Εφαγα καμενο φαγητό και πιθανον εσωτερικά αψητο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
  1. #16
    george1520
    Guest
    Αντώνη θεωρείς λογικό κάθε μέρα να φοβάσαι κάτι? Αρρώστιες, φάρμακα ή οτιδήποτε άλλο; Ζεις ευτυχισμένος με τόσο άγχος; Δεν θες να σηκωθείς μια μέρα, να κάνεις πράγματα για σένα χωρίς να φοβάσαι ότι κάτι θα συμβεί που θα σου κάνει κακό;

  2. #17
    Antonis8
    Guest
    George, με όλο το σεβασμό και επειδή είμαι άυπνος, πήγαινε να κάνεις το συνηθισμένο σου ted talk αλά Μπουσκάλια κάπου αλλού. Ειλικρινά, τι παράλογο βρίσκεις να ανησυχώ επειδή με έχουν τσιμπήσει ΠΕΝΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ και 4 διαφορετικοί γιατροί μου έχουν πει ότι πρέπει να προσέχω και πιθανόν να έχω κολλήσει ήδη κάτι και μπαίνω σε αντιβίωση συνέχεια; Εσύ ας μην ανησυχούσες, κάνε ψυχοθεραπεία να σου φύγει. Μπαα...

    Πού ξερεις τι κάνω κάθε μέρα; Θες να συγκρίνουμε τις ημέρες μας να δούμε ποιος κάνει πιο πολλά;

  3. #18
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    George, με όλο το σεβασμό και επειδή είμαι άυπνος, πήγαινε να κάνεις το συνηθισμένο σου ted talk αλά Μπουσκάλια κάπου αλλού. Ειλικρινά, τι παράλογο βρίσκεις να ανησυχώ επειδή με έχουν τσιμπήσει ΠΕΝΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ και 4 διαφορετικοί γιατροί μου έχουν πει ότι πρέπει να προσέχω και πιθανόν να έχω κολλήσει ήδη κάτι και μπαίνω σε αντιβίωση συνέχεια; Εσύ ας μην ανησυχούσες, κάνε ψυχοθεραπεία να σου φύγει. Μπαα...

    Πού ξερεις τι κάνω κάθε μέρα; Θες να συγκρίνουμε τις ημέρες μας να δούμε ποιος κάνει πιο πολλά;
    Φίλε έχω μεγάλο πρόβλημα.. Γιατί αν δεν είχα θα γελούσα με το πρόβλημα σου και δεν θα ερχόμουν εδώ να σου πω ότι σου είπαν τόσοι άλλοι.. Δεν θα έμπαινα εδώ να προσπαθώ να σε βοηθησω. Αλλά δυστυχώς για σένα οποίος δεν ασχολείται με τα προβλήματα που φτιάχνει το μυαλό σου δεν έχουν θέση στο θέμα σου. Και δεν είπα ποτέ ότι δεν έχεις κάποια αρρώστια, αλλά ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!!!!
    Δεν απάντησες καν στην ερώτηση μου και να σου πω κατι? Δεν θελω καν να απαντησεις. Απαντά στον εαυτό σου. Είσαι ευτυχισμένος με το να αγχώνεσαι με τα πάντα, να φοβάσαι τα πάντα? Για να αλλάξει η ζωή σου και ο τρόπος που σκέφτεσαι θα πρέπει να θες να αλλάξει.. Αλλά δεν θες. Μείνε εκεί να φοβάσαι για πράγματα που πριν τα αγνοουσες και εγώ δεν θα ξαναμπώ στον κόπο να σχολιάσω.

  4. #19
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μείνε εκεί να φοβάσαι για πράγματα που πριν τα αγνοουσες και εγώ δεν θα ξαναμπώ στον κόπο να σχολιάσω.
    Για το καλοσυνάτο προφίλ που πλασάρεις εδώ μέσα λίγο σκληρή ευχή



    Σου έχω ξαναπαντήσει αλλά θα κάνω πάλι μια προσπάθεια, παρόλο που θέλω να ξεκουραστώ και με ενοχλεί να γράφω πολλά:

    Βλέπω ειδικό ψυχικής υγείας. Το να έχεις ένα ψυχιατρικό πρόβλημα δεν είναι κάτι που φεύγει, είναι κάτι που έχεις όλη σου τη ζωή και ΝΑΙ, μπορείς να εισαι χαρούμενος έχοντας ένα ψυχιατρικό πρόβλημα, ακόμα κι αν το δικό σου μυαλό δεν το χωράει. Πού ξέρεις τι έχω κάνει στη ζωή μου; Θεωρείς ότι είσαι ο μόνος που είχες ένα πρόβλημα και το ξεπεράσες; Έχω ξεπεράσει επί μακρόν βαρύ ιδεοψυχαναγκασμό, έχω περιορισει την συμπτωματολογία στο 80%, έχω ξεπεράσει ανορεξία (εξαιτίας του ιδψ), έχω ξεπεράσει απόπειρα αυτοκτονίας, έχω ξεπεράσει μετατραυματικό στρες, έχω ξεπεράσει βαριές ψυχαναγκαστικές ρουτίνες τύπου να ανεβοκατεβαίνω είκοσι φορές σκάλες κάθε πρωί, έχω ξεπεράσει ΔΥΟ πολύμηνες κρίσεις αρρωστοφοβίας για σχεδόν ολόκληρη ΔΕΚΑΕΤΙΑ, θεωρείς ότι λέγοντας μου τα κλισέ σου, θα με βοηθήσεις σε κάτι ή μου λες κάτι που ο ιδιος δεν ξέρω; Αν σε ενοχλούν τόσο τα θέματα που ανοίγουν αρρωστοφοβικοί, μην τα διαβάζεις.

    Πού βρίσκεις το τόσο τραγικό να ανησυχησω που έφαγα κάτι καμένο; Πώς θεωρείς ότι επηρεασε τη μέρα μου ή την "ευτυχία" μου;

    Και μιας και χρησιμοποίησες αυτόν τον όρο, θεωρώ πως είναι κάτι πλασματικό, δεν υπάρχει, δεν υπάρχει συνεχής ευτυχία, υπάρχουν στιγμές ικανοποίησης και ηρεμίας και ναι, βιώνω τέτοιες μέσα στη μέρα μου, βιώνω όμως και άλλες, αγχωτικές και είναι μέρος της ζωής μου. Μεγάλωσα με μητέρα βαριά ψυχικά άρρωστη με σχιζοφρένεια, έχω μάθει να είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτά που άλλοι ντρέπονται, δεν μισώ την ψυχική μου πάθηση, μου έχει δώσει πολλά θετικά, και όχι, δεν θέλω να απαλλαγώ από αυτήν, ήξερα ότι έχω ΙΔΨ από μικρό παιδί, έχω μάθει να ζω με αυτό, δεν το θεωρώ κατάρα, έτσι γεννήθηκα, δεν θα με φτιάξει κανένας Μπουσκάλια κι ούτε πρέπει να "φτιαχτώ" για να ταιριάζω στη βαρετή νόρμα των πανομοιότυπων αστών.

    Και για χιλιοστή φορά, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΊΑ, έκανα και δεν με βοθήσε παρα ελάχιστα, όπως θα με βοηθούσε ένα φίλος ή ένα βιβλίο, θεωρώ την πλειοψηφία των ψυχολόγων αερολόγους και παρόλο που λατρεύω τον Φρόιντ και γνωρίζω πως υπάρχει ποσοστιαία επιτυχία σε κάποιους ασθενείς, υπάρχει μέρος της επιστημονικής κοινότητας αλλά και της φιλοσοφικής παράδοσης που τη θεωρεί ψευδοεπιστήμη με πληθώρα επιχειρημάτων υπέρ αυτού.

    Κάθε δρόμος ίασης και διαχείρισης που επιλέγει κάποιος είναι προσωπικός, και πρέπει να μάθεις να το σέβεσαι αυτό. Είναι σεβαστή η εμπειρία σου, αλλά δεν μπορείς να την εξαναγκάζεις σε όλους. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο και δεν αντιμετωπίζουμε όλοι το ίδιο θέμα. Κρατάω την καλή πρόθεση, αν την είχες, και από κει και πέρα δέξου ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις.

  5. #20
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Για το καλοσυνάτο προφίλ που πλασάρεις εδώ μέσα λίγο σκληρή ευχή



    Σου έχω ξαναπαντήσει αλλά θα κάνω πάλι μια προσπάθεια, παρόλο που θέλω να ξεκουραστώ και με ενοχλεί να γράφω πολλά:

    .Βλέπω ειδικό ψυχικής υγείας. Το να έχεις ένα ψυχιατρικό πρόβλημα δεν είναι κάτι που φεύγει, είναι κάτι που έχεις όλη σου τη ζωή και ΝΑΙ, μπορείς να εισαι χαρούμενος έχοντας ένα ψυχιατρικό πρόβλημα, ακόμα κι αν το δικό σου μυαλό δεν το χωράει. Πού ξέρεις τι έχω κάνει στη ζωή μου; Θεωρείς ότι είσαι ο μόνος που είχες ένα πρόβλημα και το ξεπεράσες; Έχω ξεπεράσει επί μακρόν βαρύ ιδεοψυχαναγκασμό, έχω περιορισει την συμπτωματολογία στο 80%, έχω ξεπεράσει ανορεξία (εξαιτίας του ιδψ), έχω ξεπεράσει απόπειρα αυτοκτονίας, έχω ξεπεράσει μετατραυματικό στρες, έχω ξεπεράσει βαριές ψυχαναγκαστικές ρουτίνες τύπου να ανεβοκατεβαίνω είκοσι φορές σκάλες κάθε πρωί, έχω ξεπεράσει ΔΥΟ πολύμηνες κρίσεις αρρωστοφοβίας για σχεδόν ολόκληρη ΔΕΚΑΕΤΙΑ, θεωρείς ότι λέγοντας μου τα κλισέ σου, θα με βοηθήσεις σε κάτι ή μου λες κάτι που ο ιδιος δεν ξέρω; Αν σε ενοχλούν τόσο τα θέματα που ανοίγουν αρρωστοφοβικοί, μην τα διαβάζεις.

    Πού βρίσκεις το τόσο τραγικό να ανησυχησω που έφαγα κάτι καμένο; Πώς θεωρείς ότι επηρεασε τη μέρα μου ή την "ευτυχία" μου;

    Και μιας και χρησιμοποίησες αυτόν τον όρο, θεωρώ πως είναι κάτι πλασματικό, δεν υπάρχει, δεν υπάρχει συνεχής ευτυχία, υπάρχουν στιγμές ικανοποίησης και ηρεμίας και ναι, βιώνω τέτοιες μέσα στη μέρα μου, βιώνω όμως και άλλες, αγχωτικές και είναι μέρος της ζωής μου. Μεγάλωσα με μητέρα βαριά ψυχικά άρρωστη με σχιζοφρένεια, έχω μάθει να είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτά που άλλοι ντρέπονται, δεν μισώ την ψυχική μου πάθηση, μου έχει δώσει πολλά θετικά, και όχι, δεν θέλω να απαλλαγώ από αυτήν, ήξερα ότι έχω ΙΔΨ από μικρό παιδί, έχω μάθει να ζω με αυτό, δεν το θεωρώ κατάρα.

    Και για χιλιοστή φορά, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΊΑ, έκανα και δεν με βοθήσε παρα ελάχιστα, όπως θα με βοηθούσε ένα φίλος ή ένα βιβλίο, το θεωρώ το σύνολο των ψυχολόγων αερολόγους και παρόλο που λατρεύω τον Φρόιντ και γνωρίζω πως υπάρχει ποσοστιαία επιτυχία σε κάποιους ασθενείς, υπάρχει μέρος της επιστημονικής κοινότητας και της φιλοσοφίας που τη θεωρεί ψευδοεπιστήμη. Κάθε δρόμος ίασης και διαχείρισης που επιλέγει κάποιος είναι προσωπικός, και πρέπει να μάθεις να το σέβεσαι αυτό.
    Ευχήθηκα?? Είδες να ευχήθηκα κάτι? Μην βάζεις λέξεις στο στόμα μου!
    Δεν ξέρω τι πέρασες στην ζωή σου γιαυτό σε ρώτησα αν είσαι ευτυχισμένος.. Δεν είπα "είσαι δυστυχισμένος".
    Και επιτέλους σε ένα μήνυμα σου έγραψες αυτά που πραγματικά έχουν ουσία και εύχομαι κάποια στιγμή να δώσεις λιγότερη σημασία σε αυτά που φοβάσαι. Γιατί κάθε μέρα φοβάσαι και κάτι! Έχω ξεπεράσει, όπως αναφέρεις, κάποια πράγματα (όπως κι εσύ κι άλλοι εδώ μέσα) και έχω να ξεπεράσω αλλά χίλια δυο. Από την στιγμή που γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ να είσαι σε θέση να ακούς όλες τις απόψεις. Και να σκεφτείς ότι είπα κάτι για να σου κάνω κακό τότε οκ μπορώ να καταλάβω την αντίδραση σου. Κι αν θες να ασχολούνται μόνο με τις αρρώστιες σου και όχι με την ψυχική σου υγεία τοτε ίσως να βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ...

    Αυτά και υπόσχομαι να μην ξανά σχολιάσω θέμα σου!

  6. #21
    Antonis8
    Guest
    Είχες ένα ύφος προστακτικό/καταδικαστικό, έτσι το εξέλαβα.

    Μα μου τα έχεις ξαναπεί αυτά και μου είπες να κάνω ψυχοθεραπεία, σου απαντώ ότι έχω κάνει ψυχοθεραπεία και δεν είναι για μένα και αρχίζεις πάλι τα ίδια.

    Το φόρουμ έχει ειδική ενότητα για διαχείριση άγχους λόγω σωματικών ασθενειών, είμαι στο σωστό φόρουμ.


    Για να απαντήσω στην αρχική σου ερώτηση: η έννοια της λογικής είναι σχετική. Όλοι εδώ μέσα έχουν βάσιμους φόβους, αν το δούμε καθαρά από άποψη λογικής.

    Σε κάθε περίπτωση άνοιξα ένα τόπικ για μια ιδέα που μου πέρασε από το μυαλό, ούτε αναστάτωσε τη μέρα μου, ούτε έγινα λιγότερο χαρούμενος λόγω αυτού, ίσα ίσα το τόπικ με βοηθήσε στο να μην το ξανασκεφτώ μέσα στη μέρα.

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    2,666
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Συνήθως δεν τρωω τηγανητα, αλλά σήμερα ειπα να ψησω ένα παναρισμενο κοτοπουλο. Το εκαψα γιατί είχα δυνατή φωτιά και δεν το πήρα χαμπαρι. Επειδη πεινουσα ήδη, εξυσα το καμενο μέρος και τηγανησα και λίγες πατατες. Εντέλει εφαγα μερικές μπουκιες αλλά ήταν υπερβολικα καμενο και αποφασισα να μην το φαω. Αλλά είχα ήδη φάει αρκετό. Θα παθω κάτι; Μπορει να επηρεαστει η καρδιά μου; Διαβασα οτι δημιουργούνται επικινδυνα χημικά σε καμένα φαγητά.
    Δημιουργουνται καρκινογονες ενωσεις, πολυκυκλικοι υδρογονανθρακες συγκεκριμενα, αλλα πρεπει να τρως επι χρονια για να παθεις καρκινο. Για τον ιδιο λογο ειναι επικινδυνο το ψησιμο στα καρβουνα, μεταφερονται αυτες οι ενωσεις με τον καπνο. Στο εξωτερικο καταναλωνεται απο καποιους το charred steake. Μια μπριζολα καρβουνιασμενη εξωτερικα.

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    2,666
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Προφανώς. Και δεν έχω απλά φοβίες, έχω και αρρώστιες. Ο γιατρός μου είπε ότι αν συνεχίζουν να με τσιμπάνε τσιμπούρια σίγουρα θα πάθω κάτι, αν δεν το έχω πάθει ήδη. Αγόρασα σήμερα μία ειδική λοσιόν να ψεκαστώ αλλά μυρίζει άσχημα. Τα φέρνουν μέσα οι γάτες μου, παρόλο που τους έβαλα αμπούλες, ανεβαίνουν στο τρίχωμα τους και μετά πάνε στο σπίτι.
    Πως καταλαβαινεις το τσιμπημα τσιμπουριου και το διαχωριζεις απο το τσιμπημα ψυλλου; Τωρα ανησυχω μηπως με εχει τσιμπησει κι εμενα.

    Το lyme disease ειναι υπουλη νοσος διοτι παρουσιαζει συμπτωματα μετα την εκριζωση του μικροβιου, λογω διεγερσης του ανοσοποιητικου. Στη θεση σου θα πασαλειβομουν με neet oil και ο, τι αλλη αμπουλα υπαρχει.

  9. #24
    Antonis8
    Guest
    Τα είδα πάνω μου, το ένα το αφαίρεσε ο γιατρός, τα άλλα μόνος μου. Με έχει ξανατσιμπήσει όταν ήμου μικρότερος, αλλά μία δυο φορές, τώρα με τσίμπησαν πέντε σε ένα μήνα. Είναι επικίνδυνα, μου είπε ο γιατρός να πάρω αντιβίωση για δέκα μέρες, πήρα, μετά με ξανατσίμπησε, πήρα για τρεις μέρες, χθες πήρα πάλι μία δόση αντιβίωσης. Σίγουρα στο πρώτο τσιμπούρι δεν έπαθα λάιμ γιατί θα φαινόταν στις εξετάσεις και στον υπέρηχο καρδιάς, αλλά έκτοτε με τσίμπησαν ακόμα τρία.

    Το τσιμπούρι συνήθως μένει πάνω σου, αν και όχι, πάντα, στο ανθρώπινο δέρμα δύσκολα κάθονται αλλά έχω αρκετές τρίχες στα χέρια και είχε πιαστεί από κει. Εχω ήδη τρία σημάδια από το τσίμπημα. Δεν είναι το χαρακτηριστικό του λάιμ, αλλά μπορείς να κολλήσεις πολλά άλλα πράγματα από τσιμπούρια, εξίσου επικίνδυνα. Με πιάνουν κάτι σουβλιές στα κόκκαλα, μπορεί ήδη κάτι να κόλλησα.

    Εγώ μένω σε εξοχή, εσύ που να τα βρήκες; Αν και είναι η εποχή τους τώρα, σε χόρτα ή χώμα, είναι γεμάτο.

  10. #25
    Antonis8
    Guest
    Με πιάνει επίσης ένας πόνος στην πλάτη και χτυπάει και μπροστά στο στήθος και στο αριστερό χέρι. Φοβάμαι μήπως είναι πόνος καρδιάς και τον αγνοήσω. Αλλά επιδεινώνεται με συγκεκριμένες κινήσεις. Ίσως είναι μυικό; Δεν μπορώ να καταλαβω. Είναι ενοχλητικό πάντως.

  11. #26
    Antonis8
    Guest
    Εκτός κι αν έχω και τον κορωνοιό γιατί έχω και 37 θερμοκρασία εδώ και μέρες. Σε πόσο καιρό περνάει; Έχω μια βδομάδα συμπτώματα.

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Παιανία (Αττική)
    Posts
    1,057
    Ο άντρας της αδερφής μου είχε πριν 1.5 μήνα για 14 μέρες δέκατα έως και 37.5 Max! Κατά 99% είχε Κορωνοιό σύμφωνα με τον πνευμονολόγο του. Αλλά μιας που τώρα βρίσκεται σε ύφεση η νόσος δεν είμαι και πολύ σίγουρος για σένα για το αν είναι Covid-19!

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    2,666
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Τα είδα πάνω μου, το ένα το αφαίρεσε ο γιατρός, τα άλλα μόνος μου. Με έχει ξανατσιμπήσει όταν ήμου μικρότερος, αλλά μία δυο φορές, τώρα με τσίμπησαν πέντε σε ένα μήνα. Είναι επικίνδυνα, μου είπε ο γιατρός να πάρω αντιβίωση για δέκα μέρες, πήρα, μετά με ξανατσίμπησε, πήρα για τρεις μέρες, χθες πήρα πάλι μία δόση αντιβίωσης. Σίγουρα στο πρώτο τσιμπούρι δεν έπαθα λάιμ γιατί θα φαινόταν στις εξετάσεις και στον υπέρηχο καρδιάς, αλλά έκτοτε με τσίμπησαν ακόμα τρία.

    Το τσιμπούρι συνήθως μένει πάνω σου, αν και όχι, πάντα, στο ανθρώπινο δέρμα δύσκολα κάθονται αλλά έχω αρκετές τρίχες στα χέρια και είχε πιαστεί από κει. Εχω ήδη τρία σημάδια από το τσίμπημα. Δεν είναι το χαρακτηριστικό του λάιμ, αλλά μπορείς να κολλήσεις πολλά άλλα πράγματα από τσιμπούρια, εξίσου επικίνδυνα. Με πιάνουν κάτι σουβλιές στα κόκκαλα, μπορεί ήδη κάτι να κόλλησα.

    Εγώ μένω σε εξοχή, εσύ που να τα βρήκες; Αν και είναι η εποχή τους τώρα, σε χόρτα ή χώμα, είναι γεμάτο.
    Εκατσα σε κατι χορτα κοντα και ηρθε μια γατουλα να τη χαιδεψω και μετα με επιασε μια φαγουρα. Απιθανο παντως.

    Ο κορονοιος κανει πανω απο 37.5 πυρετο.

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Παιανία (Αττική)
    Posts
    1,057
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ο κορονοιος κανει πανω απο 37.5 πυρετο.
    Όχι φίλε. Κυμαίνεται από εντελώς ασυμπτωματικός (χωρίς πυρετό δλδ), μπορεί να κάνει απλά δέκατα ή και στην χειρότερη να γράψει 39+.
    https://www.hopkinsmedicine.org/heal...sked-questions

  15. #30
    Antonis8
    Guest
    Και μένα μες στο σκ ανέβηκε μέχρι 37,5 για δύο μέρες και τώρα έπεσε πάλι στο 37. Έχει μια βδομάδα περίπου αυτή η ιστορία. Σκέφτηκα μήπως είναι από την αλλεργια γιατί έχω πολύ άσχημα συμπτώματα αλλά δεν ξέρω αν κάνεις δέκατα στην αλλεργία. Και παράλληλα έχω και αυτόν τον ελπίζω μυϊκό πόνο και με ξύνει εσωτερικά και ο λαιμός. Πλας βήχας περιστασιακά.

    Αν είναι ο κορωνοϊος και τον περνάω τόσο ελαφρια, μια χαρά. Καλύτερα κορωνοϊος από καμιά εγκεφαλοπάθεια από τσιμπούρι.

    Ναι, απίθανο να τον κόλλησα, αλλα έκανα πολλές επισκέψεις σε γιατρούς και πήγα και στα επείγοντα δύο φορες.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Μου μυρίζει καμμενο
    By vickie_victoria in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 49
    Last Post: 23-03-2020, 02:52
  2. Replies: 13
    Last Post: 13-06-2013, 01:40
  3. Πιθανόν σχιζοφρένια
    By provlimatismenos in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 11
    Last Post: 28-01-2012, 16:18
  4. Replies: 179
    Last Post: 25-02-2010, 17:14
  5. Καμμένο χαρτί
    By DissolvedGirl in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 21
    Last Post: 25-08-2009, 20:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •