Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 255
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιώργο, δεν μπορώ να κάνω παράθεση στο τελευταίο σου μήνυμα, δεν ξέρω γιατί...

Τα άσχημα όνειρα μετά από λίγες ώρες τα ξεπερνάω αλλά τον φόβο που με κρατάει ξύπνια όχι... Κατάφερα να ξαπλώσω μόνο ένα μισάωρο...
    Να μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν.. Όνειρα είναι.. Έρχονται και φεύγουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν κατάλαβα τι εννοείς(?) Πάντως αν καθίσεις και διαβάσεις τις περιγραφές των ονείρων μας θα γελάσεις... Και όλα αυτά είναι του μυαλού οπότε μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν. Είναι περίεργο όνειρο.. Κάτι θέλει να μου πει [emoji848]
    εννοω, οτι καταλαβες υποθετω γιατι το βλεπεις αυτο το ονειρο.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εννοω, οτι καταλαβες υποθετω γιατι το βλεπεις αυτο το ονειρο.
    Συζητούσα χθες με ένα φίλο για τους κάκτους που έχω στην αυλή μου και συγκεκριμένα δίπλα από το παράθυρο μου.. Η ψυχολόγος δεν ξέρω τι δουλειά είχε με τους κάκτους και γενικά στα όνειρα μου.

Senior Member
    Συζητούσα χθες με ένα φίλο για τους κάκτους που έχω στην αυλή μου και συγκεκριμένα δίπλα από το παράθυρο μου.. Η ψυχολόγος δεν ξέρω τι δουλειά είχε με τους κάκτους και γενικά στα όνειρα μου.
    οι κακτοι στα ονειρα σου, ειναι ο τυπος.
    επειδη ειναι συνεχεια στην αυλη σου, ειτε γιατι ειναι η φωνη του εκει, ειτε γιατι ειναι η εικονα του, που μενει απεναντι.
    ετσι η αυλη στα ονειρα σου ειναι γεματη κακτους που δεν κανει να πλησιασεις...

george1520
    Guest
    οι κακτοι στα ονειρα σου, ειναι ο τυπος.
    επειδη ειναι συνεχεια στην αυλη σου, ειτε γιατι ειναι η φωνη του εκει, ειτε γιατι ειναι η εικονα του, που μενει απεναντι.
    ετσι η αυλη στα ονειρα σου ειναι γεματη κακτους που δεν κανει να πλησιασεις...
    Θα μπορούσε να ισχύει αυτό που λες αν την προηγούμενη μέρα δεν είχα κάνει συζήτηση για τους κάκτους που έχω στην αυλή.. Και ήταν λίγο πριν κοιμηθώ οπότε από εκεί επηρεάστηκα. Η ψυχολόγος μάλλον ήταν guest star.

Πάντως στην Κύπρο λεμε: Ο πελλος εποτζοιμηθηκε τζαι πελλο ορομα είδε..

ntinti
    Guest
    Σ' ευχαριστώ! ♥ Θα το κάνω...

Ξέρεις τι με απασχολεί τώρα; Θέλω να κοιμηθώ μετά το φαγητό γιατί αλλιώς νυστάζω νωρίς το βράδυ αλλά ως συνήθως με δυσκολεύει το ότι δεν νιώθω ασφάλεια και δεν ξέρω πως να το προσπεράσω αυτό... Χθες μπόρεσα και κοιμήθηκα γιατί ένιωθα πολύ κουρασμένη, μακάρι να μπορέσω και σήμερα...
    Καλημέρα κυκνε μου !!!
    Πες μου τι εννοείς όταν λες ότι δεν νοιώθεις ασφαλεια τι φοβασαι για να καταλαβω.

ntinti
    Guest
    Θα μπορούσε να ισχύει αυτό που λες αν την προηγούμενη μέρα δεν είχα κάνει συζήτηση για τους κάκτους που έχω στην αυλή.. Και ήταν λίγο πριν κοιμηθώ οπότε από εκεί επηρεάστηκα. Η ψυχολόγος μάλλον ήταν guest star.

Αυτό είναι δεν είναι τυχαίο πως η τελευταία σκεψει μας πάντα μας συντροφεύει στα όνειρα μας!!!!

Τώρα για τα κυπριακά δεν καταλαβαίνω δεν έχω φτάσει ακόμα σε τόσο προχωρημένο στάδιο!!!

Senior Member

το οτι ειδες κακτους, και οχι καρφια για παραδειγμα, η λυκους, ηταν επειδη το ειχες συζητησει τοτε που λες.
    αλλα το οτι δεν εκανε να βγεις στην αυλη και η παρουσια της ψυχ που συνδεεται με το ολο προβλημα σου, ηταν επειδη υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα και οχι γκεστ... ;)
    το υποσυνειδητο σου (ή μηπως ασυνειδητο;) ανεσυρε αυτην την προσφατη μνημη σου με τους κακτους για να σου στειλει το μηνυμα που σε απασχολει.
    καλημερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα κυκνε μου !!!
    Πες μου τι εννοείς όταν λες ότι δεν νοιώθεις ασφαλεια τι φοβασαι για να καταλαβω.
    Καλημέρα...

Φοβάμαι εκείνον που μου είχε επιτεθεί στο παρελθόν, νιώθω ότι αν κοιμηθώ και συνεπώς δεν θα είμαι σε επιφυλακή μπορεί να μου κάνει πάλι κακό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    το οτι ειδες κακτους, και οχι καρφια για παραδειγμα, η λυκους, ηταν επειδη το ειχες συζητησει τοτε που λες.
    αλλα το οτι δεν εκανε να βγεις στην αυλη και η παρουσια της ψυχ που συνδεεται με το ολο προβλημα σου, ηταν επειδη υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα και οχι γκεστ... ;)
    το υποσυνειδητο σου (ή μηπως ασυνειδητο;) ανεσυρε αυτην την προσφατη μνημη σου με τους κακτους για να σου στειλει το μηνυμα που σε απασχολει.
    καλημερα.
    Κατάλαβα τι εννοείς.. Καλημέρα..
    Αυτό είναι δεν είναι τυχαίο πως η τελευταία σκεψει μας πάντα μας συντροφεύει στα όνειρα μας!!!!

Τώρα για τα κυπριακά δεν καταλαβαίνω δεν έχω φτάσει ακόμα σε τόσο προχωρημένο στάδιο!!!
    Θα κάνω online μαθήματα για να διδάξω την κυπριακή διάλεκτο... Οι εγγραφές άρχισαν

ntinti
    Guest
    Κατάλαβα τι εννοείς.. Καλημέρα.. Θα κάνω online μαθήματα για να διδάξω την κυπριακή διάλεκτο... Οι εγγραφές άρχισαν
    Ωραια παίρνω τσάντα και τετραδια και περιμενω ενημερωση ποτε ξεκιναμε!!!
    Υπόσχομαι θα είναι πιο καλή μαθήτρια σου χαχα!!!

ntinti
    Guest
    Καλημέρα...

Φοβάμαι εκείνον που μου είχε επιτεθεί στο παρελθόν, νιώθω ότι αν κοιμηθώ και συνεπώς δεν θα είμαι σε επιφυλακή μπορεί να μου κάνει πάλι κακό...
    Πρεπει να βρεις ένα τρόπο ώστε όταν πέφτεις στο κρεβάτι σου να νοιώθεις ασφάλεια μόνο έτσι πιστεύω θα το καταπολεμησεις!!!!!
    Ο ψυχολόγος τι σου είπε γι αυτό κρίνε μου δεν σου έδωσε κάποιες συμβουλές?

Senior Member
    Πρεπει να βρεις ένα τρόπο ώστε όταν πέφτεις στο κρεβάτι σου να νοιώθεις ασφάλεια μόνο έτσι πιστεύω θα το καταπολεμησεις!!!!!
    Ο ψυχολόγος τι σου είπε γι αυτό κρίνε μου δεν σου έδωσε κάποιες συμβουλές?
    Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι ότι προσπαθούσαμε να το εκλογικεύσουμε αλλά μερικές φορές δεν μπορώ να το κάνω, παίρνουν τα ηνία τα συναισθήματα...
    Και τώρα δεν νιώθω καθόλου καλά και τρέμουν τα χέρια μου... Δεν ξέρω γιατί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ntinti
    Guest
    Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι ότι προσπαθούσαμε να το εκλογικεύσουμε αλλά μερικές φορές δεν μπορώ να το κάνω, παίρνουν τα ηνία τα συναισθήματα...
    Και τώρα δεν νιώθω καθόλου καλά και τρέμουν τα χέρια μου... Δεν ξέρω γιατί...
    Έγινε κάτι και σε τάραξε?

Senior Member
    Έγινε κάτι και σε τάραξε?
    Όχι, δεν ξέρω τι μ' έπιασε αλλά πήρα ηρεμιστικό για να σταματήσει...
    Νιώθω θλίψη εδώ κι αρκετές ώρες αλλά δεν συνέβη κάτι...

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast