ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1357
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1357 of 1380 FirstFirst ... 357857125713071347135513561357135813591367 ... LastLast
Results 20,341 to 20,355 of 20693
    Senior Member
    Καλή επιτυχία για την εγχείριση Γιώργο. Είμαι αισιόδοξη. Θα τα καταφέρει μια χαρά. Έχε της εμπιστοσύνη

Όσοι δουλεύουν υπομονή και κουράγιο παιδιά. Θα περάσει κι' αυτή η μπόρα. Απλά θέλει προσοχή. Και κάτι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο...

https://www.awakengr.com/pappoy-ton-...oJrZy499cu8How

Banned
    εγω τους υπενθυμιζω οτι το πολεμο αυτοι τον αρχισαν και μαλιστα ηταν και απολυτως σιγουροι οτι οτι σκεφτοντουσαν θα γινει

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Καλή επιτυχία για την εγχείριση Γιώργο. Είμαι αισιόδοξη. Θα τα καταφέρει μια χαρά. Έχε της εμπιστοσύνη

Όσοι δουλεύουν υπομονή και κουράγιο παιδιά. Θα περάσει κι' αυτή η μπόρα. Απλά θέλει προσοχή. Και κάτι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο...

https://www.awakengr.com/pappoy-ton-...oJrZy499cu8How
    Σε ευχαριστώ

george1520
    Guest
    Πόσες μέρες κάνουν να διαγράψουν ένα λογαριασμό?

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πόσες μέρες κάνουν να διαγράψουν ένα λογαριασμό?
    δεν διαγραφετε πωτες τελειως. Πρεπει να περασει γυρο στους 3 μηνες χωρις ενα λογκ ιν απο τον χρηστη ωστε να το περασει στα αδρανει, αλλα τα μηνυματα αυτου του λογαριασμου σε προσωπικο επιπεδο παραμενουν.Νομιζω οτι μενουν και τα δημοσια μηνυματα του.
    Αληθεια σκεφτεσαι να την κανεις ?

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δεν διαγραφετε πωτες τελειως. Πρεπει να περασει γυρο στους 3 μηνες χωρις ενα λογκ ιν απο τον χρηστη ωστε να το περασει στα αδρανει, αλλα τα μηνυματα αυτου του λογαριασμου σε προσωπικο επιπεδο παραμενουν.Νομιζω οτι μενουν και τα δημοσια μηνυματα του.
    Αληθεια σκεφτεσαι να την κανεις ?
    Άλλο ρώτησα.. Όταν ζητήσει κάποιος να διαγραφεί ο λογαριασμός του, πότε γίνεται η διαγραφή.

Banned
    Άλλο ρώτησα.. Όταν ζητήσει κάποιος να διαγραφεί ο λογαριασμός του, πότε γίνεται η διαγραφή.
    ααα συγνωμη δε το καταλαβα. Παντως νομιζω οτι δεν διαγραφεται ολοκληρωτικα. Μπορεις ομως να ερωτησεις τον Νικος δ. η τον ΑΕΟΝ. Αυτοι συγουρα θα σου απαντησουν κλητερα απο εμενα.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ααα συγνωμη δε το καταλαβα. Παντως νομιζω οτι δεν διαγραφεται ολοκληρωτικα. Μπορεις ομως να ερωτησεις τον Νικος δ. η τον ΑΕΟΝ. Αυτοι συγουρα θα σου απαντησουν κλητερα απο εμενα.
    Αυτοί θα κάνουν την διαγραφή λογικά.. Οκ.

Banned
    Αυτοί θα κάνουν την διαγραφή λογικά.. Οκ.
    θε να διαγραψεις τον λογαριασμο σου? εαν εχεις λογο που θες να το κανεις, ελπιζω να μην εχω συμβαλει κι εγω σε αυτην την αποφαση σου.Διοτις εαν ειναι ετσι τωτες θα σου ελεγα να μεινεις εσυ και να αποχωρησω εγω!
    Πλεον, το φορουμ για εμενα δεν εχει την εννοια που ειχε στο παρελθον, ολο και λιγοστευουν τα ατομα οπου εχουν γνωσει στις ψυχολογικες-ψυχειατρικες παθησεις. Επισης ,τα ατομα οπου μπαινουν τελευταια και αναζητουν καποια βοηθεια ,σαν βλεπουν και σαν νιωθουν την επιθετικοτητα ατομων οπως ο ΟΜΠΟΡΟ κι αλλα τετοια ατομα, τρομαζουν και αποχωρουν.
    Αλλος ενας ακομα λογος ειναι οτι προσωπικα νιωθω πως δεν βοηθιεμαι οπως καπωτες, δεν υπαρχουν πλεον ατομα οπως στο παρελθον οπου ενδιαφερονταν για την πορεια της θεραπειας μου γι παραδηγμα.
    Τελος, νιωθω οτι και εγω δεν ειμαι πλεον επαρκης σην βοηθεια μου προς οποιον εχει καποιο προβλημα, η ενοια της αλληλοβοηθειας, της αλληλεγγυης εχουν καταπεσει κατα καποιον τροπο.Δυστυχως οι διαχηρηστες δεν προλαβενουν να ελεγχουν τον φορτο των μηνυματων με αποτελεσμα να ξεφευγουν πολλες λασπολογιες , και προσωπικα δεν ειμαι σε διαθεση να ανεχομαι ανανδρες επιθεσεις ανθρωπων οπου μπαινουν στο φορουμ και διασκεδαζουν με τις ψυχειατρικες μας ασθενειες.
    Αρα ,εαν ειναι κατις τετοιο το προβλημα σου μεινε και φευγω εγω, απλα δωσε μου λιγες μερες να επικοινωνησω με καποια μελοι του φορουμ .

Senior Member
    Δεν γνωριζω να υπαρχει σαφης χρονος και ξερω απο αρκετους οτι σε καποιες περιπτωσεις δεν ολοκληρωνεται καν.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Δεν γνωριζω να υπαρχει σαφης χρονος και ξερω απο αρκετους οτι σε καποιες περιπτωσεις δεν ολοκληρωνεται καν.
    εσυ φοβιτσιαρη μην μιλας! μπορει η κια σου να συκωθει και να σε δειρει!! χχαχαχαχα
    δεν νομιζω να διαφωνεις ε> αυτα που γραφεις εδω μεσα, εαν ειμασταν υποθετικα λεω , αντικριστα θα τολμαγες να μου τα ελεγες? να με κοιταγες στα ματια και να με προσβαλλες χωρις λογο? ε? για φαντασου την σκηνη, να υπηρχαν απο κατω ολο το φορουμ και εμεις ο δυο , και να ερχοσουν κατα ματα, χωρις να σε εχω ενοχλησει, χωρις να εχω πει κατις που σε δειχνει η σε προσβαλει ! και να ερχοσουν εσυ!! να μου πεις αυτα που λες εδω?ε? δεν νομιζω οτι θα το εκανες!!

Senior Member
    Δεν σταματάτε λέω εγώ; Αρένα το κάνατε το φόρουμ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν σταματάτε λέω εγώ; Αρένα το κάνατε το φόρουμ!
    εχεις δικιο ΚΥΚΝΕ. ειλικρινα σκεφτομαι να αποχωρησω πλεον.Δε ξερω, αλλα νιωθω πως δεν υπαρχει αυτος ο ενθουσιασμος οπου υπηρχε στο παρελθον, και εσυ κυκνε ως καιρο στο φορουμ νομιζω οτι σαν θυμιθεις θα συμφνωησεις.

Banned
    ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ?"
    τι σκεφτομαι? σαν απαντηση στο ερωτημα του θεματος ειναι οτι σκεφτομαι σοβαρος την αποχωρηση μου απο το φορουμ, η εστω την διακοπη της συμετοχης μου.Δεν βλεπω πλεον κποιον ενθουσιασμο οπως πριν, Για αυτο κι λεω οτι θα αποχωρησω, ισως μετα το καλοκαιρι σαν θα ειμαστε καλα να υπαρχει λογος να επανελθω.
    Λυπαμαι αλλα ο λογος δεν ειναι το θεμα οπου αναιβασαι ενας ανανδρος λασπολογος.Ειναι και το οτι τα θεματα σιγα σιγα απομακρινωντε απο το καθε αυτου σκοπο του φορουμ.Δεν υπαρχουν πλεον ζητηματα βοηθειας, αλληλεγγυης.Επισης παρατηρω οτι εουν αποχωρησει και αλλοι αξιολογοι συμφορμητες, αρα μαλον κι εγω οδευω προς εκει.
    Ο λογος οπου μαλον την κανω δεν ειναι ο ΟΜΠΟΡΟ, πιο πολυ ειναι το οτι δεν ειδα συμπαρασταση οπως παλαιοτερα ειχε γινει σε αντιστοιχα ατομα, Αυτη την φορα μονο 2 μηνυματα και ε προσωπικο μηνυμα ηρθαν, τους ευχαριστω βεβαια, και οπως τουςς ειπα ζητω συγνωμη και παλυς.
    Το φορουμ δεν το κανουν οι κανωνες και η λογικη του, αλλα τα ενεργα του μελοι, αρα αυτη τη στιγμη μπορει το φορουμ να εχει λιγο ξεπεσει αλλα μπορει ξαφνου, μεσα σε ενα μηνα να ξανα μπουν η να γινουν μελοι ανθρωποι με μεγαλη αξια, αρα θα ξανα μπω κι εγω, για αυτο λοιπον θα μπαινω μια στο τοσο να βλεπω αν παρχει καποια αλλαγη.Η θα μπαινω καμια φορα για να προστατευω κανενα νεο μελος απο τυπους οπου εχουν αρρωστημενες διαθεσης.
    Ευχομαι να υπαρξη συνεση στο φορουμ , ευχομαι οσοι ακολουθουν καποια θεραπεια να την κανουν κατα γραμμα βαση του γιατρου τους και να μην παρασυροντε απο το φορουμ ειδικα αν εχει σχεση με φαρμακα, διοτις μπορει να αργουν τα αποτελεσματα των φαρμακων αλλα ερχοντε, αν ομως τα αλλαξεις εστω για λιγο παει στραφη η ολη προσπαθεια σου φιλε μου.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Αν δεν ολοκληρωθεί τότε δεν ξανά μπαίνεις και τελείωσε το θέμα. Απλά είχα την εντύπωση ότι η διαγραφή γίνεται άμεσα.