ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1255
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1255 of 1380 FirstFirst ... 25575511551205124512531254125512561257126513051355 ... LastLast
Results 18,811 to 18,825 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Μεγάλη ιστορία... εν το έθελα εγώ. Περασμένα ξεχασμένα. Κρατώ όμως το όνειρο και πώς ήταν για να ξαναφύω...
    Άμα θεωρείς ότι τούτο ε να σε ηρεμησει.. Εύχομαι σου το να γίνει σύντομα..

Τώρα τι σε απασχολεί ακριβώς? Ότι ενώ ηβρες την ηρεμια σου αναγκάζεσαι να παεις πίσω? Οτι άκουσες πως θα ερτει και αναστατώθηκες?

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Τώρα που λες να ξυπνάς σαν σε διαφήμιση.. Με τα μαλλιά σου το πρωί τι γίνεται; Γιατί το "κουσούρι" νομίζω έφυγε από σένα και ήρθε σε μένα
    Ωχ...μεταδοτικο;;;χαχαχα...ει� �ες που ελεγα για τον αινσταιν;;;αντε εξηγησε το τωρα αυτοοο

Ειδικά εδώ μέσα που είμαστε όλοι, το πιστεύω...
    Ομαδική αγκαλιά
    Βρε ναι...ολοι οι καλοι χωραμεεεεε... κι εγω ξερω κυπριακα παιδια...εισαι που την Κυπρον;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ωχ...μεταδοτικο;;;χαχαχα...ει� �ες που ελεγα για τον αινσταιν;;;αντε εξηγησε το τωρα αυτοοο
    Ρε θεα αυτό είναι απίστευτο! Τι εννοώ; Εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά.. Δηλαδή που ενώνουν ο αυχένας με το κεφάλι.. Ε... Κοιμήθηκα εγώ και ξύπνησα Bob Marley.. Δεν ανοίγουν λες και έχω κολλήσει 10 τσίχλες.. Τι ήταν πάλη αυτό;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Ρε θεα αυτό είναι απίστευτο! Τι εννοώ; Εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά.. Δηλαδή που ενώνουν ο αυχένας με το κεφάλι.. Ε... Κοιμήθηκα εγώ και ξύπνησα Bob Marley.. Δεν ανοίγουν λες και έχω κολλήσει 10 τσίχλες.. Τι ήταν πάλη αυτό;
    Ρεεε μα κατι ηξερααα...υπερφυσικα φαινομενααα...κατι συμβαινει παιδια παρανορμαλ ακτιβιτις...

Senior Member
    https://enallaktikidrasi.com/2020/01...iaxeiristoume/

πως να διαχειριστουμε τα αρνητικα συναισθηματα .........αν και δεν μου φαινεται πολυ χρησιμο το σαιτ .....

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    https://enallaktikidrasi.com/2020/01...iaxeiristoume/

πως να διαχειριστουμε τα αρνητικα συναισθηματα .........
    Γειά σου φίλε μου. Είσαι καλά?

Πως να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις.. Σταματάμε να χρησιμοποιούμε αρνητικές λέξεις.. Μη, δεν και πρέπει

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άμα θεωρείς ότι τούτο ε να σε ηρεμησει.. Εύχομαι σου το να γίνει σύντομα..

Τώρα τι σε απασχολεί ακριβώς? Ότι ενώ ηβρες την ηρεμια σου αναγκάζεσαι να παεις πίσω? Οτι άκουσες πως θα ερτει και αναστατώθηκες?
    Αναστατώθηκα και μόνο που το άκουσα. Και επειδή γενικά η κακία αναστατώνει με... Κατά δεύτερον εν επειδή είμαι σε κατάσταση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Είμαι σε ένα χώρο που ήβρα ηρεμία μετά που χρόνια, εσυνήθισα τόσο καιρό, έκαμα τον όπως ήθελα... και ξαφνικά πρέπει να πάω πίσω στον τόπο που με αρρωστήσαν και έφυα. Και είναι και το άγχος της μετακόμισης/επιστροφής, να μεν αντιμετωπίσω τα ίδια... τρέχουν και τα μαθήματα γαμώτο και εν πρέπει να μείνω πίσω. Πρέπει να κάτσω να ξεσπάσω και να ηρεμήσω. Στην πορεία θα δω πως θα είναι τα πράματα και πράττω αναλόγως... εν επίστευκα να έβρω άλλο Κυπραίο δαμέσα αλλά επέτυχα σε πριν μέρες που το είπες.

Βρε ναι...ολοι οι καλοι χωραμεεεεε... κι εγω ξερω κυπριακα παιδια...εισαι που την Κυπρον;;;
    Χεχε. Ναι κόρηη

Senior Member
    Ρεεε μα κατι ηξερααα...υπερφυσικα φαινομενααα...κατι συμβαινει παιδια παρανορμαλ ακτιβιτις...
    Μισό μπουκάλι λάδι έβαλα και το θέμα είναι ότι ανοίγουν με το λάδι και μετά ξανά κολλάνε.. Ούτε η μάσκα κάνει τίποτα.. Μια εβδομάδα συμβαίνει αυτό.. Σήμερα που με έπιασε και η βροχή.... Πάει δεν υπάρχει σωτηρία...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γειά σου φίλε μου. Είσαι καλά?

Πως να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις.. Σταματάμε να χρησιμοποιούμε αρνητικές λέξεις.. Μη, δεν και πρέπει
    Εγω καλα ειμαι,...... ναι , σταματουμε να χρησιμοποιουμε αρνητικες λεξεις , αλλα τα συναισθηματα τα αρνητικα πως τα σταματαμε ? ειναι υπουλα , σαν τα μπαλονια , μολις μπουν στο μυαλο σου, φουσκωνουν και μπλοκαρουν τα παντα ......

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

george1520
    Guest
    Έχετε πλάκα εσείς στην Ελλάδα. Βάζετε ένα "ν" στο τέλος των λέξεων και νομίζετε ότι μιλάτε κυπριακά χαχα

Senior Member
    Εγω καλα ειμαι,...... ναι , σταματουμε να χρησιμοποιουμε αρνητικες λεξεις , αλλα τα συναισθηματα τα αρνητικα πως τα σταματαμε ?
    Όταν αποφορτιστούμε/ξεσπάσουμε με τον σωστό τρόπο και δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας, θα υποχωρήσουν... Δείγμα υγείας είναι να έχεις και αρνητικά συναισθήματα. Σκέψου να είμασταν πάντα χαρούμενοι και να μην επηρεαζόμασταν από τίποτα. Ρομπότ.

george1520
    Guest
    Θα σου δώσω ένα παράδειγμα..

Όταν ήμουν στην αρχή της κατάθλιψης μου.. Μου λέει η ψυχολόγος.. Τι περιμένεις από την ψυχοθεραπεία? Της λέω.. "Να μην φοβάμαι".
    Μου λέει.. Ξέρεις ότι στο πρόσωπο σου είδα τον φόβο.. Ακόμη και ο λαιμός σου τεντωθηκε όταν το είπες? Τις λέξεις "μη" και "δεν" ο εγκέφαλος δεν μπορεί να τις ακούσει.. Άρα στην ουσία είπα "θέλω να φοβαμαι". Μου είπε να μιλαω με θετικές λέξεις. Άρα θετικά και συναισθήματα.
    Εγω καλα ειμαι,...... ναι , σταματουμε να χρησιμοποιουμε αρνητικες λεξεις , αλλα τα συναισθηματα τα αρνητικα πως τα σταματαμε ? ειναι υπουλα , σαν τα μπαλονια , μολις μπουν στο μυαλο σου, φουσκωνουν και μπλοκαρουν τα παντα ......

Αναστατώθηκα και μόνο που το άκουσα. Και επειδή γενικά η κακία αναστατώνει με... Κατά δεύτερον εν επειδή είμαι σε κατάσταση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Είμαι σε ένα χώρο που ήβρα ηρεμία μετά που χρόνια, εσυνήθισα τόσο καιρό, έκαμα τον όπως ήθελα... και ξαφνικά πρέπει να πάω πίσω στον τόπο που με αρρωστήσαν και έφυα. Και είναι και το άγχος της μετακόμισης/επιστροφής, να μεν αντιμετωπίσω τα ίδια... τρέχουν και τα μαθήματα γαμώτο και εν πρέπει να μείνω πίσω. Πρέπει να κάτσω να ξεσπάσω και να ηρεμήσω. Στην πορεία θα δω πως θα είναι τα πράματα και πράττω αναλόγως... εν επίστευκα να έβρω άλλο Κυπραίο δαμέσα αλλά επέτυχα σε πριν μέρες που το είπες.

Χεχε. Ναι κόρηη
    Κορηηη να ξεσπασεις...εκτονωσε το...αλλα πες και ως εδω...εγω οριζω,δεν αφηνω τα γεγονοτα να με πανε οπου θελουνε...πηγαινε,φαε την κρυαδα σου και αποφασισε πως θα διαχειριστεις τον χωρο σου και τον χρονο σου ωστε 1.Να διατηρεις καλη ψυχολογια 2.να παρεις τον δρομο για τον στοχο σου...εεε τωρα ενταξει...αν εχεις κ τις υποτροπουλες σου,εδω ειμαστε...κοιτα μπροστα ομως,πισω μην κοιτας ουτε για αστειο...εχε τον στοχο σου σαν σκοπο για να σε οδηγει...οκ;;ενα μετατραυματικο μπορει να το φας τις πρωτες μερες οκκκ...αλλα κοιτα μπροστα.