Θέλω μια δεύτερη γνώμη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 189
    Banned
    Ας πούμε ότι βάζω στοπ γιατί όπως είπα παραπάνω βλέπω πιο συναισθηματικό το κομμάτι του σεξ και πέρα από αυτό νιώθω μια πίεση που με κάνει να μην αφηνομαι.Ισως για κάποιο λόγο το βλέπω και συμπλεγματικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η σειρά η δική σου όσο αφορά την σχέση δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας. Το σεξ είναι βασικό για μια σχέση.. Αλλά κάποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη πρώτα να γνωρίσουν τον άλλον (γιατί θέλουν σχέση) και μετά να κάνουν σεξ.. Και ειδικά αυτός που για ένα περίεργο λόγο δεν θέλει να βγαίνει σε δημόσιους χώρους άρα κάτι δεν πάει καλά... Αλλιώς η κοπέλα δεν θα ήταν εδώ να ρωτά..
    παλι δεν καταλαβες αν και το ειπα πολυ αναλυτικα.
    μπορει να ΘΕΛΟΥΝ σχεση, αλλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ αν δεν κανουν σεξ, ακομα κι αν το σεξ αργησει 10 χρονια. αυτο λεω. δεν λεω ποσο γρηγορα πρεπει να γινει το σεξ! το σεξ γινεται οποτε θελει ο καθενας. αλλα δεν υπαρχει ερωτικη σχεση ΜΕΧΡΙ να γινει και αυτο...
    φυσικα και ειναι υποπτο το οτι θελει βολτες αλλα οχι σε κοσμο. αν δεν ηθελε καθολου βολτες θα μου φαινοταν πιο φυσιολογικο.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Melina75 View Post
    Και πάλι θα ξαναπώ ότι δεν θέλω διαβεβαίωση.Αλλα ακριβώς αυτό που είπες..γνωριμία σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ και να δω διάθεση για γνωριμία σε όλους τους τομείς .Τελοσπαντων άλλο τρόπο σκέψης έχει ο καθένας κάπου στη μέση βρίσκεται και το σωστο
    Το σωστό είναι το δικό μου. Είναι γνωστό άλλωστε ότι έχω πάντα δικιο.. (πλάκα κάνω)..
    Για σένα μόνο εσύ ξέρεις. Και το τι θες και το τι περιμένεις.

Senior Member
    Ας πούμε ότι βάζω στοπ γιατί όπως είπα παραπάνω βλέπω πιο συναισθηματικό το κομμάτι του σεξ και πέρα από αυτό νιώθω μια πίεση που με κάνει να μην αφηνομαι.Ισως για κάποιο λόγο το βλέπω και συμπλεγματικα
    Γιατί μέσα σου (είτε το παραδέχεσαι είτε όχι) δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το σεξ.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    Ακριβώς ,δεν μπορώ και δεν θέλω γιατί ακόμα και αδιάφορος να σου είναι ο άλλος κάτι τέτοιο σε πληγώνει

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παλι δεν καταλαβες αν και το ειπα πολυ αναλυτικα.
    μπορει να ΘΕΛΟΥΝ σχεση, αλλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ αν δεν κανουν σεξ, ακομα κι αν το σεξ αργησει 10 χρονια. αυτο λεω. δεν λεω ποσο γρηγορα πρεπει να γινει το σεξ! το σεξ γινεται οποτε θελει ο καθενας. αλλα δεν υπαρχει ερωτικη σχεση ΜΕΧΡΙ να γινει και αυτο...
    φυσικα και ειναι υποπτο το οτι θελει βολτες αλλα οχι σε κοσμο. αν δεν ηθελε καθολου βολτες θα μου φαινοταν πιο φυσιολογικο.
    Ε αφού είναι ύποπτο αυτό με τις βόλτες γιατί η πρώτη σας κουβέντα ήταν οτι βλέπει αλλιώς το σεξ η κοπέλα; ενώ και εσείς βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα με τον τύπο (ο πληθυντικος δεν είναι ευγενειας.. Εννοώ και την Sonia);

Senior Member
    μα καλα κανεις!! αλλα δεν ταιριαζετε. αυτος το βλεπει εντελως διαφορετικα.
    το συμπλεγματικο ειναι οτι κανεις προκαταρκτικα ,αλλα οχι σεξ. δεν εξρω σε τι διαφερουν τα προκαταρκτικα απο το σεξ. για εμενα, δεν διαφερουν. ιδεα σου ειναι...

Senior Member
    Ο κάθε άνθρωπος βλέπει διαφορετικά την ζωή και το σεξ. Όπως εσύ έτυχε να βρεις ανθρώπους κάνατε πολύ σεξ και μετά εξελίχθηκε σε σχέση μπορεί να τύχει κι αυτό που λέει η κοπέλα.. Δηλαδή ο φίλος να θέλει μόνο το σεξ. Ίσως για σένα να είναι το πρώτο πράγμα σε μια σχέση το σεξ, για την κοπελα να είναι η γνωριμία.. Η ουσιαστική γνωριμία.. Ίσως εσύ να πηγαίνεις με κάποιον απο το πρώτο ραντεβού και η κοπέλα να έχει ανάγκη να δει τι ουσιαστικά θέλει ο άλλος από αυτήν..

Melina75 Αν αυτός ο άνθρωπος σου έβγαζε κάτι θετικό δεν θσ έκανες δεύτερες σκέψεις. Το σεξ για τον κάθε άνθρωπο έχει διαφορετική ερμηνεία και μη ακούς κανένα... Αν εσύ έχεις ανάγκη να γίνουν κάποια βήματα πρώτα και μετά το σεξ τότε αυτό πρέπει να γίνει. Είτε με αυτόν, είτε με άλλον.
    Εντάξει ρε Γιώργο αλλά ούτε ένα καφεδάκι έτσι για το γαμωτο? Δηλαδή εγώ αν το πάω έτσι με κάποια θα είναι φαση που και στο σεξ χάρη θα κάνω. Εδώ από τιντερ που έχω συναντηθεί, πήγαμε και για μια μπύρα πρώτα.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εντάξει ρε Γιώργο αλλά ούτε ένα καφεδάκι έτσι για το γαμωτο? Δηλαδή εγώ αν το πάω έτσι με κάποια θα είναι φαση που και στο σεξ χάρη θα κάνω. Εδώ από τιντερ που έχω συναντηθεί, πήγαμε και για μια μπύρα πρώτα.
    Ξανά πες γιατί σε χασα...

Senior Member
    Ε αφού είναι ύποπτο αυτό με τις βόλτες γιατί η πρώτη σας κουβέντα ήταν οτι βλέπει αλλιώς το σεξ η κοπέλα; ενώ και εσείς βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα με τον τύπο (ο πληθυντικος δεν είναι ευγενειας.. Εννοώ και την Sonia);
    αχ βρε γιωργο δεν καταλαβαινεις...
    επειδη το θεωρει ανταλαξιμο με μια δηλωση για σχεση. γι αυτο το βλεπει λαθος το σεξ.
    ας μην το κανει και ποτε. καλα θα κανει. αλλα δεν μπορει να το κανει επειδη θα της πει καποιος οτι αν το κανει θα αποκτησει σχεση. γιατι αυτα που περιγραφει, εκει παραπεμπουν.

Senior Member
    Ακριβώς ,δεν μπορώ και δεν θέλω γιατί ακόμα και αδιάφορος να σου είναι ο άλλος κάτι τέτοιο σε πληγώνει
    Και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν είσαι αναγκασμένη να το ανεχτείς. Γιατί το θέμα δεν είναι ότι θέλει μόνο σεξ. Το θέμα είναι ΠΩΣ το εκφράζει κιόλας. Λες και είχατε κλείσει συνάντηση για σεξ.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Δεν πάει κάτι λάθος με τον τύπο, απλά θέλει άλλα πράγματα από αυτά που θέλει η κοπέλα.
    Το θέμα του σεξ δεν το είπαμε σε σχέση με τον τύπο, το είπαμε γενικότερα για το πως βλέπει το σεξ και το σεξ σαν συστατικό μίας σχέσης.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

Senior Member
    επειδη το θεωρει ανταλαξιμο με μια δηλωση για σχεση. γι αυτο το βλεπει λαθος το σεξ.
    ας μην το κανει και ποτε. καλα θα κανει. αλλα δεν μπορει να το κανει επειδη θα της πει καποιος οτι αν το κανει θα αποκτησει σχεση. γιατι αυτα που περιγραφει, εκει παραπεμπουν.
    Μα γιατί δεν αφήνετε λίγο στην άκρη τη λέξη "σχέση". Η κοπέλα λέει ότι σε πληγώνει αυτό που δείχνει τόσο ωμά ότι τη βλέπει σαν κομμάτι κρέας. (εκείνη είπε σε πληγώνει, εγώ λέω είναι εντελώς προσβλητικό)

george1520
    Guest
    Ειμαι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει πολλά.. Το έχω αποδειξει σε όλα τα θέματα που σχολίασα.. Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω την συζήτηση αλλα είδα τι της είπατε όσο αφορά το σεξ και δεν μου άρεσε.. Αυτή είπε πως αυτός έδειξε πως στο μυαλό του έχει μόνο το σεξ.. Και η κοπέλα θέλει πρώτα να τον γνωρίσει. Δεν είπε τίποτα άλλο όσο αφορά το σεξ. Ούτε αν είναι προτεραιότητα της, ούτε ότι το σιχαίνεται... Το κομμάτι που λες σε αυτό το ποστ εγώ προσωπικά δεν το είδα κάπου στα λόγια της..

Την γνώμη μου την είπα. Αν είναι λάθος Μελίνα πέταξε την... Αυτααααα

Senior Member
    Και πάλι θα ξαναπώ ότι δεν θέλω διαβεβαίωση.Αλλα ακριβώς αυτό που είπες..γνωριμία σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ και να δω διάθεση για γνωριμία σε όλους τους τομείς .Τελοσπαντων άλλο τρόπο σκέψης έχει ο καθένας κάπου στη μέση βρίσκεται και το σωστο
    ναι αλλα, μιλας για "ολους τους τομεις", βγαζοντας εξω τον σεξουαλικο.
    αρα δεν θελεις σε ολους τους τομεις.
    θελεις σε ολους "υπολοιπους " τομεις, ΕΚΤΟΣ του σεξ.
    κιε κεινος θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο σεξ, αλλα δεν ξερουμε αν ενδιαφερεται για αλλους τομεις.
    δηλαδη, ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast