Results 1,696 to 1,710 of 1975
Thread: αρρυθμίες - αγχος???
-
07-02-2020, 16:54 #1696
Τα έχω κάνει όλα. Holter 3 στο σύνολο.Συχνη παρακολούθηση από καρδιολογο εξετάσεις αιματολογικες κλπ κλπ. Καρδιογραφηματα τριπλεξ τα πάντα. Τον Μάρτιο του 2019 έκανα ablation στον ευαγγελισμό για υπερκοιλιακες ταχυκαρδιες. Έφτανα 270 παλμούς. Τολμώ να πω ότι μακάρι να είχα τις υπερκοιλιακες πάρα αυτό που ζω!! Όσο και να μην το σκέφτομαι έρχονται από το πουθενά. Βέβαια ζω μέσα στο άγχος πολύ θα έλεγα και στην κλεισούρα για 3 χρόνια μετά την γέννηση των διδύμων. Δυστυχώς δεν με παρακολουθεί κάποιος γιατρός για ψυχολογική υποστήριξη λόγω οικονομικών.
- 07-02-2020, 18:18 #1697
Εχεισ κανει τα πάντα τώρα το μόνο π πρεπει να κάνεις είναι να συγκεντρώσεις όλη σ τη δυναμη για χάρη των παιδιων σ... Να τα χάρεις όσο μπορείς... Όλοι οι καρδιολογοι μ έχουν πει ότι οι ταχυπαλμιες είναι χειρότερες από τισ έκτακτες σε βάθος χρόνου μπορεί να δημιουργήσουν θέμα οι έκτακτες μόνο αν είναι χιλιάδες... Πόσες έχεις;
07-02-2020, 19:34 #1698
Εξαρτάται τις μέρες. Υπάρχουν μέρες που είμαι πολύ καλά. Άλλες μέρες όπως η σημερινή εκεί που πήγα για εξετάσεις εγώ και τα παιδιά το πρωί, με έπιασαν απανωτές και από τον πανικό μου ερχόταν ζαλάδα. Όχι πολλές δεν έχω. 2 φορές με έχει πιάσει να έχω απανωτές. Συνέχεια να μην σταματάνε και πήγα στο νοσοκομείο όπου μου είπαν μετά από καρδιογραφηματα ότι είναι ακινδυνες. Εγώ όμως πέθαινα λέω πάει αυτό είναι. Οι γιατροί όμως λες και δεν είχα τίποτα μου έλεγαν μην φοβάσαι. Πάντα μισό ζαναξ για να ηρεμήσω και τίποτα άλλο. Δεν γίνεται όμως ρε παιδιά. Όσο και αν κάποιοι λένε μην το σκέφτεσαι και θα φύγει δεν φεύγει!!!! Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το άγχος μου και η ψυχολογία μου τα κάνουν ολα
07-02-2020, 21:32 #1699
Πολλά μπορεί να φταίνε από ψυχολογικά άγχος μέχρι σωματικά καφές τσιγάρο αυπνια....κ απο τη στιγμή ο σ έχουν πει ότι είναι ακινδυνες απλά δέξου το.. Κ στο λέω εγώ π ανάσα έπαιρνα κ παθαινα δυο τρεις μαζί...
07-02-2020, 22:19 #1700
07-02-2020, 22:31 #1701
Είναι μια αρχική απάντηση το σώμα είναι ήδη σε υπερένταση.. Έχεις κ δυο μικρά παιδια απ ότι διάβασα.. Απλά κάνει λίγο κουράγιο θα δεις θα συνελθεις
07-02-2020, 22:34 #1702
Αν κ εφοσον ειναι μονο ψυχολογικό το θεμα σου γνωμη μ ειναι να πας σε ψυχολογο ψυχίατρο.. Υπάρχουν κ δωρεαν αν ψαξεις εχω παει εδω θεσσαλονικη δε ξερω απο πο είσαι αλλα εχω κανει ΓΑΨ είδος ψυχαναλυσης εντελως δωρεαν και με βοηθησε πολυ... Οι εκτακτες μου φυσικα κ δεν φυγανε... Προφανως εχεις διαβασει το δικο μου θεμα παραπανω μιας κ εγω ειμαι επισης μια κοπελα μου ξυπνάω και κοιμαμαι με το φοβο του θανατου εξαιτίας των αρρυθμιων μου αλλα η ψυχαναλυση με βοηθησς παρα πολυ και οι β αναστολεις που παιρνω σε οτι αφορα τις κρισεις πανικου μου κ στο να ειμαι λιγο πιο κουλ με τις φοβιες μου.. Ψαξτο λιγο και οσο μπορεις δωσε χρονο στον εαυτο σου.. Αφιέρωσε καποια ωρα της ημερας κ για σενα οσο μπορεις.. Σίγουρα δυσκολο με τα παιδάκια αλλα καντο για σενα
08-02-2020, 13:03 #1703
Έχεις δίκιο σε αυτό. Το σώμα μου πλέον αντιδράει από όλα αυτά που έχουν μαζευτεί μέσα μου. Έπειτα από την αυτοκτονία της γιαγιάς μου το καλοκαίρι έχω γίνει χειρότερα. Είμαι κλεισμένη με τα δίδυμα 2 χρόνια μέσα και έχω και 1 μεγαλύτερο παιδί που θέλει όλη μέρα τρέξιμο. Δυστυχώς δεν τα χαίρομαι γιατί ζω μέσα στο φόβο. Χάνω στιγμές θα ήθελα πολύ να ξεκινήσω αγωγή αλλά όλο το αναβάλω λόγω οικονομικων
08-02-2020, 13:07 #1704
Έχω απευθυνθεί στο Δήμο μου. Μένω Αθήνα. Δυστυχώς αναλαμβάνουν πολύ βαριές περιπτώσεις και δεν έγινα δεκτή. Δεν μπορώ να πάω σε ψυχολόγο διότι είμαι άνεργη και με 1 μισθό του συζύγου δεν περισσεύουν. Θα ξεκινήσω όμως αγωγή δεν πάει άλλο. Εμένα δεν μου δίνει κανένας καρδιολόγος ούτε αρυθμιολογος χάπια γιατί δεν χρειάζεται.Έτσι λενε
08-02-2020, 13:40 #1705
Εγώ παράδειγμα παιρνω μισό κονκορ την ελάχιστη δόση ψυχολογική υποστήριξη όπως λέει ο γιατρός τόσο ελαφρυα δόση κ τη πήρα με πολυ συζήτηση καθώς ήμουν κ αντίθετη αλλά τλκ με βοήθησε απίστευτα... Όποτε πάντα υπάρχει κάτι συζήτησε το με το γιατρό σ
08-02-2020, 16:41 #1706
Όσες φορές έχω ζητήσει βοήθεια φαρμακευτική μου την αρνούνται όλοι λέγοντας πως οι β αναστολείς δεν είναι φάρμακο για την περίπτωση μου. Μπορεί να μου ρίξουν και την πίεση και να έχω χειρότερα αποτελέσματα. Όλοι μου λένε για χρήση ζαναξ αν δεν μπορώ να το παλέψω άλλο. Όμως και το ζαναξ δεν λύνει το πρόβλημα. Είναι για λίγο όσο κρατάει η επιρροή του φαρμάκου. Σκέφτομαι μήπως τα αντικαταθλιπτικα με βοηθήσουν δεν έχω άλλη ελπίδα. Θα πάω αναγκαστικά 1 φορά σε γιατρό όταν μπορέσω να το συζητήσω.
08-02-2020, 18:45 #1707ntintiGuestΑν σε βοηθούν τα ζαναξ τότε σίγουρα χρειάζεσαι αγωγή γιατί δεν πρέπει να ξεπεράσεις το τρίμηνο χρήσης τους μετά θα είναι πολύ δύσκολη η διακοπή τους.....
Είναι σαν Ν λέμε ότι έχεις μια αρρώστια και εσύ αντί να πάρεις αντιβίωση για να σου περάσει πέρνεις μονο ντεπον.
Έτσι μου τα είχε παρουσιάσει εμένα ο γιατρός μου και όντως έτσι ήταν....
Ότι και να ακούς τα αντικαταθλιπτικα κόβονται πολύ πιο ευκολα όταν είσαι έτοιμη και πέραν του εξαμήνου παρά τα ζαναξ.....
Ήδη είμαι στο πρώτο μήνα με αντικαταθλιπτικό για την αγχώδεις διαταραχή μου και τα ήπια σημάδια κατάθλιψης που εμφανιζα και Μ την χαμηλότερη δόση και άρχισα πλέον να κάνω πράγματα .... έχουν λιγοστέψει πολλά από τα ψυχοσωματικά που είχα και το κυριοτερο εχω λιγοστέψει τα ζαναξ στο ελάχιστο πριν παρέλθει το τρίμηνο.....
Θα κάνεις ότι πιστεύει εσυ καλύτερο για τον ευατο σου και το κυριοτερο για να χαρείς τα παιδακια σου που όσο μεγαλώνουν οι απαιτήσεις και το τρέξιμο που έχουν θα μεγαλώνουν και αυτά.....
Και δες όλη αυτή την περιπέτεια από την θετική της πλευρά,θα δυναμώσεις εσυ είτε με την φαρμακευτική βοήθεια είτε με την ψυχολογική υποστηριξη και θα είσαι έτοιμη να δυναμώνει και Τ παιδάκια σου σε κάθε δυσκολία που θα αντιμετωπίζουν!
20-02-2020, 09:21 #1708
20-02-2020, 15:23 #1709
20-02-2020, 15:29 #1710
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία