αρρυθμίες - αγχος??? - Page 113
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 113 of 132 FirstFirst ... 1363103111112113114115123 ... LastLast
Results 1,681 to 1,695 of 1975
    Nagia83 στα χολτερ που εβαζες περιπου ποσες εκτακτες καταγραφτηκαν ? Ηταν απλες εκτακτες η ειχαν και ριπες και διδυμιες?
    Κινεγω πολλες φορες αρχιζω και πιστευω οτι πλεον.δεν.ειναι αγχος. Τις παθαινω την μερα τη νυχτα στον υπνο μου.παντου. περιπου 50 με.100 την ημερα

Senior Member
    Εχεις βαλει χολντερ;εχεις παρατηρησει ποτε σε πιανουν....αν δν εχεις καποιο αλλο θεμα στη καρδια στη δομη κτλ δν παθαινεις τπτ οσο αγχωνεσαι γινεται χειροτερο κ στο λεω απο πειρα ακομη κ με την αγωγη π παιρνω παθαινω διδυμιες τριδυμιες ριπες οτι θες ειδικα μετα το φαγητο..100 ειναι πολυ λιγες πρεπει να παθαινεις χιλλιαδες κ για πολυ καιρο για να πεις οτι ειναι θεμα

Ναι ειχα βαλει πριν 1.μηνα τοτε ειχαν.βρεθει 32 κοιλιακες και 5 υπερκοιλιακες.
    Τις παθαινω ολη ημ ημερα με.μια.μικρη επιδεινωση το βραδυ. Σημερα το βραδυ με ταραξαν και δεν μπορεσα να.κκεισω ματι. Πρεπει να παθα καμμια 80αρια. Μετραω και την πιεση μου και ειχα 14 και 11. Μπορει να φερει η υπεεταση αρρυθμια? Εντω.μεταξυ πηρα.και ενα μισο τενορμιν ακομα το βραδυ αλλα δεν.σταματησαν. εχω πειστει πλεον πως.εχω καρδιακη νοσο και δεν μπορουν ακομα να την βρουν. Μαλλον παω για καμια μαγνητικη

Senior Member
    εγώ κόλλησα προχθές ένα καραμπινάτο συνάχι με αποτέλεσμα την πρώτη νύχτα να μην μπορέσω να κοιμηθώ καθόλου από το μπούκωμα αφού δεν είχα κάποιο σπρέι για τη μύτη. Κοιμήθηκα δηλαδή 2+2 ώρες μόνο. Ε χθες οι έκτακτες έδιναν και έπαιρναν όλη μέρα λόγω αυπνίας. Δεν έδωσα σημασία. Προσπαθώ να μάθω να ζω με αυτό.....

Senior Member
    Ο υπερηχος σ ειναι ενταξει;προφανως αγχωθηκες κ ανεβασες πιεση κ φυσικα ηρθαν μ οι εκτατες το ενα φαιρνεη το αλλο κ εγω αμα μεινω αυπνη οπως ειπε ο νικολας αν κουραστω στη δουλεια ξεκινανε..ο φυσιολογικος ανθρωπος εχει καμια εικοσαρια τη μερα ε εμεις εχουμε παραπανω....

Συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες... Πλεον εχω καταλήξει σε γιατρο ηλεκτροφυσιολογο δυστυχως ειναι αθηνα αλλα ειναι αυτος που μ εκανε την ηλεκτρ. μελετη κ εχει δει ολες τις εξετασεις μου κ. Το οικογενιακο ιστορικο μου..καταληξαμε σαυτα που εγραψα παραπανω να μαθω να ζω μαυτο κ να μη φοβάμαι.. Πως να μη φοβάσαι ομως ξανα λεω οταν συμβαινει.. Και ειναι μερες που ειναι σε εξαρση ολο αυτο με τις αρρυθμιες.. Αυτό ποθ φοβαμαι ειναι οι κοιλιακες.. Γιατι αυτες ειναι κ οι επικίνδυνες.. Κακως μεν αλλα εχω διαβασει ενα καρο άρθρα γιαυτες τις παλιοκοιλιακες.. Κ ο γιατρος μ σταθηκε σαυτες γιατι εχουν ειπε περιέργη μορφολογια... Δεν έρχονται απο ενα μονο σημειο..αλλα αφου έκανα οτι μπορουσαμε να κανω... Κ μ ειπε οτι το να βαλουμε πχ απινιδωτη είναι πιο επικίνδυνο... Προσπαθώ να ζω με αυτες και το lopressor για αλλο χαπι προς το παρών δεν μιλησαμε...κ ablation που θα μπορούσαμε να κανουμε κατα τη διαρκεια της μελέτης ουτε λογος.. Αυτα

Panospeggy 1200κολπικες έκτακτες 7κοιλιακες και το σοβαρο μ ειναι τα επεισόδια κοιλιακης ταχυαρρυθμιας που κανω με ευρεα qrs αρρυθμα μεταξυ τους απο διαφορετικη προελευση τω παραπανω εκτακτων μεταβαλλομενης μορφολογιας κ κατι αλλα που γραφει... Αυτο οταν συμβαινει κραταει λιγα δευτερολεπτα κ επανέρχεται ειναι γυρο στους. 6.7 χτυπους.... Εκει οταν συμβαινει αυτο ειναι που νομιζω θα δω τα ραδικια αναποδα... Οι εκτακτες πλεον δε μς. Πολύαγχονουν προσπαθώ να σφινωσω στο μυαλο μ οτι δεν είναι κατι σοβαρο οι έκτακτες

Quote Originally Posted by Nagia83 View Post
    Panospeggy 1200κολπικες έκτακτες 7κοιλιακες και το σοβαρο μ ειναι τα επεισόδια κοιλιακης ταχυαρρυθμιας που κανω με ευρεα qrs αρρυθμα μεταξυ τους απο διαφορετικη προελευση τω παραπανω εκτακτων μεταβαλλομενης μορφολογιας κ κατι αλλα που γραφει... Αυτο οταν συμβαινει κραταει λιγα δευτερολεπτα κ επανέρχεται ειναι γυρο στους. 6.7 χτυπους.... Εκει οταν συμβαινει αυτο ειναι που νομιζω θα δω τα ραδικια αναποδα... Οι εκτακτες πλεον δε μς. Πολύαγχονουν προσπαθώ να σφινωσω στο μυαλο μ οτι δεν είναι κατι σοβαρο οι έκτακτες
    Μετα απο τοσες εξετασεις που εκανες και παρολα αυτα δεν εχεις παρει καποια συγκεκριμενη απαντηση στο γιατι γινονται αυτες οι πολυαρρυθμιες?
    Και μετα απο ηλεκτροφυσιολογικο ελεγχο παλι δεν πηρες απαντηση; Μου κανει εντυπωση.
    Εμενα με προβληματιζει στο χολτερ οτι οι περισσοτερε εκτακτες ειναι κοιλιακες. Παιζει καποιο ρολο αυτο η απλα να το αγνοησω? Kαι το χειροτερο ειναι οτι με πιανουν οτι ξαπλωνω για υπνο (και ορθιος αλλα λιγοτερο) με αποτελεσμα να μη μπορω να κοιμηθω οταν ερχεται η μια πανω στην αλλη ανεξαρτητα σε ποιο πλευρο κοιμαμαι. Και το tenormin 25mg που παιρνω δεν τις σταματαει σχεδον καθολου. Σπανια απλα να τις ηρεμησει λιγο.

Εμ αυτο σου λεω απο το μαιο του 19 ως Νοέμβριο ασχολήθηκα με αυτο το θέμα μου.. Σταματησα απτη δουλεια μου βγηκα ταμειο γιατι ειπα φτάνει θα το παω ως το τέλος δεν αντεχω αλλο.. Κ ομως μετα απο χολντερ τεστ κοποσεως μαγνητικη ηλεκτροφυσιολογικη μελέτη παλι δεν εχω ξεκαθαρη απαντηση γιαντο τι ειναι αυτο... Μου πρότεινε σαν τελειωτικό το γονιδιακο ελεγχο αλλα να δωσω τωρα 1000ε για να εχω μια ισως... Απαντηση που δεν θα ναι ισως ξανα λεω ξεκαθαρη?.? Η απάντηση μ ήταν αυτή.. Οτι ειναι μια δικη μου αρρυθμια κ να ζησω με αυτη.. Προφανώς καποιο γονιδιο μου εχει μεταλλαχτεί.. Κ μου δινει αυτες τις αρρυθμιες.. Φυσικα και δε με καθησυχάζει ολο αυτο οταν συμβαινει ειναι σαν το τέλος του κοσμου.. Χωρις πανικο πλεον αλλα νιωθω πολυ ασχημα καθε φορά κ τρομο.. Αλλα χωρις πανικό οσο μπορω... Κ μενα το lopressor δεν τις εξαφανισε.. Απλα βαραει πιο ήρεμα η καρδια μου κ δε λειτουργω στη τσιτα συνεχεια.. Γνωμη καλε μου δε θα σου δωσω δεν ειμαι γιατρος εσυ ξες τι νιώθεις και πως κ γω για να παρω αυτές τις απαντησεις... Εφτασα 36 κ ακομα ακρη δεν εχω βγαλει.. Αλλα ποιος μου εγγυάται οτι η κοιλιακη μου ταχυαρρυθμια καποια μερα δε θα κρατήσει παραπάνω δευτεροπλεπτα και θα... Έχετε γεια βρυσολες...σου ξαναλέω ψαξτο τοσο οσο θα καταφερεις να ηρεμησεις... Οσο αυτο ειναι δυνατόν

Junior Member
    Νagia83.Υπαρχει ενα κολπο για την κοιλιακη ταχυαρρυθμια δοκιμασε το,σε μενα παντως πιανει.Την στιγμη που καταλαβαινεις οτι παει να αρχισει βηξε οσο πιο δυνατα και παρατεταμενα μπορεις.Αυτο το κολπο πετυχαίνει σε πολλους, ευχομαι και σε σενα.....

Notis πραγματικα ασυναίσθητα ειναι το πρωτο πραμα που κανω καθως επισης βαραω το στερνο μου... Ειναι οντως κολπο? Δε ξερβ αν το σταματαει αλλα ο οργανισμος μου απο μονος τουβετσι αντιδραει

Senior Member
    Καλησπέρα και από εμένα. Έχω ανοίξει θέμα για τις έκτακτες αλλά πριν προσέξω αυτό εδώ. Βλέπω ότι τόσος κόσμος ταλαιπωρειτε και δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτό με τρελαίνει. Εγώ έχω πάθει νομίζω κατάθλιψη από αυτό.. Δεν ζω απλά λειτουργώ μηχανικά. Απλά να βγει η μέρα. Δεν χαίρομαι τα παιδιά μου. Είμαι μαμά 3 μικρών παιδιών και δεν μπορώ να χαρώ. Ζω μέσα στον τρόμο από την ώρα που θα ανοίξω τα μάτια μου. Συγνώμη αν σας κούρασα. Είναι τόσα αυτά που νιώθω. Τόσα πολλά τα άσχημα συναισθήματα. Μα ένα μόνο ζητάω. Την ελευθερία μου. Να νιώσω υγειης και δίχως τον φόβο του θανάτου

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΖΜΕ View Post
    Καλησπέρα και από εμένα. Έχω ανοίξει θέμα για τις έκτακτες αλλά πριν προσέξω αυτό εδώ. Βλέπω ότι τόσος κόσμος ταλαιπωρειτε και δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτό με τρελαίνει. Εγώ έχω πάθει νομίζω κατάθλιψη από αυτό.. Δεν ζω απλά λειτουργώ μηχανικά. Απλά να βγει η μέρα. Δεν χαίρομαι τα παιδιά μου. Είμαι μαμά 3 μικρών παιδιών και δεν μπορώ να χαρώ. Ζω μέσα στον τρόμο από την ώρα που θα ανοίξω τα μάτια μου. Συγνώμη αν σας κούρασα. Είναι τόσα αυτά που νιώθω. Τόσα πολλά τα άσχημα συναισθήματα. Μα ένα μόνο ζητάω. Την ελευθερία μου. Να νιώσω υγειης και δίχως τον φόβο του θανάτου
    ΖΜΕ αν έχεις πάει σε γιατρό και έχεις κάνει εξετάσεις και σου έχει πει ότι είναι ακίνδυνες τζάμπα σκας. Στο λέω γιατί έφαγα 2-3 χρόνια απ΄τη ζωή μου να ασχολούμαι μόνο με τις έκτακτες. Εμένα μου εμφανίστηκαν μετά τη γέννα του 3ου μου παιδιού πριν 4 χρόνια, στα 40 μου. Πήγα σε 3-4 καρδιολόγους και αρρυθμιολόγους, έκανα ηλεκτροκαρδιογραφήματα, υπερήχους, τεστ κοπώσεως, έβαλα holter ρυθμού 2 φορές, δοκίμασα ότι συμπλήρωμα διατροφής και βιταμίνες μπορείς να φανταστείς, πήγα σε ενδοκρινολόγους, παθολόγους κλπ κλπ και στο τέλος απλά έφυγαν μόνες τους όταν σταμάτησα να ασχολούμαι. Όχι ότι δεν τις έχω ακόμα αλλά καμία σχέση με τα πρώτα 2,5 χρόνια.. Οπότε η καλύτερη συμβουλή που μπορείς να ακολουθήσεις είναι απλά να σταματήσεις να ασχολείσαι. Εγώ τα διάβαζα και εκνευριζόμουν αλλά τελικά αυτό είναι το μυστικό. Και πίστεψε με δεν υπάρχει facebook group ή forum γενικά σχετικό με αρρυθμίες και έκτακτες που να μην είμαι γραμμένη..

Senior Member
    Όλοι περάσαμε κ περναμε ακριβώς τισ ίδιες καταστασεις με σένα κ τα ίδια συναισθήματα αν διαβασεις εδώ εμπειρίες θα ταυτιστεις απόλυτα... Η ουσία είναι μια αν οι εξετάσεις είναι οκ το μόνο π μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις κάποια πραγματάκια άγχος καφέ τσιγάρο ελαττώσε τα φτιάξε τη διατροφή σ περισσότερο νερό κ μπορεί κάτι να γίνει αλλιωσ σίγουρα κάποια στιγμή ο δν θα γίνεις σημασία θα σε ξεχάσουν κ αυτα...εγκεφαλοσ κ καρδιά συνδέονται αποσυνδεσε τα για λιγο... Κοίτα να χάσεις τη καθημερινότητα κ ακόμα κ αν τα παθαίνεισ συνέχισε...

Senior Member
    Εννοώ να χαρείς τη καθημερινότητα...