Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 694
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 694 of 837 FirstFirst ... 194594644684692693694695696704744794 ... LastLast
Results 10,396 to 10,410 of 12551
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω πολύ χάλια σήμερα χωρίς να έχει γίνει κάτι άσχημο... Δεν ξέρω αν φταίνε οι εφιάλτες που έβλεπα προς τα ξημερώματα αλλά τρέμω κυριολεκτικά...
    Πως είσαι τώρα? Ηρέμησες?

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Γιωργο αν το φορουμ βλεπεις οτι περισσοτερο σε χαλαει απ' ο,τι σε βοηθαει, κατανοω πληρως. Γιατι στο παρελθον εχω ξεκοψει κι εγω κατα περιοδους ενιοτε μεγαλες για αυτον το λογο. Απλα δεν ξερω... Εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτο και οχι κατι αλλο; Μου δινεις την αισθηση οτι εχεις καποια υπερβολικη απαιτηση απ' τον εαυτο σου για κατι.
    Καλησπέρα.. Τωρα το είδα.. Υπερβολική απαίτηση? Δεν ξέρω τι εννοείς και αν ισχύει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πως είσαι τώρα? Ηρέμησες?
    Ηρέμησα κάπως, μπόρεσα και κοιμήθηκα το μεσημέρι κι έχει καμιά ώρα που σηκώθηκα... Όμως νιώθω θλίψη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Ηρέμησα κάπως, μπόρεσα και κοιμήθηκα το μεσημέρι κι έχει καμιά ώρα που σηκώθηκα... Όμως νιώθω θλίψη...
    Τι σκέφτεσαι?

ntinti
    Guest
    Κυκνε μου είναι οι καταστάσεις έτσι που σε κάνουν να νοιώθεις όχι και τόσο καλά.....

Και εγώ σήμερα είμαι άστα να πάνε......
    Άρχισε να με επηρεάζει πολύ αυτή η κατάσταση ....
    Μια μαυρίλα ένα ψυχοπλακωμα......

Senior Member
    Τι σκέφτεσαι?
    Σκέφτομαι πόσο μου λείπει η αγάπη κι η ασφάλεια που μ' έκανε να νιώθω... Είναι δύσκολο να ζεις χωρίς να νιώθεις ασφαλής αλλά φοβισμένη... Ενώ όταν κάποιος σε νοιάζεται και το δείχνει είναι πολύ καλύτερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Κυκνε μου είναι οι καταστάσεις έτσι που σε κάνουν να νοιώθεις όχι και τόσο καλά.....

Και εγώ σήμερα είμαι άστα να πάνε......
    Άρχισε να με επηρεάζει πολύ αυτή η κατάσταση ....
    Μια μαυρίλα ένα ψυχοπλακωμα......
    Ναι, σίγουρα ο εγκλεισμός ευθύνεται τουλάχιστον μερικώς για την κατάσταση μου... Αν μπορούσα για παράδειγμα να πάω για shopping therapy θα ένιωθα λίγο καλύτερα...

ntinti
    Guest
    Ναι, σίγουρα ο εγκλεισμός ευθύνεται τουλάχιστον μερικώς για την κατάσταση μου... Αν μπορούσα για παράδειγμα να πάω για shopping therapy θα ένιωθα λίγο καλύτερα...
    Βγηκα και εγώ για περπάτημα και ψυχοπλακωθηκα ακόμα περισσότερο .....τόσο έρημη και μελαγχολική την πόλη μου δεν την έχω ξαναδεί.....

Και εμένα μου λείπει Ένας καφές με την παρεούλα μας ουφ...

george1520
    Guest
    Μέσω σκαιπ Ντιντι.. Να πίνεις τον καφέ σου εκεί στο σπίτι και να βλέπεις και την παρέα σου..

ntinti
    Guest
    Μέσω σκαιπ Ντιντι.. Να πίνεις τον καφέ σου εκεί στο σπίτι και να βλέπεις και την παρέα σου..
    Δεν είναι το ίδιο Γιώργο.....

george1520
    Guest
    Δεν είναι το ίδιο Γιώργο.....
    Το ξέρω ρε Ντιντι μου. Σε νιώθω. Απλά όλο αυτό το κάνουμε για να το νικήσουμε.. Ελπίζω σύντομα.

ntinti
    Guest
    Το ξέρω ρε Ντιντι μου. Σε νιώθω. Απλά όλο αυτό το κάνουμε για να το νικήσουμε.. Ελπίζω σύντομα.
    Μακάρι να ξυπνήσουμε αύριο και να είναι ένα κακό όνειρο όλα αυτά. ......
    Δυστυχώς όμως δεν είναι και από ότι φαίνεται θα κρατήσει πολύ και θα γίνει εφιάλτης. .....

george1520
    Guest
    Μακάρι να ξυπνήσουμε αύριο και να είναι ένα κακό όνειρο όλα αυτά. ......
    Δυστυχώς όμως δεν είναι και από ότι φαίνεται θα κρατήσει πολύ και θα γίνει εφιάλτης. .....
    Θα κρατήσει. Αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην πετύχει ο στόχος αυτών που τον έφτιαξαν. Προσέχουμε για να ζήσουμε εμείς και οι άνθρωποι που είναι κοντά μας..
    Νομίζω ότι οσοι θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα, αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα για να τα εκτιμήσουν.. Γιατί πλέον αυτό που όλοι θεωρούμε δεδομένο δεν είναι (η υγεία μας).

ntinti
    Guest
    Θα κρατήσει. Αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην πετύχει ο στόχος αυτών που τον έφτιαξαν. Προσέχουμε για να ζήσουμε εμείς και οι άνθρωποι που είναι κοντά μας..
    Νομίζω ότι οσοι θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα, αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα για να τα εκτιμήσουν.. Γιατί πλέον αυτό που όλοι θεωρούμε δεδομένο δεν είναι (η υγεία μας).
    Άρχισα να φοβάμαι ......βλέπω ότι χτυπάει πολύ ανθρώπους με άσθμα και δεν τα καταφέρνουν....
    Άσθμα έχει και ο άντρας μου και τα παιδιά. ...

Δεν ξέρω ο Θεός να βάλει το χέρι του για όλους μας....

Senior Member
    Άρχισα να φοβάμαι ......βλέπω ότι χτυπάει πολύ ανθρώπους με άσθμα και δεν τα καταφέρνουν....
    Άσθμα έχει και ο άντρας μου και τα παιδιά. ...

Δεν ξέρω ο Θεός να βάλει το χέρι του για όλους μας....
    Ντιντι μου όλα καλά θα πάνε..Θα προσέχετε όσο μπορείτε και θα περάσει κι αυτό..

Εδώ σε εμάς δεν βλέπω να το σέβονται..Κάθε μέρα ο δρόμος κάτω από το σπίτι μου είναι γεμάτος κόσμο
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...