Results 271 to 285 of 753
-
12-05-2020, 14:03 #271
Όχι και στο θέμα της σχέσης μιλήσαμε με ψυχολόγο
Και μου είπε ότι όποιος έχει σχέση δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος. Αλλά πράγματα κάνουν την ευτυχία, τα οποία έχουν σχέση με τον εαυτό μας κι η σχέση είναι ένα συμπλήρωμα και μια επιλογή
- 12-05-2020, 14:13 #272george1520Guest
12-05-2020, 14:37 #273Miliva21GuestΝιώθω ότι αυτό το θέμα τραβάει πολύ λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και χωρίς στην ουσία να καταλαβαινόμαστε και να υπάρχει προοδος.....
Όπα μη λες ότι οι γυναίκες οφείλουν να είναι όμορφες και περιποιημένες ενώ οι άντρες δεν πειράζει...
Γιατί παίρνουν πολύ αέρα και βλέπω κάτι άντρες με μπακες και φαλάκρα να ζητάνε γυναίκα εξώφυλλο madame Figaro
Για μένα ΟΛΟΙ οι άνθρωποι είτε άντρες είτε γυναίκες πρέπει να φροντίζουν και να προσέχουν τον εαυτό τους και την εμφάνιση τους πρώτα για τη πάρτυ τους και μετά γιατί το οφείλουν στη σχέση ή στο γάμο τους ώστε να συνεχίσει ο σύντροφός τους να εκλύεται ερωτικά
(Φρόντιδα σε λογικά πλαίσια οχι ακρότητες)
Γιατί παίρνουν αέρα οι άντρες και πολλοί έχουν το μαύρο τους το χαλι αλλα έχουν απαιτήσεις σχετικά με την εμφάνιση της γυναίκας...
Δεν γίνεται μια γυναίκα να προσπαθεί να παραμένει κομψη και ο άντρας δίπλα της να είναι παρατημενος και ατημελητος τελείως
Πέρα από αυτό λεμονοπιτα αντιμετωπίζεις κάποιο είδος ψυχικής διαταραχής; ......σε ταλαιπωρεί κάποιο πρόβλημα;
12-05-2020, 15:13 #274
12-05-2020, 15:15 #275
Φυσικά και μετράει και στα δύο φύλα.
Από προσωπικό γούστο δεν εστιάζω στην εμφάνιση, γιατί εγώ αλλά πράγματα θεωρώ σημαντικότερα, αυτά που εγραψα. Αν μου φερόταν καποιος όπως ήθελα και πρνουσα καλά και γελούσα μαζί του ναι, ας είχε και μπάκα. Δεν με νοιάζει εμένα.
Αν κάποια γυναίκα τη νοιάζει το θεωρώ επίσης λογικό και δεν θα το κατακρίνω. Αρκει να έχει και η ίδια κάποια προσόντα.
Όσο για το ψυχιατρικό πρόβλημα, δεν ξέρω αν ο ψυχολογος μπορεί να διακρίνει κάτι τέτοιο
12-05-2020, 15:32 #276
Τελικά τι θέλετε μπακα ή απολλώνιους; Να κάνουμε ένα πολλ να δούμε τι γουσταρετε τελος παντων εσείς οι γυναίκες;
12-05-2020, 15:52 #277Miliva21Guest
12-05-2020, 15:57 #278
12-05-2020, 16:05 #279george1520GuestΤόση σημασία δίνετε όλοι στην εμφάνιση ρε παιδιά?? Δηλαδή μια γυναίκα λίγο γεματουλα δεν μπορεί να έχει σχέση; Ένας άντρας που δεν έχει το κορμι που δείχνουν οι διαφημίσεις και έχει το απλό κορμι που έχουν οι περισσότεροι δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος δίπλα από μια γυναίκα? Τελικά το εξώφυλλο μετράει πολύ για τους περισσότερους.. Αλλά για πόσο μπορείς να κοιμάσαι δίπλα από ένα όμορφο περιτύλιγμα αν το μέσα του είναι ενα μάτσο από σκα....;
Αφού θες επιτέλους να δώσεις σημασία στον εαυτό σου.. Τι στόχους έβαλες όσο αφορά την ψυχολόγο; τελειώνοντας την ψυχοθεραπεία πως θα ήθελες να είσαι;
12-05-2020, 16:12 #280Miliva21GuestΔεν λέω να είναι ο άλλος Μπραντ Πιτ
Λέω καθένας να προσέχει και να φροντίζει αυτό που έχει οχι να είναι εντελώς αφημενοι....
Σε ρώτησα για κάποιο ενδεχόμενο ψυχολογικό θεμα γιατι έχω παρατηρήσει ότι η σκέψη σου είναι άκαμπτη και ότι έχεις ένα μοτίβο σκέψης που μπορεί να είναι...ή να γίνει στο μέλλον μη υγιές για τη ψυχική σου ισορροπία ......δεν εννοώ να αρρωστήσεις.....αλλα να μην είσαι τόσο ισορροπημένη και να ψάχνεσαι για πολλά χρόνια ακόμα πως να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα
Αν θες τη γνώμη μου χρειάζεται να κάνεις πολύ δουλειά και με έναν έμπειρο ψυχολόγο
Αν θυμάμαι καλά μου είχες πει ότι έχεις μια κοπελίτσα ψυχολόγο που σαν φίλη σου την εμπιστεύεσαι και κάνετε κάποιες συνεδρίες;;;;;;
Ωραίο είναι να βλέπουμε τους ψυχολόγους σαν φίλους και να νιώθουμε εγγύτητα αλλα αυτό μπορεί να κάνει κακο.....γιατι ο ρόλος του ψυχολόγου είναι να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και να βελτιώσουμε τη σκέψη και τη στάση μας ....γι αυτό καλύτερα να είναι πάνω από όλα έμπειρος ώστε να μπορεί να βοηθήσει....
Ο ψυχολόγος δεν είναι μια κοπέλα ή ένας νέος άντρας που κάνουμε χαβαλέ μαζί του ...Τον βλέπουμε σαν φίλο και όχι σαν επιστήμονα και συζητάμε μόνο γκομενικα ή επιφανειακά θέματα που μας απασχολούν.... άντε μας λέει και κανα κοπλιμέντο και μας κάνει να νιώθουμε καλά προσωρινά....αλλα ουσιαστικά μακροπρόθεσμα δεν μας ωφελεί!
Μου κάνει εντύπωση που από τη συνεδρία που λες ότι έκανες πρόσφατα συγκρατησες μόνο το ότι " δεν σημαίνει ότι οι άλλοι που έχουν σχέση περνάνε καλά"...........και ότι αυτό σε έκανε να νιώσεις καλύτερα....
Με τα άλλα θέματα σου πως δουλεύετε;;
Καλύτερα ίσως ήταν να άλλαζες ψυχολόγο και να πήγαινες σε κάποιο πιο καταρτισμένο και με μεγαλύτερη πείρα
Γιατί δεν νομίζω ότι σε βοηθαει ουσιαστικά....
Ή ο ειδικός που πας δεν έχει εμπειρία......
Ή εσύ δεν είσαι ανοικτή στο να ακούσεις και να επεξεργαστείς αυτά που σου λέει σχετικά με τα προσωπικά σου συμπλέγματα (κάτι που κάνεις και εδώ.....που προσπερνάς ότι σου έχουμε πει)
Ή και τα δύο....
Αν τυχόν το σκεφτείς καλύτερα αυτό που γράφω, θελήσεις να το επεξεργαστείς και καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι εσύ τελικα δεν είσαι ανοικτή και πρόθυμη να καταλάβεις και να βελτιώσεις τον εαυτο σου τότε καλύτερα να σταματήσεις για τώρα τις συνεδρίες με τους ειδικούς και να μη σκορπάς τσάμπα τα λεφτά σου....
Να δεις ψυχολόγο όταν εσύ θα είσαι έτοιμη ...Και θελήσεις να δουλέψεις ουσιαστικάLast edited by Miliva21; 12-05-2020 at 16:29.
12-05-2020, 16:17 #281
Αυτο που ειπωθηκε για ανωνυμη ψηφοφορια ειναι χωρις πλακα μια πολυ καλη ιδεα.
Να κανουμε και μια αντιστοιχη ψηφορορια για το αν θα επελεγαν μια γυναικα με σφιχτο σωμα ή παχακια και κυτταριτιδα.
Σιγουρα δεν ειναι ωραιο ουτε στον αντρα να παραμελει τον εαυτο του. Αν ειχα σοβαρη σχεση με καποιον υπερβαρο και εβλεπα οτι δεν τον απασχολει, θα του εκανα μια κουβεντα για το δικο του καλο πανω απο ολα. Αν ηταν απλα μια ξεπετα για εμενα, δεν θα εμπαινα καν στη διαδικασια να ασχοληθω αν περιποιειται ή οχι.
Ως στοχο εχω βαλει να ηρεμησω. Ακομα και αν δεν αποκτησω ποτε "σοβαρη" σχεση (που εχω αρχισει να το πιστευω εντονα) τουλαχιστον να φτασω σε ενα σημειο που να μην με ενοχλει ΠΟΤΕ, ουτε καν ανα διαστηματα. Και κυριως να μην νιωθω κατωτερη.
12-05-2020, 16:20 #282
12-05-2020, 16:26 #283Miliva21Guest
12-05-2020, 16:29 #284Miliva21Guest
12-05-2020, 16:30 #285
Καλή η εμφάνιση αλλα αν δεν έχεις κάποια που να μπορείς να επικοινωνήσεις, να παίζεις και να σε παίζει με το μυαλό της, δεν έχει προκοπή η σχέση. Δηλαδή μπορεί να είναι κορμάρα η άλλη αλλά αν δεν έχει νοημοσύνη να παιδευτούμε εγκεφαλικά δεν έχει χρώμα η σχέση. Βέβαια αυτά τα σκέφτομαι τώρα που είμαι 40 φεύγα plus. Όταν ήμουν 25 δεν με ένοιαζε τίποτα παρά μόνο το σώμα, αλλά ήμουν σε άλλη φάση τότε ήμουν πιτσιρικάς δεν ήθελα σχέσεις και ήξερα πως δεν ήθελα να έχω παιδιά να κάνω οικογένεια γαμους και τα συναφή!
Τότε η ζωή ήταν wild rose +soda amfitheatro battery factory amazon kahlua black hole mercedes bosa nostra και τα συναφή και κάθε βράδυ όχι μόνο το ΣΚ