Results 121 to 135 of 753
-
21-04-2020, 13:46 #121Miliva21Guest
Γιατί εκτός του φόρουμ το σαιτ προσφέρει την δυνατότητα γνωριμιών μεταξύ των μελών....όσων θέλουν .......Δεν είναι μόνο φόρουμ για να γράφει κάποιος τα ψυχολόγικα του...... αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ που μπαίνουν απλώς και μονο γιατί τους αρέσει να ακουν προβλήματα άλλων ή να ανταλλάσσουν απόψεις ή και να κάνουν και κάποια γνωριμία!
Ας μην είμαστε απόλυτοι....όλα μπορούν να προκύψουν!
- 21-04-2020, 13:49 #122
Να σου πω έχεις κάνα θέμα μαζί μου; Πριν από λίγο μου έγραψες μαλακιες ότι είχα πει κατι που δεν είπα και δεν είχες @@ να πεις σόρρι ρε φίλε έγραψα μαλακια έκανα λάθος, έχεις θέμα με τη πάρτι μου, αν έχεις πες στο μου στα ίσα να το ξέρω να σου το λύσω.
Ποια αυτοπεποίθηση να της ρίξω εδώ δεν έχει παρέες λόγω του χαρακτήρα της και επειδή θεωρεί αφύσικο το να μην έχει σχέση, εγώ θα της ρίξω την αυτοπεπιθηση;
21-04-2020, 13:55 #123george1520GuestΑπό που κι ώσπου να έχω κάτι μαζί σου? Σε πολλά σχόλια που λες είμαι σύμφωνος, δεν θυμάμαι να σχολίασα ποτέ κάτι αρνητικό στο σχόλιο σου. Εδώ πες μου αν έχω λάθος.. Τι μήνυμα της περνάς? Μα εννοείται αυτό που λες.. Αλλά η βάση της είναι η ψυχολογία.. Δεν θα απογοητευτεί κάποιος επειδή δεν του την έπεσε κάποιο μελος του φόρουμ.. Η βάση της είναι η ψυχολογία, το τι προκύπτει μετά είναι άλλο.
21-04-2020, 14:10 #124george1520GuestΤώρα είδα το θέμα με τα παπαρια.. Χμμμ.. Επίθεση γιατί? Α ναι επειδή ήσουν στο άλλο θέμα και πήρες θάρρος από εκεί..
Ναι έχεις δίκιο τώρα κοίταξα δεν ήσουν το άτομο που της πρότεινες να βγει έξω αλλά της είπες πάλι για την γυναίκα σου οπότε λάθος μου.
Όσο για την αυτοπεποίθηση, σου έβαλα πιο πάνω το σχόλιο σου και εξήγησε μου πως το σκέφτηκες.. Μπορει εγώ να το κατάλαβα λάθος.
21-04-2020, 14:17 #125
Καλημέρα.
Σας ευχαριστώ πολύ που απαντάτε τόσο καιρό.
Εχθές το βράδυ σκέφτηκα πολύ όλα αυτά που μου έχετε γράψει από την αρχή.
Είπα να δω την αλήθεια κατάματα. Η Remedy έγραψε ότι τιμωρω τον εαυτό μου και έχει δίκιο
Από μικρή κατηγορώ τον εαυτό μου. Αποκτω ενοχές πολύ εύκολα για το οτιδήποτε.
Στην εφηβεία ένιωθα άσχημα για την εμφάνιση μου και το θεωρούσα αυτονόητο ότι δεν αρέσω σε κανέναν και ότι δεν αξίζω να έχω κανεναν. Επειδή ένιωθα ενοχή για αυτό που ήμουν το άλλαξα. Στερήθηκα φαγητό, εξόδους, ξενύχτια και αυτές τις μικρές χαρές προκειμένου να γίνω όπως θέλω. Τώρα φροντίζω τον εαυτό μου χωρίς να το βλέπω σαν θυσία,μου έγινε συνήθεια ο τρόπος ζωής μου, αλλά είμαι αυστηρή με την έννοια ότι δεν θα με αφήσω να φάω όλα όσα θέλω τώρα στις γιορτές. Θα φάω μια μέρα μόνο και τέλος γιατί "δεν με παίρνει να είμαι και παχιά. Αν δεν βρίσκω αγορι θα ξέρω ότι φταίω εγώ αν παχύνω" .
Και για αυτό τσατιζομαι που άλλες δεν προσπαθούν και βρίσκουν αποδοχή. Εγώ όταν ήμουν έτσι δεν έκανα ποτέ κίνηση προς κανέναν γιατί είχα πλήρη αυτογνωσία.
Είναι όντως κάτι που έχω τον απόλυτο έλεγχο, όπως ειπώθηκε και μου αρέσει αυτό.
Τα συναισθήματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις τόσο εύκολα
Τώρα υποθέτετε πολλοί χωρίς να με ξέρουν ότι δεν έχω "σεξουαλικότητα". Και σε παλιότερα θέματα το ίδιο
Επειδή δεν έχω ολοκληρώσει το λέτε? Γιατί εγώ έτσι το πήρα. Διευκρινιστε το αυτό, σας παρακαλώ.
Όσοι έκανα κάτι δεν μου είπαν τίποτα ότι είμαι ξενερωτη η κάτι τέτοιο. Φαινόταν να τους αρεσει. Όταν δεν ήθελα σεξ ξενερωναν.
Τέλος πάντων είδα αυτά τα σχόλια , εχω μιλήσει και με πολλούς που λένε ότι για να κάνουν σχέση πρώτα πρέπει να έχει προηγηθεί σεξ και έφτασα τον τελευταίο καιρό να κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν το έχει κάνει. Σε φάση να σκέφτομαι "γιατί δείλιασα και δεν κάθισα στον τάδε? Τώρα θα ήμουν πιο άνετη και θα έδινα στα αγόρια αυτό που θέλουν, άρα περισσότερες ευκαιρίες για σχέση"
Ακόμα δηλαδή με κατηγορώ για αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω. Αν πρέπει να ολοκληρώσω σύντομα με κάποιον που δεν έχω αισθήματα για να αποκτήσω θάρρος ή αν πρέπει να περιμένω κάποιον που θα μου αρέσει και θα με σέβεται(τότε όμως μήπως είναι αργά?)
Το βλέπω σαν ελάττωμα και όπως κατηγορούσα τον εαυτό μου τότε για την εμφάνιση τώρα τον κατηγορώ για αυτό.
Έχετε απόλυτο δίκιο, δεν έχω ισχυρή αυτοπεποίθηση και πάω να την κρύψω πίσω από μια εμφάνιση. Αλλά αυτή η εμφάνιση μου έδιωξε το άγχος ότι δεν αρέσω λόγω κιλών
Τώρα τελευταία έχω μπει στο τριπακι να απαλλαγώ από την απειρία μου γιατί ίσως αυτό με εμποδίζει να κάνω σεξ αμέσως. Αν έκανα σεξ ίσως να ήθελαν να με ξαναδούν και να κατέληγε πιο εύκολα σε σχέση. Δεν ξέρω.
Άσε που αν δεν έχεις σοβαρή σχέση δεν σε παίρνουν στα σοβαρα. Αυτό εισπράττω εγώ από τον περίγυρο μου.
Ξεκοψα από τις τοξικές φίλες αλλά τώρα τι άλλο να κάνω? Ήμουν στο τσακ να πάρω αποστάσεις και από την ίδια μου την οικογένεια. Τώρα έχουν αρχίσει να δείχνουν κατανόηση, αλλά και πάλι δεν τους έχω εξηγήσει ακριβώς πώς νιώθω γιατί όταν έκανα μια κουβέντα στενοχωρήθηκαν πολύ που τους κατηγόρησα.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως νιώθω συνεχώς πως πρέπει να προσπαθώ για τα πάντα.
Το μόνο που ζητάω είναι κάποιον που να αισθάνομαι ήρεμα δίπλα του και ότι του αρέσω για αυτό που είμαι. Να νιώσω ότι αξιζω.Δεν μπορώ άλλο να ζω με τόσο άγχος.
Εχετε δίκιο ότι δεν αγαπάω τον εαυτό μου, είναι καιρός να το παραδεχτώ.
Αλλά σκεφτείτε πως αν δεν έχεις άτομα να σε ανεβάζουν δεν είναι εύκολο αυτό.
Και πράγματι, αυτούς που βγήκα δεν τους ήθελα απόλυτα. Είτε δεν μου άρεσαν καθόλου είτε μου άρεσαν άπλώς για σαχλαμαρισμα. Αλλά πώς να καταλάβεις αν σου αρέσει κάποιος με ένα ραντεβού? Αν δεν μιλήσεις όσο θες γιατί έχει το νου του να σε κουτουπωσει?
Μήνυμα έστειλα μόνο σε δυο, και δεν το διάβασαν καν και έκλαιγα όλο το βράδυ. Δηλαδή ούτε αυτό δεν αξίζω? Μια βοήθεια...
Έτσι αρχισα να τα σκέφτομαι όλα.
Τώρα έχω δύο αγόρια που μιλάω αλλά δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα τους το ξεκοψω από την αρχή ότι δεν θέλω μόνο σεξ. Ο ένας βασικά εκεί το πάει , αλλά μόλις του είπα ότι δεν λειτουργώ ετσι μιλάει κανονικά και λέει έχεις δίκιο. Ίσως υποκρίνεται, το πιθανότερο δηλαδή.
Θα συνεχίσω να προσπαθώ και θα ξαναμιλήσω με ψυχολόγο.
21-04-2020, 15:05 #126george1520GuestΌλα αυτά είναι μια αρχή και μπράβο σου.. Να μην απογοητευεσαι πάντα με την συμπεριφορά των άλλων, κάποιες συμπεριφορές δεν έχουν να κάνουν με εμάς.
Δεν ξέρω αν οι φίλες σου ήταν όντως τοξικές ή αν τα δικά σου σχόλια τις απομακρυναν, αλλά με την βοήθεια του ψυχολόγου θα βρεις την άκρη σου. Θα πας εκεί με σκοπό να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
Εγώ θα σε συμβούλευα να μην κάνεις σεξ χωρίς να είσαι έτοιμη απλά και μόνο για να αρέσεις στους επόμενους... Δεν παίζει ρόλο αυτό. Πριν θεωρούσες ότι δεν έκανες σχέση επειδή δεν ήσουν εμφανίσιμη, τώρα λες επειδή δεν έχεις ολοκληρώσει, αύριο τι θα λες?
Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι και θα δεις πως τότε θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Η αυτοπεποίθηση παίζει ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής μας (δεν λέω για την φτιαχτη αυτοπεποίθηση που κρύβει πίσω μαζεμένα κόμπλεξ).
21-04-2020, 15:36 #127
Δεν γίνεται αρεστή στο κόσμο γιατί προσπαθεί να γίνει κάτι που δεν είναι. Έχουμε φτασει τις 9 σελίδες έχει ανοίξει άλλα δύο θέματα, πηγαίνει σε ψυχολόγο και έχει γίνει εμμονική με το να κάνει σχέση. Έχει φτάσει στο σημείο να κατηγορεί τον εαυτό της επειδή δεν έχει κάνει σεξ και σκέφτεται ακόμα και να το κάνει με τον πρώτο τυχόντα μήπως και της λυθεί το πρόβλημα.
Εδώ μέσα στο φόρουμ εγώ υπάρχω περισσότερα χρόνια από σένα. Χονδρικά πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 10 άνδρες που το μόνο που θα ζητούσαν από μία γυναίκα θα ήταν η εξωτερική εμφάνιση. Και όμως δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί της γιατί προφανώς κατάλαβαν πως θα ερχόντουσαν αντιμέτωποι με τις ανασφάλειες που έχει.
Και όλα αυτά επειδή νομίζει πως βρίσκεται σε διαγωνισμό ομορφιάς κάνοντας την μια αντικοινωνική που χεστηκε κιόλας γιατί δεν έχει φίλες. Και μιλάμε για αυτοπεποίθηση, ποια αυτοπεποίθηση, το πρόβλημα της δεν είναι η αυτοπεποίθηση αλλά το ότι είναι anti social.
Αυτά....
21-04-2020, 15:40 #128
Δεν εχει σημασια ποσα χρονια εισαι στο φορουμ crime, δεν εχουμε ολυμπιαδα παλαιοτητας... Επισης μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει antisocial (αντικοινωνικη/παραβατικη προσωπικοτητα) και το μπερδευσεις με το asocial (ακοινωνητη). Οτι το προβλημα της λεμον δεν ειναι η αυτοπεποιθηση το εχω σχολιασει και στο παρελθον: στην αυτοεκτιμηση ειναι το προβλημα της. Απο αυτοπεποιθηση μια χαρα παει, προβαλλει ομως με τολμη τα λαθος πραγματα γιατι μεχρι στιγμης τα λαθος πραγματα εχει εσωτερικευσει.
Last edited by oboro; 21-04-2020 at 16:04.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
21-04-2020, 16:14 #129
Μην ξεχάσεις να διορθώσεις και το λεξικό του cambridge
https://dictionary.cambridge.org/dic...ish/antisocial
21-04-2020, 16:29 #130
Α, η πατροπαραδοτη λεξικογραφικη καταφυγη... Τα γενικα λεξικα, δεν ειναι εξειδικευμενα λεξικα. Σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε, οχι φιλολογιας. Σε διαβεβαιωνω οτι αν το ψαξεις σε ενα λεξικο ψυχολογιας οπως πχ της ΑΡΑ θα βρεις πολυ διαφορετικους ορισμους. Οποιο αντικειμενο και αν διαλεξεις τα γενικα λεξικα ειναι ανεπαρκη για τις αναγκες του. That being said, υπαρχουν πολλα γενικα λεξικα και επισης παρεχουν πανω απο μια σημασια ανα λεξη, κατα μεσο ορο... Εσυ ο ιδιος κοιταξες το λινκ που παρεθεσες; Τα Shorter Oxford και Chambers, αμφοτερα πιο επιφανη, τα κοιταξες; Γιατι το τελευταιο ξεκαθαρα δινει τον ψυχολογικο ορισμο και τα δυο πρωτα, Oxford & Cambridge, αμφοτερα δινουν και τις δυο σημασιες, οποτε εσυ ποια θα προκρινες ως πιο σχετικη για ενα φορουμ με αυτη τη θεματολογια;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
21-04-2020, 16:37 #131
Επιτέλους. Αν διαβάσετε προσεκτικά τα ποστ της θα διαπιστώσετε τα εξής:
1) Συνεχής επιζήτηση προσοχής γενικότερα στις διαπροσωπικές της σχέσεις, όχι μόνο στις σχέσεις της με τους άντρες. Αν δε πάρει την προσοχή που επιζητεί, γίνεται συναισθηματικό κουρέλι. Λίγο πιο πάνω νομίζω έγραψε ότι δε της απάντησαν δύο τύποι και έκλαιγε. Επιπλέον, αν δε πάρει αυτό που θέλει ή δεν έχει αυτό που θέλει, είναι γιατί συνεχώς πέφτει θύμα επίκρισης και νοοτροπιών, όπως οι παχουλές είναι καλύτερες, δεν αξίζεις αν δεν έχεις σχέση και πάει λέγοντας. Αυτό που θέλω να τονίσω με την τελευταία πρόταση είναι ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάζεται τις πληροφορίες.
2) Εμμονική ενασχόληση και προσπάθεια εντυπωσιασμού με την εξωτερική εμφάνιση. Βάση των παραπάνω, αν για παράδειγμα είχε εμμονή με την εξυπνάδα, τότε θα έπεφτε θύμα της δήθεν νοοτροπίας ότι οι άντρες προτιμούν τις χαζές, οι χαζές είναι πιο καπάτσες, οι χαζές κάνουν μπούλινγκ στις έξυπνες και πάει λέγοντας.
3) Δείχνει ενθουσιασμό για μια καινούρια επαφή που πολύ γρήγορα της προκαλεί βαρεμάρα και το συναίσθημα της ξεφουσκώνει και απογοητεύεται και αμέσως μετά αναζητά μια άλλη επαφή.
4) Η ζωή της χρωστάει γιατί έχασε τα έξτρα παχάκια ή ό,τι άλλο τέλος πάντων, που μάλιστα δε βρίσκεις και εύκολα(?!?!). (πάλι εμμονή με την εξωτερική εμφάνιση).
5) Της συμβαίνει συχνά επίσης να την φλερτάρουν και να της ρίχνουν προκλητικές ματιές ακόμα και άντρες δεσμευμένοι. Δε λέω ότι δεν συμβαίνει ή ότι συμβαίνει σπάνια σαν φαινόμενο. Αλλά στην συγκεκριμένη συμβαίνει πολύ συχνά. Και αυτό γίνεται γιατί αυτή είναι πολύ όμορφη και οι άντρες σούργελα που θέλουν μόνο σεξ.
6) Γενικότερα ο τρόπος που γράφει είναι υπερβολικός και δραματικός, όχι μόνος ως προς το περιεχόμενο.
Αυτά. Σίγουρα μου έχουν ξεφύγει διάφορα. Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει να έχω πέσει μέσα. Ελπίζω να κάνω λάθος. Η δική μου εκτίμηση πάντως είναι ότι ακόμα και αν βρει αγόρι και αποκτήσει σχέσεις, αυτές δε θα είναι ουσιαστικές ως προς το συναίσθημα. Ένας καλός ψυχίατρος ή ψυχολόγος θα μπορούσε ίσως να την βοηθήσει να μάθει να σχετίζεται με τους άλλους (όχι μόνο άντρες) με υγιή τρόπο. Αλλιώς όλα θα είναι ένας φαύλος κύκλος.
21-04-2020, 18:25 #132
Οκ σόρρι λάθος μου που σε διόρθωσα δεν θα ξανακάνω ποτέ τέτοιο ατόπημα στη ζωή μου θα σου λέω σε όλα ναι μην ανησυχεις καθόλου πλέον άλλωστε ποιο ειναι το cambridge που θα μας πει τι σημαίνει μια λέξη. Και τι έγινε στο κάτω κατω που αποδιδει τιτλους πιστοποίησης των Αγγλικων; Σιγά τα λάχανα
21-04-2020, 19:21 #133
21-04-2020, 19:36 #134
21-04-2020, 19:37 #135
Ναι το παραδέχομαι ότι ζητάω την προσοχή.
Οι τύποι αυτοί δεν καταδεχτηκαν να βοηθήσουν καν.
Έστειλα σε έναν άλλο που μιλούσαμε και μου ζητούσε να πάω σπίτι του.
Του εξήγησα γιατί δεν θέλω και το σεβάστηκε και μάλιστα μιλήσαμε για το τι μου έχει συμβεί και είπε ότι δεν έχω πίστη στον εαυτό μου και μου εξήγησε ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνω σε σπίτια αν δεν θέλω. Οπότε δέχτηκε να πάμε για έναν απλό καφέ όταν έρθει Αθήνα το καλοκαίρι (δεν είναι από Αθήνα) και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και θα μου το λέει συνέχεια για να μην αμφιβάλω. Είπε δεν θα με πιέσει σε τίποτα.
Ελπίζω να μην αποδειχθεί μαλάκας και να κρατήσουμε επαφή ως τότε.
Αν και δεν μπορώ να ενθουσιαστω γιατί φοβάμαι ότι πάλι κάτι θα στραβωσει