Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το καταλαβαίνω αυτό που λες περί εξάρτησης και φορτίου αλλά υπάρχει και το συναίσθημα της αγάπης, πράγμα που με κάνει να μην σκέφτομαι αρνητικά τις επαφές μαζί του... Δηλαδή αισθάνομαι ότι τον θέλω...
    το να αισθανεσαι οτι τον θελεις, δεν ειναι απαραιτητα συναισθημα αγαπης, ειναι η αναγκη σου να τον εχεις κοντα σου, δλδ ενδειξη της εξαρτησης σου και παλι.
    για εμενα, καποιος που δεν μας θελει, μας απωθει. οταν κολλαμε με καποιον που δεν μας θελει, δεν ειναι αγαπη, ουτε ποθος, αλλα καποιου ειδους εμμονη, η αυτοκαταστροφικοτητας. οταν κολλας σε καποιον που δεν σε θελει, δεν εχεις τον χρονο να ασχοληθεις με καποιον που να σε θελει, δηλαδη, να ευτυχησεις..
    .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καποιος που δεν τον ενδιαφερει το σεξ.
    υπαρχουν και ανδρες που δεν τους ενδιαφερει το σεξ για καποιους λογους.
    ειναι λιγοι, οπως λιγες ειναι και οι γυναικες, αλλα υπαρχουν.
    για μενα, καποιον τετοιον πρεπει να βρεις. να κανετε συντροφια, αλλα οχι σεξ.
    Έχεις δίκιο Remedy, μακάρι να βρω κάποιον τέτοιο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    το να αισθανεσαι οτι τον θελεις, δεν ειναι απαραιτητα συναισθημα αγαπης, ειναι η αναγκη σου να τον εχεις κοντα σου, δλδ ενδειξη της εξαρτησης σου και παλι.
    για εμενα, καποιος που δεν μας θελει, μας απωθει. οταν κολλαμε με καποιον που δεν μας θελει, δεν ειναι αγαπη, ουτε ποθος, αλλα καποιου ειδους εμμονη, η αυτοκαταστροφικοτητας. οταν κολλας σε καποιον που δεν σε θελει, δεν εχεις τον χρονο να ασχοληθεις με καποιον που να σε θελει, δηλαδη, να ευτυχησεις..
    .
    Νομίζω πως αν βρεθεί κάποιος να με θέλει, θα του δώσω ευκαιρία... Ελπίζω να μην κάνω λάθος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Καλημέρα Ntinti! Τι κάνεις; Είχες μέρες να μπεις...

Είμαι λίγο αναστατωμένη γιατί εξακολουθώ να ταλαιπωρούμαι από παράξενα κι ανεξήγητα όνειρα αλλά συνήθως όσο προχωράει η μέρα ηρεμώ...

Βγαίνω λίγο κι έκανα ότι πρέπει για να είμαι ευπαρουσίαστη τώρα που έληξε η καραντίνα κι έχω τη δυνατότητα... Πήγα στην αισθητικό και στο κομμωτήριο, έκανα αποτρίχωση, νύχια, κουρεύτηκα κι έβαψα το μαλλί κι είμαι κομπλέ!
    Αργότερα θα πάω σούπερ μάρκετ για κάτι πραγματάκια που θέλω...
    Καλημερα κυκνε μου.. Πως είσαι? Ειδα κι εγώ ενα περίεργο όνειρο χθες.. Ότι φυτευε η ψυχολόγος μου κάκτους στο κήπο του σπιτιού μου και δεν ήθελε να πλησιάσω.. Τα όνειρα μου πλέον έχουν πάει σε άλλο level..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημερα κυκνε μου.. Πως είσαι? Ειδα κι εγώ ενα περίεργο όνειρο χθες.. Ότι φυτευε η ψυχολόγος μου κάκτους στο κήπο του σπιτιού μου και δεν ήθελε να πλησιάσω.. Τα όνειρα μου πλέον έχουν πάει σε άλλο level..
    Και ένας φίλος μου από το χωριό το έπαθε αυτό! Άσε που όταν ξυπνησε οι κάκτοι ήταν κάτω από το παράθυρο του!
    Απίστευτο!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by kafedrakos View Post
    Και ένας φίλος μου από το χωριό το έπαθε αυτό! Άσε που όταν ξυπνησε οι κάκτοι ήταν κάτω από το παράθυρο του!
    Απίστευτο!
    Χαχαχαχα... Δεν τον ξέρω τον κύριο..

Συνδυασμό που έκανε το μυαλό όμως ε..

Senior Member
    ξερεις ποιος ειναι στον κηπο,ε;
    ο... κακτος..

Senior Member
    Καλημέρα Γιώργο!

Ζαλίζομαι λίγο, δεν ξέρω γιατί... Είχα βγει για ψώνια και τώρα που γύρισα ζαλίζομαι... Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό πάντως, τώρα κάθομαι και πιστεύω πως θα συνέλθω, ίσως να μου έπεσε η πίεση... Εσύ τι κάνεις; Πώς είναι το σκυλάκι σου;

Αχ άσε, εγώ προχθές είδα ότι είχα πάει στη θάλασσα κι ήθελα να πάω στην τουαλέτα του beach bar και για να μπω έπρεπε να πληρώσω σ' έναν μαύρο που ήταν ντυμένος παπάς και που μαζί του ήταν μια γυναίκα, επίσης μαύρη, που έκανε σαν δαιμονισμένη ή είχε σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, δεν ξέρω... Κι όταν μπήκα στη θάλασσα ήταν ένας άντρας που κολυμπούσε γυμνός κι αυτό μ' ενοχλούσε...

ntinti
    Guest
    Καλημέρα Ntinti! Τι κάνεις; Είχες μέρες να μπεις...

Είμαι λίγο αναστατωμένη γιατί εξακολουθώ να ταλαιπωρούμαι από παράξενα κι ανεξήγητα όνειρα αλλά συνήθως όσο προχωράει η μέρα ηρεμώ...

Βγαίνω λίγο κι έκανα ότι πρέπει για να είμαι ευπαρουσίαστη τώρα που έληξε η καραντίνα κι έχω τη δυνατότητα... Πήγα στην αισθητικό και στο κομμωτήριο, έκανα αποτρίχωση, νύχια, κουρεύτηκα κι έβαψα το μαλλί κι είμαι κομπλέ!
    Αργότερα θα πάω σούπερ μάρκετ για κάτι πραγματάκια που θέλω...
    Πήρα λίγο αποστάσεις γιατί τις τελευταίες φορές που εμπαινα το κλίμα ήταν λίγο ηλεκτρισμενο και δεν μπορώ εχω πολλά να διαχειριστώ. ...

Πολύ καλά έκανες δεν υπάρχει καλύτερη ανανέωση από αυτή !!!!!!!!και εγώ εγω θελω να αλλάξω κάτι αλλά δεν ξερω τι ...με βλέπω να ξεσπάσω στα μαλλιά και πάλι ....

Να κάνεις πράγματα κοριτσάκι μου για τον ευατο σου πράγματα που γεννούν ευχάριστα συναισθήματα δεν ξέρεις πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό!!!!

Να ξέρεις κα να μην μπαίνω ότι χρειάζεσαι γράφε στα θέματα σου ή στείλε μήνυμα και εγώ θα τα βλέπω όταν μπαίνω!!!!!

ntinti
    Guest
    Να το προσεξεις αυτο με την ψυχολο γου σου ....
    Εμένα πάντως η δική μου άρχισε να βάζει σποράκια και νομίζω θαφυτρώσουν μόνο κρινοι απο εκεί μέσα !!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πήρα λίγο αποστάσεις γιατί τις τελευταίες φορές που εμπαινα το κλίμα ήταν λίγο ηλεκτρισμενο και δεν μπορώ εχω πολλά να διαχειριστώ. ...

Πολύ καλά έκανες δεν υπάρχει καλύτερη ανανέωση από αυτή !!!!!!!!και εγώ εγω θελω να αλλάξω κάτι αλλά δεν ξερω τι ...με βλέπω να ξεσπάσω στα μαλλιά και πάλι ....

Να κάνεις πράγματα κοριτσάκι μου για τον ευατο σου πράγματα που γεννούν ευχάριστα συναισθήματα δεν ξέρεις πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό!!!!

Να ξέρεις κα να μην μπαίνω ότι χρειάζεσαι γράφε στα θέματα σου ή στείλε μήνυμα και εγώ θα τα βλέπω όταν μπαίνω!!!!!
    Σ' ευχαριστώ! ♥ Θα το κάνω...

Ξέρεις τι με απασχολεί τώρα; Θέλω να κοιμηθώ μετά το φαγητό γιατί αλλιώς νυστάζω νωρίς το βράδυ αλλά ως συνήθως με δυσκολεύει το ότι δεν νιώθω ασφάλεια και δεν ξέρω πως να το προσπεράσω αυτό... Χθες μπόρεσα και κοιμήθηκα γιατί ένιωθα πολύ κουρασμένη, μακάρι να μπορέσω και σήμερα...

ntinti
    Guest
    Σ' ευχαριστώ! ♥ Θα το κάνω...

Ξέρεις τι με απασχολεί τώρα; Θέλω να κοιμηθώ μετά το φαγητό γιατί αλλιώς νυστάζω νωρίς το βράδυ αλλά ως συνήθως με δυσκολεύει το ότι δεν νιώθω ασφάλεια και δεν ξέρω πως να το προσπεράσω αυτό... Χθες μπόρεσα και κοιμήθηκα γιατί ένιωθα πολύ κουρασμένη, μακάρι να μπορέσω και σήμερα...
    Τι ειναι είναι αυτό που σε δυσκολεύει??
    Κανείς σκέψεις που σε στενσχωρουν?

Senior Member
    Τι ειναι είναι αυτό που σε δυσκολεύει??
    Κανείς σκέψεις που σε στενσχωρουν?
    Κάνω σκέψεις που με φοβίζουν... Ξέρω ότι θ' ακουστεί παράξενο κι ίσως παράλογο αλλά νιώθω ότι εκείνος μπορεί να μου κάνει ξανά κακό αν χαλαρώσω τις άμυνες μου και κοιμηθώ, νιώθω ότι δεν είναι ασφαλές... Το βράδυ συνήθως δεν συμβαίνει αυτό (αν και παλιά συνέβαινε και τότε) γιατί η κούραση όλης της μέρας με κάνει να κοιμηθώ γρήγορα και χωρίς να στριφογυρίζω...

george1520
    Guest
    ξερεις ποιος ειναι στον κηπο,ε;
    ο... κακτος..
    Δεν κατάλαβα τι εννοείς(?)
    Καλημέρα Γιώργο!

Ζαλίζομαι λίγο, δεν ξέρω γιατί... Είχα βγει για ψώνια και τώρα που γύρισα ζαλίζομαι... Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό πάντως, τώρα κάθομαι και πιστεύω πως θα συνέλθω, ίσως να μου έπεσε η πίεση... Εσύ τι κάνεις; Πώς είναι το σκυλάκι σου;

Αχ άσε, εγώ προχθές είδα ότι είχα πάει στη θάλασσα κι ήθελα να πάω στην τουαλέτα του beach bar και για να μπω έπρεπε να πληρώσω σ' έναν μαύρο που ήταν ντυμένος παπάς και που μαζί του ήταν μια γυναίκα, επίσης μαύρη, που έκανε σαν δαιμονισμένη ή είχε σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, δεν ξέρω... Κι όταν μπήκα στη θάλασσα ήταν ένας άντρας που κολυμπούσε γυμνός κι αυτό μ' ενοχλούσε...
    Πάντως αν καθίσεις και διαβάσεις τις περιγραφές των ονείρων μας θα γελάσεις... Και όλα αυτά είναι του μυαλού οπότε μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν.
    Να το προσεξεις αυτο με την ψυχολο γου σου ....
    Εμένα πάντως η δική μου άρχισε να βάζει σποράκια και νομίζω θαφυτρώσουν μόνο κρινοι απο εκεί μέσα !!!!!!!!
    Είναι περίεργο όνειρο.. Κάτι θέλει να μου πει [emoji848]

Senior Member
    Γιώργο, δεν μπορώ να κάνω παράθεση στο τελευταίο σου μήνυμα, δεν ξέρω γιατί...

Τα άσχημα όνειρα μετά από λίγες ώρες τα ξεπερνάω αλλά τον φόβο που με κρατάει ξύπνια όχι... Κατάφερα να ξαπλώσω μόνο ένα μισάωρο...

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast