Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 644
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 644 of 837 FirstFirst ... 144544594634642643644645646654694744 ... LastLast
Results 9,646 to 9,660 of 12551
    george1520
    Guest
    Δηλαδή αν μένουν σε διαφορετικό σπίτι από τον πατέρα τους θα σταματήσουν να τον αγαπούν; Νομίζεις ότι όταν μεγαλώσουν κι άλλο δεν θα δουν τι γίνεται με τον άντρα σου; ειδικά τα βράδια; Έχεις σκεφτεί ότι μια μέρα ίσως σου ζητήσουν τα ρέστα που δεν έφυγες;
    Κάποια στιγμή θα καταλάβεις πόσο λάθος ήταν που έμεινες.. Και τότε η δικαιολογία που λες "μένω για τα παιδιά" δεν θα έχει καμία πλέον αξία και θα είναι αργά.

Για τις αποφάσεις μας έχουμε ευθύνη μόνο εμείς..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δηλαδή αν μένουν σε διαφορετικό σπίτι από τον πατέρα τους θα σταματήσουν να τον αγαπούν; Νομίζεις ότι όταν μεγαλώσουν κι άλλο δεν θα δουν τι γίνεται με τον άντρα σου; ειδικά τα βράδια; Έχεις σκεφτεί ότι μια μέρα ίσως σου ζητήσουν τα ρέστα που δεν έφυγες;
    Κάποια στιγμή θα καταλάβεις πόσο λάθος ήταν που έμεινες.. Και τότε η δικαιολογία που λες "μένω για τα παιδιά" δεν θα έχει καμία πλέον αξία και θα είναι αργά.

Για τις αποφάσεις μας έχουμε ευθύνη μόνο εμείς..
    Έχεις σε όλα απόλυτο δίκιο...

Είμαι μόνη μου σε όλα όμως και έχω κουραστεί. Αν υπήρχε κάποιο στήριγμα (από τους δικούς μου) ή αν δεν είχα παιδιά ίσως να είχα φύγει ένα χρόνο πριν. Σκέφτομαι διάφορα.. Όπως ότι θα έπρεπε κάποιος να είναι με τα παιδιά μου όταν θα δουλεύω. Και είμαι μόνη μου. Δεν φοβάμαι τη ζωή αλλά στην πράξη είναι δύσκολο.

george1520
    Guest
    Όταν θες να αλλάξεις κάτι.. Αρχίζεις με μικρά βήματα.. Ο χρόνος περνά.. Γρήγορα.. Και δεν προλαβαίνουμε.. Αν θες να τον βλέπεις να περνάει μπροστά από τα μάτια σου χωρίς να ζεις. Τότε Σταμάτα να παραπονιεσαι. Όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη, δικαίωμα στην ζωή, δικαίωμα στην ευτυχία.. Απλά πρέπει να κουνισουμε λίγο το δαχτυλάκι μας.

Senior Member
    Όταν θες να αλλάξεις κάτι.. Αρχίζεις με μικρά βήματα.. Ο χρόνος περνά.. Γρήγορα.. Και δεν προλαβαίνουμε.. Αν θες να τον βλέπεις να περνάει μπροστά από τα μάτια σου χωρίς να ζεις. Τότε Σταμάτα να παραπονιεσαι. Όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη, δικαίωμα στην ζωή, δικαίωμα στην ευτυχία.. Απλά πρέπει να κουνισουμε λίγο το δαχτυλάκι μας.
    Το πρώτο μικρό μου βήμα είναι η δουλειά και πρέπει ακόμα να περάσει λίγος χρόνος γι αυτό... Λόγω του μικρού που όπως είπα δεν έχω βοήθεια. Ότι θα φύγω το έχω αποφασίσει ΚΑΙ του το έχω πει. Παραπονιέμαι όπως λες γιατί αυτός ο χρόνος που πρέπει να περάσει είναι μαρτύριο, τρέλα και προσπαθώ να τον περάσω "ανώδυνα"..

george1520
    Guest
    Πόσο είναι αν επιτρέπεται το παιδί;

Senior Member
    Πόσο είναι αν επιτρέπεται το παιδί;
    12 μηνών περίπου

george1520
    Guest
    Το έχεις συζητήσει μαζί του; ότι θες να το αφήνεις κάπου για να πηγαίνεις δουλειά;

Senior Member
    Το έχεις συζητήσει μαζί του; ότι θες να το αφήνεις κάπου για να πηγαίνεις δουλειά;
    Ναι. Γενικά μέσες άκρες δεν έχει πρόβλημα με τίποτα ούτε τι θα κάνω ούτε τι νιώθω κτλ. Αρνητικός είναι μόνο στο χωρισμό.

george1520
    Guest
    Ωραία. Βρες μια δουλειά.. Αφού αυτός δεν έχει πρόβλημα να το προσέχει κάποιος άλλος το παιδί. Μόλις μπεις σε μια σειρά όσο αφορά την δουλειά σου, βλέπεις για το επόμενο βήμα.

Senior Member
    Ωραία. Βρες μια δουλειά.. Αφού αυτός δεν έχει πρόβλημα να το προσέχει κάποιος άλλος το παιδί. Μόλις μπεις σε μια σειρά όσο αφορά την δουλειά σου, βλέπεις για το επόμενο βήμα.
    Αυτός ο κάποιος άλλος είναι δύσκολο να βρεθεί. Μάλλον θα ψάξω για ιδιωτικό παιδικό σταθμό γιατί δεν βλέπω άλλη λύση. Μόνο αυτό έχω σκεφτεί. Τα δημόσια δεν τον δέχονται ακόμα.

george1520
    Guest
    Αυτό εννοούσα. Ιδιωτικό.

Senior Member
    Αυτό εννοούσα. Ιδιωτικό.
    Ψάχνω η αλήθεια είναι... Απλά μέχρι τώρα μου φαινόταν πολύ μικρός για να τον αφήσω.

george1520
    Guest
    Είναι μια χαρά για να τον αφήσεις. Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες.. Από 8 μηνών και πάνω είναι τέλεια ηλικία να πάει.

Senior Member
    Είναι μια χαρά για να τον αφήσεις. Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες.. Από 8 μηνών και πάνω είναι τέλεια ηλικία να πάει.
    Γενικά φοβάμαι πολλά και διάφορα. Και ξέρω ότι η πλειοψηφία είναι δικαιολογίες ή άδικοι φόβοι. Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη ή αν είμαι περίεργη πλέον.

george1520
    Guest
    Δεν έχει σημασία αν είσαι η μόνη.. Έχει σημασία αν θες να αλλάξεις την ζωή σου. Κάνε στην άκρη τον φόβο και θα βρεις τον δρόμο σου. Είμαι σίγουρος.