Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 255
    george1520
    Guest
    Για να κοιτάει κάποιος το παρελθόν του σημαίνει πως δεν του αρέσει το παρόν του..

ntinti
    Guest
    Κυκνε μου βασανίζεις τον εαυτό σου όμως έτσι...
    Δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από όλο αυτό ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Για να κοιτάει κάποιος το παρελθόν του σημαίνει πως δεν του αρέσει το παρόν του..
    Όντως δεν μου αρέσει αλλά τι μπορώ να κάνω για ν' αλλάξει και να μην είμαι μόνη μου; Πέρα από τις εξόδους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Κυκνε μου βασανίζεις τον εαυτό σου όμως έτσι...
    Δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από όλο αυτό ...
    Το ξέρω, έχω πελαγώσει...
    Και σήμερα το πρωί είδα ένα πολύ άσχημο και παράξενο όνειρο που με αναστάτωσε πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Είναι μέρες που και εμένα με περνει από κάτω. Αλλά ξέρω ότι είναι κάτι παροδικο.να σκεφτεσαι ότι θα περάσει γρήγορα.
    Προσπαθώ... Μακάρι να έχεις δίκιο και να περάσει γρήγορα... Και μακάρι να βοηθήσει σ' αυτό και η άρση της καραντίνας...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το ξέρω, έχω πελαγώσει...
    Και σήμερα το πρωί είδα ένα πολύ άσχημο και παράξενο όνειρο που με αναστάτωσε πολύ...
    Καλημέρα!!
    Με τέτοιες σκέψεις που κάνεις όλη μέρα είναι λογικό να βλέπεις άσχημα όνειρα...
    Άντε από αύριο κοίτα να βγαίνεις να αλλάξει η διάθεση σου!

Senior Member
    Καλημέρα!!
    Με τέτοιες σκέψεις που κάνεις όλη μέρα είναι λογικό να βλέπεις άσχημα όνειρα...
    Άντε από αύριο κοίτα να βγαίνεις να αλλάξει η διάθεση σου!
    Καλημέρα! :)

Θα το φροντίσω... Με βολεύει και που θ' ανοίξουν τα ανθοπωλεία γιατί την άλλη Κυριακή είναι η γιορτή της μητέρας...

george1520
    Guest
    Όντως δεν μου αρέσει αλλά τι μπορώ να κάνω για ν' αλλάξει και να μην είμαι μόνη μου; Πέρα από τις εξόδους...
    Να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου..

ntinti
    Guest
    Καλημέρα! :)

Θα το φροντίσω... Με βολεύει και που θ' ανοίξουν τα ανθοπωλεία γιατί την άλλη Κυριακή είναι η γιορτή της μητέρας...
    Ωραία θα κάνεις τέτοιες σκέψεις και προγράμματα !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου..
    Προσπαθώ... Φροντίζω να κάνω πράγματα που μ' ευχαριστούν...
    Αλλά αυτός ο καταραμένος φόβος όταν θέλω να κοιμηθώ μεσημέρι δεν φεύγει... Χθες τα κατάφερα, άντε να δούμε αν θα μπορέσω και σήμερα για καμιά ωρίτσα παρά τον φόβο αυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Αχ βρε κυκνε κάθε φορά που γράφεις γι αυτό το θέμα με συγκινείς πολύ. Παρά πολυ.
    Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και να χωνεψω πως γίνεται καποιος που αγαπάμε πολύ να μη μας θελει στη ζωή του. Πως γίνεται κάποιος που ζούμε για την στιγμή που θα τον συναντήσουμε να μη θέλει να μας δεί.
    Όσες φορές και να προσπαθησα να δώσω εξηγηση δεν τα κατάφερα. Και έτσι θα μάθουμε να ζούμε με αυτό. Θα μάθουμε να ζούμε με την πραγματικότητα.εύχομαι να έισαι καλύτερα σήμερα.
    Διότι δεν είναι ακριβώς αγάπη αλλά εξάρτηση και είναι αρκετά βαρύ φορτίο για τον άλλο. Βλέπεις ο κύκνος λέει πιο κάτω ότι δεν θέλει να εξαρτάται η ζωή της από αυτόν, όπως κι αυτός της απάντησε στο μήνυμα ότι δεν μπορεί να την βοηθήσει άλλο (φορτιο). Είναι βαρύ φορτίο για κάποιον άνθρωπο με ενσυναισθηση να ξέρει πως εάν θελήσει να χωρίσει θα καταστρέψει τη ζωή του άλλου.

ntinti
    Guest
    Προσπαθώ... Φροντίζω να κάνω πράγματα που μ' ευχαριστούν...
    Αλλά αυτός ο καταραμένος φόβος όταν θέλω να κοιμηθώ μεσημέρι δεν φεύγει... Χθες τα κατάφερα, άντε να δούμε αν θα μπορέσω και σήμερα για καμιά ωρίτσα παρά τον φόβο αυτό...
    Καλημέρα !!!!
    Πως είσαι κοριτσάκι μου !!!
    Βγαίνεις καθόλου να ξεχνιεσε?

Senior Member
    Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξη γιατί σκέφτομαι ποιος θα μείνει μαζί μου όταν θα του πω ότι θέλω να περιμένουμε για να κάνουμε σεξ όταν υπάρχουν τόσες φυσιολογικές κοπέλες;
    Μακάρι να έχεις δίκιο και να με ερωτευτεί κάποιος που θα έχει την υπομονή που ζητάω...
    καποιος που δεν τον ενδιαφερει το σεξ.
    υπαρχουν και ανδρες που δεν τους ενδιαφερει το σεξ για καποιους λογους.
    ειναι λιγοι, οπως λιγες ειναι και οι γυναικες, αλλα υπαρχουν.
    για μενα, καποιον τετοιον πρεπει να βρεις. να κανετε συντροφια, αλλα οχι σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Διότι δεν είναι ακριβώς αγάπη αλλά εξάρτηση και είναι αρκετά βαρύ φορτίο για τον άλλο. Βλέπεις ο κύκνος λέει πιο κάτω ότι δεν θέλει να εξαρτάται η ζωή της από αυτόν, όπως κι αυτός της απάντησε στο μήνυμα ότι δεν μπορεί να την βοηθήσει άλλο (φορτίο). Είναι βαρύ φορτίο για κάποιον άνθρωπο με ενσυναισθηση να ξέρει πως εάν θελήσει να χωρίσει θα καταστρέψει τη ζωή του άλλου.
    Το καταλαβαίνω αυτό που λες περί εξάρτησης και φορτίου αλλά υπάρχει και το συναίσθημα της αγάπης, πράγμα που με κάνει να μην σκέφτομαι αρνητικά τις επαφές μαζί του... Δηλαδή αισθάνομαι ότι τον θέλω...

Senior Member
    Καλημέρα !!!!
    Πως είσαι κοριτσάκι μου !!!
    Βγαίνεις καθόλου να ξεχνιεσε?
    Καλημέρα Ntinti! Τι κάνεις; Είχες μέρες να μπεις...

Είμαι λίγο αναστατωμένη γιατί εξακολουθώ να ταλαιπωρούμαι από παράξενα κι ανεξήγητα όνειρα αλλά συνήθως όσο προχωράει η μέρα ηρεμώ...

Βγαίνω λίγο κι έκανα ότι πρέπει για να είμαι ευπαρουσίαστη τώρα που έληξε η καραντίνα κι έχω τη δυνατότητα... Πήγα στην αισθητικό και στο κομμωτήριο, έκανα αποτρίχωση, νύχια, κουρεύτηκα κι έβαψα το μαλλί κι είμαι κομπλέ!
    Αργότερα θα πάω σούπερ μάρκετ για κάτι πραγματάκια που θέλω...

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast