Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 51 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 753
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Απλώς αν δεν βγαίνω με κάποιον δεν έχω όρεξη. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό
    να το συζητησεις με την ψυχ.
    η σεξουαλικη διαθεση δεν ειναι κατι που εμφανιζεται μολις κανεις σεξ, η μολις βρεθεις με ανδρα/γυναικα. υπαρχει απο την εφηβεια (για να μην σου πω απ την παιδικη ηλικια). το να μην σε απασχολει καθολου, να μην εχεις ορμες οταν εισαι μονη, απο την εφηβεια ακομα κι οχι τωρα στα 25, ειναι θεμα..

Senior Member
    Όταν είμαι εντελώς μόνη συνήθως δεν έχω πολύ καλή ψυχολογία και έτσι δεν μου έρχεται η όρεξη

Senior Member
    Όταν είμαι εντελώς μόνη συνήθως δεν έχω πολύ καλή ψυχολογία και έτσι δεν μου έρχεται η όρεξη
    ε εισαι πολλες ωρες μονη. παντα με κακη διαθεση εισαι;

Senior Member
    Βασικά προ καραντίνας δεν είχα και πολύ ελεύθερο χρόνο και συνήθως ήμουν κουρασμένη

Senior Member
    Βασικά προ καραντίνας δεν είχα και πολύ ελεύθερο χρόνο και συνήθως ήμουν κουρασμένη
    δεν υπαρχει θεμα ελευθερου χρονου και κουρασης.οταν ξυπναει η σεξουαλικη διαθεση στην εφηβεια, υπαρχει εκει συνεχεια, και κουρασμενη και ξεκουραστη και με δουλεια και χωρις δουλεια. μονο αν σε βρει καμια καταστροφη, μπορει να σε ξεχασει.
    αν δεν εχεις διαθεση ουτε μονη σου, τοτε αυτος ειναι πιθανοτατα ο λογος που δεν το εχεις επιχειρησει με κανεναν μεχρι τωρα.

Senior Member
    Μόνο αν μου άρεσε κάποιος ή οπότε εχ κάποιον που μιλάω και βγαίνω μου έρχεται όρεξη.

Όταν είμαι εντελώς εντελώς μόνη δεν έχω καθόλου ορεξη.

Σεξ δεν έχω κάνει, μόνο κάποια προκαταρκτικά.
    Οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν το έχω επιχειρήσει καθόλου. Αν γνωριζομουν λίγο παραπάνω με κάποιον από αυτούς και ένιωθα μια ασφαλεια θα το έκανα, δεν έχω πλέον κάποιο φόβο ή ενδοιασμό .
    Ούτε περιμένω να είναι τέλεια η πρώτη φορά ούτε μέσα σε σχέση. Ναι, έτσι θα ήθελα αλλά τι να κάνουμε δεν γίνονται όλα όπως θέλω

Senior Member
    Μου φαίνεται πολύ καλό για να συμβεί σε εμένα. Μέχρι στιγμής η ζωή μου έχει δείξει το εντελώς αντίθετο και δεν θα πιστέψω εύκολα ότι θα συμβεί κάτι καλό. Φοβάμαι να αφεθώ.

Ε ναι αν γνωρίσει άλλη θα σκέφτομαι τι καλύτερο έκανε εκείνη και τι παραπάνω έχει από εμένα?
    Κατσε περιμενε ειναι ενας τυπος που θα μπορεις να τον βρισκεις ανα πασα στιγμη και να ειναι διπλα σου ανα πασα στιγμη;

Senior Member
    Τώρα μένει άλλου
    Το καλοκαίρι μετακομίζει μόνιμα στην πόλη που

Miliva21
    Guest
    Μόνο αν μου άρεσε κάποιος ή οπότε εχ κάποιον που μιλάω και βγαίνω μου έρχεται όρεξη.

Όταν είμαι εντελώς εντελώς μόνη δεν έχω καθόλου ορεξη.

Σεξ δεν έχω κάνει, μόνο κάποια προκαταρκτικά.
    Οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν το έχω επιχειρήσει καθόλου. Αν γνωριζομουν λίγο παραπάνω με κάποιον από αυτούς και ένιωθα μια ασφαλεια θα το έκανα, δεν έχω πλέον κάποιο φόβο ή ενδοιασμό .
    Ούτε περιμένω να είναι τέλεια η πρώτη φορά ούτε μέσα σε σχέση. Ναι, έτσι θα ήθελα αλλά τι να κάνουμε δεν γίνονται όλα όπως θέλω
    Μη προσπαθείς να βάλεις σε κουτακια τη σεξουαλικότητα σου......

Άλλοι έχουν όρεξη για σεξ κάθε μέρα άλλοι κάθε μήνα......Κάθε τρίμηνο.....Άλλοι ποτέ ........

Άλλοι θέλουν να ενεργοποιηθούν με μια εικόνα άλλοι με ένα φλερτ

Άλλοι προτιμούν πολλούς συντρόφους και άλλοι έναν

Από τη στιγμή που λες ότι έχεις όρεξη αυτό μετράει.....το ποτε σου ρχεται και πως είναι πιο λεπτομέρειες

Senior Member
    lemon pie σαν άντρας που ξέρω γυναίκες του τύπου σου θα στο πω στα ίσα μήπως κατανοήσεις τι συμβαίνει. Αρέσεις στους άντρες αλλά σχέση και ειδικα σοβαρη πολύ δύσκολα θα ξεκινήσουν μαζί σου γιατί βλέπουν ότι θα φάνε 100% κερατο, ξέρουν ότι ψοφας για επιβεβαίωση και στην πρώτη δυσκολία η φυσιολογική αδιαφορία θα πάει, στην καλύτερη, το τσιλιμπορδισμα σύννεφο. Ξέρουν ότι ζηλεύεις και θα τους κάνεις την ζωή μαύρη. Δεν επενδύει κάνεις σε τέτοια γυναίκα εκτός από κάποιες περιπτώσεις που στάνταρ δε θα πολυαρέσουν σε εσένα.

Senior Member
    Έχεις δίκιο πως αν έβλεπα αδιαφορία σε σχέση θα φλέρταρα με άλλον.
    αυτό όμως, πώς μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν με ξέρει?

Μου απάντησε τελικά ο ένας από αυτούς και μου είπε ότι δεν χρειάζεται εγώ να αλλάξω κάτι, απλά εκείνος δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε μια κοπέλα και θα με πλήγωνε, οπότε προτίμησε να το σταματήσει.

Όσο για το παιδί που μιλάμε τώρα, μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Δεν μιλάμε και κάθε μέρα.
    Συνήθως στέλνουμε εναλλάξ, πότε ο ένας πότε ο άλλος.
    Μου κάνει αρκετά κοπλιμέντα και με φλερτάρει, αλλά αμα στειλω εγω κανενα φιλακι δεν στελνει το ιδιο :/
    επισης μια φορα καναμε κατι μεσω μηνυματων και μολις τελειωσε ειπε παει να κανει μπανιο και μετα δεν εστειλε
    εστειλε μετα απο μερικες μερες δηλαδη
    ενταξει, δεν θελω να ενθουσιαστω αφου ειναι η αποσταση προς το παρον, αλλα και γενικα δεν μπορω να αφεθω
    το συνεχιζω και βλεπω

Junior Member
    Καλησπέρα! Θα πω και εγώ την άποψη μου!
    Και μιλάω ως μια όμορφη γυναίκα με μεγάλη πέραση !
    Που δεν έχει πέσει ποτέ σε άντρα που την ήθελε μόνο για σεξ !
    Δεν ξέρω πως γίνεται!
    Θα σου πω ότι ελκύουμαι ότι εκπέμπουμε
    Σταματά λοιπόν αυτή την καραμέλα
    Σκέψου πως θα είναι ο άντρας που θα ήθελες
    Να έρθει στη ζωή σου !
    Και να είσαι θετική ευχάριστη ! Όταν έχεις αρνητικές σκέψεις κ φοβάσαι οτ όταν σπυ μικησουν θα σου πουν για σεξ μόνο
    Ε αυτό θα γίνει !

Senior Member
    Έχεις δίκιο πως αν έβλεπα αδιαφορία σε σχέση θα φλέρταρα με άλλον.
    αυτό όμως, πώς μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν με ξέρει?

Μου απάντησε τελικά ο ένας από αυτούς και μου είπε ότι δεν χρειάζεται εγώ να αλλάξω κάτι, απλά εκείνος δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε μια κοπέλα και θα με πλήγωνε, οπότε προτίμησε να το σταματήσει.

Όσο για το παιδί που μιλάμε τώρα, μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Δεν μιλάμε και κάθε μέρα.
    Συνήθως στέλνουμε εναλλάξ, πότε ο ένας πότε ο άλλος.
    Μου κάνει αρκετά κοπλιμέντα και με φλερτάρει, αλλά αμα στειλω εγω κανενα φιλακι δεν στελνει το ιδιο :/
    επισης μια φορα καναμε κατι μεσω μηνυματων και μολις τελειωσε ειπε παει να κανει μπανιο και μετα δεν εστειλε
    εστειλε μετα απο μερικες μερες δηλαδη
    ενταξει, δεν θελω να ενθουσιαστω αφου ειναι η αποσταση προς το παρον, αλλα και γενικα δεν μπορω να αφεθω
    το συνεχιζω και βλεπω
    αυτη ειναι η πιο συνηθισμενη μπαρουφα που λενε καποιοι οταν δεν θελουν να προχωρησουν γιατι δεν γουσταρουν αρκετα και δεν θελουν να δωσουν εξηγησεις:
    -δεν φταις εσυ, φταιω εγω
    -εισαι πολυ καλη για μενα, σου αξιζει κατι καλυτερο
    -εισαι υπεροχη, αντε να βρεις κανεναν αλλον... κλπ...
    στην πραγματικοτητα τον εφερες σε δυσκολη θεση και δεν ειχε σκοπο να σου απαντησει ειλικρινα για να σε πληγωσει, του αρκουσε να απομακρυνθει.
    μην φανταστεις παντως, οτι δεν του αρεσες εμφανισιακα. πιστευω οτι αν απαντουσε ειλικρινα θα σου ελεγε κατι σαν "δεν μου ταιριαζεις για σχεση/για κατι παραπανω" κατι τετοιο, ΟΧΙ εμφανισιακο.

μου κανει εντυπωση το "παιχνιδακι" με τον τυπο που μιλας στο ιντερνετ. απο την στιγμη που εσυ δεν αυνανιζεσαι, τι ειδους παιχνιδακι ειναι αυτο που τελειωνει μονο εκεινος; κι εσυ;;;
    ουτε εσενα, αλλα ουτε κι εκεινον δεν τον ενοχλει, αυτο; εγωιστη τον κοβω...
    εφοσον εσυ δεν σεξουαλιζεσαι μονη σου, γιατι δεν περιμενετε την συναντηση σας για τετοια παιχνιδακια, ωστε να συμμετεχεις κι εσυ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτη ειναι η πιο συνηθισμενη μπαρουφα που λενε καποιοι οταν δεν θελουν να προχωρησουν γιατι δεν γουσταρουν αρκετα και δεν θελουν να δωσουν εξηγησεις:
    -δεν φταις εσυ, φταιω εγω
    -εισαι πολυ καλη για μενα, σου αξιζει κατι καλυτερο
    -εισαι υπεροχη, αντε να βρεις κανεναν αλλον... κλπ...
    στην πραγματικοτητα τον εφερες σε δυσκολη θεση και δεν ειχε σκοπο να σου απαντησει ειλικρινα για να σε πληγωσει, του αρκουσε να απομακρυνθει.
    μην φανταστεις παντως, οτι δεν του αρεσες εμφανισιακα. πιστευω οτι αν απαντουσε ειλικρινα θα σου ελεγε κατι σαν "δεν μου ταιριαζεις για σχεση/για κατι παραπανω" κατι τετοιο, ΟΧΙ εμφανισιακο.

μου κανει εντυπωση το "παιχνιδακι" με τον τυπο που μιλας στο ιντερνετ. απο την στιγμη που εσυ δεν αυνανιζεσαι, τι ειδους παιχνιδακι ειναι αυτο που τελειωνει μονο εκεινος; κι εσυ;;;
    ουτε εσενα, αλλα ουτε κι εκεινον δεν τον ενοχλει, αυτο; εγωιστη τον κοβω...
    εφοσον εσυ δεν σεξουαλιζεσαι μονη σου, γιατι δεν περιμενετε την συναντηση σας για τετοια παιχνιδακια, ωστε να συμμετεχεις κι εσυ;
    Το παιδί δεν θέλει σχέση αυτή τη στιγμή γενικά στη ζωή του. Δεν είναι κακό γιατί το βαφτίζεις μπαρούφα; Ούτε εγώ πιτσιρικάς ήθελα να έχω σχέσεις, μου άρεσε να βγαίνω έξω και να μην έχω δεσμεύσεις και να μην χρειάζεται να λογοδοτώ σε καμία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Το παιδί δεν θέλει σχέση αυτή τη στιγμή γενικά στη ζωή του. Δεν είναι κακό γιατί το βαφτίζεις μπαρούφα; Ούτε εγώ πιτσιρικάς ήθελα να έχω σχέσεις, μου άρεσε να βγαίνω έξω και να μην έχω δεσμεύσεις και να μην χρειάζεται να λογοδοτώ σε καμία.
    mindcrime...
    οποιος δεν θελει σχεση, αλλα θελει παρεα, θελει παραπανω απο 1-2 φορες και γεια σας, την κραταει την επαφη, δεν εξαφανιζεται. οταν καποιος εξαφανιζεται στις 1-2 φορες, ειναι επειδη δεν γουσταρει. δεν τον ειχε ζητησει σε γαμο, να βγαινουνε ηθελε η κοπελα!

Page 15 of 51 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast