ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1281
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1281 of 1380 FirstFirst ... 2817811181123112711279128012811282128312911331 ... LastLast
Results 19,201 to 19,215 of 20693
    ntinti
    Guest
    Αντα
    Μικρή Ολλανδέζα που είστε ?
    Όλα καλά?

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Αντα
    Μικρή Ολλανδέζα που είστε ?
    Όλα καλά?
    Ελα αγαπη...ας τα λεμε καλααα...εσυ;;μου χει σπασει ο αλλος τα νευρα στην δουλεια,ειδικα χθες...εξαλλη ειμαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ειναι πολυ ομορφη αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα να την ερωτευτω. Δε θα ηταν υποκριτικο να τη χαιδευω και να την αγγαλιαζω χωρις να νιωθω γι' αυτην κατι βαθυτερο; Τοσοι θα μπορουσαν να την κανουν ευτυχισμενη. Επισης θα πρεπει να της πω καποια ψεμματα για το παρελθον μου για να μην ξενερωσει. Δεν ξερω, στην καθε κοπελα αξιζει καποιος που μπορει να την κανει ευτυχισμενη, οχι ενας τυπος με χιλια προβληματα. Ακομη εχω και καποιες ανασφαλειες ιατρικης φυσης.
    Anyway πιθανον να παρεξηγησα τα μηνυματα. Ασε που αυτη ταξιδευει συνεχεια στην Ευρωπη κι εγω δεν εχω δευτερο ζευγαρι παπουτσια.
    Καλά βρε Ορέστη μου, δεν είπαμε να την παντρευτείς αύριο :Ρ εγώ απλά σου είπα να δώσεις μια ευκαιρία και δεν είχα καταλάβει τι θέλεις εσύ και γι' αυτό σε ρώτησα αν σου αρέσει. Καλό θα ήταν να έδινες μια ευκαιρία ασπούμε. Δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να εξελιχθεί κάτι όμορφο. Με την επαφή γενικά και τον χρόνο που περνάς με τον άλλον είναι που δημιουργούνται τα πιο βαθιά αισθήματα. Αφού λες κιόλας πως δεν σε χαλάει να είστε φίλοι. Θα σε βοηθήσει και στο θέμα της κοινωνικότητας που λες ότι έχεις. Ε από 'κει και πέρα αν δεις πως δεν θες κάτι περισσότερο και η κοπέλα σε πιέζει ή σου δείχνει πιο ερωτικό ενδιαφέρον, στο χέρι σου είναι να καταλάβει πως δεν ενδιαφέρεσαι.

Άντε σου εύχομαι το Καλοκαίρι που έρχεται να βγεις εκτός Ελλάδας αυτή την φορά και να ταξιδέψετε μαζί! χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Εντάξει τότε, ένα μεταπτυχιακό «παλεύεται». Θα ήταν πολύ κρίμα να μην το κάνεις όταν είναι αυτό που θα ανοίξει το δρόμο προς την κατεύθυνση που επιθυμείς να ακολουθήσεις.
    Ναι μεταπτυχιακό έχω σκοπό να κάνω. Εκτός του ότι θα είναι κρίμα να μην, είναι και η μεγάλη αφορμή για να βγω έξω. Εκτός πατρίδας εννοώ. Έχω τάσεις φυγής συνέχεια. Σήμερα το πρωί ασπούμε σκεφτόμουν τι ωραία θα ήταν να ήτανε αυτός ο τελευταίος χρόνος και να ήξερα πως του χρόνου θα ήμουνα ήδη εξωτερικό.

Αυτό που λες μου θυμίζει την αόρατη κατάληξη των γραμμών κωδικού που ήταν γραμμένος σε Windows και που τον καθιστούσε μη λειτουργικό σε συστήματα Linux/UNIX. Κάποια στιγμή νόμισα ότι είχα στοιχειωμένο κωδικό μπροστά μου. Ώσπου κατάλαβα τι γίνεται και έγραψα ένα μικρό σκριπτόπουλο που τον διόρθωσε.
    Καλά δεν κατάλαβα τίποτα. Σόρρυ. Χαχαχα. Εσύ είσαι ειδικός όμως. Εγώ η καημένη τι να κάνω; Απλά σπάνε τα νεύρα, μαζί και το κεφάλι :Ρ

Πώς πήγε; Εντάξει;
    Όλα μια χαρά. Δεν έχασα τίποτα νομίζω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Αν αυτό συμβαίνει μόνο με ισχυρό στρες τότε μπορεί να δικαιολογείται ως ένα βαθμό. Εξάλλου σχεδόν όλοι νιώθουμε λίγο έως πολύ στρες στις εξετάσεις.
    Γενικά δεν έχω καλό ύπνο λόγω στρες αλλά σίγουρα όταν γράφω εξετάσεις χειροτερεύει η κατάσταση.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πάρτε και από μένα τραγουδάκι. Με χαλαρώνει <3

https://m.youtube.com/watch?v=P2K7D-uMH2g

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Πάρτε και από μένα τραγουδάκι. Με χαλαρώνει <3

https://m.youtube.com/watch?v=P2K7D-uMH2g
    Κυπριακό βάλε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κυπριακό βάλε..
    Φάση Κυριακού Πελαγία; Απαίσιααα
    Χαχαχαχα

Γιατί έχει κανένα νορμάλ; Γενικά εν μου αρέσκουν καθόλου τα κυπριακά τραούθκια

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Φάση Κυριακού Πελαγία; Απαίσιααα
    Χαχαχαχα

Γιατί έχει κανένα νορμάλ; Γενικά εν μου αρέσκουν καθόλου τα κυπριακά τραούθκια
    Φυσικά και υπάρχουν. Μισό

george1520
    Guest
    Άκουσα το πρόσφατα. Έχασε την μητέρα της μετά από καρκίνο έμαθα .. Άκουσε λόγια

https://youtu.be/ibKpV4Z6IL4

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ελα αγαπη...ας τα λεμε καλααα...εσυ;;μου χει σπασει ο αλλος τα νευρα στην δουλεια,ειδικα χθες...εξαλλη ειμαι...
    Τόσο πολύ ,επίτηδες το κάνει????

Τόσο πολύ ,επίτηδες το κάνει????
    Δεν το κανει επιτηδες,ειναι ο χαρακτηρας του δυστυχως...Σημερα τσαντιστηκε με αλλον απο την δουλεια που δεν εκανε αυτα που επρεπε κ τα εβαλε μαζι μου που δεν τον επιβλεπω κιολας ενω εχω 500 πραγματα να κανω...θελει κιολας ενω ειμαι καινουρια κ οχι προισταμενη του, να του κανω παρατηρησεις...μου πεταξε κι ενα μην μου μιλας...τωρα ειναι τροπος αυτος να μιλας σε εργαζομενο;;κρατιεμαι κρατιεμαι αλλα καπου ειπαμεεε...γενικα τα ακουω ολη μερα εγω ακομα κ για τριτους...εε πως να του βαλω ορια;;Σκεφτομαι παρολο που θελει ν του μιλαω στον ενικο,να το γυρισω στον πληθυντικο για να κραταω αποστασεις...παντως μου ειπαν στην προηγουμενη μιλουσε χειροτερα...τι καλααα...ειμαι κ τυχερηη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άκουσα το πρόσφατα. Έχασε την μητέρα της μετά από καρκίνο έμαθα .. Άκουσε λόγια

https://youtu.be/ibKpV4Z6IL4
    Τι λαλείς; god.. αν δεν εθώρουν την εικόνα θα ενόμιζα πως τραγουδά γυναίκα, όι μωρό.

Εψυχωπλακώθηκα

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Δεν το κανει επιτηδες,ειναι ο χαρακτηρας του δυστυχως...Σημερα τσαντιστηκε με αλλον απο την δουλεια που δεν εκανε αυτα που επρεπε κ τα εβαλε μαζι μου που δεν τον επιβλεπω κιολας ενω εχω 500 πραγματα να κανω...θελει κιολας ενω ειμαι καινουρια κ οχι προισταμενη του, να του κανω παρατηρησεις...μου πεταξε κι ενα μην μου μιλας...τωρα ειναι τροπος αυτος να μιλας σε εργαζομενο;;κρατιεμαι κρατιεμαι αλλα καπου ειπαμεεε...γενικα τα ακουω ολη μερα εγω ακομα κ για τριτους...εε πως να του βαλω ορια;;Σκεφτομαι παρολο που θελει ν του μιλαω στον ενικο,να το γυρισω στον πληθυντικο για να κραταω αποστασεις...παντως μου ειπαν στην προηγουμενη μιλουσε χειροτερα...τι καλααα...ειμαι κ τυχερηη...
    Ξεκινά με τον πληθυντικό ευγένειας που λένε και κρατά αποστάσεις....
    Οι πολλές οικειότητας δεν βοηθαν καμία φορά κάνουν τον άλλον να ξεφεύγει ακόμα πιο πολύ....
    Και γενικά να του δείχνεις με τον τρόπο σου ότι δεν μπορείς να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθηκες μπας και στροφαρει και αλλάξει .....
    Όσο καλός και να είσαι όταν έχεις τον άλλον σε τέτοια κατάσταση πάνω από το κεφάλι σου δεν μπορείς να λ ειτουργησεις....

Ξεκινά με τον πληθυντικό ευγένειας που λένε και κρατά αποστάσεις....
    Οι πολλές οικειότητας δεν βοηθαν καμία φορά κάνουν τον άλλον να ξεφεύγει ακόμα πιο πολύ....
    Και γενικά να του δείχνεις με τον τρόπο σου ότι δεν μπορείς να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθηκες μπας και στροφαρει και αλλάξει .....
    Όσο καλός και να είσαι όταν έχεις τον άλλον σε τέτοια κατάσταση πάνω από το κεφάλι σου δεν μπορείς να λ ειτουργησεις....
    Αυτο σκεφτομαι να κανω γιατι μου μιλαει πολυ αγενεστατα,αγαρμπα...τις αγριοφωναρες του τις συνηθισα αλλα δεν φτανει που κανω δουλεια για δυο ατομα,τωρα θα επιβλεπω κ τους αλλους κ θα τα ακουω κιολας αν δεν εκαναν αυτοι την δουλεια τους;;μπαστα ρε φιλε...γενικα παω με πολυ ορεξη να δουλεψω αλλα μου χαλαει την ψυχολογια...μου ειπαν οτι την προηγουμενη την εβριζε κιολας...(βασικα λογω συμπεριφορας εφυγε) εε δεν θα θελα να επιτρεψω κατι τετοιο.