Θέλω παραπανω προσοχή - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 20 FirstFirst ... 81617181920 LastLast
Results 256 to 270 of 295
    Senior Member
    Φιλιά, αγγίγματα και κάποιες φορές προκαταρκτικά

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Φιλιά, αγγίγματα και κάποιες φορές προκαταρκτικά
    Από το πρώτο ραντεβού τα προκαταρκτικα? Πας από το πρώτο ραντεβού σπίτι τους?

Senior Member
    Προκαταρκτικά με δύο έχω κάνει.
    Με τον τελευταίο μόνο πήγα σπίτι του

george1520
    Guest
    Προκαταρκτικά με δύο έχω κάνει.
    Με τον τελευταίο μόνο πήγα σπίτι του
    Τι είναι το πρώτο πράγμα που συζητάς με ένα άντρα?

Senior Member
    Στην αρχή μιλάμε νορμάλ
    Για θέματα της καθημερινότητας, για ασχολίες κλπ
    Και για προσωπικά μερικές φορές
    Για απόψεις πάνω στις σχέσεις, για προηγούμενες εμπειρίες
    Αλλά και για θέματα φίλων μερικές φορές

Senior Member
    Α ωραία, δηλαδή βγάλατε και το συμπέρασμα ότι είμαι και μέτρια εμφανισιακά κιόλας
    Το πώς είμαι το ξέρω εγώ και φαίνεται εξάλλου από το πόσοι μου στελνουν και με φλερτάρουν
    Μου το λένε ακόμα και γυναίκες στη δουλειά μου, γνωστοι κλπ

Ξέρετε δεν είναι πάντα τόσο εύκολο για μια όμορφη να έχει σχέση.

Και ας τα προσπεράσω όλα αυτά.

Με λίγα λόγια μου λέτε να μην ξεκινάω τίποτα αν δεν έχω σκοπό να κάνω σεξ από την πρώτη μέρα?

Ήθελα να τον φιλήσω τον άλλον και το έκανα. Αυτό σημαίνει ότι είμαι υποχρεωμένη να του καθίσω?

Δηλαδή συμφωνα με τα λεγόμενα σας δεν υπάρχει ελπίδα για εμένα για κάποια σχέση ποτε
    Εγώ ξέρω και μέτριες που τις φλερτάρουν (όλοι μας ξέρουμε πιστεύω) ...Και εκτός από αυτό, όπως λέμε 18 σελίδες τώρα, η ομορφιά είναι υποκειμενική.. Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το φλερτ (κατά την γνώμη σου) το δικαιούνται μόνο οι όμορφες...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Δεν λέω ότι το δικαιούνται μόνο οι όμορφες
    Αλλά ότι μια όμορφη αξίζει προσοχή, γιατί δεν είναι και τόσο θέμα τύχης όσο θέλουν λένε κάποιοι

Senior Member
    Αλλά ότι μια όμορφη αξίζει προσοχή, γιατί δεν είναι και τόσο θέμα τύχης όσο θέλουν λένε κάποιοι
    Ποιοί είναι αυτοί οι κάποιοι που λένε ότι είναι θέμα τύχης η προσοχή? Εγώ λέω ότι είναι θέμα μυαλού..
    Και διαφωνώ (εντελώς όμως) ότι μια όμορφη αξίζει προσοχή..Γιατί? Επειδή είναι όμορφη? Έ και?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Μια όμορφη αξίζει προσοχή? Που το λέει; αυτο? Ποιος το λέει? Αυτοί που σε έκριναν τόσο καιρό για την εμφάνιση σου και σε έχουν κάνει να είσαι τόσο επιφανειακή? Αυτοί? Να τους πεις πως την προσοχή την τραβάει ένας άνθρωπος που είναι εσωτερικά όμορφος και αυτό βγαίνει και στο πρόσωπο του. Γιατί με ένα ανθρωπο που ειναι όμορφος εσωτερικά μπορείς να κάνεις σχέση, να συζητήσεις μαζί του, να κάνεις σεξ, έρωτα, να πας εκδρομές, να μαλώσεις, να αγαπήσεις κτλ ενώ με ένα άνθρωπο που το μόνο ωραίο πάνω του είναι η εμφάνιση του τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον πηδηξεις και να φύγεις. Έτσι για να σε ξυπνήσω λίγο και να καταλάβεις τι ζημιά σου κάνουν τόσο καιρό αυτοι που σου λένε όλες αυτές τις βλακειες.

Senior Member
    Θέμα τύχης εννοώ την ομορφιά
    Υπάρχουν γυναίκες που γεννήθηκαν όμορφες και αφέθηκαν
    Όπως και γυναίκες που δεν είναι τόσο όμορφες, αλλά επειδή έχουν σώμα και στυλ φαίνονται εντυπωσιακές

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι δεν έχω τίποτα άλλο πέρα από εμφάνιση?

george1520
    Guest
    Όπως και γυναίκες που δεν είναι τόσο όμορφες, αλλά επειδή έχουν σώμα και στυλ φαίνονται εντυπωσιακές

Είμαι έξω από ένα σπίτι και ο μεσίτης για να μου το πουλήσει μου λέει για τους τοίχους έξω, για τον κήπο, για την πισίνα αλλά δεν μου λέει για το τι υπάρχει μέσα στο σπίτι.. Εγώ για να αποφασίσω αν θα το πάρω, θα το συζητήσω με τον φιλο μου και θα του πω ακριβώς ότι μου είπε ο μεσίτης.. Φταίω εγώ που δεν είπα για το εσωτερικό του σπιτιού ή μεσίτης?
    Εσύ τι μας λες από το πρώτο σου ποστ? Πόσο ωραία είσαι, ότι οι όμορφες έχουν πέραση κτλ. Και σου λέω εγώ πως ένα σπίτι που είναι εξωτερικά όμορφο θα μπω και αν δεν μου αρέσει μέσα δεν θα ξαναπάω. Ένα σπίτι που εξωτερικά είναι όμορφο ή λιγότερα όμορφο και εσωτερικά είναι παράδεισος θα το αγοράσω και θα κοιμάμαι κάθε νύχτα εκεί.

Senior Member

Δεν ξέρω γιατί έχεις αυτό το κόλλημα με την ομορφιά αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις αυτό που σου είπα..Ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική, σχετική..Μια γυναίκα που εσένα σου φαίνεται όμορφη εμένα μπορεί να μου φαίνεται άσχημη ή το αντίστροφο...

Banned
    Πρωτα απο ολα ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ, λυπαμαι εαν καταλαβες οτι παω να σε μειωσω! λυπαμαι πρωτα απο ολα εαν νομιζεις οτι το να μην εισαι ομορφη ειναι μειωνεκτιμα! αυτο ειναι κριμας εαν το νομιζεις! διοτις ειναι ρατσιστικο κατις τετοιο! Καθε τι που εχει να κανει με μην δικη μας επιροη ,δλδ που δεν φταιμε εμεις αλλα η θεια φυση ειναι ρατσιστικο ο υπολοιπος κοσμος να το κρινει αρνητικα!
    Οσο για το αν εισαι εσυ ομορφη η οχι ,θα σου πω κατις οπου η εμπειρια μου πανω στις σχεσεις με τις γυναικες μου λεει οτι συνηθως -σχεδον παντα δλδ- οι κοπελες οπου ειναι αρκετα ομορφες δεν τους ενδιαφερει να πεισουν τους αλλους οτι ειναι ομορφες οπως δλδ κανεις εσυ συνεχως ! επειδη ειναι δεδομενη η ομορφια τους και δεν υπαρχει αμφισφιτιση επι αυτου δεν ασχολουντε να κατσουν να πεισουν τον κοσμο ,σε αντθεση με εσενα δλδ. Επισης συνηθως οι ομορφς γυναικες εχουν τοσες πολλες προσφορες στην ζωη τους απο πολυ νεαρη ηλικια οποτ θελωντας και μη θα εχουν καποια εμπειρια στο σεξ,σε αντιθεση με εσενα που δεν εχεις στα 25!δεν ειμαι 19, ειμαι 39! και ειμαι στους δρομους και στα κλαμπ απο τωτες που εσυ εισουν στην παιδικη χαρα! -χωρις παρεξηγηση-
    Οσον αφορα για το ζητημα σου, θα στο ξανα πω, οι γυναικες δεν ειναι σκευος ευχαρηστσης! δεν ειναι αυτοκινητα ωστε να ειναι οσο πιο ομορφες τοσο πιο καλες! εχουν ψυχη!, και η ομορφια του κορμιου μπορει να μας τραβαει σε εμας τους ανδρες το βλεμα,κατις που ειναι φυσηκο! αλλα αν ειναι μονο το κορμι τους που αξιζει οσο ομορφο σωμα κι αν εχουν καποια μερα θα τις βρεθουμε εν δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν! Ασε που η εμπειρια μου ,μπου εχει δειξει οτι οι αρκετα ομορφες κορμαρες στο σεξ ειναι τελειως ξενερωτες σε αντιθεση με κοπελες που ειναι τελειως ασχημες! οπου κανουν πολυ πιο ενδιαφερον σεξ! -ολα αυτα παιδια ειναι προσωπικη μου εμπειρια και δεν ειναι κανωνας, συγνωμη εαν τα καταθετω, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι κι ετσι, ξανα λεω ειναι η γνωμη μου και οσα εχω ζησει - ,οι γυναικες δεν ειναι μονο η εμφανιση τους! και αυτο πρεπει να το διατυπανιζετε πρωτειστος εσεις οι γυναικες! ειδικα οι νεες κοπελες! και οχι να λες οτι εισαι τοσο ομορφη οσο ,,,, με αυτα που λες προσβαλεις τον εαυτο σου δεν το καταλαβαινεις?
    Θα πρεπει να αποκτησεις ομορφες καμπηλες και στην σκεψη σου, οχι μονο στο κορμι σου, οπου γρηγορα θα ζαροσουν σε αντιθεση με του μυαλου σου! , η ανασφαλειες φευγουν μοναχα εαν καταφερεις να αποκτησεις εναν δυνατο εσωτερικο κοσμο! μοναχα οταν αποφασησεις εσυ τι ειδος ανδρα θελεις και οχι να σε ενδιαφερει το εσενα πως γινετ να σε θελουν οι ανδρες! το αντιθετο πρεπει να αναζητας! εκει θα βρεις το αλλο σου μισο! εκει θα βρεις ερωτα που θα σε κανει να συνδιασεις την συνδεσει του κορμιου σου και του πνευματος σου με το ταιρι σου! πιστευω οτι εισαι καλο κορητσι ,απλα οπως ολοι μας εχεις καποες ανασφαλιες στην ζωη σου οπου εσενα ετυχε για καποιους λογους να κρατισουν παραπανω χρονια! και παλυς ομως εισαι νεα και προλαβαινεις! να παψεις να αγχονεσαι τοσο πολυ για το αν θα αρεσει το κορμι σου στους αλλους! αλλα αν θα σου αρεσει εσενα το μυαλο του ανδρος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Πρωτα απο ολα ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ, λυπαμαι εαν καταλαβες οτι παω να σε μειωσω! λυπαμαι πρωτα απο ολα εαν νομιζεις οτι το να μην εισαι ομορφη ειναι μειωνεκτιμα! αυτο ειναι κριμας εαν το νομιζεις! διοτις ειναι ρατσιστικο κατις τετοιο! Καθε τι που εχει να κανει με μην δικη μας επιροη ,δλδ που δεν φταιμε εμεις αλλα η θεια φυση ειναι ρατσιστικο ο υπολοιπος κοσμος να το κρινει αρνητικα!
    Οσο για το αν εισαι εσυ ομορφη η οχι ,θα σου πω κατις οπου η εμπειρια μου πανω στις σχεσεις με τις γυναικες μου λεει οτι συνηθως -σχεδον παντα δλδ- οι κοπελες οπου ειναι αρκετα ομορφες δεν τους ενδιαφερει να πεισουν τους αλλους οτι ειναι ομορφες οπως δλδ κανεις εσυ συνεχως ! επειδη ειναι δεδομενη η ομορφια τους και δεν υπαρχει αμφισφιτιση επι αυτου δεν ασχολουντε να κατσουν να πεισουν τον κοσμο ,σε αντθεση με εσενα δλδ. Επισης συνηθως οι ομορφς γυναικες εχουν τοσες πολλες προσφορες στην ζωη τους απο πολυ νεαρη ηλικια οποτ θελωντας και μη θα εχουν καποια εμπειρια στο σεξ,σε αντιθεση με εσενα που δεν εχεις στα 25!δεν ειμαι 19, ειμαι 39! και ειμαι στους δρομους και στα κλαμπ απο τωτες που εσυ εισουν στην παιδικη χαρα! -χωρις παρεξηγηση-
    Οσον αφορα για το ζητημα σου, θα στο ξανα πω, οι γυναικες δεν ειναι σκευος ευχαρηστσης! δεν ειναι αυτοκινητα ωστε να ειναι οσο πιο ομορφες τοσο πιο καλες! εχουν ψυχη!, και η ομορφια του κορμιου μπορει να μας τραβαει σε εμας τους ανδρες το βλεμα,κατις που ειναι φυσηκο! αλλα αν ειναι μονο το κορμι τους που αξιζει οσο ομορφο σωμα κι αν εχουν καποια μερα θα τις βρεθουμε εν δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν! Ασε που η εμπειρια μου ,μπου εχει δειξει οτι οι αρκετα ομορφες κορμαρες στο σεξ ειναι τελειως ξενερωτες σε αντιθεση με κοπελες που ειναι τελειως ασχημες! οπου κανουν πολυ πιο ενδιαφερον σεξ! -ολα αυτα παιδια ειναι προσωπικη μου εμπειρια και δεν ειναι κανωνας, συγνωμη εαν τα καταθετω, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι κι ετσι, ξανα λεω ειναι η γνωμη μου και οσα εχω ζησει - ,οι γυναικες δεν ειναι μονο η εμφανιση τους! και αυτο πρεπει να το διατυπανιζετε πρωτειστος εσεις οι γυναικες! ειδικα οι νεες κοπελες! και οχι να λες οτι εισαι τοσο ομορφη οσο ,,,, με αυτα που λες προσβαλεις τον εαυτο σου δεν το καταλαβαινεις?
    Θα πρεπει να αποκτησεις ομορφες καμπηλες και στην σκεψη σου, οχι μονο στο κορμι σου, οπου γρηγορα θα ζαροσουν σε αντιθεση με του μυαλου σου! , η ανασφαλειες φευγουν μοναχα εαν καταφερεις να αποκτησεις εναν δυνατο εσωτερικο κοσμο! μοναχα οταν αποφασησεις εσυ τι ειδος ανδρα θελεις και οχι να σε ενδιαφερει το εσενα πως γινετ να σε θελουν οι ανδρες! το αντιθετο πρεπει να αναζητας! εκει θα βρεις το αλλο σου μισο! εκει θα βρεις ερωτα που θα σε κανει να συνδιασεις την συνδεσει του κορμιου σου και του πνευματος σου με το ταιρι σου! πιστευω οτι εισαι καλο κορητσι ,απλα οπως ολοι μας εχεις καποες ανασφαλιες στην ζωη σου οπου εσενα ετυχε για καποιους λογους να κρατισουν παραπανω χρονια! και παλυς ομως εισαι νεα και προλαβαινεις! να παψεις να αγχονεσαι τοσο πολυ για το αν θα αρεσει το κορμι σου στους αλλους! αλλα αν θα σου αρεσει εσενα το μυαλο του ανδρος!
    Συμφωνώ σε όλα Γιώργο..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ενώ ρε Γιώργο τα έλεγες τόσο ωραία στην αρχή εεε μετά το έκαψες.. Είχα μια ελπίδα ότι θα τα ελεγες καλά μέχρι το τέλος. Έχεις καταλάβει ότι της είπες πως επειδη δεν είναι όμορφη δεν έχει ολοκληρώσει ακομη? Δηλαδή έρχεσαι και ταΐζεις τον φόβο της για να την κάνεις χειρότερα? Από αυτά που λες πάντως δεν μου φαίνεσαι και τόσο έμπειρος με τις γυναίκες.. Για πες μου που γραφει πως οι ομορφες γυναίκες κάνουν σεξ νωρίτερα από τις άσχημες? Που γράφει ότι όσες δεν έχουν ολοκληρώσει στα 25, στα 30 τους, στα 35 είναι άσχημες? Δηλαδή αν μια γυναίκα δεν νιώσει έτοιμη, έχει αμφιβολίες θα πρέπει ανοίξει τα πόδια της γιατί είναι 25 χρόνων?

Και τα αλλα τα έλεγες τόσο καλάααα

Page 18 of 20 FirstFirst ... 81617181920 LastLast