Results 61 to 75 of 115
Thread: Τραυματική εμπειρία
-
06-02-2020, 15:56 #61
mea culpa
no problem. :o"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 06-02-2020, 16:00 #62
Επισης μπραβο στον αντωνη για την εμπεριστατωμενη οσο και αναγκαια τοποθετηση του... Νομιζω ειναι επαρκεστατη απαντηση σε οσα ατυχη ειχαν γραφτει στο θρεντ αλλα και στο πραγματικο προβλημα που φαινεται να συνειδητοποιει και ο ιδιος ο θεματοθετης οτι εχει, τελικα.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
07-02-2020, 00:12 #63
Μπορείς να μου δείξεις και εμένα τι σεξιστικό/μυσογινικό έγραψα ? Μιάς και το μόνο μήνυμα που έγραψα σε αυτό το tread είναι αυτό που βλέπεις στην παράθεση πιο πάνω, που στην ουσία προσπαθώ να διευκρινίσω κάποια πράγματα που στην συνέχεια ο αντώνης διευκρίνισε πολύ καλύτερα απο εμένα.
Edit: Συγνώμη! Τώρα ξαναδιάβασα το πόστ σου , στην πρώτη ανάγνωση μου φάνηκε σαν να μου έκανες επίθεση και ένιωσε και λίγο άσχημα μήπως έιχα γράψει κάτι που δεν πιστεύω, μετά κατάλαβα σε τι αναφερόσουν, και πολύ καλά έκανες και πρόσθεσες και τον σεξισμό/μυσογινισμό στην λίστα, μιάς και έγραψα βιαστικά το μήνυμα και ήταν παράλειψη μου.Last edited by asamoa; 07-02-2020 at 02:18.
07-02-2020, 12:05 #64
Σορρυ αλλα επειδη τα εχω παρει λιγο γενικα με το ποσο επικινδυνο εχει γινει το φορουμ το τελευταιο διαστημα, δε σκεφτηκα εγκαιρως αν η συνταξη στο ποστ μου θα μπορουσε να διαβαστει λαθος. Κατανοω οτι ειναι λογικο αν εχεις συνηθισει να σου επιτιθονται για αυτο που εισαι σε ενα φορουμ σαν κι αυτο, να βαζεις το σεναριο αυτο σε προτεραιοτητα. Συνηθως δινω βαρος στο πως μπορει να ερμηνευτουν αυτα που ποσταρω αλλα στη προκειμενη περιπτωση μαλλον επειδη ειχα θυμωσει δεν ειχα αποθεματα ενσυναισθησης ωστε να προνοησω για αυτο το ενδεχομενο πρωτου πατησω send.
Anyway για να επανελθω στο θεμα να προσθεσω και δυο πραγματα. Πρωτον, τα μισογυνικα, ομοφοβικα και τρανσφοβικα ποστ δεν ειναι απλα απανθρωπα αλλα αντικεινται επιπλεον στην επισημη θεση ιατρικης/ψυχιατρικης και ψυχολογιας αυτα τα θεματα. Ο Παγκοσμιος Οργανισμος Υγειας επισημα πια δε θεωρει τα τρανς ατομα αρρωστα, η Αμερικανικη Ψυχολογικη Εταιρια εχει τοποθετηθει για τη μαστιγα της τοξικης αρρενωποτητας, και φυσικα οι ψυχιατρικες και ψυχολογικες ενωσεις εχουν αποϊατροποιησει τους γκεϊ εδω και δεκαετιες. Δευτερον το να περιμενετε η και να απαιτειτε ακομα (!) απο ενα τρανς ατομο να σας αραδιασει το ιστορικο μεταβασης του με λεπτομερειες για χαπια, χειρουργια κλπ δεν ειναι απλα το αποκορυφωμα της αδιακρισιας, ειναι και παρανομο, εφοσον προκειται για ευαισθητα προσωπικα δεδομενα που προστατευονται απο το ιατρικο απορρητο. Δηλαδη οκ, σιγα μη σας στειλουν και τον πληρη φακελο τους σε pdf attachment. ελεοςLast edited by oboro; 07-02-2020 at 12:38.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
08-02-2020, 00:17 #65
Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς μιάς και εγώ στο πόστ που προσπάθησα να διευκρινίσω κάποια πράγματα πάνω στο θέμα το έγραψα πολύ βιαστικά επειδή είχα νευριάσει, και δεν τα έγραψα όσο καλά θα ήθελα, πράγμα που έκανε ο Αντώνης εξαιρετικά στην συνέχεια ευτυχώς!
Επίσης πολύ σημαντικά και αυτά που πρόσθεσες στην τελευταία παράγραφο σου!!
08-02-2020, 00:33 #66
Δυστυχώς μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας όμως δεν τα βλέπει έτσι τα πράγματα. Οι περισσότεροι νιώθουν πως απειλούνται από άτομα διαφορετικής σεξουαλικότητας. Και το υποβοσκων μίσος για το διαφορετικό καλά κρατεί στην Ελλάς του 21ου αιώνα.
Συνεπώς και στο φόρουμ θα διαβάζουμε τέτοιες απόψεις, δεν το γλιτώνουμε"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
08-02-2020, 11:06 #67
Η απουσια της διαχειρισης ευθυνεται για αυτο το χαλι και τιποτε αλλο. Καταρχην κανενα φορουμ δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της κοινωνιας εξ ορισμου, εφοσον εχει εξεικευμενη θεματικη. Δευτερον, επειδη θυμαμαι πως ηταν προ δεκαετιας το σαϊτ, ενω η βαση μελων εχει μειωθει δραματικα, τα ποστ με μισος εχουν ξεφυγει εντελως. Οποτε ουτε αντιπροσωπευτικο δειγμα της κοινωνιας ειναι το φορουμ, ουτε στατιστικα μεγαλο πλεον, ουτε ειναι δυνατον να περιμενει κανεις ενα φορουμ υποστηριξης να ειναι αντιπροσωπευτικο της ιδιας κοινωνιας οπου ψαχνει κανεις για υποστηριξη και δε βρισκει.
Η διαχειριση ηδη ανταποκρινεται σε ριπορτ για ποστ που ειναι υβριστικα, με φαρμακευτικες προτροπες κλπ εδω και αρκετο διαστημα. Το οτι δεν αναγνωριζουν τρανσφοβια, ομοφοβια, μισογυνισμο, αντιισλαμισμο κλπ ως αξιοποινες ειναι ο μονος λογος που επικρατει αυτη η κατασταση. Απλα πραγματα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
08-02-2020, 17:10 #68
Αλλά να διασύρεις τους τράνς και άλλο να λες δεν μ αρέσει να κάνω σεξ με τράνς, αυτό είναι σεξουαλική επιλογή. Η στοχοποίηση του νηματοθετη είναι άκυρη και παράλογη, είπε ότι επέλεξε να πάει με μια γυναίκα που του αρέσει, και αυτή του αργότερα του είπε ότι έκανε σεξ με τράνς που δεν του αρέσει, και σπαστηκε, δε γουσταρει, που είναι το πρόβλημα? Αν και πιστεύω ότι ήταν γυναίκα, πολύ θέμα το κανατε.
08-02-2020, 17:25 #69
^ Οποτε λαμπρα μου παιδια εχουμε και λεμε συνοψιζοντας και προς αποκατασταση της λογικης και επανευθυγραμμισης του Κοσμικου Αξονα:
1) Πολυ θεμα καναμε, το θεμα που ο ιδιος ο θεματοθετης ανοιξε και δειχνει ηδη να συνειδητοποιει τις πραγματικες διαστασεις του,
2) Ειναι δικαιωμα του ανθρωπου να μην γουσταρει κατηγορια ατομων με τα οποια περασε πολυ καλα,
3) Η κοπελα μαλλον ηταν γυναικα, αλλα ειναι λογικο ο φιλος να κλονιστηκε με την αποκαλυψη που του εκανε, οτι δεν ητανε γυναικα,
4) Τελος, ο ηλιος ειναι αστρο χρωματος φουξ και το μ**νι οριζοντιο.
Αντε λοιπον γιατι πολυ το κουρασαμε. :rolleyes:"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
08-02-2020, 17:34 #70Antonis8GuestΤι ακριβώς θεωρεις ότι είναι "οι τρανς" και αποτελουν ξεχωριστή σεξουαλική επιλογη; Και γιατι λες "πιστευω ότι ήταν γυναικα"; Το ότι ήταν γυναίκα το ξέρουμε ήδη,είτε είναι cis είτε τρανς.
Δεν υπαρχει καμία στοχοποιηση του θεματοθετη,απανταμε σε ένα άκρως προσβλητικο θέμα,που προσωπικα θεωρώ πως επλασε στο μυαλό του.
Δεν είναι σεξουαλική επιλογη το να μην θέλει να σχετίζεται καποιος με τρανς,είναι τρανσφοβια. Το να είσαι τρανς είναι απλώς ένα ιατρικό δεδομένο,τιποτα περισσότερο,δεν είναι καποιο χαρακτηριστικό που μπορεις να το βλεπεις ερωτικά ή όχι, σε ελκύει ο ανθρωπος,κι αν σε ελκυουν οι γυναίκες,δεν βλεπω το γιατί να μην σε ελκύει μια τρανς γυναίκα. Οι τρανς δεν είναι καποιου είδους σέκτα,είναι κανονικοί ανθρωποι και διαφορετικοί ανθρωποι μεταξυ τους,δεν είναι όλοι ιδιοι για να πεις "δεν με ελκυουν γενικά οι τρανς".
Ναι, κανένας διασυρμος προς τους τρανς σε ένα θέμα γεμάτο χυδαιες υποθεσεις για τα σώματα τους,τις ιατρικές διαδικασίες που ακολουθούν ή όχι και την απαίτηση να διαλαλουν τα προσωπικα τους δεδομένα για να μην "την πατήσει" καποιος.
Γίνετε λίγο ανθρωποι. Και πριν μιλησετε για ένα θέμα,κάντε μια πρώτη έρευνα τουλάχιστον για να ξέρετε για τι πράγμα μιλατε.
08-02-2020, 17:49 #71Antonis8GuestΤο εργο της διαχείρησης εδώ μέσα είναι σχεδόν φαιδρο. Σβήνουν σχόλια τυπου "δοκιμασε μαστίχα χίου για το στομάχι" και αφήνουν αλλες κι αλλες συζητήσεις, άτομα πχ που δαιμονοποιουν την αγωγη για ψυχικες παθησεις και πολλά αλλα. Για ένα διάστημα άφηνε και έναν που έκανε θρησκευτικο κήρυγμα εδώ μέσα.
Μου φαίνεται ότι ούτε οι ίδιοι ξέρουν πια τι αποτελει παραβιαση των κανονισμών και τι όχι και δεν ασχολουνται εκτος κι αν γινουν αναφορες. Αλλά σε θέματα ομοφοβιας ,τρανσφοβιας και εθνικισμού,δεν έχω δει να παρεμβαινουν γιατί υπαρχουν πολλα ανάλογα θέματα που έχουν ανοιχτεί παλαιότερα χωρίς να έχει επεμβει καποιος.
08-02-2020, 17:55 #72
ειστε μεσα στα σπιτια σασ αν βγειτε θα δειτε οτι το κρατοσ καταστραφεται αν δεν καταστραφηκε ηδη
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-02-2020, 20:51 #73
09-02-2020, 02:53 #74
Παιδιά όλα καλά .. είμαι καλύτερα .. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ������
09-02-2020, 09:27 #75
Κανενα "διαχωρισμο" δεν εκανε η κοπελα. Οι τρανς γυναικες ειναι γυναικες. Αυτη ειναι η μονη ουσια της υποθεσης.