LYRICA και ΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 281
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by YokoChoco View Post
    Σήμερα πήγα να περάσω ένα δρόμο,γυρίζοντας από το σούπερ μάρκετ, κοιτάω δεξιά αριστερά κανείς πάω να περάσω στο τσάκ να με χτυπήσει ένα μηχανάκι που παίζει να έτρεχε με 80+ χλμ/ωρα, μιλάμε πατητός. Γύρισα σπίτι με πολύ φόβο και είχα δυνατό πονοκέφαλο επί ώρες μέχρι που μου πέρασε, φοβήθηκα ότι ίσως να με σκότωνε... τέσπα πέρασε κι αυτό.
    Ταραχτηκες πολύ για αυτό .Κρατά το θετικό της υπόθεσης ότι είσαι καλά !!!!

YokoChoco
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ταραχτηκες πολύ για αυτό .Κρατά το θετικό της υπόθεσης ότι είσαι καλά !!!!
    Σωστά.
    Σήμερα είμαι αρκετά καλά, η ημερήσια υπνηλία και η κόπωση σχεδόν εξαφανίστηκαν. Με το Imovane κανω αρκετά βαθύ ύπνο(αν και οι εφιάλτες παραμένουν) και η cpap βοηθάει αρκετά θα ελεγα. Νομίζω και το Lyrica καταπολεμά το άγχος. Προσπαθώ να κάνω και διατροφή και είδα στην ζυγαριά ότι από 83.9 πριν 10 μέρες, έπεσα στα 82.3 σήμερα. Έχω ελαττώσει το πολύ φαγητό.

Καθιέρωσα σαν πρωινό μία φέτα ψωμί με ταχίνι κ μέλι, τίποτα άλλο. Το μεσημέρι ξανατρώω, συνήθως απαχο μπιφτέκι ή ψάρι και σαλάτα με λίγο κότατζ. Μετά το απόγευμα ξηρούς καρπούς κ κανά φρούτο, πιο βράδυ ένα τοστ γαλοπούλα τυρί και πριν κοιμηθώ 2 ποτήρια γάλα κατσικίσιο.
    'Εκοψα τελείως κ το κονιάκ δεν πίνω.

Εχω βάλει στόχο να πέσω κάτω απ'τα 80 κιλά(ύψος 1.82)

ntinti
    Guest
    Σου είπα το λύρικα θέλει υπομονή και είναι καλό ,αν και η δόση που πέρνεις είναι πολύ μικρη!

Να προσέχεις πολύ το αλκοόλ όμως απαγορεύεται .

YokoChoco
    Guest

Να προσέχεις πολύ το αλκοόλ όμως απαγορεύεται .
    Eiπα στον γιατρό ότι έπινα κονιάκ κ μου λέει «μα γιατί έπινες;»
    του λέω «αφού μ'αρέσει το κονιάκ ένα σφηνάκι κάθε μεσημέρι»
    κ μου λέει «αφού δεν κάνει με τα φάρμακα αλκοολ»
    και αποφάσισα τέλος, δεν ξαναπίνω, βασικά γενικά δεν έπινα ποτέ
    κάποτε είχα να πιώ πάνω από 10 χρόνια, δεν ήμουνα ποτέ του
    αλκοόλ, πχ το κρασί το σιχαίνομαι όπως και το ουίσκι.

Μόνο το κονιάκ μου αρέσει που το συνδίαζα με μαύρη σοκολάτα.

Τώρα αυτό που θέλω είναι να συνέλθει η μέση μου γιατί με πονάει,
    να μπορέσω κάποια στιγμή να ξανακάνω ποδήλατο και να αρχίσω
    το καλοκαίρι φροντιστήριο να δώσω του χρόνου πανελλήνιες.
    Θα δηλώσω μάλλον Μαθηματικό, Φυσικό κ Χημικό κ όπου περάσω.
    Γενικα μ'αρέσουν οι θετικές επιστήμες...

ntinti
    Guest
    Eiπα στον γιατρό ότι έπινα κονιάκ κ μου λέει «μα γιατί έπινες;»
    του λέω «αφού μ'αρέσει το κονιάκ ένα σφηνάκι κάθε μεσημέρι»
    κ μου λέει «αφού δεν κάνει με τα φάρμακα αλκοολ»
    και αποφάσισα τέλος, δεν ξαναπίνω, βασικά γενικά δεν έπινα ποτέ
    κάποτε είχα να πιώ πάνω από 10 χρόνια, δεν ήμουνα ποτέ του
    αλκοόλ, πχ το κρασί το σιχαίνομαι όπως και το ουίσκι.

Μόνο το κονιάκ μου αρέσει που το συνδίαζα με μαύρη σοκολάτα.

Τώρα αυτό που θέλω είναι να συνέλθει η μέση μου γιατί με πονάει,
    να μπορέσω κάποια στιγμή να ξανακάνω ποδήλατο και να αρχίσω
    το καλοκαίρι φροντιστήριο να δώσω του χρόνου πανελλήνιες.
    Θα δηλώσω μάλλον Μαθηματικό, Φυσικό κ Χημικό κ όπου περάσω.
    Γενικα μ'αρέσουν οι θετικές επιστήμες...
    Ποσο σε κατακαβσινω για την μεση σου .....
    Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ,να γίνεις γρήγορα καλά να ξέρεις όμως ότι δεν κάνει ποδήλατο για την μεση...
    Μόνο περπάτημα και κολύμπι. .....
    Και εμένα μου λείπουν πολλά πράγματα λόγο μέσης ....

Banned
    το λυρικα ειναι απο τα θαυματουργα χαπια! κανει πολυ καλη δουλεια και για πολλλες ασθενειες! Προσωπικα το ειχα παρει με ιατρικη συνταγη, δεν θυμαμαι ακριβως ποσο και καθε πωτες! διοτις εχουν περασει πολλα χρονια.Αυτο ομως οπυ θυμαμαι κι μου εκανε εντυπωση , ειναι οτι αναλωγα της ποσωτητας τους ειναι αντιστοιχη και η θεραπια που φερουν.

YokoChoco
    Guest
    Ποσο σε κατακαβσινω για την μεση σου .....
    Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ,να γίνεις γρήγορα καλά να ξέρεις όμως ότι δεν κάνει ποδήλατο για την μεση...
    Μόνο περπάτημα και κολύμπι. .....
    Και εμένα μου λείπουν πολλά πράγματα λόγο μέσης ....

Δεν ξέρω, ο νευροχειρουργός μου είπε ότι θα ξανακάνω ποδήλατο...

ntinti
    Guest
    Δεν ξέρω, ο νευροχειρουργός μου είπε ότι θα ξανακάνω ποδήλατο...
    Κοιτα μετα την επέμβαση και αφού όλα πήγαν καλά αναλαμβάνει ο φ υσιοθεραπευτης για την αποκατάσταση σου.
    Με εκείνων ξεκινάς σιγά σιγά και σου λέει τι θα κάνεις γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
    Αποκατάσταση ξεκίνησες ?

YokoChoco
    Guest
    Ο νευροχειρουργος μου ειπε οτι δεν χρειάζεται φυσικοθεραπεύτης μονο περπατημα, του ζητησα φυσικοθεραπείες αρνήθηκε.

Το Imovane με έχει διαλύσει, μου στεγνώνει όλο τον οισοφάγο και την μύτη δεν μπορώ να αναπνεύσω.
    Οι εφιάλτες συνεχίζονται είναι φρικτοί κάθε βράδυ πριν ξαπλώσω έχω έντονους πόνους στην καρδιά νομίζω ότι θα πεθάνω.
    Το Lyrica με ναρκώνει και μου έχει προκαλέσει έντονη δυσκοιλιότητα δεν αισθάνομαι καθόλου καλά.

Τα εστειλα σε μνμ στον ψυχίατρο περιμένω απάντηση του

YokoChoco
    Guest
    Δεν έχω καταφέρει ποτέ να συνηθίσω αντιεπιληπτικά φάρμακα όπως το Lyrica(ή Keppra κτλ) όσα δοκίμασα σαν να με σκότωναν, μου κλείδωναν το σώμα, παρέλυα, στέγνωνε το στόμα, έτρεμα, με έπιανε φοβία, πόνοι στην καρδιά κτλ, δεν τα αντέχω καθόλου.

Το μόνο φάρμακο που έχω αφομοιώσει είναι το Solian

ntinti
    Guest
    Ο νευροχειρουργος μου ειπε οτι δεν χρειάζεται φυσικοθεραπεύτης μονο περπατημα, του ζητησα φυσικοθεραπείες αρνήθηκε.

Το Imovane με έχει διαλύσει, μου στεγνώνει όλο τον οισοφάγο και την μύτη δεν μπορώ να αναπνεύσω.
    Οι εφιάλτες συνεχίζονται είναι φρικτοί κάθε βράδυ πριν ξαπλώσω έχω έντονους πόνους στην καρδιά νομίζω ότι θα πεθάνω.
    Το Lyrica με ναρκώνει και μου έχει προκαλέσει έντονη δυσκοιλιότητα δεν αισθάνομαι καθόλου καλά.

Τα εστειλα σε μνμ στον ψυχίατρο περιμένω απάντηση του
    Σοβαρά ποιος νευροχειρουργός στο είπε αυτό?
    Πολύ περίεργο μου ακούγεται ,εμένα μετά το πέρας του μήνα μου έδωσαν 10 φ υσιοθεραπειες και αφού τελείωσαν και ξαναπηγα στο γιατρό μου έγραψε άλλες 10 οι οποίες επιβάλλονται σε άτομα με επέμβαση στη μέση...

Μην κάνεις τίποτα χωρίς την επιβλέψει ειδικού ,με την Μέση δεν παίζεις ,επιβάλετε η αποκατάσταση μετά τα χειρουργεία ...

Τώρα για τα φάρμακα μπορεί η όλη μίξη να σου φέρνει αυτές τις παρενέργειες γι αυτό μηλας με τον γιατρό σου άμεσα.

Senior Member
    το solian το επαιρνα για χρονια στα 1200mg. ειναι καλο φαρμακο αλλα απο ενα σημειο και μετα σταματησε να με πιανει.
    εχω σχιζο λενε
    το lyrica το παιρνω κατα περιοδους απο το δεκεμβρη στα 150mg.
    μου φερνει ζαλαδα μεσα σε μια ωρα αφοτου το παρω. κοιμαμαι τρελες ωρες και την επομενη εχω ασταθεια για 2-3 ωρες και δε μπορω να αθρωσω μια προταση. μυαλο μπετον..
    στο αγχος και στον υπνο με βοηθαει αλλα μονο οταν δεν εχω να κανω δουλειες την επομενη μερα το παιρνω.
    καθε οργανισμος ομως αντιδραει διαφορετικα και επισης καθε παθηση ειναι διαφορετικη και αυτη ειναι απλα η προσωπικη μου εμπειρια.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

YokoChoco
    Guest
    Κατάλαβα τελικά που οφείλεται το πρόβλημα μου και αποφάσισα να το λύσω με ψυχοθεραπεία, ελπίζω να τα καταφέρω.

YokoChoco
    Guest
    Έκανα το πρώτο ραντεβού με τον γνωστικό θεραπευτή. Μου είπε ότι θα χρειαστεί περίπου 1 χρόνος τουλάχιστον για να αντιμετωπιστούν οι φοβίες μου, που είναι σοβαρές.

Επίσης επειδή συχνά έχω κεφαλαλγίες, δλδ σφιξίματα και τεντώματα στο κεφάλι, ημικρανίες με ταυτόχρονη έντονη ναυτία και μπουκώματα στ'αυτιά κτλ ξαναξεκίνησα το Lyrica 25mg να με βοηθήσει να απαλλαγώ απ'το άγχος κ θα αυξήσω αρκετά τις φυτικές ίνες ώστε να αντιμετωπίσω την δυσκοιλιότητα που προκαλεί το φάρμακο.

Οπότε για το επόμενο διάστημα θα φτιάξω ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης των προβλημάτων μου, με γνωστική, καλή διατροφή, άφθονο περπάτημα και φαρμακευτική αγωγή σε ήπια δόση.

ntinti
    Guest
    Έκανα το πρώτο ραντεβού με τον γνωστικό θεραπευτή. Μου είπε ότι θα χρειαστεί περίπου 1 χρόνος τουλάχιστον για να αντιμετωπιστούν οι φοβίες μου, που είναι σοβαρές.

Επίσης επειδή συχνά έχω κεφαλαλγίες, δλδ σφιξίματα και τεντώματα στο κεφάλι, ημικρανίες με ταυτόχρονη έντονη ναυτία και μπουκώματα στ'αυτιά κτλ ξαναξεκίνησα το Lyrica 25mg να με βοηθήσει να απαλλαγώ απ'το άγχος κ θα αυξήσω αρκετά τις φυτικές ίνες ώστε να αντιμετωπίσω την δυσκοιλιότητα που προκαλεί το φάρμακο.

Οπότε για το επόμενο διάστημα θα φτιάξω ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης των προβλημάτων μου, με γνωστική, καλή διατροφή, άφθονο περπάτημα και φαρμακευτική αγωγή σε ήπια δόση.
    Καλή αρχή βάλε ένα πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλά !!!!

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast