά είναι για σοβαρές καρδιολογικές καταστάσεις. Εσύ καρδιολογικώς είσαι υγιής, το έδειξε το holter και το επιβεβαίωσε ο καρδιολόγος. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Οι έκτακτες μπορεί να είναι από άγχος, μπορεί να είναι από θυροειδή, μπορεί να είναι και από τσιγάρο, καφέ, δυσπεψία. Να τρως αργά και να μασάς καλά την τροφή σου.

Junior Member
    Παιδιά και εγώ εδώ και 10 χρόνια έχω έκτακτες συστολές αλλά δεν τις έδινα σημασία γιατί δεν ήταν πολλές. Τα τελευταία όμως 2 χρόνια άρχισαν να γίνονται πολλές. Πήγα σε καρδιολόγο, μου έκανε καρδιογράφημα, υπερηχογράφημα, τεστ κοπώσεως, όλα νορμάλ. Δεν έτυχε εκείνη τη στιγμή να έχω έκτακτες. Έβαλα και ένα holter 24ωρο. Έδειξε μόνο 130 έκτακτες, αλλά η συγκεκριμένη μέρα ήταν απο τις καλές. Μου είπε ότι όλα αυτά είναι από άγχος. Τον πιστεύω, συνήθως πάντα έτσι γίνεται. Το άγχος και η στεναχώρια κάνουν ζημιά.

Τώρα όμως αρχίζουν τα ωραία που θέλω να ακούσετε και όσοι έχετε έκτακτες συστολές, προτείνω να το κάνετε και εσείς. Βρήκα τη λύση στο πρόβλημα μου και εδώ και 3 μήνες οι έκτακτες έχουν μειωθεί σχεδόν κατά 90%.

Πήγα σε ομοιοπαθητικό! Μου πήρε πλήρες ιστορικό, και μου έδωσε ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι, αλλά το παίρνω μια φορά την εβδομάδα. Η διάφορα που είδα είναι τεράστια!! Έκτακτες σχεδόν μηδένισαν. Επίσης αισθάνομαι πιο ήρεμος με λιγότερο άγχος και βλέπω ότι δεν μπορώ να νευριάζω εύκολα.

Παιδιά εγώ δεν πίστευα στην ομοιοπαθητική αλλά για την κάθε περίπτωση υπάρχει και κάποιο συγκεκριμένο ομοιοπαθητικό. Δοκιμάστε το, άλλωστε τα ομοιοπαθητικά είναι φυτικα προϊόντα, δεν δημιουργούν παρενέργειες και είναι απολύτως ασφαλή. Έχω φίλους και γνωστούς που ακολουθούν 100% ομοιοπαθητική ακόμα και για αντιπυρετικά παίρνουν ομοιοπαθητικά.

Senior Member
    [QUOTE=pdomazin;1085304]
    Τώρα όμως αρχίζουν τα ωραία που θέλω να ακούσετε και όσοι έχετε έκτακτες συστολές, προτείνω να το κάνετε και εσείς. Βρήκα τη λύση στο πρόβλημα μου και εδώ και 3 μήνες οι έκτακτες έχουν μειωθεί σχεδόν κατά 90%.

Πήγα σε ομοιοπαθητικό! Μου πήρε πλήρες ιστορικό, και μου έδωσε ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι, αλλά το παίρνω μια φορά την εβδομάδα.

Και η θεία μου που πλησιάζει τα 100 ξέρει ποιά φάρμακα παίρνει. Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να παίρνει φάρμακο για την καρδιά αλλά να μην ξέρει ποιό είναι.
    Και η Τζίνα Βαρώνη διαφήμιζε έναν μασαζοκορσέ αλλά έλεγε ποιο είναι...δεν περίμενε να τσιμπήσουν τα κορόιδα να στείλουν πριβέ μήνυμα όπου εκεί σίγουρα θα θυμηθείς πώς λένε το φάρμακο, πόσο κοστίζει και από πού θα το προμηθευτείς. Ειλικρινά έλεος.

Junior Member
    [QUOTE=Nikolas73;1085308]
    Quote Originally Posted by pdomazin View Post

Πήγα σε ομοιοπαθητικό! Μου πήρε πλήρες ιστορικό, και μου έδωσε ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι, αλλά το παίρνω μια φορά την εβδομάδα.

Και η θεία μου που πλησιάζει τα 100 ξέρει ποιά φάρμακα παίρνει. Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να παίρνει φάρμακο για την καρδιά αλλά να μην ξέρει ποιό είναι.
    Και η Τζίνα Βαρώνη διαφήμιζε έναν μασαζοκορσέ αλλά έλεγε ποιο είναι...δεν περίμενε να τσιμπήσουν τα κορόιδα να στείλουν πριβέ μήνυμα όπου εκεί σίγουρα θα θυμηθείς πώς λένε το φάρμακο, πόσο κοστίζει και από πού θα το προμηθευτείς. Ειλικρινά έλεος.
    Καταρχήν φίλε μου μίλα καλύτερα και κατά δεύτερον δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω τίποτα. Άπλα περιγράφω την εμπειρία μου με τον ομοιοπαθητικό.
    Επίσης από την απάντηση σου φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από ομοιοπαθητική.
    Τα ομοιοπαθητικά δεν είναι φάρμακα. Είναι παρασκευάσματα από φυτικά προϊόντα και βότανα. Και δεν γιατρεύουν το πρόβλημα, βοηθούν τον ίδιο τον οργανισμό να καταπολεμήσει το πρόβλημα.

Και επίσης δεν θέλω κανένας μου στείλει μήνυμα γιατί πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η ονομασία του παρασκευάσματος για να το συστήσω... Ποσό μάλλον να το πουλήσω...