Ημερολογιο - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 207
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το καταλαβαίνω.. Ίσως να έχεις δίκιο. Και εμένα μου την σπάει...δεν συνηθίζω να μιλαω για μένα στο φόρουμ.. Συνήθως το κάνω για να πω παραδείγματα.. Και έχεις δίκιο.. Φάνηκε σαν σύγκριση και ήταν φάουλ..
    ❤❤❤καλη καρδια... παντως η τελευταια που μου πε αυτη την ατακα ηταν φουλ ναρκισση,εμετουλης ξερναω,για φαπες....για αυτο συγχιζομαι οταν παραακουω αυτη την εκφραση

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Χαχαχα!!και κορες!!μην ξεχνιομαστε!!οποτε εχω υποτροπη η κανω μαλακιες θα μου λες...κορη...εισαι αυτοκαταστροφικη!! και θα μπαινω στο νοημα!
    Χαχαχα κορη, σήμερα που δεν είσαι αυτοκαταστροφικη πες μου λίγο αυτή τη φράση που είπες στο καθρέφτη γιατί δεν τη βρίσκω και θέλω να την κάνω screan shot να μου φτιάξει τη διάθεση!
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Χαχαχα κορη, σήμερα που δεν είσαι αυτοκαταστροφικη πες μου λίγο αυτή τη φράση που είπες στο καθρέφτη γιατί δεν τη βρίσκω και θέλω να την κάνω screan shot να μου φτιάξει τη διάθεση!
    Μα παλι θεα;;;!!!σταματαααα....( με ναζι )

george1520
    Guest
    ❤❤❤καλη καρδια... παντως η τελευταια που μου πε αυτη την ατακα ηταν φουλ ναρκισση,εμετουλης ξερναω,για φαπες....για αυτο συγχιζομαι οταν παραακουω αυτη την εκφραση
    Έχω περάσει πολλά.

Senior Member
    Έχω περάσει πολλά.
    Ξεκάθαρα την έστειλες για εμετό την κόρη τη θεαρα χαχαχα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Έχω περάσει πολλά.
    Χαχαχα...εγω πιο πολλα...στην εφερα!!νομιζω μου θυμιζει κι ενα τραγουδι του μαζωνακη

Senior Member
    Μα παλι θεα;;;!!!σταματαααα....( με ναζι )
    Χαχαχα δεν μπορώ χαχαχα σε φαντάζομαι κιόλας όπως περιεγραψες τον εαυτό σου. Χαχαχα αυτά είναι, δάκρυα έβγαλα..

Χαχαχα δεν μπορώ χαχαχα σε φαντάζομαι κιόλας όπως περιεγραψες τον εαυτό σου. Χαχαχα αυτά είναι, δάκρυα έβγαλα..
    Σου ειπα...η φαντασια σου μπροστα σε αυτο που ηταν βγαλμενο απο την ζωη,ειναι πολυ λιγη....ροζ ρομπα φλις με βουλες και φουτερ απο μεσα που εδινε και ογκο...για τα ματια μην ξαναλεμε...το μαλλι καγκελο με φορα προς τα πανω...πεθανε κι ο αινσταιν και δε βρισκω ανθρωπο να μ εξηγησει πως συμβαινει αυτο...

george1520
    Guest
    Χαχαχα...εγω πιο πολλα...στην εφερα!!νομιζω μου θυμιζει κι ενα τραγουδι του μαζωνακη
    Ποιο λες? Το amane? Που μιλά μίλα αυτός και μετά του την λέει η βανδη;

Ποιο λες? Το amane? Που μιλά μίλα αυτός και μετά του την λέει η βανδη;
    Οχι βρε...ενα που λεει κατι σαν εχω περασει αποψε πολλα...κατι τετοιο.νομιζω το φευγω για μενα

Εχετε δει το μιμ που καποιος κατι λεει και τον χαστουκιζει ο μπατμαν κ του λεει σκασε!?εγω οταν ακουω το εχω περασει πολλα η το το αμιμητο...δεν ξερεις ποσα εχω περασει...

Εσυ ακομα κλαις;;;ανησυχωωωω,δωσε σημαδια ζωης

Senior Member
    Σου ειπα...η φαντασια σου μπροστα σε αυτο που ηταν βγαλμενο απο την ζωη,ειναι πολυ λιγη....ροζ ρομπα φλις με βουλες και φουτερ απο μεσα που εδινε και ογκο...για τα ματια μην ξαναλεμε...το μαλλι καγκελο με φορα προς τα πανω...πεθανε κι ο αινσταιν και δε βρισκω ανθρωπο να μ εξηγησει πως συμβαινει αυτο...
    Χαχαχα χαχαχα πραγματικά σταμάτα γιατί γελάω μόνη μου και θα με πάρει κανένα μάτι.. Θα με κλείσουν πουθενά.. Την έκανες πάλι τη ζημιά σου. Μέχρι αύριο θα γελάω..
    Τι να σου κάνει ο Αϊνστάιν εσένα. Θα σου πει κόρη, είσαι ιδιοφυΐα χαχαχα

george1520
    Guest
    Αχχ να ξερες πόσα πέρασα.. Να ξερες..

Χαχαχα χαχαχα πραγματικά σταμάτα γιατί γελάω μόνη μου και θα με πάρει κανένα μάτι.. Θα με κλείσουν πουθενά.. Την έκανες πάλι τη ζημιά σου. Μέχρι αύριο θα γελάω..
    Τι να σου κάνει ο Αϊνστάιν εσένα. Θα σου πει κόρη, είσαι ιδιοφυΐα χαχαχα
    Μα πεθανε κι αυτος κ δεν εχω ανθρωπο να συννενοηθω,να καταλαβω το γιατι...γιατι οταν ξυπναω τα μαλλια μου αψηφουν το νομο της βαρυτητας και πανε καγκελο προς τα πανω;

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast