Θέλω μια δεύτερη γνώμη - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 189
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα απο εκει να καταλαβεις!!
    ενω δεν θελει καν να βγουνε, αλλα ουτε σεξ γινεται, αυτη αναρωτιεται αν ο αλλος την σκεφτεται σοβαρα..
    τι να σκεφτει σοβαρα!!! τπτ δεν εχουν μεταξυ τους. ουτε σχεση, ουτε ξεπετα. μερικες συναντησεις οπου δεν μπορουν να τα βρουν εχουν κανει!
    ειναι να αναρωτιεται αν ο αλλος σκεφτεται σοβαρα;

δεν ειπα ποτε οτι εχω κανει σεξ πριν βγουμε. εχω πει οτι δεν με ενδιεφεραν οι εξοδοι (ναι, βγαιναμε) γιατι ειμασταν πιο πολυ κλεισμενοι στο σπιτι. οι γνωριμιες ηταν απο κοινους φιλους. φυσικα και γνωριζομασταν κοινωνικα, ειχαμε κοινες εξοδους, αλλα οταν βγηκαμε οι δυο μας, μας ενδιεφερε να ειμαστε μονοι μας, οχι να πηγαινουμε για μπυρες...

φυσικα και δεν εχεις σχεση αν εισαι ενηλικος και δεν εχεις κανει σεξ με τον αλλον. απορω τι σου φαινεται περιεργο.
    μπορει να εχεις φιλικη σχεση, αλλα οχι ερωτικη. δεν σου εχει τυχει ΠΟΤΕ να ξενερωσεις οταν κανεις σεξ με καποιον; τι ειχες δλδ πριν το σεξ; μια γνωριμια ειχες. ειχες 'σχεση" και χαλασες την σχεση επειδη δεν σου αρεσε το σεξ;; αυτα τα βλεπεις πριν σκεφτεις για σχεση.

γιατι δεν την σεβεται; η επιθυμια για σεξ ειναι ενδειξη αγενειας;
    <<δεν ειναι κατι υποπτο το να θελει κανεις μανιωδως σεξ στην αρχη της γνωριμιας και οχι βολτες. για να μιλησω προσωπικα, στις δυο μακροχρονιες σχεσεις που ειχα. μια παλια και την τωρινη που ειναι κι επισημη, ΚΑΙ στις δυο με λυσσαλεο σεξ και απο τις δυο πλευρες ξεκινησε η σχεση μας, μεσα σε σπιτια και σε ξενοδοχεια (σε ταξιδια), οχι με καφεδες...>>

πρωτον σου κανω παραθεση τι ειπες στο πρωτο μηνυμα και τι λες τωρα οτι δεν εχεις κανει σεξ πριν βγεις.και το σεξ ειναι μια μορφη σχεσης .ειχες σεξουαλικη σχεση δεν γινεται να το κανεις με καποιον και να λες δεν ειχα τιποτα.ειχες σχεση σεξουαλικη
    δευτερον που διαβασες στο μηνυμα της να λεει οτι αναρωτιεται αν την βλεπει σοβαρα?εγω διαβασα οτι αναρωτιεται γιατι δεν πανε για καφε.
    και τριτον η επιθυμια για σεξ δεν ειναι αγενεια.αγενεια ειναι να σου προτεινει η αλλη παμε για καφε και εσυ να της λες παμε σπιτι.αγενεια ειναι να μη σεβεσαι αυτο που θελει η αλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    για τον σεβασμο του τι θελει ο αλλος κοριτσι μου.αφου βλεπει οτι θελει μια γνωριμια αλλη και αυτος αρνειται να βγουν.αν ελεγε κι αυτη οκ θελω σεξ τοτε δεν θα λεγαμε κατι για μη σεβασμο.
    What???
    Δηλαδή με την λογική σου Αποστολία αν γνωρίζεις κάποιον και σου προτείνει παρτουζα εσύ πρεπει να το κανεις γιατί αλλιως δεν θα τον σεβεσαι!!! Τι λες??
    Ο τύπος θέλει σεξ κ της το δειχνει. Θα μπορούσε να της πουλήσει αγάπες κ έρωτες κ εξόδους για να πάρει σεξ κ αυτό δεν θα ηταν σεβασμος αγαπητή Αποστολία, κοροϊδία θα ήταν. Δεν την βίασε, ουτε την πηγε σπιτι με το ζορι την κάλεσε και πήγε. Δεν βλέπω πουθενά πως δεν την σέβεται.

Senior Member
    <<δεν ειναι κατι υποπτο το να θελει κανεις μανιωδως σεξ στην αρχη της γνωριμιας και οχι βολτες. για να μιλησω προσωπικα, στις δυο μακροχρονιες σχεσεις που ειχα. μια παλια και την τωρινη που ειναι κι επισημη, ΚΑΙ στις δυο με λυσσαλεο σεξ και απο τις δυο πλευρες ξεκινησε η σχεση μας, μεσα σε σπιτια και σε ξενοδοχεια (σε ταξιδια), οχι με καφεδες...>>

πρωτον σου κανω παραθεση τι ειπες στο πρωτο μηνυμα και τι λες τωρα οτι δεν εχεις κανει σεξ πριν βγεις.και το σεξ ειναι μια μορφη σχεσης .ειχες σεξουαλικη σχεση δεν γινεται να το κανεις με καποιον και να λες δεν ειχα τιποτα.ειχες σχεση σεξουαλικη
    δευτερον που διαβασες στο μηνυμα της να λεει οτι αναρωτιεται αν την βλεπει σοβαρα?εγω διαβασα οτι αναρωτιεται γιατι δεν πανε για καφε.
    και τριτον η επιθυμια για σεξ δεν ειναι αγενεια.αγενεια ειναι να σου προτεινει η αλλη παμε για καφε και εσυ να της λες παμε σπιτι.αγενεια ειναι να μη σεβεσαι αυτο που θελει η αλλη.
    Ξερω τι ειπα αποστολια...
    Δεν ειπα οτι δεν ειχαμε βγει. Φυσικα και ειχαμε βγει. Πως αλλιως θα γνωριζομασταν; μεσα στο σπιτι; η πρωτη μας εξοδος ηταν σινεμα και ποτο. ειπα τι ΣΥΝΗΘΩΣ κάναμε και τι με ενδιεφερε εμενα να κανουμε. Τι να τους κανω τους καφεδες εφοσον τα βρηκαμε; να πεις εκδρομες, ναι. Πηγαιναμε και πηγαινουμε και τωρα πολλες.

Με την λογικη την δικη σου κι αυτη δεν τον σεβεται, γιατι της προτεινε να παει σπιτι του κι αυτη ηθελε μπυρες.
    Δεν ειναι θεμα σεβασμου το να θελει ο αλλος διαφορετικα πραγματα απο αυτο που θελεις εσυ, ουτε ειναι προσβολη το να σε ποθει.
    Αυτα ειναι τα συμπλεγματα που ελεγα.

Senior Member
    Δεν ειπα οτι δεν ειχαμε βγει. Φυσικα και ειχαμε βγει. Πως αλλιως θα γνωριζομασταν; μεσα στο σπιτι; η πρωτη μας εξοδος ηταν σινεμα και ποτο. ειπα τι ΣΥΝΗΘΩΣ κάναμε και τι με ενδιεφερε εμενα να κανουμε. Τι να τους κανω τους καφεδες εφοσον τα βρηκαμε;

Με την λογικη την δικη σου κι αυτη δεν τον σεβεται, γιατι της προτεινε να παει σπιτι του κι αυτη ηθελε μπυρες.
    Δεν ειναι θεμα σεβασμου το να θελει ο αλλος διαφορετικα πραγματα απο αυτο που θελεις εσυ, ουτε ειναι προσβολη το να σε ποθει.
    Συγνώμη..
    Είναι σύμπλεγμα δηλαδή το να με ενοχλεί αν ο άλλος κοιτάει ΜΌΝΟ πως θα με ρίξει σε ένα κρεβάτι; γιατί ο τύπος που συζητάμε δεν την "ποθεί"..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Συγνώμη..
    Είναι σύμπλεγμα δηλαδή το να με ενοχλεί αν ο άλλος κοιτάει ΜΌΝΟ πως θα με ρίξει σε ένα κρεβάτι; γιατί ο τύπος που συζητάμε δεν την "ποθεί"..
    Ειναι συμπλεγμα να το θεωρεις ασεβεια.
    Το να μην το επιθυμεις, μια χαρα ειναι.
    Ποιος σου ειπε οτι δεν την ποθεί;;
    Απο καταναγκασμο θελει να κανουν σεξ;

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    What???
    Δηλαδή με την λογική σου Αποστολία αν γνωρίζεις κάποιον και σου προτείνει παρτουζα εσύ πρεπει να το κανεις γιατί αλλιως δεν θα τον σεβεσαι!!! Τι λες??
    Ο τύπος θέλει σεξ κ της το δειχνει. Θα μπορούσε να της πουλήσει αγάπες κ έρωτες κ εξόδους για να πάρει σεξ κ αυτό δεν θα ηταν σεβασμος αγαπητή Αποστολία, κοροϊδία θα ήταν. Δεν την βίασε, ουτε την πηγε σπιτι με το ζορι την κάλεσε και πήγε. Δεν βλέπω πουθενά πως δεν την σέβεται.
    εσυ απο αυτα που ειπα αυτο καταλαβες?οτι αν μου προτεινει καποιος παρτουζα θα επρεπε να το κανω απο σεβασμο?ο καθενας καταλαβαινει οτι θελει.και οταν σου λεει ο αλλος θες να παμε για καφε αν εχεις αρχιδια και λεγεσαι αντρας να πεις οτι οχι απο εσενα θελω μονο σεξ.ξεκαθαρα πραγματα

Senior Member
    Όταν ο άλλος μου περνάει μόνο μηνύματα του τύπου "πότε θα στον βάλω εσένα" εννοείται ότι είναι φουλ ασέβεια..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    εσυ απο αυτα που ειπα αυτο καταλαβες?οτι αν μου προτεινει καποιος παρτουζα θα επρεπε να το κανω απο σεβασμο?ο καθενας καταλαβαινει οτι θελει.και οταν σου λεει ο αλλος θες να παμε για καφε αν εχεις αρχιδια και λεγεσαι αντρας να πεις οτι οχι απο εσενα θελω μονο σεξ.ξεκαθαρα πραγματα
    Μα αυτο της ειπε. Δεν το ειδες; της ειπε " ας παμε καμια βολτα αν θες (των 10 λεπτων απ οτι μας ειπε) αλλα προτιμω να παμε σπιτι" τι θα εκαναν στο σπιτι; θα αχνιζανε τον κουραμπιε; απολυτα ξεκαθαρος ηταν. Πιο ξεκαθαρος δεν γινεται..

Senior Member
    Ποιος σου ειπε οτι δεν την ποθεί;;
    Απο καταναγκασμο θελει να κανουν σεξ;
    Που φαίνεται ότι την ποθεί; ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ είναι το πρόβλημα. Δείχνει απροκάλυπτα ότι απλά δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το να κάνει σεξ.. Και είναι άλλο πόθος άλλο σεξ. Το σεξ ναι είναι ανάγκη των αντρών ειδικά.

Δεν ειπα οτι δεν ειχαμε βγει. Φυσικα και ειχαμε βγει. Πως αλλιως θα γνωριζομασταν; μεσα στο σπιτι; η πρωτη μας εξοδος ηταν σινεμα και ποτο. ειπα τι ΣΥΝΗΘΩΣ κάναμε και τι με ενδιεφερε εμενα να κανουμε. Τι να τους κανω τους καφεδες εφοσον τα βρηκαμε; να πεις εκδρομες, ναι. Πηγαιναμε και πηγαινουμε και τωρα πολλες.

μαλλον κανεις οτι δεν βλεπεις αυτα που σου γραφουμε.ξερεις τι ειπες και ξερεις τι εγραψες στο πρωτο μηνυμα και αυτο αν ξερει να διαβαζει κανεις το βλεπει.και σε ξανα ρωτησα οτι το κοριτσι ειδες να γραφει πουθενα για σχεση?
    δεν ειπα οτι δεν την σεβεται επειδη θελει αλλα πραγματα ειπα οτι δεν την σεβεται οταν δεν τις ξεκαθαριζει τι θελει.με τον τροπο του το δειχνει βεβαια αλλα καλο ειναι να μιλανε σταρατα σε αυτα τα θεματα τοσο οι αντρες τοσο και οι γυναικες.
    τωρα τα συμπλεγματα ειναι καθαρα υποκειμενικο πως το βλεπει ο καθενας.αλλοι ειναι πουριτανοι και αλλοι πολυ μοντερνοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Όταν ο άλλος μου περνάει μόνο μηνύματα του τύπου "πότε θα στον βάλω εσένα" εννοείται ότι είναι φουλ ασέβεια..
    Προσπαθεις να το εκχυδαισεις για να αποκτησεις επιχειρημα. Αυτο που περιγραφεις ειναι μια αγενης συμπεριφορα ενος κάγκουρα. Αν σου τυχαινουν μονο τετοιοι, λυπαμαι για εσενα. Το να σε ποθει καποιος και οταν ειστε μονοι να στο δειχνει και να σου δείξει οτι θελει να προχωρησετε δεν ειναι καθολου ασεβεια. Ασεβεια ειναι να μην σταματησει αν του πεις, οχι.

Να σου θυμισω ομως, οτι η κοπελα κανει προκαταρκτικα μαζι του. Απο τα προκατακτικα τι πρεπει να συμπερανει αυτος δηλαδη; οτι δεν θελει σεξ;;; το θεωρει ενθαρυντικο και προχωραει. Αν δεν θελει ας τον κοψει. Τι τον καμαρωνει;;;;

Banned
    Το "να θέλει ο άλλος να σε πηδήξει " καλό είναι το κακό είναι να μην ήθελε (ξαναλέω). Ο σεβασμός δεν έχει να κάνει με αυτή του την επιθυμία αλλά με την υπόλοιπη προσέγγιση του και την συνολική του στάση ως προς εμένα ,για την οποία έχω τις αμφιβολίες μου και ρώτησα για αυτό μια δεύτερη γνώμη.

Senior Member
    Προσπαθεις να το εκχυδαισεις για να αποκτησεις επιχειρημα. Αυτο που περιγραφεις ειναι μια αγενης συμπεριφορα ενος κάγκουρα. Αν σου τυχαινουν μονο τετοιοι, λυπαμαι για εσενα. Το να σε ποθει καποιος και οταν ειστε μονοι να στο δειχνει και να σου δείξει οτι θελει να προχωρησετε δεν ειναι καθολου ασεβεια. Ασεβεια ειναι να μην σταματησει αν του πεις, οχι.

Να σου θυμισω ομως, οτι η κοπελα κανει προκαταρκτικα μαζι του. Απο τα προκατακτικα τι πρεπει να συμπερανει αυτος δηλαδη; οτι δεν θελει σεξ;;; το θεωρει ενθαρυντικο και προχωραει. Αν δεν θελει ας τον κοψει. Τι τον καμαρωνει;;;;

Δεν χρειάζεται να λυπάσαι γιατί αν μου τύχαινε δεν θα υπήρχε δεύτερη φορά..

Ασέβεια είναι το συνεχές "πάμε σπίτι" χωρίς να σκέφτεται ότι μπορεί να θέλω και να βγω (εκτός αν την έχει δει ότι πήρε σκύλο και θα το πάει βόλτα με τα πόδια για κατουρημα), το οποίο δεν πάει καθόλου να πει ότι "σε ποθεί και στο δείχνει όταν είστε μόνοι".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Melina75 View Post
    Το "να θέλει ο άλλος να σε πηδήξει " καλό είναι το κακό είναι να μην ήθελε (ξαναλέω). Ο σεβασμός δεν έχει να κάνει με αυτή του την επιθυμία αλλά με την υπόλοιπη προσέγγιση του και την συνολική του στάση ως προς εμένα ,για την οποία έχω τις αμφιβολίες μου και ρώτησα για αυτό μια δεύτερη γνώμη.
    Αυτό ακριβώς λέω.. Δείχνει πάρα πολύ ανοιχτά ότι θέλει ΜΌΝΟ αυτό. Και λογικό είναι να μην σου αρέσει. Δεν έχει να κάνει με το τι θα κάνεις αλλά με το πως σε κάνει να νιώθεις αυτή η συμπεριφορά.

Banned
    Όσον αφορά τα προκαταρκτικά και ότι δίνω θάρρος και εγώ αντί να του το κοψω...Ας πούμε ότι πήγα να σκεφτώ και εγώ "αρχή γνωριμίας ,δεν υπάρχει σωστή σειρά ,μπορεί έτσι να μου βγηκε-μας βγήκε τώρα,αργότερα και σταδιακά μπορεί να έρθει και η "γνωριμία " με την έννοια που την ζητάω εγώ".Βλέπω όμως ότι κινούμαστε στο ίδιο μοτίβο σπιτι-σπιτι ΜΟΝΟ ,δεν μίλησα ότι θέλει τις περισσότερες φορές να είμαστε μόνοι ,είπα ότι ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ γίνεται το ίδιο πράγμα και ΠΟΤΕ ούτε μισή φορά μια νορμάλ έξοδος .Και όσο για την ερώτηση "ε τι το βασανίζεις ;" Δεν νομίζω ότι "το βασανισα" και πολύ ..ούτε μήνα δεν βγαίνουμε για αυτό επειδή είδα κάποια πράγματα τώρα που είναι αρχή σκέφτομαι να το κόψω.

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast