Λεμφωμα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 99

Thread: Λεμφωμα

Antonis8
    Guest
    αυτά είναι δικες σου υποθεσεις και τώρα γινεσαι κι εσύ προσβλητικη απεναντι σε αυτούς που αντιμετωπίζουν τα ψυχιατρικα τους θέματα με αγωγή. Δεν κοιμιζουν το πρόβλημα. Το ocd έχει γενετικες βασεις. Το δικό μου σίγουρα γιατί η μητέρα μου πασχει από σχιζοφρένεια. Να δεχεστε κι εσείς την αντιθετη απόψη και εμπειρια ,δεν με βοηθάει η ψυχοθεραπεία γιατί δεν ειναι για μενα,δεν υπαρχει καποιο φταίξιμο από την πλευρά μου σε αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Πολλοι έχουν διαφορετικη απόψη, και η Αννα τα ίδια μου λέει,δεν με προσεβαλε όμως.

Το είπα εκατό φορες ρε φιλε,υποστηριξη ζηταω, αυτό ακριβώς δηλαδή που υποτιθεται ότι προσφέρει το φόρουμ. Ξέρω και μόνος μου ότι έχω υποχονδριαση ,λχ για τους ηλιοσπορους ναι, αγχωθηκα λόγω υοοχονδριασης και για να μην παίρνω τηλ το γιατρό το γράφω εδώ να ανακουφιστω απο τη φοβια. Που είναι το κακό; Αλλά βραδυκαρδια όντως είχα,οπως και υποταση,οπως και pots κλπ κλπ και ακριβώς επειδη έχω άγχος υγειας,όλα αυτά με αγχωνουν περισσότερο!

Αν κάποιος έχει επιφυλαξεις,ας ρωτησει με ωραίο τροπο αν με διαγνωσε με αυτά ο γιατρός μου.
    Και σε πρόσβαλε ο Γιώργος βρε Αντώνη; Γιατί εσύ έχεις "κόλλημα" με τα θέματα υγείας αλλά εγώ έχω με την αδικία, δεν τη μπορώ.. Εσύ είπες ότι επειδή κάνει ψυχοθεραπεία νομίζει πως τα ξέρει όλα. Αυτό δεν είναι προσβολή; Η ψυχοθεραπεία που κάνουμε δεν έχει να κάνει με το τι ξέρουμε και κανένας ποτέ δεν σου είπε ότι τα ξέρει όλα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σου είπα και πριν να μιλάς καλύτερα.. Αν θες ανθρώπους να σου χαϊδεύουν τα αφτιά τότε συγνώμη που μπήκα στο θέμα σου.. Δεν ειναι του χαρακτήρα μου να βλέπω τον άλλον να βασανίζεται και να του λέω "μπράβο συνέχισε έτσι.. Προχώρα.. Θες βοήθεια;"

Τελειωσε η συζήτηση με ότι αφορά εμένα και εσένα. Μείνε να κλαιγεσαι. Κάνε ότι θες..
    Εσυ πρεπει να μιλας καλυτερα. Ούτε κλαφτηκα ποτε,ούτε μου χαιδευει κανενας τα αυτια εδώ μέσα, εμπειριες ανταλλαζουμε.
    Και εξακολουθείς να μην έχεις καταλαβει τιποτα απο την προσωπική μου εμπειρια.

Στο καλο.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Και σε πρόσβαλε ο Γιώργος βρε Αντώνη; Γιατί εσύ έχεις "κόλλημα" με τα θέματα υγείας αλλά εγώ έχω με την αδικία, δεν τη μπορώ.. Εσύ είπες ότι επειδή κάνει ψυχοθεραπεία νομίζει πως τα ξέρει όλα. Αυτό δεν είναι προσβολή; Η ψυχοθεραπεία που κάνουμε δεν έχει να κάνει με το τι ξέρουμε και κανένας ποτέ δεν σου είπε ότι τα ξέρει όλα..
    Εκεινος ειπε πρωτος ότι γράφω μπουρδες και εκφραστηκε άσχημα, εγώ ούτε τον μειωσα ούτε τον αμφισβητησα οπως εκείνος. Η απάντηση που λες είναι η απαντηση μου σε αυτά. Δεν θα καστω να ασχοληθω παραπανω. Οποιος δεν θέλει ας μην μετέχει στα τοπικ μου,εγώ τα ανοιγω για να βρω υποστηριξη και να συζητησω τις φοβίες μου οχι για να με λένε φαντασιοπληκτο και να μην σέβονται την εμπειρια μου. Να λήξει το θέμα παρακαλώ.

george1520
    Guest
    Εσυ πρεπει να μιλας καλυτερα. Ούτε κλαφτηκα ποτε,ούτε μου χαιδευει κανενας τα αυτια εδώ μέσα, εμπειριες ανταλλαζουμε.
    Και εξακολουθείς να μην έχεις καταλαβει τιποτα απο την προσωπική μου εμπειρια.

Στο καλο.
    Προσωπική εμπειρία? Αυτή εδώ? Η χθεσινή? Η προχθεσινή? Πριν από 5 μέρες? Πότε? Ποια είναι η προσωπική εμπειρία που έπρεπε εγώ να δω? Ποιο από όλα τα θεματα που έχεις ανοίξει με διαφορετικό πρόβλημα πρέπει να δω; Και όχι να δω το σύνολο Αντώνη?
    Ψυχοθεραπεία έκανες για πόσο?
    Θα καταλάβεις ότι έχεις φάει τόσο χρόνο από την ζωή σου στις αρρώστιες και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο χρόνος περνά. Χάνεται..

Senior Member
    αυτά είναι δικες σου υποθεσεις και τώρα γινεσαι κι εσύ προσβλητικη απεναντι σε αυτούς που αντιμετωπίζουν τα ψυχιατρικα τους θέματα με αγωγή. Δεν κοιμιζουν το πρόβλημα. Το ocd έχει γενετικες βασεις. Το δικό μου σίγουρα γιατί η μητέρα μου πασχει από σχιζοφρένεια. Να δεχεστε κι εσείς την αντιθετη απόψη και εμπειρια ,δεν με βοηθάει η ψυχοθεραπεία γιατί δεν ειναι για μενα,δεν υπαρχει καποιο φταίξιμο από την πλευρά μου σε αυτο.
    Ναι αλλά δεν σου είπαμε όμως ότι επειδή παίρνεις φάρμακα μας πουλάς κλισέ.. Δική σου επιλογή και εμπειρίες..

Και θυμησε μου λίγο που ακριβώς έγινα προσβλητική..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Antonis8
    Guest
    Αποδειξη ότι δεν διαβαζεις καν το γράφω είναι ότι σου απάντησα δυο φορες για το χρόνο τις ψυχοθεραπείας. Δεν δεχεσαι την απόψη ότι δεν τους βοηθά ολους προφανώς.

Αν διαβάζεις τα θέματα που ανοιγω τωρα θα εβλεπες ότι όλα έχουν ως κεντρο την ορθοστατικη γιατί φοβαμαι ότι σχετίζονται με αυτό το θέμα υγείας μιας και δεν ξέρουμε ακόμα τι το προκαλει.
    Ζαλιστηκα και πρεπει να φύγω,οπως είπα,ας μην γραφει στο τοπικ μου οποιος δεν θελει.

Αννα η προσβολή ,οπως το εξελαβα εγω, είναι ότι λες ότι "κοιμιζουν" το προβλημα. Οι ψυχιατρικες παθήσεις είναι γενετικες,δεν γιατρευονται ούτε πρεπει απαραίτητα να τις θεωρούμε ως κάτι που πρέπει να γιατρευτει και ως στίγμα. Να μετριασουμε τα αρνητικά συμπτωματα θέλουμε.

Senior Member
    Αντώνη καλησπέρα! Φίλε σε κατανοώ 100%! Δυστυχώς η Υποχονδρίαση και συγκεκριμένοι τύποι της δεν μπορούν να ωφεληθούν από τη Ψυχοθεραπεία! Κάτι μπορεί να κάνει η Συμπεριφορική αλλά ίσως περιορισμένα. Και από την στιγμή που λες πως δεν σε ωφέλησε και σένα, είναι αποδεκτό.
    Κι εγώ είχα περάσει φάσεις που νόμιζα πως είχα Όγκο στο Εγκέφαλο, ΣΚΠ, ALS κι ένα σωρό άλλες ασθένειες!Το δούλεψα ΜΟΝΟΣ μου και μετά από 15 περίπου χρόνια το έχω υπό πολύ καλύτερο έλεγχο.
    Έχω 2 χρόνια να κάνω εξετάσεις που το θεωρώ θαύμα για μένα!

Πιο πολύ χρειάζεσαι επιστημονικές και ιατρικές συμβουλές που να μπορούν να σε καθησυχάσουν απλά να ξέρεις πως αυτό ενέχει το ρίσκο της χειροτέρευσης της κατάστασής σου αν η εκτίμηση πχ ενός μέλους σε αγχώσει περισσότερο αντί να σε καθησυχάσει!

Senior Member
    Εγώ πάντως που έχω καρδιοφοβια όπως ο Αντώνης λόγω Ιστορικού στην οικογένεια και ΓΑΔ τον καταλαβαίνω. Στην περίπτωση μου αποφάσισα ένα πρωί πως δε θα ζω με ένα κάρο φόβους. Έκανα συμπεριφορική και εργοθεραπεία με καθοδήγηση ειδικού και βελτιωθηκα πολύ. Για να γίνει αυτό όμως έπρεπε να αποδεχθώ πως υπάρχει θέμα ψυχολογικό. Αν με ρωτουσες το έλεγα πως έχω ΓΑΔ αλλά μέσα μου υπήρχε ακόμη η άρνηση πως άλλαξε η ζωή μου και εγώ μαζί της και χρειάζεται να το αντιμετωπίσω.
    Είναι πάντα πιο εύκολο να ζητάς επιβεβαίωση από τρίτους ή να τους κατηγορείς , γιατί πάντα είναι πιο εύκολο να κάνεις ανάθεση ευθυνών.
    Και ο Αντώνης που τον παρακολουθώ από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ, δεν το έχει παραδεχτεί στον εαυτό του ότι είναι υπεύθυνος ο ίδιος. Συνεχίζει να ψάχνει αιτίες και υπεύθυνους αλλού.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Αντώνη καλησπέρα! Φίλε σε κατανοώ 100%! Δυστυχώς η Υποχονδρίαση και συγκεκριμένοι τύποι της δεν μπορούν να ωφεληθούν από τη Ψυχοθεραπεία! Κάτι μπορεί να κάνει η Συμπεριφορική αλλά ίσως περιορισμένα. Και από την στιγμή που λες πως δεν σε ωφέλησε και σένα, είναι αποδεκτό.
    Κι εγώ είχα περάσει φάσεις που νόμιζα πως είχα Όγκο στο Εγκέφαλο, ΣΚΠ, ALS κι ένα σωρό άλλες ασθένειες!Το δούλεψα ΜΟΝΟΣ μου και μετά από 15 περίπου χρόνια το έχω υπό πολύ καλύτερο έλεγχο.
    Έχω 2 χρόνια να κάνω εξετάσεις που το θεωρώ θαύμα για μένα!

Πιο πολύ χρειάζεσαι επιστημονικές και ιατρικές συμβουλές που να μπορούν να σε καθησυχάσουν απλά να ξέρεις πως αυτό ενέχει το ρίσκο της χειροτέρευσης της κατάστασής σου αν η εκτίμηση πχ ενός μέλους σε αγχώσει περισσότερο αντί να σε καθησυχάσει!
    Αυτό μου είπε και ο καρδιολογος μου. Και σε καποια θέματα με έχει βοηθήσει ,πχ όσο μαθαινω για καποιες παθήσεις,ξέρω ποτε υπερβαλλω πλεον για ενδοκαρδιτιδα πχ.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Εγώ πάντως που έχω καρδιοφοβια όπως ο Αντώνης λόγω Ιστορικού στην οικογένεια και ΓΑΔ τον καταλαβαίνω. Στην περίπτωση μου αποφάσισα ένα πρωί πως δε θα ζω με ένα κάρο φόβους. Έκανα συμπεριφορική και εργοθεραπεία με καθοδήγηση ειδικού και βελτιωθηκα πολύ. Για να γίνει αυτό όμως έπρεπε να αποδεχθώ πως υπάρχει θέμα ψυχολογικό. Αν με ρωτουσες το έλεγα πως έχω ΓΑΔ αλλά μέσα μου υπήρχε ακόμη η άρνηση πως άλλαξε η ζωή μου και εγώ μαζί της και χρειάζεται να το αντιμετωπίσω.
    Είναι πάντα πιο εύκολο να ζητάς επιβεβαίωση από τρίτους ή να τους κατηγορείς , γιατί πάντα είναι πιο εύκολο να κάνεις ανάθεση ευθυνών.
    Και ο Αντώνης που τον παρακολουθώ από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ, δεν το έχει παραδεχτεί στον εαυτό του ότι είναι υπεύθυνος ο ίδιος. Συνεχίζει να ψάχνει αιτίες και υπεύθυνους αλλού.
    Εχω περασει κι εγώ άγχος υγείας στο παρελθον και το ξεπέρασα για έξι χρονια, σε σημείο να παθαινω μολυνση στο χερι και να μην βαζω ούτε μπεταντιν.

Αλλά δεν είναι το ίδιο πραγμα,γιατί τώρα με αγχωνει το ίδιο το προβλημα υγείας.

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις για "ευθυνες", σαφώς και δεν φταίει ο πασχων ούτε και καποιος αλλος,έτσι έχει η κατασταση. Εγώ θεωρω ότι θα με βοηθήσει η αγωγη αρκετά γιατί τα θέματα που έχω είναι γενετικα.

Senior Member
    Αυτό μου είπε και ο καρδιολογος μου. Και σε καποια θέματα με έχει βοηθήσει ,πχ όσο μαθαινω για καποιες παθήσεις,ξέρω ποτε υπερβαλλω πλεον για ενδοκαρδιτιδα πχ.
    Εγώ όταν άρχισα να κατανοώ μόνος μου τις παθήσεις που φοβόμουν και τα συμπτώματα που αυτές παρουσιάζουν άρχισα να τις νικώ! Θέλει γνώση αρκετή για να μπορείς να νικάς τους φόβους σου στην Υποχονδρίαση.
    Δεν ξέρω σε τι αγωγή αναφέρεσαι αλλά έχε το νου σου γιατί τα SSRIs προκαλούν ταχυκαρδία.

Antonis8
    Guest
    Ναι, σε αντικαταθλιπτικά αναφερομαι, ζολοφτ συγκεκριμένα. Το ξέρω ότι προκαλούν ταχυκαρδια και καποια διευρυνουν και το qt,για αυτό και έχω καθυστερησει να τα ξεκινησω, αλλά θα το δοκιμασω μήπως και με βοηθησει καπως.

Ταχυκαρδια προκαλουν μονο τις πρώτες ημέρες ή γενικά αυξάνουν τους παλμους;

Senior Member
    Φιλαράκι έπαιρνα το Effexor (Βενλαφαξίνη) το διάστημα 2009-2014. Μου έδινε σταθερά περίπου +10 χτύπους/λεπτό! Η Βενλαφαξίνη όμως που λάμβανα εγώ έχει ένα από τα χειρότερα Side Effect Profiles.
    Υπολογίζω πρόχειρα το Zoloft που είναι και πιο ήπιο,να σου δώσει +5 χτύπους. Αλλά αυτές είναι πρόχειρες εκτιμήσεις, απλά για να έχεις μία εικόνα. Εμένα μου έδινε ΜΟΝΙΜΑ +10 χτύπους.

Antonis8
    Guest
    Εσύ για ποσο διάστημα τα επαιρνες;

Εγώ απο τοτε που επαθα την ορθοστατικη, έχω +20 χτυπους ακόμα και καθιστος , εκεί δηλαδή που ήμουν 50-65 καθιστος τώρα έχω μέσο όρο 70-85 (τις καλές μερες), τις κακες 85-100 καθιστος. Το τελευταίο που θέλω είναι κι άλλη αυξηση! Αλλά θα κάνω μια προσπαθεια μήπως δω καποια βελτιωση. Αν δω ότι γινομαι χειροτερα,θα αλλαξω τακτικη.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast